Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 8. 1. 2012 20:11

Vilibald_CZ
♥------
Registrovaný: 8. 1. 2012
Příspěvky: 1

Prodejna + e-shop v Praze

Zdravím maminky.
Chtěl bych se zeptat na Vᚠnázor. Mám možnost mít v Praze na Černém Mostě prodejnu ( cca 140 m2 ) se zázemím. Napadlo mě v nich udělat bazar s dětským oblečením a nejenom oblečením, ale třeba i hračky, kočárky ( i dkyž vím, že tu jsou AAA kočárky ), školní potřeby atd, atd.
Prostory jsou myslím dost velké,aby se tu dal udělat „dětský“ koutek aby maminka mohla v klidu nakoupit, v zázemí je i malá kuchyňka, která by se dala využít, 2 toalety – které ale nejsou volně přístupně z prodejny.
Lokalita tak myslím není k zahození, hned vedle obchodní centrum, konečná metra a busů, velké sídliště, parkování před prodejnou.
Zajímalo by mě, co by jste v takovém obchodě chtěli najít, co by se Vám líbilo tam mít, aby to nebyl třeba jen obchod oblečením, ale aby se tam mohli mamči scházet třeba na kafe ( v létě by byla teoreticky možnost venkovní zahrádky )
Budu rád za každý Vᚠpostřeh, názor, tip, …
Děkuji všem

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů