29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
...aby byl někdo prokletý?
Totiž - před několika lety nás jedna naše příbuzná, protože se domnívala, že její dcera přišla o práci kvůli člověku z naší rodiny, proklela. Teď se asi budete smát, ale ona opravdu nahlas a před mojí sestrou řekla, že proklíná celou naši rodinu.
A já teď po několika letech jsem si na to vzpomněla a to z toho důvodu, protože se naší rodině nedaří. Všichni tři - bratr, sestra a já máme obrovské dluhy, bratr v těchto dnech dokonce o všechno přišel včetně bydlení a mamka je hodně nemocná.
Dokonce přemýšlím, že bych navštívila nějakou věštkyni co se zabývá takovými věcmi.
Jaký je váš názor?
Snad už nejsem blázen
Není tady
Podle mě to možné je. Pokud neumíte meditovat, tak se to naučte a kletbu zrušte a nebo si můžete opakovat nějaké pozitivní afirmace "do zblbnutí". Raději bych vsadila na vlastní práci s tímto problémem než to dávat do rukou nějaké věštkyni, která udělá čáry máry a všechno je OK. Ale to je jen můj názor, nejsem žádný odborník. Já bych s těma čarodějnicema byla opatrná. Podle mě je strašně těžké najít někoho, kdo fakt umí.
Není tady
no i když to někdo umí, je potřeba spolupráce "prokletého".
Není tady
Já na tohle nevěřím, kdyby to fugnovalo, lidi by se vesele proklínali a všichni by byli prokletí .
Myslím, že když někdo někoho proklíná, ubližuje akorát sobě, jde to na něj, ta smůla.
A svádět dluhy a to že se mi nedaří na prokletí , je jednoduchý , lepší je ty dluhy prostě nedělat .
Není tady
Ani já tomu nevěřím. Protože v životě každého člověka (rodiny) se přece vyskytují těžká období. Ať už ho někdo prokleje, či ne.
Není tady
Já slyšela o dvou regulérních prokletích, ale obě to byly dost senzitivní ženy (podotýkám, že ani jedna nevěděla, že je proklatá, obě se to dověděly dodatečně) možná, že to má nějaká pevná pravidla ohledně vysílače i přijímače.
Ovšem dluhy zrovna....nevím. Obě ty holky měly značně nespecifický zdravotní potíže, hraničící s bojem o život. Mendy, zkus se upamatovat, jestli byl nějaký rozdíl v životě vaší rodiny před a po, analyzovat, co vás do dluhů přivedlo a podobně.
Já bych prokletí nevylučovala - ale ani bych se tomu nepoddávala jen tak
Není tady
Mankote, nestraš Lupi. Tohle já fakt nepobírám. Skoro si myslím, že pokud tomu někdo věří, tak se fakt může něco stát, víš, jakože když se něčeho bojíš, tak si to přivoláš. Ale že by to na mě někdo "seslal" aniž bych to věděla a fakt se mi něco stalo....To raděj budu věřit tomu, že když někdo něco špatného vysílá, tak se to obrátí proti němu.
Ale nechci, aby to vypadalo, že to nějak zlehčuju. Jen píšu o svém pohledu na věc a ten samozřejmě nemusí být správný, jelikož do těchto věcí vůbec nevidím.
Upravil(a) Judyna (20. 1. 2012 23:10)
Není tady
no já vím zase o paní, která sice nebyla prokletá, ale její energii vysávala jedna léčitelka , ke které= dřív chodila. a viděla jsem paní před a po tom , kdy bylo toto pouto přetnuto.Paní během jedné hodiny "omládla" o deset let. tvrdil top i manžel.
a že existují energetičtí upíři snad ví dnes skoro každý
Není tady
Judyna napsal(a):
Mankote, nestraš Lupi. Tohle já fakt nepobírám. Skoro si myslím, že pokud tomu někdo věří, tak se fakt může něco stát, víš, jakože když se něčeho bojíš, tak si to přivoláš. Ale že by to na mě někdo "seslal" aniž bych to věděla a fakt se mi něco stalo....To raděj budu věřit tomu, že když někdo něco špatného vysílá, tak se to obrátí proti němu.
Ale nechci, aby to vypadalo, že to nějak zlehčuju. Jen píšu o svém pohledu na věc a ten samozřejmě nemusí být správný, jelikož do těchto věcí vůbec nevidím.
věřím na prokletí. i celej rod může být prokletej, proč ne
a jestli se to obrátí proti tomu, kdo to vysílá, kdo ví, pokud v tom někdo umí chodit, možná neobrátí ..
máš hezkej obrázek
Není tady
Nielen prekliaty, aj uhranúť sa dá.... Odklínanie a zbavovanie uhranutia sa robí nejakú cez vodu v pohári, kam to prejde, ale podrobnosti si nepamätám. Mamim bratranec, vedec a uznávaný biológ, nám rozprával, ako im uhranuli dcérku a ako ju potom pomocou vody v pohári "odhranuli".
Není tady
Pavlo, děkuji
Ale to, jak píšeš, no to už musí být zlo na entou a to přece nemůže zůstat jen tak. To by nebyla žádná spravedlnot.
Není tady
Rovnováha, ne spravedlnost. A ta se nějak a někdy nastolí, jen si myslím, že to nemusí být hned a viditelně.
Ta kamarádka, co byla uhranutá (nebo prokletá) byla v Orientu. Myslela, že to tam zmákla, ale vrátila se a nic do ní nebylo, hubla, zelenala, bylo to dost na pováženou. Pak jednou doprovázela jinou kamarádku k jedný vědmě - jí se samotný nechtělo No, vědma.....vědma byla nevzdělaná, ale slušná odbarvená Cikánka, přijala ji v paneláku, muže vyhodila na balkon a začla. Když skončila, obrátila se na tu "moji" (která neměla nejmenšího oumyslu se jí svěřit) a zavelela jí.....ukázalo se, že "viděla" to prokletí, ke kterýmu došlo, jen furt tvrdila sousední zemi - ale to je koneckonců fuk. Pak jí řekla, že to oživilo nějakou prastarou profesionální kletbu, která je prakticky nezrušitelná, jen může zůstat jako spící - což byla, dokud ji ten magor neaktivoval.
Něco s ní udělala (co, to tady není podstatný) a kamarádka se prakticky od dalšího dne začla vracet do normálu.
No, kdybych to neviděla na vlastní voko.....ale takhle mě to teda taky dost zviklalo. Respektive moji víru v sílu mysli a její obrany.
Zdá se, že to bude mnohem složitější, že nevěřit v prokletí pomůže hodně - ale ne vždycky a že je prostě svět ještě pestřejší, než by si jedna myslela
Že síla myslí je velice různá (zřejmě) a že ten, kdo ví přesně, co dělá, může nadělat dost paseky. Ale taky naopak.....a že možná vedeme boje o kterých nemáme tušení.....
Není tady
Judyna napsal(a):
Môže sa to stať, aj keď tomu neveríš a dokonca o tom ani nevieš. Ale otázka potom je, ČO a ČI vôbec niečo s tým robiť... či nenechať tie sily pôsobiť a proste sa modliť, aby sa nejako ... vyriešili alebo .. ako to nazvať.
Není tady
lupino, hezky jsi to napsala
Není tady
Hezky jsi to napsala, Lupino
Není tady
Napsala jsi to hezky Lupino
Není tady
Jo, bylo to takové konkrétní a praktické
Přesto (nebo právě právě proto) vám dívky děkuji hezky mockrát
mnohokrát děkuju pěkně
pěkně děkuju
Není tady
Lupino, tys to tak hezky napsala
Není tady
No to ti teda fakt pěkně děkuju
Není tady
Lupi a já se ještě zeptám - ta kamarádka byla uhranutá tedy při pobytu v Orientu? A proč? Ona tam někomu ublížila? Já si nedovedu představit, co by mě kdo musel udělat, abych ho "proklela" (tedy mě by to ani nenapadlo).
A co to je profesionální kletba, co si mám před tím představit?
Není tady
Judy, neviem odpovedať za Lupinu, ale to dievča v našej rodine uhranula bezdetná žena, ktorá kedysi chodila s jej otcom... a vadilo jej, že sa mu narodila dcéra s inou ženou. Niekedy stačí málo, aby človek šliapol tomu durhému na otlak... Tio máš hned.
Není tady
Judyna napsal(a):
Lupi a já se ještě zeptám - ta kamarádka byla uhranutá tedy při pobytu v Orientu? A proč? Ona tam někomu ublížila? Já si nedovedu představit, co by mě kdo musel udělat, abych ho "proklela" (tedy mě by to ani nenapadlo).
A co to je profesionální kletba, co si mám před tím představit?
já si zas myslím, že se to může stát kolikrát třeba v afektu - že někoho někdo prokleje. že v tý zlosti ze sebe něco takovýho vypustí. nebo když se někdo cítí hodně zraněnej, ublíženej, ukřivděnej, má pocit, že toho druhýho nenávidí, za to, co mu udělal. a nemusí třeba kolikrát ani domyslet důsledky
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Judyna napsal(a):
A co to je profesionální kletba, co si mám před tím představit?já si zas myslím, že se to může stát kolikrát třeba v afektu - že někoho někdo prokleje. že v tý zlosti ze sebe něco takovýho vypustí. nebo když se někdo cítí hodně zraněnej, ublíženej, ukřivděnej, má pocit, že toho druhýho nenávidí, za to, co mu udělal. a nemusí třeba kolikrát ani domyslet důsledky
A i tak to funguje? Že ten dotyčný začne chřadnout? Nemůže se to od něj odrazit a vrátit se k tomu, co to zlo vyslal?
Není tady
Judyna napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Judyna napsal(a):
A co to je profesionální kletba, co si mám před tím představit?já si zas myslím, že se to může stát kolikrát třeba v afektu - že někoho někdo prokleje. že v tý zlosti ze sebe něco takovýho vypustí. nebo když se někdo cítí hodně zraněnej, ublíženej, ukřivděnej, má pocit, že toho druhýho nenávidí, za to, co mu udělal. a nemusí třeba kolikrát ani domyslet důsledky
A i tak to funguje? Že ten dotyčný začne chřadnout? Nemůže se to od něj odrazit a vrátit se k tomu, co to zlo vyslal?
novlastně může, ovšem ten dotyčný musí mít aktivní svojí ochranu a obranu.- A protože stále hodně lidí tomu nevěří , něčím jako energetická ochrana se nezabývá
Není tady
Já si to musím vygůglit a něco se o tom dozvědět. V této oblasti jsem naprosto nepoučená. Ale věřit v to, že je možné seslat na někoho takové zlo třeba jen kvůli malichernostem, se mi nechce...
Není tady