29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
PetrHl napsal(a):
JuliePraha napsal(a):
pecule - opet se opakuji, ano, plne s tebou souhlasim ... pokud to ma byt castka 30 000, protoze se to prokazatelne utrati na skolne atd. ... ale cekat, az BM zemre a zdedime jeho majetek ... no, celkem silna kava ...
ten hlavně zdědí už jenom děti
a jeho soucasna rodina
Není tady
JuliePraha napsal(a):
PetrHl napsal(a):
JuliePraha napsal(a):
pecule - opet se opakuji, ano, plne s tebou souhlasim ... pokud to ma byt castka 30 000, protoze se to prokazatelne utrati na skolne atd. ... ale cekat, az BM zemre a zdedime jeho majetek ... no, celkem silna kava ...
ten hlavně zdědí už jenom děti
a jeho soucasna rodina
Děti nemůžeš vydědit...........a současná rodina žádná není, akorát 60 letá manželka , která se bojí spláchnout záchod , aby neutratila korunu za vodu a jídlo jedí celý den z jednoho talíře .......
No jo , kdo s čím zachází , tím také schází.......
Není tady
Děti nemůžeš vydědit...........a současná rodina žádná není, akorát 60 letá manželka , která se bojí spláchnout záchod , aby neutratila korunu za vodu a jídlo jedí celý den z jednoho talíře .......
jo jeho manzelka neni podle tebe jeho RODINA ... ze ty ale sledujes co vsechno dela a nedela, zavidis, vid takovy podrobny prehled
jestli ty ale nevymyslis a po nocich brecis vztekem
nezapomen, ze se vykaslal na tebe ... a ted zije spokojeny zivot
Není tady
maring napsal(a):
helena napsal(a):
chtit alimenty ve vysi, kterou nebudu na dite potrebovat
Jak - "nebudu potřebovat"? http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif
No já ne, samozřejmě, ale mý dítě ano... stačí, aby to "švihlo" s dosud nadstandardně vydělávajícím taťkou a v tom případě bude nějakej ten účet s penězma pro dítě zatraceně dobrej. A jestli "takový děsný prachy" nepotřebuje dítě v deseti, za dalších 5-10 ročků na studia jak když najde... nebo na bydlení... na cokoli.Přesně tak , muži mají větší úmrtnost než ženy, na to je potřeba myslet .....
Tatínek dře jako mezek, ničí se , tak aby s dítěte nebyl za chvíli sirotek bez prostředků .
ty máš teda dost a něco takového vychovává děcka
Upravil(a) PetrHl (12. 2. 2012 16:52)
Není tady
Maring ja prece nevim jakou ma tvuj bm zivotni uroven, proto se s tebou ani nechci dohadovat o tom jake by byly vhodne vysoke alimenty. Ani nevim co vase dite dela nebo nedela. Ze je v zakone o sdileni zivotni urovne vim, jen i clovek se stejne vysokym platen bude jednou cestovat, hrat golf, nosit drahe obleceni a v druhem pripade bude syslit na ucet a nic si nekoupi a v dalsim pripade to bude zas jinak, tudiz kazdy pak bude mit i jinou tu zivotni uroven. Proto spis uvazuju tak, ze kdzy dite treba chodilo do soukrome skolky za x tisic, tak at jsou alimenty tak vysoke, aby tam mohlo chodit i nadale. A tak i v dalsich vecech.
Není tady
maring napsal(a):
pecule napsal(a):
Aprill a kdyz to na ten ucet nepujde, tak ostrouha taky, ne? Nebo kdyz otec bude sporit sam a pak to skolne zaplati ze svych uspor, to je taky realne.
Mzslim, ze se ted budeme tocit na tom, ze at otec zaplati cokoliv tak je to jen dobre, i kdyz ne nutne pujde vsechno do ditete. Kazdy ma asi jiny pohled, mne se nelibi ani jeden extrem, jinemu ano.Ne každý má jiný pohled, pohled je jen jeden , že dítě musí mít stejnou životní úroveň jako bohatej táta.
Myslet si o tom můžete co chcete ,ale zákon je potřeba dodržovat .
a je potřeba dodržovat i zákon ve chvíli kdy ttínek si třeba kvuli úrazu a vysoké nezaměstnanosti tak tak najde práci na půl úvazku s příjmem 5 000 čistýho? Potom by 1/3 z jeho platu, tedy 1666 Kč a k tomu žádné dovolené a kroužky bylo přiměřené výživné?
Není tady
Aprill tuhle si tady nejakou zenu vypoklonkovala za to ak se vyjadruje. Docela by me zajimalo, jak vnimas tohle vujadrovani..
maring napsal(a):
JuliePraha napsal(a):
PetrHl napsal(a):
ten hlavně zdědí už jenom dětia jeho soucasna rodina
Není tady
maring napsal(a):
JuliePraha napsal(a):
PetrHl napsal(a):
ten hlavně zdědí už jenom dětia jeho soucasna rodina
nojo maning a neměly by tedy děti také jíst z jednoho talíře aby měly tu stejnou životní úroveň? Tebe tedy zajímají věci. Jak často si mění spodky bývalý? Třeba by se na tom dalo taky něco trhnout
Chudáci děti - takovýhle výchovný vzor ... nebudou mít snadný život
Není tady
pecule napsal(a):
Aprill tuhle si tady nejakou zenu vypoklonkovala za to ak se vyjadruje. Docela by me zajimalo, jak vnimas tohle vujadrovani..
maring napsal(a):
JuliePraha napsal(a):
a jeho soucasna rodinaDěti nemůžeš vydědit...........a současná rodina žádná není, akorát 60 letá manželka , která se bojí spláchnout záchod , aby neutratila korunu za vodu a jídlo jedí celý den z jednoho talíře .......
No, není pravdou, že děti nemůže vydědit. Pokud se k němu řádně nechovají, možné to je. A taky je dost důležité, v jaké době si pořídil ten dům a z jakých prostředků.
Není tady
Delahey napsal(a):
pecule napsal(a):
maring napsal(a):
No jo , kdo s čím zachází , tím také schází.......No, není pravdou, že děti nemůže vydědit. Pokud se k němu řádně nechovají, možné to je. A taky je dost důležité, v jaké době si pořídil ten dům a z jakých prostředků.
neblbni, vždyť bývalá už si dělá na barák zálusk a už se vidí jak se mu tam bude vyvalovat až on se současnou natáhnou bačkory
Není tady
PetrHl napsal(a):
Delahey napsal(a):
pecule napsal(a):
No, není pravdou, že děti nemůže vydědit. Pokud se k němu řádně nechovají, možné to je. A taky je dost důležité, v jaké době si pořídil ten dům a z jakých prostředků.
neblbni, vždyť bývalá už si dělá na barák zálusk a už se vidí jak se mu tam bude vyvalovat až on se současnou natáhnou bačkory
Ma dalekohled a sleduje spodky, talire a zda uz nenatahli ... ma sbaleno par svestek a casopisy, aby se tam nenudila na te zahrade
Není tady
Já ale neřeším náš případ Pecule , řeším to všeobecně , my máme skoro tu třetinu platu BM a ted dcera zažádala o zvýšení po 4 letech .
Mluvím obecně o tom, jak zní ten zákon, to není jak se tobě zamane zrovna .Co s tím ty lidi udělaj, jestli budou cestovat nebo to daj na účet , DO TOHO NIKOMU NIC NENÍ . I když to dá matka na účet, může se to dítěti jednou moc hodit ,ale otec do toho nemá co kecat .
Otcové odejdou a nejradši by ještě rozhodovali o tom, co se udělá s každou korunou a přitom se sami tý rodiny vzdali . ......
Není tady
PetrHl napsal(a):
Delahey napsal(a):
pecule napsal(a):
No, představovat si může ledacos. Každopádně tu někomu jde dost o peníze, ne o stejnou životní úroveň. Byla jsem na diskuzi Pracovitost. Když někdo lábužuje, nemůže se divit, že nemá to, co ten, kdo pracuje. BM asi dost na sobě šetří, ale nechápu, proč je to terčem posměchu. Dotyčná by měla být ráda, když už si tak otevřeně brousí zuby, ne?
Není tady
maring napsal(a):
Já ale neřeším náš případ Pecule , řeším to všeobecně , my máme skoro tu třetinu platu BM a ted dcera zažádala o zvýšení po 4 letech .
Mluvím obecně o tom, jak zní ten zákon, to není jak se tobě zamane zrovna .Co s tím ty lidi udělaj, jestli budou cestovat nebo to daj na účet , DO TOHO NIKOMU NIC NENÍ . I když to dá matka na účet, může se to dítěti jednou moc hodit ,ale otec do toho nemá co kecat .
Otcové odejdou a nejradši by ještě rozhodovali o tom, co se udělá s každou korunou a přitom se sami tý rodiny vzdali . ......
kolik si těch manželů měla že tak zevšeobecňuješ?
Není tady
PetrHl napsal(a):
maring napsal(a):
JuliePraha napsal(a):
a jeho soucasna rodina
No jo , kdo s čím zachází , tím také schází.......nojo maning a neměly by tedy děti také jíst z jednoho talíře aby měly tu stejnou životní úroveň?
Tebe tedy zajímají věci. Jak často si mění spodky bývalý? Třeba by se na tom dalo taky něco trhnout
Chudáci děti - takovýhle výchovný vzor ... nebudou mít snadný život
No mě ty věci nezajímají ,ale děti přijížděly zděšené , co se tam děje , to ještě neznaly ......
Třeba ráno jdou všichni na záchod a a ten záchod se spláchne až pozdě odpoledne .........
Sprchovat naučili děti skoro bez vody a jídlo se jí celej den z jednoho talíře , vrší se na tu špínu předtím ...
Mám asi divný děti , tatínek je zjevně lepší vzor .......
Upravil(a) maring (12. 2. 2012 17:12)
Není tady
maring napsal(a):
Někdy odešly ženy, někdy měly lví podíl na odchodu muže.Já myslím, že jenomyslný odsudek není na místě. Všichni chlapi snad nejsou odsouzeníhodní lumpové, ne?
Není tady
Delahey napsal(a):
PetrHl napsal(a):
Delahey napsal(a):
No, není pravdou, že děti nemůže vydědit. Pokud se k němu řádně nechovají, možné to je. A taky je dost důležité, v jaké době si pořídil ten dům a z jakých prostředků.neblbni, vždyť bývalá už si dělá na barák zálusk a už se vidí jak se mu tam bude vyvalovat až on se současnou natáhnou bačkory
No, představovat si může ledacos. Každopádně tu někomu jde dost o peníze, ne o stejnou životní úroveň. Byla jsem na diskuzi Pracovitost. Když někdo lábužuje, nemůže se divit, že nemá to, co ten, kdo pracuje. BM asi dost na sobě šetří, ale nechápu, proč je to terčem posměchu. Dotyčná by měla být ráda, když už si tak otevřeně brousí zuby, ne?
jo jo, zahlidla jsem to celodenni nic nedelani
Není tady
Delahey napsal(a):
PetrHl napsal(a):
Delahey napsal(a):
No, není pravdou, že děti nemůže vydědit. Pokud se k němu řádně nechovají, možné to je. A taky je dost důležité, v jaké době si pořídil ten dům a z jakých prostředků.neblbni, vždyť bývalá už si dělá na barák zálusk a už se vidí jak se mu tam bude vyvalovat až on se současnou natáhnou bačkory
ano, měla by být ráda, protože pokud jsou děti jeho, měly by v sobě mít i něco z něj - třeba tu spořivost a pracovitost, což jim v životě pomůže daleko více než desetitisíce alíků měsíčně
Není tady
maring napsal(a):
ty se divis, tvuj BM asi utekl vcas a podle toho co tu pises, udelal sakra dobre
Není tady
maring napsal(a):
PetrHl napsal(a):
maring napsal(a):
No jo , kdo s čím zachází , tím také schází.......nojo maning a neměly by tedy děti také jíst z jednoho talíře aby měly tu stejnou životní úroveň?
Tebe tedy zajímají věci. Jak často si mění spodky bývalý? Třeba by se na tom dalo taky něco trhnout
Chudáci děti - takovýhle výchovný vzor ... nebudou mít snadný životNo mě ty věci nezajímají ,ale děti přijížděly zděšené , co se tam děje , to ještě neznaly ......
Třeba ráno jdou všichni na záchod a a ten záchod se spláchne až pozdě odpoledne .........
Sprchovat naučili děti skoro bez vody a jídlo se jí celej den z jednoho talíře , vrší se na tu špínu předtím ...
Maring, mohu se zeptat, kolik je tvým dětem let?
Není tady
Delahey napsal(a):
PetrHl napsal(a):
Delahey napsal(a):
Dyt já jsem ráda, psala jsem, že se těším, jak to rozfrofrujeme.........jen at šetří, s dětma to užijem .....
Akorát mým dětem se příčí jít na záchod, když už tam předtím někdo byl na velký ........říkám že jsou divný ..........špatně vychovaný .........
Není tady
maring napsal(a):
PetrHl napsal(a):
maring napsal(a):
Chudáci děti - takovýhle výchovný vzor ... nebudou mít snadný životNo mě ty věci nezajímají ,ale děti přijížděly zděšené , co se tam děje , to ještě neznaly ......
co ty víš, třeba jednou až se bude voda vyvažovat zlatem tak budou rády za takové návyky
Ale pořád nejde o výchovu, ta není ani na záchodě ani na talířích, nevim jestli to pochopíš
Není tady
maring napsal(a):
Delahey napsal(a):
PetrHl napsal(a):
neblbni, vždyť bývalá už si dělá na barák zálusk a už se vidí jak se mu tam bude vyvalovat až on se současnou natáhnou bačkoryNo, představovat si může ledacos. Každopádně tu někomu jde dost o peníze, ne o stejnou životní úroveň. Byla jsem na diskuzi Pracovitost. Když někdo lábužuje, nemůže se divit, že nemá to, co ten, kdo pracuje. BM asi dost na sobě šetří, ale nechápu, proč je to terčem posměchu. Dotyčná by měla být ráda, když už si tak otevřeně brousí zuby, ne?
Dyt já jsem ráda, psala jsem, že se těším, jak to rozfrofrujeme.........jen at šetří, s dětma to užijem .....
Akorát mým dětem se příčí jít na záchod, když už tam předtím někdo byl na velký ........říkám že jsou divný ..........špatně vychovaný .........
Maring, kolik je tvým dětem let?
Není tady
Delahey napsal(a):
maring napsal(a):
Delahey napsal(a):
No, představovat si může ledacos. Každopádně tu někomu jde dost o peníze, ne o stejnou životní úroveň. Byla jsem na diskuzi Pracovitost. Když někdo lábužuje, nemůže se divit, že nemá to, co ten, kdo pracuje. BM asi dost na sobě šetří, ale nechápu, proč je to terčem posměchu. Dotyčná by měla být ráda, když už si tak otevřeně brousí zuby, ne?Dyt já jsem ráda, psala jsem, že se těším, jak to rozfrofrujeme.........jen at šetří, s dětma to užijem .....
Akorát mým dětem se příčí jít na záchod, když už tam předtím někdo byl na velký ........říkám že jsou divný ..........špatně vychovaný .........Maring, kolik je tvým dětem let?
zřejmě jsou ve věku kdy ještě po sobě neumí spláchnout
Není tady
PetrHl napsal(a):
maring napsal(a):
PetrHl napsal(a):
No mě ty věci nezajímají ,ale děti přijížděly zděšené , co se tam děje , to ještě neznaly ......
Mám asi divný děti , tatínek je zjevně lepší vzor .......co ty víš, třeba jednou až se bude voda vyvažovat zlatem tak budou rády za takové návyky
Ale pořád nejde o výchovu, ta není ani na záchodě ani na talířích, nevim jestli to pochopíš
Všechno je o výchově Petře , děti vychováváš hlavně vzorem
A když má někdo chorobnou lásku k penězům tak, že tím omezuje i blízké lidi, tak to je moc špatný vzor .
To šetření zavedla naše macecha , můj BM předtím fugnoval normálně , myl se , myl nádobí a utrácel peníze za zábavu , za dárky pro děti .
Není tady