27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
ahoj vím e to vyzní divně ale poprosila bych vás jaký máte názor na následující 2 fotečky. Je na nich mladá ena,která hledá radu jak se vzhledově i duevně vylepit. Je jí 26 roků, pracuje jako obchodní referentka, je svobodná a ije v rodinném domě na vesnici. Kdo budete mít zájem prosím napite první dojem. Díky moc
Není tady
A ta ena souhlasila se zveřejněním svých fotek??????
Navíc,nechápu jakby lo podle fotek provést "duevní vylepení" . Co je to za hloupost?
Není tady
První dojem - vypadá plae, nesměle a o hodně mladí... Jak vylepit? Vzhledově bych poradila dobrou kadeřnici, kosmetičku nebo vizáistku... A duevně? To netuím, páč ji vůbec neznám...
Ale vechno jde, jen kdy se chce...
Upravil(a) annie (8. 1. 2012 18:46)
Není tady
rejka napsal(a):
Navíc,nechápu jakby lo podle fotek provést "duevní vylepení" . Co je to za hloupost?
ta ena jsem já nechtěla jsem aby to vypadalo egoisticky tak jsem zvolila tuhle neadresnou cestu
Není tady
Na mě působí naivně - to je první co mě napadlo
Není tady
annie napsal(a):
První dojem - vypadá plae, nesměle a o hodně mladí... Jak vylepit? Vzhledově bych poradila dobrou kadeřnici, kosmetičku nebo vizáistku... A duevně? To netuím, páč ji vůbec neznám...
Ale vechno jde, jen kdy se chce...
Souhlasim s Annie.... to je hlavní! Pak u jenom projít se v centru nějakého města v pěkném oblečení a chlapy se budou otáčet..... nemyslím tím vyzývavě... ale obléct se pěkně.
Není tady
PINDULI napsal(a):
annie napsal(a):
Ale vechno jde, jen kdy se chce...Souhlasim s Annie.... to je hlavní! Pak u jenom projít se v centru nějakého města v pěkném oblečení a chlapy se budou otáčet..... nemyslím tím vyzývavě... ale obléct se pěkně.
díky to bohuel sedí. Asi jsem divná nějak jetě nepociuju touhu s někým chodit, ale snad to přijde časem. Společnost mám ráda,kamarády, vechny ale k fázi potřeby vztahu jsem zatím jetě nedospěla
Není tady
prve, co ma napadlo, je uces- myslela som, ze su to hodne stare fotky, ze dotycnu odfotili este na zakladke, tvar vyzera velmi mlado, uces velmi staro.
Upravil(a) kvietok medovy (8. 1. 2012 19:04)
Není tady
První dojem?!? Fotka č. 1 - nemoderní účes, připomínající 80. léta dvacátého století (nakulmovaná ofina a postranní partie do "okapu" ) a patná celková kvalita snímku, na něm tazatelka vypadá, jako by měla hodně patnou ple se skvrnami od akné.
Fotka č. 2 - podsvícený obličej, účes u je modernějí, ale jetě to není ono. Celkově na mě dělá tazatelka dojem plaché, nesmělé dívky, která by potřebovala zásah dobrého kadeřníka, kosmetičky a vizáisty, protoe sama v těchto záleitostech není příli zběhlá a neumí si poradit.
Elso, má hezký tvar obličeje, jemný nosík, krásné modré oči a roztomilý důlek na bradě, take Tobě bude pouze stačit, kdy se svěří do rukou dobré kadeřnice a nechá se velmi jemně nalíčit. Kdy to udělá, bude z tebe půvabná, mladá dáma ...
Není tady
Elsa, i to hodně napovídá, es v prvním příspěvku neřekla pravdu. Hm. Já bych sem své fotky nedávala. Neví, kdo tě tu můe poznat.
annie napsal(a):
První dojem - vypadá plae, nesměle a o hodně mladí...
Souhlasím s tímto. A navíc bych dodala, e na působí jako mladá dívka z 80. let - podle vzhledu bych tě tak zařadila.
Není tady
Kiara napsal(a):
První dojem?!? Fotka č. 1 - nemoderní účes, připomínající 80. léta dvacátého století (nakulmovaná ofina a postranní partie do "okapu"
) a patná celková kvalita snímku, na něm tazatelka vypadá, jako by měla hodně patnou ple se skvrnami od akné.
Fotka č. 2 - podsvícený obličej, účes u je modernějí, ale jetě to není ono. Celkově na mě dělá tazatelka dojem plaché, nesmělé dívky, která by potřebovala zásah dobrého kadeřníka, kosmetičky a vizáisty, protoe sama v těchto záleitostech není příli zběhlá a neumí si poradit.
Elso, má hezký tvar obličeje, jemný nosík, krásné modré oči a roztomilý důlek na bradě, take Tobě bude pouze stačit, kdy se svěří do rukou dobré kadeřnice a nechá se velmi jemně nalíčit. Kdy to udělá, bude z tebe půvabná, mladá dáma ...
Není tady
Na me pusobi jemne,nesmele asi bych zvolila promelirovany uces,a nejake to liceni.Taky na me pusobis jako divka z 80 let.
Není tady
díky za rady já věděla e jsem stará, mladá. S pletí problémy nemám to je jen blbá fotky ale ty vlasy jsou kří. Jako malá jsem je mívala po zadek, pak jsem zvolila mikádo s melírem ale blbě se to udrovalo nechtělo to dret tvar, navíc kvůli jemnosti vlasů jakékoliv delí vystavení fénu nebo ehličce znamenalo spálení
Není tady
Smutná, nespokojená....ale hezká! Hele, s těma fotkama má Majkafa pravdu!
Není tady
Právě proto se potřebuje svěřit do rukou ikovné kadeřnici, aby Ti poradila nejen odpovídající styl účesu podle druhu Tvých vlasů, ale aby Ti i poradila, jak o vlasy doma pečovat a udrovat si je. Neříkej mi, e má vlasy natolik jemné, e nesnesou delí vystavení fénu, ani by se spálily. ehličce na vlasy bych jetě jak-tak věřila, ale fén nebo horkovzduná kulma by Ti rozhodně vlasy nijak razantně nepokodili
Není tady
Kiara napsal(a):
Právě proto se potřebuje svěřit do rukou ikovné kadeřnici, aby Ti poradila nejen odpovídající styl účesu podle druhu Tvých vlasů, ale aby Ti i poradila, jak o vlasy doma pečovat a udrovat si je. Neříkej mi, e má vlasy natolik jemné, e nesnesou delí vystavení fénu, ani by se spálily. ehličce na vlasy bych jetě jak-tak věřila, ale fén nebo horkovzduná kulma by Ti rozhodně vlasy nijak razantně nepokodili
já si ale vlasy umývám a fénuju moc často 4x ví pak je to takové krepaté a suché. Mám vlnité vlasy take ráno vstanu a neřízeně vlna sem a tam
Není tady
Elsa napsal(a):
rejka napsal(a):
Navíc,nechápu jakby lo podle fotek provést "duevní vylepení" . Co je to za hloupost?ta ena jsem já
nechtěla jsem aby to vypadalo egoisticky tak jsem zvolila tuhle neadresnou cestu
Typ jemná víla, ale u by som to nepodtrhovala účesom, skôr niečo hladie a portovejie. Inak - neviem, čo znamená "vylepi", podža mňa je výzor vo svojej kategórii, ale: chce vyzera ako diblík, ena-vamp alebo Marilyn Monroe? Alebo...? Neviem, v akom smere "vylepi..." O duevne ani nehovoriac (ono z fotky nevidno ani vyarovanie, čo je dos dôleitý aspekt...).
Není tady
Elso, rady tu u zazněly, dobrá kadeřnice, trochu výraznějí barvy pomohou Pak je tu ale postoj tvého těla. To, co ted tady provádí, je vlastně hledání zpětné vazby, která ti chybí. Taky jistá dávka sebedůvěry ti chybí. Potřebuje skupinu mladých lidí.
Pokud tě to táhne duchovnem, není zas takový problém osahat si ivoty jiných a zjistit jak na tom vlastně jsi. Různých víkendových pobytů jsou mraky.
Není tady
Elsa napsal(a):
Kiara napsal(a):
já si ale vlasy umývám a fénuju moc často 4x ví pak je to takové krepaté a suché. Mám vlnité vlasy take ráno vstanu a neřízeně vlna sem a tam
Ja mam jemne vlasy na omak kocici srst a vlasy si fenuji denne a pak je natacim na varne natacky.Vlasy spalene nemam.Spalene jsem je mela drive po kulmovani nebo trvale to me opadavali kousky vlasu.
Není tady
A ete: ja by som fyzično vežmi neprerábala, len aby ti ladilo s psychikou. Darmo sa nastajluje á la Dolly Buster (alebo hoci aj Dolly Parton ), ak si v skutočnosti naozaj jemná, plachejia osoba. Zostaň taká, aká si a neprerábaj sa násilne; ja si nemyslím, e by vetky eny museli nasilu vyzera, alebo by duevné rovnaké.
Není tady
Na místě Elsy bych se taky nijak nepředělávala. Vypadá krásně. Takové vlasy jsem chtěla vdycky mít.
Dnes je moderní to, zítra zase ono.
Proč něco měnit násilím, jestli jsi Elso spokojená.
Raději zapracuj na své psychice.
Elsa napsal(a):
Kiara napsal(a):
K dostání je i fén, který vysouí vlasy studeným vzduchem. Dále jsou pak různé přípravky, které si můe dát do vlasů po jejich umytí a dá jim tak výivu. Mám taky vlasy občas krepaté a konečky jakoby přesuené, ale nala jsem vlasovou kosmetiku, která mi pomáhá.
Není tady
majkafa napsal(a):
Na místě Elsy bych se taky nijak nepředělávala. Vypadá krásně. Takové vlasy jsem chtěla vdycky mít.
Dnes je moderní to, zítra zase ono.
Proč něco měnit násilím, jestli jsi Elso spokojená.
Raději zapracuj na své psychice.
díky ale krásná rozhodně nejsem a asi ve skutečnosti v ivotě není podstatné o to usilovat, důleitějí je krása vnitřní
Není tady
Elsa napsal(a):
Kiara napsal(a):
Elso, tak si ty vlasy neumývej a nefénuj tak často, protoe jestli je má opravdu jemné a fénuje si je denně, tak ty vlasy zákonitě trpí. Zkouela sis je fénovat přes hodně velký, kulatý kartáč, aby se Ti trochu narovnaly a pouívat tuidlo, aby Ti účes déle vydrel?!? Je to těká věc, radit Ti takhle na dálku, kdy Tě neznám a na vlastní oči ty vlasy nevidím.
Jinak bych na Tvém zevnějku nedělala ádné výraznějí změny, pouze bych podtrhla to, co je na Tobě hezkého. Ty jsi něný a plachý typ, Tobě by vůbec nesluela ádná extravagance Potřebuje jako účes něco moderního, ale rozumného, vlasy bych zesvětlila třeba blond melírem tón v tónu a zvolila bych hladký účes, ale do ádných sloitostí bych se nepoutěla
Není tady