29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
PPavlaa napsal(a):
JuliePraha napsal(a):
Proto se ted cely den valis s casakem a kafickem .... vubec se BM nedivim, ze se na tebe vykaslal a zdrhul, co to slo .... skoda, ze nenarazil na normalni zenskou hned ....
hele, vychladni. nikdo tady není zvědavej na tvoje blbý kecy. došly argumenty, tak ses uchýlila k podpásovkám a blbým kecům ?
no ne, mela jsem napsat neco jako ''Jasne, jses sikovna, jen tak dal ...', vadi mi vychcanost BM a tak muzu psat, co se mi zachce ....
Není tady
Aneri napsal(a):
No, vyčuranost některých jakoby opravdových matek nezná meze
Jsem ráda, že se mě to již nebude nikdy týkat. Nedivím se, že se pak chlapi brání. Za 80 tisíc výživného měsíčně /asi milion za rok/ bych si pořídila hospodyni, milence, opravila barák a ještě by zbylo pro děti
presne tak...
Není tady
JuliePraha napsal(a):
Proto se ted cely den valis s casakem a kafickem .... vubec se BM nedivim, ze se na tebe vykaslal a zdrhul, co to slo .... skoda, ze nenarazil na normalni zenskou driv ....
Vystudovala jsem VS tak, ze pres vikend jsem delala brigadu a pomahali mi i castecne rodice. Nezdedila jsem zadny barak a pozemky, o to vic si vazim toho, co pro me udelali...
....Když budu mít doma přítele, bude muset uvést svůj plat on. ... Doufam, ze se takovy blbec nenajde a nedopadne jako tvuj BM
Holka uvědomuješ si, že ty žiješ cizí životy ? Tebe by fakt bolelo, kdybych našla přítele a ten mě sponzoroval? Nemohla bys spát co?
Hele každej večír se modli , aby nikdo nepřišel zadarmo k penězům bez přičinění , Bůh tě stejně nevyslyší a ještě z tebe bude mít legraci......
Holka, víš kolik vyhazuješ enegie, když takhle žiješ cizí životy a řešíš cizí prachy ? Šetři síly.
Není tady
JuliePraha napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
JuliePraha napsal(a):
Proto se ted cely den valis s casakem a kafickem .... vubec se BM nedivim, ze se na tebe vykaslal a zdrhul, co to slo .... skoda, ze nenarazil na normalni zenskou hned ....
hele, vychladni. nikdo tady není zvědavej na tvoje blbý kecy. došly argumenty, tak ses uchýlila k podpásovkám a blbým kecům ?
no ne, mela jsem napsat neco jako ''Jasne, jses sikovna, jen tak dal ...', vadi mi vychcanost BM a tak muzu psat, co se mi zachce ....
vytahuješ tu úplně zbytečně věci, které psala jinde a alíků se netýkají. protože ti došly argumenty a nejsi schopná ji jinak "utřít"
jak by se ti líbilo, kdybych přistoupila na tu tvou hru a psala ti tu, jak jsi neschopná, nemožná, blbá a že se vůbec nedivím, že nemáš žádnou kamarádku a musíš si sem opakovaně dávat inzeráty na Hledám kamarádku .. to by se ti asi nelíbilo, co
jinak jsi pro mě příkladem toho, že i lidi s vejškou se můžou chovat jako vesnický paka s IQ tykve.
Není tady
vytahuješ tu úplně zbytečně věci, které psala jinde a alíků se netýkají. protože ti došly argumenty a nejsi schopná ji jinak "utřít"
jak by se ti líbilo, kdybych přistoupila na tu tvou hru a psala ti tu, jak jsi neschopná, nemožná, blbá a že se vůbec nedivím, že nemáš žádnou kamarádku a musíš si sem opakovaně dávat inzeráty na Hledám kamarádku .. wink to by se ti asi nelíbilo, co wink
jinak jsi pro mě příkladem toho, že i lidi s vejškou se můžou chovat jako vesnický paka s IQ tykve.
Jeee, Amerika Klidne, did mi to vubec nevadi ... bydlim kousek od Rudne pul roku, mam male decko a hledam kamosku na prochajdy s kocarem
kamaradky maji deti ve skolach a pres den makaji... no a????
Preci je uplne jedno, jestli zijes v Praze nebo na vesnici, na tom nezalezi, nezalezi ani na tom, jestli clovek VS ma, nebo nema. Zalezi, jestli neco v zivote dokazal, nebo se alespon o to snazi a nejen se vali a spoleha, ze se najde bohaty partner, ze ktereho pripadne vytriska melouchy ...
Upravil(a) JuliePraha (12. 2. 2012 13:21)
Není tady
Tebe by fakt bolelo, kdybych našla přítele a ten mě sponzoroval? Nemohla bys spát co?
Hele každej večír se modli , ......
Holka, víš kolik vyhazuješ enegie, když takhle žiješ cizí životy a řešíš cizí prachy ? Šetři síly......
Nejsem verici, nemodlim se Nebolelo a spim dobre
Neverim, ze se najde dalsi blbec ... Energii nevyhazuji, tvorim e - shop a tak sem tam kouknu na babinet .... musim se rozptylit, jinak se pak v HTML ztracim ...
Upravil(a) JuliePraha (12. 2. 2012 13:01)
Není tady
Myslím,že problém je v tom,že většina bývalých manželů nechápe,že alimenty jsou pro jejich děti.Většinou si myslí,že díky jejich penězům je bývalá manželka "ve vatě".Jesli,že je matka jeho dětí vypočítavá,byla zřejmě taková i dřív, rozvodem se to nezměnilo.Muži si toto,ale uvědomí až když dojde na alimenty.Děti nemohou za rozvod rodičů a mají právo na stejnou životní úroveň jako před tím.Jestliže jsou BM na tom finančně tak špatně,tak proč zakládají další rodinu s dětmi?
Není tady
váhavá - ale jo, souhlasim s tebou ... bohuzel spoustu manzelek utraceji penize a na diteti 'se setri'. Osobne jsem se s tim setkala Uznej, ze pokud nekdo pozaduje 80 000 mesicne, tak je "ve vatě". Ano, ano, ano ... děti nemohou za rozvod rodičů a mají právo na stejnou životní úroveň. Pokud ale manzel prenecha byt nebo barak a plati napriklad 15 000 mesicne na jedno dite, prece ta uroven nemuze byt tak spatna ...
Není tady
Ja si netroufnu tvrdit co je a co neni vetsinou, maximalne tak co vidim a slzsim vetsinou kolem sebe. Ale to neni nutne vypovidajici o vsech ostatnich..
Pokud plati otec na dve deti 6000 nebo 7000 alimenty, tak moc nevim jak to matka i se svym financnim prispevkem dokaze udelat, ze deti z nich nic nevidi. Mozna nemaji znackove veci a drahe (nebo vubec nejake) krouzky, ale jedi a neco na sobe asi taky nosi. Stejne tak nekde bydli a za to se plati najem. To, ze pak otec vezme deti na dovcu, kdyz jede taky nebo jim koupi darek k narozeninam, tak to nevnimam jako neco navic. To dela i matka. Spis jde o to, ze kdyz ma chlap opravdu velky plat (nebo asi v kazdem pripade); tak najit tu rovnovahu, aby diteti byla poskytnuta nejaka uroven jakou ma i ten otec, ale aby z toho nesla na dite pulka a na matku druha.aasi idealni je to hodit na papir a sepsat realne n aklady. Dite chodilo na soukromou skolu, ok, at chodi dal. Dela tenis, to neco stoji, ale at to dela dal. A pak podle toho zadat o vyzivne. Mam v okoli pripad, kde matka drzi dite na soukrome skole, diteti to nejde a nebavi ho to, ale je to proto, aby tatinek platil. Matka ma slusny prijem, v tomhle pripade nejde ani o to dostat z otce prasule pro sebe, ale jen o ten pocit, ze na to nema a sehnat to musi. Vim to od te matky, otce ani neznam, jsou rozvedeni dlouho. Tudiz v ramci dobrych vztahu bych fakt resila vyzivne v takove vysi, kterou opravdu potrebujes, s tim, ze bych to nehnala ani zbytecne vysoko ani zbytecne nizko.
Není tady
Maring, ty jsi mi šumák, i kolik dostaneš alíků. Máš to v hlavince nějak pomotané. Tím, že něco přečteš a vyjádříš se, to nežiješ cizí životy! Já se starám zásadně o své a proto mám pro sebe dost všeho., Když vidím ty supy, co se již ted třepou na miliony z dědictví BM, je mi na blití. Uvědom si, že za života může BM dát majetek komukoliv, kdo na něho bude milý a hodný. Aby tě pak netrefilo, že BM dá dětem jako neopomenutelným dědicům v závěti každému 10 tisíc a zbytek nějaké milované osobě!
Zrovna řešíme, jak jedna taková "maminka" chtěla hooodně alimentů a když čerpala paragraf na nemocné dítě, nebyla v noci ani doma. Víš, každý případ je jiný, já myslím, že nikdo nepraskne od závisti, když bys i těch peněz hodně dostala, jen abys s nima byla štastná a tvůj život se naplnil. Doufám, že BM kvůli tomu nepůjde k pásu za 8 tisíc hrubého, to bys pak asi také neunesla....
Není tady
pecule - presne tak .... a ne tim stylem, ha... tak on ma 250 000 at nabali 1/3, protoze to rika zakon .... mam pripad, kdy otec platil 14 000 na jedno dite, platil skolu, tenis, kompletne sportovni vybaveni, prenechal byt a vse okolo... a stejne to bylo malo... jakmile videla, ze si otec poridil lepsi auto, nebo opravil barak, okamzite utikala a zadala soud o dorovnani ...
Upravil(a) JuliePraha (12. 2. 2012 13:50)
Není tady
Julie nejde rict castku, nevime co dite delalo predtim nez se rozesli a kolik to stalo. 15000 je pro vetsinu rozvedenych matek sen, ale nekdo tohle da jen za skolne a krouzky. Ja sice bych to brala jako ten sen, ale chapu, ze pro nekoho to zas tolik neni. Jo a nejsem bm, ale patri mezi ty nove. Ale mam deti, sice jeste male, ale umim si predstavit, ze kdyz jim treba pujde sport, ktery bude drazs, tak nebudu chtit, aby s nim museli prestat jen proto, ze jsme se rozesli a ja na to sama nemam. To je muj pohled na vec. Ale asi bych se sama pred sebou stydela, kdybych vedela, ze me dite vyjde mesicne na 30000 (u nas teda teorie), jasama bych byla schopna zaplatit 5000; ale zadala bych 50000: pak bych se moc nedivila otci, ze chce videt na co ty penize jdou.
Není tady
JuliePraha napsal(a):
jak by se ti líbilo, kdybych přistoupila na tu tvou hru a psala ti tu, jak jsi neschopná, nemožná, blbá a že se vůbec nedivím, že nemáš žádnou kamarádku a musíš si sem opakovaně dávat inzeráty na Hledám kamarádku .. wink to by se ti asi nelíbilo, co wink
Jeee, AmerikaKlidne, did mi to vubec nevadi ... bydlim kousek od Rudne pul roku, mam male decko a hledam kamosku na prochajdy s kocarem
kamaradky maji deti ve skolach a pres den makaji... no a????
Preci je uplne jedno, jestli zijes v Praze nebo na vesnici, na tom nezalezi, nezalezi ani na tom, jestli clovek VS ma, nebo nema. Zalezi, jestli neco v zivote dokazal, nebo se alespon o to snazi a nejen se vali a spoleha, ze se najde bohaty partner, ze ktereho pripadne vytriska melouchy ...
ty se ale musíš nudit, když ten svůj příspěvek jsi už stačila několikrát opravit, upravit a ještě dovysvětlit, jak to s těma kamarádkama vlastně je
Není tady
pecule - opet se opakuji, ano, plne s tebou souhlasim ... pokud to ma byt castka 30 000, protoze se to prokazatelne utrati na skolne atd. ... ale cekat, az BM zemre a zdedime jeho majetek ... no, celkem silna kava ...
Není tady
PPavlaa - no a??? rozhodne min, nez ty ... prispivas snad vsude, prolezas vsechno ... na to bych cas nemela ... evidentne tu trcis cely tyden od rana do vecera ....
Upravil(a) JuliePraha (12. 2. 2012 14:04)
Není tady
JuliePraha napsal(a):
PPavlaa - no a??? rozhodne min, nez ty ... prispivas snad vsude, prolezes vsechno ... na to bych cas nemela ...
nojo, další vytížená na md, že jo
Není tady
PPavlaa napsal(a):
JuliePraha napsal(a):
PPavlaa - no a??? rozhodne min, nez ty ... prispivas snad vsude, prolezes vsechno ... na to bych cas nemela ...
nojo, další vytížená na md, že jo
vytizena, ani ne .... casaky nectu
ale kafe si dam ...
Upravil(a) JuliePraha (12. 2. 2012 14:05)
Není tady
TO je pravda,ale vidím okolo sebe,že tento problém je u otců nezletilých dětí,ale u dospělých nezaopatřených dětí to není.Snad proto,že dospělému dítěti dává otec výživné přímo.Kamaráka se s BM dohadovala o výživné na syna.Stále jí platil méně než měl určeno(alimenty byly 1000Kč,ale platil jí 500Kč).Jakmile bylo synovi 18 let začal mu dávat těch 1OOOKč.Najednou mu nepřijde na mysl,že by sponzoval jeho matku,jak před tím tvdil.
Není tady
váhavá - hruza, 1000 Kc, to je tak na svacu, ne??? Pred x lety jen za kolej na VS jsem platila 3 000... no co na to rict ... kamaradka ma holcicku (12 let) a mela by dostavat 3 500, bohuzel BM se ohani tim, ze stale ma u nej trv. bydliste a tak ji nic neplati
Není tady
Tak je pan vul, kdyz si mysli, ze z tisicovky (resp. ze dvou) koupi diteti jidlo, obleceni, veci do skoly, cast najmu a za zbytek jede matka na dovolenou nebo jde ke kadernikovi. Je z toho nejde delat obrazek o vsech otcich. Jak jsem psala, ja vychazim sice z toho co vidim kolem sebe a tam je to vetsinou o tom, ze plati tak nejak normalne (az na nekolik vyjimek, kde plati malo a maji pocit, ze je to stejne moc), ale nemyslim si, ze nejsou zensky, ktery pak musej otacek korunu trikrat v ruce nez neco koupi aa stejne tak ze nejsou takove, ktere berou vyzivne (pokud je vyssi) jako prijemnou mesicni rentu nejen pro dite.
k tomu proc si delaji dalsi.. Tak u tebou popisovaneho pana fakt nevim, protoze jestli ma problem platit litr, tak jak bude zivit dalsi je zahada Ale my ted treba budeme mit v uplne rodine treti dite a znamena to, ze se musi vsichni asi trochu uskromnit - a to jsou vlastni sourozenci. Ale jasne, predem clovek zvazil, jestli bude mit na to,aby dokazal zaplatit krouzky a dalsi naklady. Jinak mit vic deti kdyz na to nemam je blbost. Ale co si budeme namlouvat, nekteri lidi jsou proste nezodpovedni a neni to jen vysada chlapu.
Není tady
Julie, tak jestli 3 nezaplatil, tak muze kamaradka podat trestni oznameni. A jako dalsi muze podat navrh na exekuci, tak staci byt jen v prodleni, neni potreba cekat ty tri mesice. Trvaly pobyt je jen evidencni udaj a hlavne jepodstatne, ze ma vyzivne priznane soudem, to je samo o sobe exekucni titul. Nebo at se obrati na soud a pozada o vykon rozhodnuti srazkama ze mzdy, to je asi nejsnazsi.
Není tady
Ten pán si vzal paní s 2 dětma a žíví je jeho rodiče,ti mají soukromou slušně prosperující firmu.Takže děti z dalšího manželství mají mnohem vyšší životní úroveň než jeho vlastní syn. On pracuje jinde,ale je věčně v pracovní neschopnosti.(Prý má problém s páteří).Proto tak nízké alimenty.Prarodiče přispívají pouze na děti ze současného manželství.
Není tady
pecule napsal(a):
Julie, tak jestli 3 nezaplatil, tak muze kamaradka podat trestni oznameni. A jako dalsi muze podat navrh na exekuci, tak staci byt jen v prodleni, neni potreba cekat ty tri mesice. Trvaly pobyt je jen evidencni udaj a hlavne jepodstatne, ze ma vyzivne priznane soudem, to je samo o sobe exekucni titul. Nebo at se obrati na soud a pozada o vykon rozhodnuti srazkama ze mzdy, to je asi nejsnazsi.
pecule, uz jsem ji to tisickrat rikala, ze i tech 3 500 je pro 12 letou holku malo, neplati ani to ... vyplaci ji pulku za jejich spolecny byt. Je hodne pracovita, hezka a mila holcina, pry ten byt kdysi koupil on, a tak je rada, ze po rozvodu dostane nejakou cast a poridi bydleni pro sebe a dcerku. Proste je to strasne hodny clovicek a nerada se hada, vdecna i za malo. Delala jsem s ni 3 roky a je to vecne usmevavy clovicek, takovy ten typ, kdyz je ti nejhur, tak ti pomuze jak muze. a tak proste ceka, az ji doplati tu cast za ten byt, zmeni trv.byd. a pak ho pozada o 3 500 .... no jo no ...
Není tady
Přece se musí finančně podílet i druhý rodič.... dočteš se, že dětem dávám co se týká financí hodně (60 000 ročně)
Jasně, puamiku... a práce mámy kolem děcek se nepočítá, protože tatínek je 2x ročně vezme na týden na dovolenou, že?
Bych chtěla vidět, jak bys za pět táců měsíčně pořídil hospodyni, kuchařku a chůvu ke dvěma děckám, když se tu oháníš tou velkou částkou Mimochodem - máma dětem nedává dárky a nejezdí s nima na dovolenou?
Vystudovala jsem VS tak, ze pres vikend jsem delala brigadu a pomahali mi i castecne rodice.
No vidíš, Julčo... rodiče pomáhali. A to si představ, že jsou i rodiče, kteří nepomáhají - děsný, viď? To se pak nemůžeš divit, že si holky hledají takovýho, s kterým se můžou "valet a u toho mit par melouchu na konte"
Není tady
JuliePraha napsal(a):
pecule - opet se opakuji, ano, plne s tebou souhlasim ... pokud to ma byt castka 30 000, protoze se to prokazatelne utrati na skolne atd. ... ale cekat, az BM zemre a zdedime jeho majetek ... no, celkem silna kava ...
Ale Julinko, nikdo nečeká na jeho majetek, tys mi psala, že má dům a já mu ho závidím, tak jsem ti vysvětlila, že nemám co závidět, že budu jednou s vnučkou v tom domě relaxovat ......
Ty máš patologickej vztah k penězům , řešíš cizí prachy a přitom to ani není tvůj případ, ty sama to nežiješ . Ale rozčiluješ se kvůli tomu celé dopoledne .
Tenhle podivnej vztah k penězům naučíš bohužel jednou svoje děti a ty budou řešit, jestli někdo dostal peníze, aniž by na ně dřel jako mezek, místo aby si krásně žily a užívaly života . Vím jistě , že ti tvůj zvláštní vztah k penězům narušuje i vztahy s lidma .
Pokud hledáš kámošku tak v Rudný je satelit né? Tam musí bejt maminek stovky, stačí jít na procházku, nebo do cukrárny .
Ale jestli ty náhodou neřešíš v první řadě, jak je na tom s penězma a jestli k nim nepřišla bez vlastního usilí ......
Upravil(a) maring (12. 2. 2012 15:19)
Není tady