18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Je tu někdo nebo znáte někoho,kdo studoval soukromou V - denní studim? Jaká je pak monost uplatnění na trhu práce? Ptala jsem se zde kvůli neteři na Metropolitní universitu. Dala jsem jí přečíst reakce a ona dostala strach,jestli po studiu seene práci v oboru. Říkala,e některé její kamarádky soukromé V studují a strach o uplatnění nemají. Tak by mne zajímaly zkuenosti studujících nebo absolventů soukromých V.
Není tady
váhavá napsal(a):
Je tu někdo nebo znáte někoho,kdo studoval soukromou V - denní studim? Jaká je pak monost uplatnění na trhu práce? Ptala jsem se zde kvůli neteři na Metropolitní universitu. Dala jsem jí přečíst reakce a ona dostala strach,jestli po studiu seene práci v oboru. Říkala,e některé její kamarádky soukromé V studují a strach o uplatnění nemají. Tak by mne zajímaly zkuenosti studujících nebo absolventů soukromých V.
Ano, studovala jsem soukromou V - obor Cestovní ruch. la jsme tam kvůli jazykům,které tam byly na dost nízké úrovni. Jazyky se člověk nejlépe naučí v zahraničí a ne na V. To jsem zjistila časem. Co hodnotím kladně je fakt, e na soukromé V jsem byla jako klient a vyli mi vstříc se spoustou věcí tak, abych mohla při studiu pracovat na full time. Co se týče uplatnění v oboru, tak v cestovním ruchu jsem měla příleitost pracovat jetě před studiem a před finanční krizí. Teď u bych se do cestovního ruchu nevrátila, ačkoliv to byla cenná zkuenost.
Váhavá, co se týče té Metropolitní un., byly na jejich stránkách zmíněny monosti uplatnění? Na to je důleité se podívat.
Není tady
Ano, je tam napsáno uplatnění absolventú v praxi.
Není tady
váhavá napsal(a):
No, tak a se rozhodne podle toho, jestli by takovou nebo podobnou práci chtěla v budoucnu dělat. Jestli by jí to vůbec bavilo a jaké jsou ance na uplatnění v místě bydlitě a okolí.
Není tady
váhavá napsal(a):
To si můe napsat jakákoliv kola, informacím z jejich stránek bych opravdu tolik nevěřila :-)) Kadopádně já studovala denní studium na VO ve Spálené v Praze a se sháněním práce nebyl problém. Na druhou stranu tato kola je svým uplatněním absolventů takřka vyhláená, u jiných zkuenosti nemám, take nemohu soudit.
Není tady
Kadá V ti napíe na web jenom to co chce slyet 100% uplatnění, Moje kolegyně z práce studovala na soukromé kole Cevro a vím, e je to dobrá kola se kterou se uplatní. Jinou bohuel moc neznám, protoe jsem sama studovala na VE, kde mě bohuel naučili jenom hodně pouček a grafů, ale o praxi moc ne. Dnes bych si za kvalitní kolu raději zaplatila.
Není tady
co jsem lsyela, tak z Cevra se studenti uplatňují dobře. Mají tam hodně věcí z praxe, hodně zajímavých přednáek a studenti se účastní na různých konferencích. Je tam hodně příleitostí být spjatý s realitou, nejenom hledět do kníek.
Není tady
Asinedka napsal(a):
co jsem lsyela, tak z Cevra se studenti uplatňují dobře. Mají tam hodně věcí z praxe, hodně zajímavých přednáek a studenti se účastní na různých konferencích. Je tam hodně příleitostí být spjatý s realitou, nejenom hledět do kníek.
Co jsem si hledala na internetu, tak mi přilo, e píete o CEVRO INSTITUTU, který je snad (?) dcerou CEVRO, které je, zdá se, přímo napojené na určité politické struktury. Mám tedy problém s představou nezávislého svobodného systematického studia na něčem takovém. Spí by to mohlo být jako brainwashing, take moná pro zájemce o hygienu.
Není tady
Asinedko, kolik má za studenta?:-)))
Není tady
Nemáte někdo nějaké poznatky k VO Praha? Zajímalo by mě, jestli nemá někdo čerstvé reference z této koly. Dcera tam chce mermomocí jít, e tam má starí kamarádky, které jsou moc spokojené. No to kolné není málo, ale finančně bychom to zvládli. Jen se chci ujistit, e to bude k něčemu. Díky
Není tady
Ahoj, myslím si, e určité soukromé vejky, větinou IT mají smysl, ale vechny obecné typu VO, MUP, VEM, atp.. mají velmi podobnou náplň jako státní /ve,uk,../ a úroveň větinou nií.. učí tam často stejní učitelé.. take nevidim důvod si připlácet, samozřejmě při pohovoru větina zaměstnavatelů rozliuje státní/soukromá V.. navíc se tam často ani nedbá, co jsem slyela na kvalitu absolvenských prací, take si tam půlka lidí bakalářské práce nechává napsat a stejně je obhájí.. Co je samozřejmě takové veřejné tajemství
Upravil(a) bakalarka (3. 4. 2013 23:48)
Není tady
Studovala jsem na soukromé a u bych dotoho nela,2 roky procházka růovým sadem bez námahy(aby lidi platili) a potom třetí rok studenty zadřou aby si museli prodlouit a samozřejmě platit plnou palbu při prodlouení...
Určitě vechny soukromé nebudou stejné,ale kde jsem byla - nebudu jmenovat, řeknu jen e je to na jiní moravě, nedoporučuji.
Mne se v zaměstnání nikdy nikdo neptal, jestli mám státní nebo soukromou V, důleité bylo, zda ji mám. Z doslechu vím, e na některých soukromých kolách se přistupuje ke studiu platíte - nemusíte se tolik učit. Protoe čím více studentů, tím více peněz pro kolu.
Není tady
No nepatal, protoe jí pravděpodobně máte uvedenou v ivotopise, případně pro to dané zaměstnání nebyla relevantní.. U nás kdy se vybíraj lidi, tak se soukromá vejka nebere příli v potaz jako dosené vzdělání a hledí se hlavně na praxi.. samozřejmě záleí taky jak která..
Není tady