3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
...aby byl někdo prokletý?
Toti - před několika lety nás jedna nae příbuzná, protoe se domnívala, e její dcera přila o práci kvůli člověku z naí rodiny, proklela. Teď se asi budete smát, ale ona opravdu nahlas a před mojí sestrou řekla, e proklíná celou nai rodinu.
A já teď po několika letech jsem si na to vzpomněla a to z toho důvodu, protoe se naí rodině nedaří. Vichni tři - bratr, sestra a já máme obrovské dluhy, bratr v těchto dnech dokonce o vechno přiel včetně bydlení a mamka je hodně nemocná.
Dokonce přemýlím, e bych navtívila nějakou větkyni co se zabývá takovými věcmi.
Jaký je vá názor?
Snad u nejsem blázen
Není tady
Podle mě to moné je. Pokud neumíte meditovat, tak se to naučte a kletbu zrute a nebo si můete opakovat nějaké pozitivní afirmace "do zblbnutí". Raději bych vsadila na vlastní práci s tímto problémem ne to dávat do rukou nějaké větkyni, která udělá čáry máry a vechno je OK. Ale to je jen můj názor, nejsem ádný odborník. Já bych s těma čarodějnicema byla opatrná. Podle mě je straně těké najít někoho, kdo fakt umí.
Není tady
no i kdy to někdo umí, je potřeba spolupráce "prokletého".
Není tady
Já na tohle nevěřím, kdyby to fugnovalo, lidi by se vesele proklínali a vichni by byli prokletí .
Myslím, e kdy někdo někoho proklíná, ubliuje akorát sobě, jde to na něj, ta smůla.
A svádět dluhy a to e se mi nedaří na prokletí , je jednoduchý , lepí je ty dluhy prostě nedělat .
Není tady
Ani já tomu nevěřím. Protoe v ivotě kadého člověka (rodiny) se přece vyskytují těká období. A u ho někdo prokleje, či ne.
Není tady
Já slyela o dvou regulérních prokletích, ale obě to byly dost senzitivní eny (podotýkám, e ani jedna nevěděla, e je proklatá, obě se to dověděly dodatečně) moná, e to má nějaká pevná pravidla ohledně vysílače i přijímače.
Ovem dluhy zrovna....nevím. Obě ty holky měly značně nespecifický zdravotní potíe, hraničící s bojem o ivot. Mendy, zkus se upamatovat, jestli byl nějaký rozdíl v ivotě vaí rodiny před a po, analyzovat, co vás do dluhů přivedlo a podobně.
Já bych prokletí nevylučovala - ale ani bych se tomu nepoddávala jen tak
Není tady
Mankote, nestra Lupi. Tohle já fakt nepobírám. Skoro si myslím, e pokud tomu někdo věří, tak se fakt můe něco stát, ví, jakoe kdy se něčeho bojí, tak si to přivolá. Ale e by to na mě někdo "seslal" ani bych to věděla a fakt se mi něco stalo....To raděj budu věřit tomu, e kdy někdo něco patného vysílá, tak se to obrátí proti němu.
Ale nechci, aby to vypadalo, e to nějak zlehčuju. Jen píu o svém pohledu na věc a ten samozřejmě nemusí být správný, jeliko do těchto věcí vůbec nevidím.
Upravil(a) Judyna (20. 1. 2012 23:10)
Není tady
no já vím zase o paní, která sice nebyla prokletá, ale její energii vysávala jedna léčitelka , ke které= dřív chodila. a viděla jsem paní před a po tom , kdy bylo toto pouto přetnuto.Paní během jedné hodiny "omládla" o deset let. tvrdil top i manel.
a e existují energetičtí upíři snad ví dnes skoro kadý
Není tady
Judyna napsal(a):
Mankote, nestra Lupi. Tohle já fakt nepobírám. Skoro si myslím, e pokud tomu někdo věří, tak se fakt můe něco stát, ví, jakoe kdy se něčeho bojí, tak si to přivolá. Ale e by to na mě někdo "seslal" ani bych to věděla a fakt se mi něco stalo....To raděj budu věřit tomu, e kdy někdo něco patného vysílá, tak se to obrátí proti němu.
Ale nechci, aby to vypadalo, e to nějak zlehčuju. Jen píu o svém pohledu na věc a ten samozřejmě nemusí být správný, jeliko do těchto věcí vůbec nevidím.
věřím na prokletí. i celej rod můe být prokletej, proč ne
a jestli se to obrátí proti tomu, kdo to vysílá, kdo ví, pokud v tom někdo umí chodit, moná neobrátí ..
má hezkej obrázek
Není tady
Nielen prekliaty, aj uhranú sa dá.... Odklínanie a zbavovanie uhranutia sa robí nejakú cez vodu v pohári, kam to prejde, ale podrobnosti si nepamätám. Mamim bratranec, vedec a uznávaný biológ, nám rozprával, ako im uhranuli dcérku a ako ju potom pomocou vody v pohári "odhranuli".
Není tady
Pavlo, děkuji
Ale to, jak píe, no to u musí být zlo na entou a to přece nemůe zůstat jen tak. To by nebyla ádná spravedlnot.
Není tady
Rovnováha, ne spravedlnost. A ta se nějak a někdy nastolí, jen si myslím, e to nemusí být hned a viditelně.
Ta kamarádka, co byla uhranutá (nebo prokletá) byla v Orientu. Myslela, e to tam zmákla, ale vrátila se a nic do ní nebylo, hubla, zelenala, bylo to dost na pováenou. Pak jednou doprovázela jinou kamarádku k jedný vědmě - jí se samotný nechtělo No, vědma.....vědma byla nevzdělaná, ale sluná odbarvená Cikánka, přijala ji v paneláku, mue vyhodila na balkon a začla. Kdy skončila, obrátila se na tu "moji" (která neměla nejmeního oumyslu se jí svěřit) a zavelela jí.....ukázalo se, e "viděla" to prokletí, ke kterýmu dolo, jen furt tvrdila sousední zemi - ale to je koneckonců fuk. Pak jí řekla, e to oivilo nějakou prastarou profesionální kletbu, která je prakticky nezruitelná, jen můe zůstat jako spící - co byla, dokud ji ten magor neaktivoval.
Něco s ní udělala (co, to tady není podstatný) a kamarádka se prakticky od dalího dne začla vracet do normálu.
No, kdybych to neviděla na vlastní voko.....ale takhle mě to teda taky dost zviklalo. Respektive moji víru v sílu mysli a její obrany.
Zdá se, e to bude mnohem sloitějí, e nevěřit v prokletí pomůe hodně - ale ne vdycky a e je prostě svět jetě pestřejí, ne by si jedna myslela
e síla myslí je velice různá (zřejmě) a e ten, kdo ví přesně, co dělá, můe nadělat dost paseky. Ale taky naopak.....a e moná vedeme boje o kterých nemáme tuení.....
Není tady
Judyna napsal(a):
Môe sa to sta, aj keď tomu neverí a dokonca o tom ani nevie. Ale otázka potom je, ČO a ČI vôbec niečo s tým robi... či nenecha tie sily pôsobi a proste sa modli, aby sa nejako ... vyrieili alebo .. ako to nazva.
Není tady
lupino, hezky jsi to napsala
Není tady
Hezky jsi to napsala, Lupino
Není tady
Napsala jsi to hezky Lupino
Není tady
Jo, bylo to takové konkrétní a praktické
Přesto (nebo právě právě proto) vám dívky děkuji hezky mockrát
mnohokrát děkuju pěkně
pěkně děkuju
Není tady
Lupino, tys to tak hezky napsala
Není tady
No to ti teda fakt pěkně děkuju
Není tady
Lupi a já se jetě zeptám - ta kamarádka byla uhranutá tedy při pobytu v Orientu? A proč? Ona tam někomu ublíila? Já si nedovedu představit, co by mě kdo musel udělat, abych ho "proklela" (tedy mě by to ani nenapadlo).
A co to je profesionální kletba, co si mám před tím představit?
Není tady
Judy, neviem odpoveda za Lupinu, ale to dievča v naej rodine uhranula bezdetná ena, ktorá kedysi chodila s jej otcom... a vadilo jej, e sa mu narodila dcéra s inou enou. Niekedy stačí málo, aby človek liapol tomu durhému na otlak... Tio má hned.
Není tady
Judyna napsal(a):
Lupi a já se jetě zeptám - ta kamarádka byla uhranutá tedy při pobytu v Orientu? A proč? Ona tam někomu ublíila? Já si nedovedu představit, co by mě kdo musel udělat, abych ho "proklela" (tedy mě by to ani nenapadlo).
A co to je profesionální kletba, co si mám před tím představit?
já si zas myslím, e se to můe stát kolikrát třeba v afektu - e někoho někdo prokleje. e v tý zlosti ze sebe něco takovýho vypustí. nebo kdy se někdo cítí hodně zraněnej, ublíenej, ukřivděnej, má pocit, e toho druhýho nenávidí, za to, co mu udělal. a nemusí třeba kolikrát ani domyslet důsledky
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Judyna napsal(a):
A co to je profesionální kletba, co si mám před tím představit?já si zas myslím, e se to můe stát kolikrát třeba v afektu - e někoho někdo prokleje. e v tý zlosti ze sebe něco takovýho vypustí. nebo kdy se někdo cítí hodně zraněnej, ublíenej, ukřivděnej, má pocit, e toho druhýho nenávidí, za to, co mu udělal. a nemusí třeba kolikrát ani domyslet důsledky
A i tak to funguje? e ten dotyčný začne chřadnout? Nemůe se to od něj odrazit a vrátit se k tomu, co to zlo vyslal?
Není tady
Judyna napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Judyna napsal(a):
A co to je profesionální kletba, co si mám před tím představit?já si zas myslím, e se to můe stát kolikrát třeba v afektu - e někoho někdo prokleje. e v tý zlosti ze sebe něco takovýho vypustí. nebo kdy se někdo cítí hodně zraněnej, ublíenej, ukřivděnej, má pocit, e toho druhýho nenávidí, za to, co mu udělal. a nemusí třeba kolikrát ani domyslet důsledky
A i tak to funguje? e ten dotyčný začne chřadnout? Nemůe se to od něj odrazit a vrátit se k tomu, co to zlo vyslal?
novlastně můe, ovem ten dotyčný musí mít aktivní svojí ochranu a obranu.- A protoe stále hodně lidí tomu nevěří , něčím jako energetická ochrana se nezabývá
Není tady
Já si to musím vygůglit a něco se o tom dozvědět. V této oblasti jsem naprosto nepoučená. Ale věřit v to, e je moné seslat na někoho takové zlo třeba jen kvůli malichernostem, se mi nechce...
Není tady