18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj,
před cca 2,5měsíci jsem měla chráněný styk (kondom),ve myslím bez problému, od té doby jsem ji 3x menstrauci (spodění max. 2dny, o něco silnějí ne obvykle), test jsem si dělala 2x (nějaký z DM, a před týdnem z lékarny Dr.Max, za 29Kč..prostě ty základní,obyč.).oba byli negativní..je i přesto monost těhotenství? si opravdu připadám jak psycho, cítím trochu tlak v podbřiku, mimčo by ted bylo opravdu dost velkým problémem..spí to přisuzuji psychice,ale čl. nikdy neví.
stalo se vám někdy, e ačkoliv jste měli ms a dělali si test, tak vyel negativní, i kdy jste třeba byli těhotné?
Děkuji...omlouvám se za "blbý"dotaz,asi potřebuji spí uklidnit :-/
Není tady
Ahoj, myslím, e se to tady někomu určitě stalo, mně teda ne , buď jsem byla podle testu těhu nebo nebyla.. a tak to i bylo, nicméně, pokud chce mít jistotu, tak zajdi na gyndu a nechej si udělat testy Hcg z krve případně ULt.. pokud bys byla.. 100% by se to ukázalo...
ale osobně si myslím, e by to byla hodně velká náhoda
Není tady
Myslím, e zbytečně stresuje. Jsi asi mladá, e?
Chápu, já kdy "začínala" tak jsem si taky kadý měsíc myslela, e jsem těhotná.
Měli jste kondom? Měli. Menstruaci jsi měla třikrát. Myslím, e těhotná určitě nejsi. A ukázal by Ti to i test z DM
Není tady
Dobrý večer,právě v hlavě bojuji s novou zkueností nebo nevím jak to přesněji nazvat.U třetí rok se snaíme o miminko,Poslední menstruace byla oproti mým běným velmi slabá a krátká.Minulý týden jsem si udělala test a byl pozitivní tedy čárka byla slabí ale byla tam,po pár dnech jsem to zkusila znovu a opět tam byla.Dnes jsem si ho udělala jetě jednou a nic tak nevím co si mám myslet.Omlouvám se za moná přihlouplý dotaz.
Upravil(a) Fifinečka (18. 3. 2012 18:19)
Není tady
Fifinecko me napadaji dve varianty - jednak nektere testy byvaji falesne pozitivni (mam i zkusenost - bud slaba carka po limitu atd.) a druha moznost je ta, ze pozitivni test a pak slabnouci, ci vubec zacne // muzou ukazovat na vcasnou ztratu tzn. ze vajicko se spatne uchytilo a odeslo s MS samo, bohuzel taky vlastni zkusenost.
Pokud jsi mela min.tyden //, tak tento tyden by mely byt uz // hodne silne - prosperujici tehotenstvi se projevuje rostoucim HCG = na testu silici carka.
Drzim moc palce, at se brzo zadari
Není tady
Vyzkouej těhotenský test Predictor Early. Jednoznačný výsledek, velmi spolehlivý test, jak ukáe //, je to tutovka. Určí těhotenství ji 4 dny před očekávanou menstruací. Rychlý a za dostupnou cenu.
Není tady
Také jsem vyzkouela Predictor. Velmi spolehlivý test, jak ukáe //, je to tutovka.
Není tady
zdravim, je mozne, kdyz jsem pul roku brala HA abych po vysazeni hned otehotnela? jen se informuji
Není tady
Ahoj holky, mam na vas dotaz.. s pritelem se snazime o mimi, prestala jsem brat HA a vse ok.. ted jsem mela ovu kolem 1.11. a 7.11-9.11. jsem mela spineni, hnede, ale slabe.. nevite co to muze znamenat? MS mam dostat kolem 16.11. Dnes jsem delala test a nic.. diky moc
Není tady
byla bych moc rada, s pritelem se na miminko moc tesime, tak snad se zadari
Dekuji za odpoved
Tulipánka napsal(a):
Jarunko,
ano, je to velmi pravděpodobné
Není tady
mamamartina napsal(a):
Ahoj holky, mam na vas dotaz.. s pritelem se snazime o mimi, prestala jsem brat HA a vse ok.. ted jsem mela ovu kolem 1.11. a 7.11-9.11. jsem mela spineni, hnede, ale slabe.. nevite co to muze znamenat? MS mam dostat kolem 16.11. Dnes jsem delala test a nic.. diky moc
Můe to být uhnízďování vajíčka a nebo také něco jiného... já měla potom, co jsem přestala brát HA, pinění i mezi cykly (Depoprovera).
Není tady
AHojte snazilky tehulky a maminky mam dotazek na vas,
je mi dvacet dva let s pritelem sme se devet slet snazili o mimi anic uz jsme dva troky od sebeb ma novheo pritelel a ma dva mesice zpozdeni nemam odvahu jit k dr mam pruibytek na vaze a ranni nevoolnosti tehu test mi tehu neprokazenemm hcg ktere je k tomu ptoreba mat enejakak zksuenosti dekuji
Není tady
kotrlka17 napsal(a):
je mi dvacet dva let s pritelem sme se devet slet snazili o mimi anic uz jsme dva troky od sebeb ma novheo pritelel a ma dva mesice zpozdeni nemam odvahu jit k dr mam pruibytek na vaze a ranni nevoolnosti tehu test mi tehu neprokazenemm hcg ktere je k tomu ptoreba mat enejakak zksuenosti dekuji
Teda nezlob se na mě, ale todle je absolutně nečitelný a totálně zmatený dotaz.
(PS : je Ti 22 let a 9 let jste se snaili o dítě? Ale no tak)
Není tady
Dobrý den,chtěla bych se zeptat..kdy jsem měla ovulaci 18.11.2012 a měla jsem nechráněný pohlavní styk 16.11 a 18.11..jestli je velka pravděpodobnost,e otěhotním?Straně bych toti chtěla miminko:)Děkuji za odpovědi.
Není tady
AndreaP. napsal(a):
kotrlka17 napsal(a):
je mi dvacet dva let s pritelem sme se devet slet snazili o mimi anic uz jsme dva troky od sebeb ma novheo pritelel a ma dva mesice zpozdeni nemam odvahu jit k dr mam pruibytek na vaze a ranni nevoolnosti tehu test mi tehu neprokazenemm hcg ktere je k tomu ptoreba mat enejakak zksuenosti dekujiTeda nezlob se na mě, ale todle je absolutně nečitelný a totálně zmatený dotaz.
Není tady
krupča napsal(a):
Dobrý den,chtěla bych se zeptat..kdy jsem měla ovulaci 18.11.2012 a měla jsem nechráněný pohlavní styk 16.11 a 18.11..jestli je velka pravděpodobnost,e otěhotním?Straně bych toti chtěla miminko:)Děkuji za odpovědi.
určitě je
Není tady
Ahoj, cca po esti letech jsem přestala brát antikoncepci chloe, od té doby bych teď měla mít 1.menstruaci, ale u čtvrtý den nic. Je to normalní? Moná je to tím, e jsem tak dlouho brala antikoncepci a tělo je zmatené nebo je tu monost těhotenství? S přítelem jsme nechráněný sex měli. Předem děkuji za vae příspěvky.
Není tady
Tehotna byt klidne muzes, zkus test. Pokud ale test nic neukaze,pak to muze byt spozdeni z dovodu dlouheho brani antikoncepce,ze se telo pottrebuje zamtorit.Ale nevim,zda chcete mimi,pokud ano, preji prvni variantu a // na testu.
Není tady
Test jsem si udělala a nic. Dnes je to u 6.den. Jak dlouhé můe být spodění?
Není tady
Gabka napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
kotrlka17 napsal(a):
je mi dvacet dva let s pritelem sme se devet slet snazili o mimi anic uz jsme dva troky od sebeb ma novheo pritelel a ma dva mesice zpozdeni nemam odvahu jit k dr mam pruibytek na vaze a ranni nevoolnosti tehu test mi tehu neprokazenemm hcg ktere je k tomu ptoreba mat enejakak zksuenosti dekujiTeda nezlob se na mě, ale todle je absolutně nečitelný a totálně zmatený dotaz.
Jeee..tady brouzdam a tohle me fakt pobavilo
Upravil(a) Lenka77 (16. 2. 2013 22:41)
Není tady
Ahoj jsem tady nová.
Potřebovala bych se Vás zeptat.U skoro 3 měsíce se mi nedostavila menstruace,na těhotenský testy nevěřím a bojím se jít k lékaři,e bych se dozvěděla,e těhu nejsem a dostala bych injekci.Zvětily se mi troku prsaMáte někdo podobné zkuenosti popř.rady?Mockrát děkuji za vechny odpovědi
Není tady
Anonymka22 napsal(a):
Ahoj jsem tady nová.
Potřebovala bych se Vás zeptat.U skoro 3 měsíce se mi nedostavila menstruace,na těhotenský testy nevěřím a bojím se jít k lékaři,e bych se dozvěděla,e těhu nejsem a dostala bych injekci.Zvětily se mi troku prsaMáte někdo podobné zkuenosti popř.rady?Mockrát děkuji za vechny odpovědi
pokud nevěří testům, k dr. se bojí dojít ,tak zkus křiálovou kouli
Není tady