27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Kiara napsal(a):
Elsa napsal(a):
Kiara napsal(a):
Právě proto se potřebuje svěřit do rukou ikovné kadeřnici, aby Ti poradila nejen odpovídající styl účesu podle druhu Tvých vlasů, ale aby Ti i poradila, jak o vlasy doma pečovat a udrovat si je. Neříkej mi, e má vlasy natolik jemné, e nesnesou delí vystavení fénu, ani by se spálily. ehličce na vlasy bych jetě jak-tak věřila, ale fén nebo horkovzduná kulma by Ti rozhodně vlasy nijak razantně nepokodili
já si ale vlasy umývám a fénuju moc často 4x ví pak je to takové krepaté a suché. Mám vlnité vlasy take ráno vstanu a neřízeně vlna sem a tam
Elso, tak si ty vlasy neumývej a nefénuj tak často, protoe jestli je má opravdu jemné a fénuje si je denně, tak ty vlasy zákonitě trpí. Zkouela sis je fénovat přes hodně velký, kulatý kartáč, aby se Ti trochu narovnaly a pouívat tuidlo, aby Ti účes déle vydrel?!? Je to těká věc, radit Ti takhle na dálku, kdy Tě neznám a na vlastní oči ty vlasy nevidím.
Jinak bych na Tvém zevnějku nedělala ádné výraznějí změny, pouze bych podtrhla to, co je na Tobě hezkého. Ty jsi něný a plachý typ, Tobě by vůbec nesluela ádná extravagancePotřebuje jako účes něco moderního, ale rozumného, vlasy bych zesvětlila třeba blond melírem tón v tónu a zvolila bych hladký účes, ale do ádných sloitostí bych se nepoutěla
díky za rady. Přes ten kartáč i tuidlo jsem to zkouela, bohuel to vydrí do dvou vyspání pak si to zase dělá co chce. Zkouela jsem to fixovat i lakem na vlasy ale moc to nepomáhá
Není tady
Tak ksús niečo kratie a odvánejie , alebo naopak dlhie a len vypnú. Táto dĺka je práve dos náročná na údrbu, lebo rada plihne a nedrí.
Není tady
Elsa napsal(a):
díky ale krásná rozhodně nejsem a asi ve skutečnosti v ivotě není podstatné o to usilovat, důleitějí je krása vnitřní
No jasně, nejdůleitějí je vnitřní krása...
Elso, jsi nevyloupnutá moc pěkná holka.
Pokud na sobě chce něco měnit , tak konkrétní změny ohledem na konkrétní situaci (pohovor v práci, večírek, rande atd...)
Jinak si počkej, a do toho "doroste", má na to.
Není tady
Elso - se krásná enská, Kiara to u tu napsala a já s ní souhlasím.
S vlasama bych neviděla problém. PRvní fotka sice jak z dob osmdesátých, a to díky účesu, druhá fotka u moderní.
Elso - proč si sem dala fotky? Co čeká z ankety?
Proč má potřebu slyet od lidí ,jak by ses měla změnit?
Tvar vlasů i kdyby si měla kadý den jiný, tě nezachrání od toho,co uvnitř sebe hledá, a proto sem píe.
Co hledá? Ví to? Hledá samu sebe?
Není tady
Elso,na tvém místě bych fotky smázla. Myslím,e jsi neudělala dobře,e ses tak odkryla.
Není tady
Elso, holky to tu napsaly přesně...
Vlasy bych spíe podfoukávala dolů, ty vytočené vlny opravdu ne. Moná, e delí by byly fajn s tím, e by tolik nevyskakovaly a vlny se podtočily a v oblasti krku a ramen... kolem obličeje by více splývaly. pokud jsou neposluné, určitě nesestříhávat, ale nechat stejnou délku - maximálně konce lehce sestříhnout. Vlasy budou "těí" a nebudou tolik vyskakovat. A nejspí barevný melír aby zvedl dojem. Co tak jde podle fotek...
Já ti docela rozumím, proč jsi je sem dala. Kdo tě zná, řekne, e ti to sluí, e jsi fajn holka atd... prostě jsi potřebovala slyet názor někoho, kdo není zatíený tím, e jsi kámoka, dcera, kolegyně. Já třeba řeknu i kámoce, e takhle nee, ale někdo to neudělá, protoe jsi i přesto, e se hledá, hezká mladá holka. Jene někdy nám tohle slyet prostě nestačí.
A s tím sebevědomím... no, ono jasně - to musí jít zevnitř. Ale kdy se bude cítit dobře v účesu, oblečení... půjde to zevnitř líp vydolovat.
Není tady
Elso, jsi moc pěkná enská, dívčí typ. Pokud chce řeit vlasy, co je asi vzhledem k tvým údrbovým problémům s nimi na místě, a má monost (opakovaně) navtívit Prahu, dej vědět. Znám fajnovou kadeřnici. Ale udělat účes trvá tak půl roku .
Není tady
rejka napsal(a):
Elso,na tvém místě bych fotky smázla. Myslím,e jsi neudělala dobře,e ses tak odkryla.
Není tady