29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Judyna napsal(a):
Lupi a já se ještě zeptám - ta kamarádka byla uhranutá tedy při pobytu v Orientu? A proč? Ona tam někomu ublížila? Já si nedovedu představit, co by mě kdo musel udělat, abych ho "proklela" (tedy mě by to ani nenapadlo).
A co to je profesionální kletba, co si mám před tím představit?
Nechtěla mu dát
Profesionální kletba...no, byl v tom údajně nějakej mák, co se zabýval černou magií, tak nějak - ta anděla (ona pracovala s ochrannýma energiema, andělama) to asi taky moc nevěděla, jen, že je to nezrušitelný a tudíž ten někdo musel zatraceně dobře vědět, co dělá.
Není tady
Myslím, že člověk skutečněmůže nést tyhle věci ssebou z minulosti, ať už z minulých životů, nebo rodově.
Já mám pravděpodobně naopak nějakou ochranu, možná silné požehnání (požehnání je protipól kleby, tak asi by se mělo pracovat s ním) negace vnímám, ale jakoby za sklem, netýkají se mně osobně. Teď myslím nepříjemný místa, energie. Lidi mi samozřejmě ublížit můžou, ale zase - pouze na emocionální (nebo fyzické, samozřejmě ) rovině - ne energeticky. Což je vlastně dost zajímavý, když tak o tom uvažuju
Není tady
Opravdu je možné, že jsem zažila časový posun?
Dnes v noci jsem měla neklidné spaní a pokaždé, když se vzbudím, tak první co je, tak se kouknu na hodiny. No a když jsem na ně koukla v 00:38, tak jsem se zděsila, protože před tím to bylo v 01:19... a pořád se mi to v tý kebuli nemůže srovnat
Není tady
Pomněnko,
třeba to byl sen, když jsi se poprvé dívala na hodiny :-)
Jinak ale musím potvrdit, já dnes také měla časoposunové sny, byla jsem na jednom místě a v různých časech, odehrávaly se tam jiné příběhy....
Není tady
Tulip, opravdu nebyl.... on manžel nebyl doma a ještě jsem se pak dívala na jeho postel a říkala si.... nó to zas bude tah to nejdřív přijde ve dvě a zase mě vzbudí.... a právě tohle mi pak připadalo, že jsem byla hozená někam do minulosti, kdy se to už stalo, nebo obráceně? stane?
Včera byl taky zajímavý datum...2102012.... obousměrně k přečtení
Není tady
já se ted dva dny za sebou vzbudila přesně v 2.04
Není tady
Prokleti jako takove neexistuje .Pokud nekdo nekoho prokleje a preje mu zlo , tak se mu to vrati jednou jako bumerang
Není tady
no, Taha - s tím ' vrácením' at už dobra nebo zla .... zpátky k odesílateli je to dost známé ,
ale kde bereš tu jistotu, že cosi jako prokletí není ?
Není tady
Taha napsal(a):
Prokleti jako takove neexistuje .Pokud nekdo nekoho prokleje a preje mu zlo , tak se mu to vrati jednou jako bumerang
Vráti, ale to neznamená, že to neúčinkuje na "obeť"... A najhoršie "prekliatie" sú vlastne dobre mienené "programy" á la "aj tak z teba nič nebude, budeš len kopať kanály, predávať hamburgery..." apod.
Není tady
Taha napsal(a):
Co "TO" se mu vrátí?
Není tady
Selima napsal(a):
Taha napsal(a):
Vráti, ale to neznamená, že to neúčinkuje na "obeť"... A najhoršie "prekliatie" sú vlastne dobre mienené "programy" á la "aj tak z teba nič nebude, budeš len kopať kanály, predávať hamburgery..." apod.
Přesně tak.
"Z tebe nikdy nic nebude", to je prokletí se vším všudy...protože se vtiskne do mysli "prokletého" a tam stvoří program, který onen nebožák pak žije... Přitom ten, kdo ta slova vyřkl - nejčastěji matka a vůbec nejbližší lidé - to nemyslel zle. Jen chtěl dítě motivovat k lepším výkonům. Bohužel ho motivoval negací...a to je průšvih...
Není tady
Taha napsal(a):
No to bys musela být Velkočarůda abys to vrátila se vším všudy. Já to umím dost dobře, ale netroufla bych si tvrdit, že prokletí neexituje
Není tady