6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Taky jsem chodila k doktorovi, kde mi sestra viděla spodem málem a do "krku". Nebylo mi to ani trochu příjemné.
Lékaře jsem změnila.
Nyní mám své soukromí. Sestra zásadně klepe, kdy potřebuje do ordinace pro něco zajít. Mám asi ikovného dr, take při stěrech si vechno podává sám a má asi perfektní pamě, tak zapisuje a po vyetření
U ádného odborného ani praktického lékaře nemám sestru v ordinaci, tak proč by to tak mělo být na gyndě, kde člověk jetě více potřebuje některé věci probrat jen tak, mezi čtyřma očima...
Není tady
ale asi u chápu, e si doktor nic nedovolí
Nebo naopak... jsou lékaři, kteří se přítomností sestry "chrání" buď proti příli přítulné pacientce nebo případné alobě za postup non lege artis například. Aby měli svědka. U nás to jetě tak nefrčí, ale v zemích, kde lze vysoudit i naprosto neuvěřitelné náhrady je to téměř nezbytné.
Není tady
Nikdy mě nenapadlo, e by tam sestra neměla být. Konec - konců i u jiných lékařů sestra v ordinaci bývá.
A pokud chci něco řeit mezi čtyřma očima ( zatím nebylo co) , tak bych prostě poádala a odejde.
Není tady
Já to taky vidím tak, e sestra chrání svou přítomností lékaře a naopak. A je jasno, kdyby něco. I vůči dotěrným pacientkám.
I tady na sexu se u kdysi probíralo, e nějaké pacientky chodí na gyndu z jiných důvodů ne zdravotních ...
A někde je to moná i uspořádáním ordinace, u nás je to ve starých prostorech, kde pro sestru ani jiná místnost není. Sestra sedí zády ke mně při prohlídce.
Myslím, e pokud jsou lidé vstřícní, řeení se najde. Buď sestra odejde nebo přijde.
Mně to přijde troku komický, jak tu rozebíráte, jestli je sestra v ordinaci při té choulostivé situaci .Pokud se pamatuju , tak při porodech kolem mně pobíhalo asi 20 lidí, vichni mi viděli a do prahy a nikomu to nepřilo divný a mě u vůbec né , protoe jsem měla zrovna jinou práci.
Take po těch záitcích okolo těhotenství , cerkláích atd, kdy do mě sahalo tolik lidí , mi vůbec jedna sestra v ordinaci nevadí .
Není tady
maring, přesně tak.
Poslal jsem své přítelkyni http://test-tehotenstvi.cz/?stranka=4.
Není tady
Jejky napsal(a):
Ahoj,
jen bych se chtěla zeptat zda existuje nějaká antikoncepce, která se dá brát před nebo po styku. Kdy mám brát normální HA (práky) kadý den, tak dost často zapomínám. Nebo co byste doporučovali vy? :-) Jo a jetě se chci zeptat, je běné aby u prohlídky na gyn. byla v místnosti i zdrav. sestra?
Můj gynekolog mi poradil globule Pharmatex, jetě jsem je nezkouela, tak nemohu nic bliího napsat. Jen vím e jsou volně prodejné.
Na gyndu kam chodím já má sestra svojí místnost a doktor taky. Ale co chodí moje mamka, tam je sestra v ordinaci s doktorem. Take je to asi jak si to kdo zařídí.
Není tady
To mi připomnělo, e moje kamarádka má dědečka gynekologa a ten ji vyetřuje. Zprvu jsem se dost zarazila...no a jsem vlastně zaraená doteď :-D
Není tady
Ing. Iva Veselá napsal(a):
To mi připomnělo, e moje kamarádka má dědečka gynekologa a ten ji vyetřuje. Zprvu jsem se dost zarazila...no a jsem vlastně zaraená doteď :-D
Není tady
Ahoj mám takový problém..
Před měsícem jsem si la pro pilulky ke svému gynekologovi a on měl dovolenou - no a to mě tedy omezilo vzít si pilulky ten týden, tak jsem si měsíc dala pauzu, během měsíce jsem si práky sehnala... no a tento týden jsem měla dostat menstruaci a nic a od pondělí zase normálně brát... dostala jsem jenom malinko, jakoby skoro vůbec (třeba se to jetě rozproudí,ké by:) ) Je to způsobeno tím rozhozením? Stalo se vám to někdy někomu? Jsem jetě v poslední době hrozně ve stresu - kvůli maturitě, jinak pohlavní styk byl jenom třikrát a vdy chráněn, ádná nehoda nebyla.... Mám se nad tím nějak tedy pozastavovat? nebo normálně od pondělí najet platíčko... děkuji za rady.
Není tady
já bych normálně najela na dalí platíčko. a přítě bych si la pro recept na práky včas, nenechávala to na poslední chvíli, nebo zkusila lékaře, kterej zastupuje dr, ke které chodím.
Není tady
Asi bych normalne pozadala, ze nechci aby byla sestra pritomna. Udelej to.
U me nebyla nikdy zadna sestra v ordinaci. Myslim driv v CR ano, ale celkove se mi stejne navteva zajidala. Nasla jsem si i za komunistu soukromou lekarku. Byla 1000x hodnejsi.
Za poslednich vice nez 20 let. Mela jsem prvotridnoho gynekologa, primare v soukrome nemocnici, ktery vzdy pomahal u porodu svych pacientek, ale rodila jsem jinde z technickych duvodu.
Po pristehovani mam svoji lekarku a gynekolozku v jednom, a po dalsim stehovani k ni dikybohu stale muzu chodit. Je stejne stara jako ja, ma taky deti a je nesmirne lidska, pozitivni, chapajici a prijemna. Dokonce byla jednou ve dverich a ja priklusala se zanetem. Tak se obratila na podpadku a vratila se do ordinace.
PS: jinak doporuciji naplast nebo takove telisko pod kuzi asi na pul roku...
Upravil(a) sahleb (7. 4. 2012 19:44)
Není tady