Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#1 8. 1. 2012 18:31

Elsa
♥♥-----

první dojem

ahoj vím že to vyzní divně ale poprosila bych vás jaký máte názor na následující 2 fotečky. Je na nich mladá žena,která hledá radu jak se vzhledově i  duševně vylepšit. Je jí 26 roků, pracuje jako obchodní referentka, je svobodná a žije v rodinném domě na vesnici. Kdo budete mít zájem prosím napište první dojem. Díky moc

http://imb.lide.cz/lide_photo_big/200902/1407/c1/499674c0c1d9c353962a0000.jpg
http://imb.lide.cz/lide_photo_big/200912/2518/fc/4b35045bfcd852310b8b0000.jpg

Není tady

#2 8. 1. 2012 18:36

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

Re: první dojem

A ta žena souhlasila se zveřejněním svých fotek?????? va
Navíc,nechápu jakby šlo podle fotek provést "duševní vylepšení" . Co je to za hloupost? dumbom

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#3 8. 1. 2012 18:45

annie
♥♥♥♥♥♥-

První dojem - vypadá plaše, nesměle a o hodně mladší... Jak vylepšit? Vzhledově bych poradila dobrou kadeřnici, kosmetičku nebo vizážistku... A duševně? To netuším, páč ji vůbec neznám... lol
Ale všechno jde, jen když se chce...smile

Upravil(a) annie (8. 1. 2012 18:46)

Není tady

#4 8. 1. 2012 18:52

Elsa
♥♥-----

rejka napsal(a):

Navíc,nechápu jakby šlo podle fotek provést "duševní vylepšení" . Co je to za hloupost? dumbom

ta žena jsem já wink nechtěla jsem aby to vypadalo egoisticky tak jsem zvolila tuhle neadresnou cestu

Není tady

#5 8. 1. 2012 18:53

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Na mě působí naivně - to je první co mě napadlo

Není tady

#6 8. 1. 2012 18:57

PINDULI
♥♥♥----

annie napsal(a):

První dojem - vypadá plaše, nesměle a o hodně mladší... Jak vylepšit? Vzhledově bych poradila dobrou kadeřnici, kosmetičku nebo vizážistku... A duševně? To netuším, páč ji vůbec neznám... lol

Souhlasim s Annie.... to je hlavní! Pak už jenom projít se v centru nějakého města v pěkném oblečení a chlapy se budou otáčet..... nemyslím tím vyzývavě... ale  obléct se pěkně.

Není tady

#7 8. 1. 2012 19:00

Elsa
♥♥-----

PINDULI napsal(a):

annie napsal(a):

Souhlasim s Annie.... to je hlavní! Pak už jenom projít se v centru nějakého města v pěkném oblečení a chlapy se budou otáčet..... nemyslím tím vyzývavě... ale  obléct se pěkně.

díky to bohužel sedí. Asi jsem divná nějak ještě nepociuju touhu s někým chodit, ale snad to přijde časem. Společnost mám ráda,kamarády, všechny ale k fázi potřeby vztahu jsem zatím ještě nedospěla

Není tady

#8 8. 1. 2012 19:03

kvietok medovy
♥♥♥♥♥--

prve, co ma napadlo, je uces- myslela som, ze su to hodne stare fotky,  ze dotycnu odfotili este na zakladke, tvar vyzera velmi mlado, uces velmi staro.

Upravil(a) kvietok medovy (8. 1. 2012 19:04)

Není tady

#9 8. 1. 2012 19:08

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

První dojem?!? Fotka č. 1 - nemoderní účes, připomínající 80. léta dvacátého století (nakulmovaná ofina a postranní partie do "okapu" big_smile) a špatná celková kvalita snímku, na němž tazatelka vypadá, jako by měla hodně špatnou ple se skvrnami od akné.

Fotka č. 2 - podsvícený obličej, účes už je modernější, ale ještě to není ono. Celkově na mě dělá tazatelka dojem plaché, nesmělé dívky, která by potřebovala zásah dobrého kadeřníka, kosmetičky a vizážisty, protože sama v těchto záležitostech není příliš zběhlá a neumí si poradit.

Elso, mᚠhezký tvar obličeje, jemný nosík, krásné modré oči a roztomilý důlek na bradě, takže Tobě bude pouze stačit, když se svěříš do rukou dobré kadeřnice a nechᚠse velmi jemně nalíčit. Když to uděláš, bude z tebe půvabná, mladá dáma ... tummenupp

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#10 8. 1. 2012 19:09

majkafa
Host

Elsa, i to hodně napovídá, žes v prvním příspěvku neřekla pravdu. Hm. Já bych sem své fotky nedávala. Nevíš, kdo tě tu může poznat.

#11 8. 1. 2012 19:12

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

annie napsal(a):

První dojem - vypadá plaše, nesměle a o hodně mladší...

Souhlasím s tímto. A navíc bych dodala, že na působíš jako mladá dívka z 80. let - podle vzhledu bych tě tak zařadila.

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#12 8. 1. 2012 19:14

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Kiara napsal(a):

První dojem?!? Fotka č. 1 - nemoderní účes, připomínající 80. léta dvacátého století (nakulmovaná ofina a postranní partie do "okapu" big_smile) a špatná celková kvalita snímku, na němž tazatelka vypadá, jako by měla hodně špatnou ple se skvrnami od akné.

Fotka č. 2 - podsvícený obličej, účes už je modernější, ale ještě to není ono. Celkově na mě dělá tazatelka dojem plaché, nesmělé dívky, která by potřebovala zásah dobrého kadeřníka, kosmetičky a vizážisty, protože sama v těchto záležitostech není příliš zběhlá a neumí si poradit.

Elso, mᚠhezký tvar obličeje, jemný nosík, krásné modré oči a roztomilý důlek na bradě, takže Tobě bude pouze stačit, když se svěříš do rukou dobré kadeřnice a nechᚠse velmi jemně nalíčit. Když to uděláš, bude z tebe půvabná, mladá dáma ... tummenupp

tummenupptummenuppstolt

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#13 8. 1. 2012 19:17

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Na me pusobi jemne,nesmele asi bych zvolila promelirovany uces,a nejake to liceni.Taky na me pusobis jako divka z 80 let.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#14 8. 1. 2012 19:23

Elsa
♥♥-----

díky za rady já věděla že jsem stará, mladá. S pletí problémy nemám to je jen blbá fotky ale ty vlasy jsou kříž. Jako malá jsem je mívala po zadek, pak jsem zvolila mikádo s melírem ale blbě se to udržovalo nechtělo to držet tvar, navíc kvůli jemnosti vlasů jakékoliv delší vystavení fénu nebo žehličce znamenalo spálení

Není tady

#15 8. 1. 2012 19:25

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Smutná, nespokojená....ale hezká! Hele, s těma fotkama má Majkafa pravdu!

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#16 8. 1. 2012 19:32

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

Právě proto se potřebuješ svěřit do rukou šikovné kadeřnici, aby Ti poradila nejen odpovídající styl účesu podle druhu Tvých vlasů, ale aby Ti i poradila, jak o vlasy doma pečovat a udržovat si je. Neříkej mi, že mᚠvlasy natolik jemné, že nesnesou delší vystavení fénu, aniž by se spálily. Žehličce na vlasy bych ještě jakž-takž věřila, ale fén nebo horkovzdušná kulma by Ti rozhodně vlasy nijak razantně nepoškodili big_smile

Není tady

#17 8. 1. 2012 19:34

Elsa
♥♥-----

Kiara napsal(a):

Právě proto se potřebuješ svěřit do rukou šikovné kadeřnici, aby Ti poradila nejen odpovídající styl účesu podle druhu Tvých vlasů, ale aby Ti i poradila, jak o vlasy doma pečovat a udržovat si je. Neříkej mi, že mᚠvlasy natolik jemné, že nesnesou delší vystavení fénu, aniž by se spálily. Žehličce na vlasy bych ještě jakž-takž věřila, ale fén nebo horkovzdušná kulma by Ti rozhodně vlasy nijak razantně nepoškodili big_smile

já si ale vlasy umývám a fénuju moc často  4x víš pak je to takové krepaté a suché. Mám vlnité vlasy takže ráno vstanu a neřízeně vlna sem a tam

Není tady

#18 8. 1. 2012 19:37

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Elsa napsal(a):

rejka napsal(a):

ta žena jsem já wink nechtěla jsem aby to vypadalo egoisticky tak jsem zvolila tuhle neadresnou cestu

Typ jemná víla, ale už by som to nepodtrhovala účesom, skôr niečo hladšie a športovejšie. Inak - neviem, čo znamená "vylepši", podža mňa je výzor tummenupp vo svojej kategórii, ale: chceš vyzera ako diblík, žena-vamp alebo Marilyn Monroe? Alebo...? Neviem, v akom smere "vylepši..." O duševne ani nehovoriac (ono z fotky nevidno ani vyžarovanie, čo je dos dôležitý aspekt...).

Poriadok je potešenie rozumu a chaos je slasou fantázie.“ Paul Claudel
Brita

Není tady

#19 8. 1. 2012 19:40

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Elso, rady tu už zazněly, dobrá kadeřnice, trochu výraznější barvy pomohou Pak je tu ale postoj tvého těla. To, co ted tady provádíš, je vlastně hledání zpětné vazby, která ti chybí. Taky jistá dávka sebedůvěry ti chybí. Potřebuješ skupinu mladých lidí.

Pokud tě to táhne duchovnem, není zas takový problém osahat si životy jiných a zjistit jak na tom vlastně jsi. Různých víkendových pobytů jsou mraky.

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#20 8. 1. 2012 19:41

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Elsa napsal(a):

Kiara napsal(a):

já si ale vlasy umývám a fénuju moc často  4x víš pak je to takové krepaté a suché. Mám vlnité vlasy takže ráno vstanu a neřízeně vlna sem a tam

Ja mam jemne vlasy na omak kocici srst a vlasy si fenuji denne a pak je natacim na varne natacky.Vlasy spalene nemam.Spalene jsem je mela drive po kulmovani nebo trvale to me opadavali kousky vlasu.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#21 8. 1. 2012 19:41

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

A ešte: ja by som fyzično vežmi neprerábala, len aby ti ladilo s psychikou. Darmo sa nastajluješ á la Dolly Buster (alebo hoci aj Dolly Parton big_smile ), ak si v skutočnosti naozaj jemná, plachejšia osoba. Zostaň taká, aká si a neprerábaj sa násilne; ja si nemyslím, že by všetky ženy museli nasilu vyzera, alebo by duševné rovnaké. stolt

Poriadok je potešenie rozumu a chaos je slasou fantázie.“ Paul Claudel
Brita

Není tady

#22 8. 1. 2012 19:45

majkafa
Host

Na místě Elsy bych se taky nijak nepředělávala. Vypadá krásně. Takové vlasy jsem chtěla vždycky mít.
Dnes je moderní to, zítra zase ono.
Proč něco měnit násilím, jestli jsi Elso spokojená.
Raději zapracuj na své psychice.

#23 8. 1. 2012 19:49

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Elsa napsal(a):

Kiara napsal(a):

K dostání je i fén, který vysouší vlasy studeným vzduchem. Dále jsou pak různé přípravky, které si můžeš dát do vlasů po jejich umytí a dᚠjim tak výživu. Mám taky vlasy občas krepaté a konečky jakoby přesušené, ale našla jsem vlasovou kosmetiku, která mi pomáhá.

Není tady

#24 8. 1. 2012 19:52

Elsa
♥♥-----

majkafa napsal(a):

Na místě Elsy bych se taky nijak nepředělávala. Vypadá krásně. Takové vlasy jsem chtěla vždycky mít.
Dnes je moderní to, zítra zase ono.
Proč něco měnit násilím, jestli jsi Elso spokojená.
Raději zapracuj na své psychice.

díky ale krásná rozhodně nejsem a asi ve skutečnosti v životě není podstatné o to usilovat, důležitější je krása vnitřní

Není tady

#25 8. 1. 2012 19:59

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

Elsa napsal(a):

Kiara napsal(a):

Elso, tak si ty vlasy neumývej a nefénuj tak často, protože jestli je mᚠopravdu jemné a fénuješ si je denně, tak ty vlasy zákonitě trpí. Zkoušela sis je fénovat přes hodně velký, kulatý kartáč, aby se Ti trochu narovnaly a používat tužidlo, aby Ti účes déle vydržel?!? Je to těžká věc, radit Ti takhle na dálku, když Tě neznám a na vlastní oči ty vlasy nevidím.

Jinak bych na Tvém zevnějšku nedělala žádné výraznější změny, pouze bych podtrhla to, co je na Tobě hezkého. Ty jsi něžný a plachý typ, Tobě by vůbec neslušela žádná extravagance stolt Potřebuješ jako účes něco moderního, ale rozumného, vlasy bych zesvětlila třeba blond melírem tón v tónu a zvolila bych hladký účes, ale do žádných složitostí bych se nepouštěla stolt

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí