Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 8. 1. 2012 18:15

lenissay
♥------

Facky při sexu - možná agresitiva i v běžném životě?

Ahoj, prosím o radu či názor na mou situaci. Našla jsem si nového přítele, jsme spolu tři měsíce. Jelikož je zdaleka, tak spolu trávíme víkendy, a to prakticky hned od počátku vztahu. Problém je, že partner měl problém se se mnou milovat - oddávat se něžnému, zamilovanému sexu - nikdy nedosáhl erekce a nemohl se do mě dostat. Také nemá příliš velký penis, tak nevím, jestli i to nemá souvislost se zmíněnou poruchou erekce. Zpočátku jsem si myslela, že se to spraví, že je pouze nervózní. Pak svěřil, že má rád v sexu, kdybych mu u toho nafackovala, případně ho svázala, týrala, nebo plácla řemenem...říkal, že je to pouze taková hra, že se mu líbí, když je mi zcela oddán...i když k takovým praktikám nemám náklonnost, zkusila jsem to a už to bylo vidět, že na to jeho penis reaguje. Problém však je v tom, že stejné praktiky začal provozovat i na mě - u sexu mě zničeho nic chytl za ruce, a začal mě fackovat, hrubě nadávat a jednou mě zfackoval u toho i za to, že se mu styk nedařil, když ze mě stále vypadával kvůli malé erekci... V této chvíli už nevím, jestli se jedná jen o "hru" při sexu, nebo má skutečně násilné sklony. Je fakt, že navíc v běžném životě je i žárlivý, sám řekl, že kdyby mě viděl s někým jiným, tak mi jednu vrazí. Zatím se jinak neodvážil, jen v tom sexu mi rád nafackuje, také mě hodně silně plácá po zadku - jde vidět, že toto ho vzrušuje a když se bráním, že ho to vzrušuje ještě více. Říkala jsem mu, že takové praktiky pro mě nejsou, že mám ráda něžné milování, ale stejně sex vždy svede k násilí, prostě mě chytne a dělá si se mnou co chce, nebo vyžaduje, a ho fackuju já. Už se milování s ním vyhýbám a přiznám se, že se začínám bát. Tvrdí, že mě miluje a že mě má rád. Nemá někdo podobnou zkušenost? Díky.

Není tady

#2 8. 1. 2012 18:33

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

Re: Facky při sexu - možná agresitiva i v běžném životě?

lenissay napsal(a):

Ahoj, prosím o radu či názor na mou situaci. Našla jsem si nového přítele, jsme spolu tři měsíce. Jelikož je zdaleka, tak spolu trávíme víkendy, a to prakticky hned od počátku vztahu. Problém je, že partner měl problém se se mnou milovat - oddávat se něžnému, zamilovanému sexu - nikdy nedosáhl erekce a nemohl se do mě dostat. Také nemá příliš velký penis, tak nevím, jestli i to nemá souvislost se zmíněnou poruchou erekce. Zpočátku jsem si myslela, že se to spraví, že je pouze nervózní. Pak svěřil, že má rád v sexu, kdybych mu u toho nafackovala, případně ho svázala, týrala, nebo plácla řemenem...říkal, že je to pouze taková hra, že se mu líbí, když je mi zcela oddán...i když k takovým praktikám nemám náklonnost, zkusila jsem to a už to bylo vidět, že na to jeho penis reaguje. Problém však je v tom, že stejné praktiky začal provozovat i na mě - u sexu mě zničeho nic chytl za ruce, a začal mě fackovat, hrubě nadávat a jednou mě zfackoval u toho i za to, že se mu styk nedařil, když ze mě stále vypadával kvůli malé erekci... V této chvíli už nevím, jestli se jedná jen o "hru" při sexu, nebo má skutečně násilné sklony. Je fakt, že navíc v běžném životě je i žárlivý, sám řekl, že kdyby mě viděl s někým jiným, tak mi jednu vrazí. Zatím se jinak neodvážil, jen v tom sexu mi rád nafackuje, také mě hodně silně plácá po zadku - jde vidět, že toto ho vzrušuje a když se bráním, že ho to vzrušuje ještě více.Říkala jsem mu, že takové praktiky pro mě nejsou,  že mám ráda něžné milování, ale stejně sex vždy svede k násilí, prostě mě chytne a dělá si se mnou co chce, nebo vyžaduje, a ho fackuju já. Už se milování s ním vyhýbám a přiznám se, že se začínám bát. Tvrdí, že mě miluje a že mě má rád. Nemá někdo podobnou zkušenost? Díky.

Ahoj,zareaguju na vytučněné. Už jen to,že jsi situaci označila za problém,je podle mně alarmující.V sexu je dovoleno vše, s čím oba dobrovolně souhlasí. U vás to tak není,tobě to vadí,není to tvůj styl. Šla bych od toho.Považuji to ve vztahu za velkou překážku. Ani se mi nelíbí,že ti vyhrožuje......když tě uvidí s někým jiným,tak ti jednu vrazí to je podle mně hodně špatný. To je známka agresivity. To,že se ještě neodvážil znamená,že tě ještě s nikým neviděl,nebo se raději s nikým nestýkáš. A to už je zase manipulace a ovládání. Kdyby se odvážil a nafackoval ti,bylo by pozdě. Takže bych raději tento vztah ukončila a našla si kluka,který bude naladěn na stejnou vlnu jako já....

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#3 8. 1. 2012 18:42

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

...a jednou mě zfackoval u toho i za to, že se mu styk nedařil, když ze mě stále vypadával kvůli malé erekci...
lenissay, jestli nemᚠchu a ani sklony k S/M hrátkám, tak se vyhni takovému partnerovi uctivým obloukem a pryč od něj stolt Jak jsi to popsala, tak u něj se nejedná o žádnou "hru" při sexu, ten pán potřebuje bít a být bit, aby dosáhl uspokojivé erekce a došlo k úspěšnému pohlavnímu styku. Sama jsi poznala, že partner bez násilí na sobě či na partnerce erekce nedosáhne a ke styku vůbec nedojde, což by zkušenější partnerce už signalizovalo, že s partnerem není tak úplně všechno v pořádku hmm

Jestli se násilí při sexu zvrtne i v násilí v běžném životě, na to Ti nemohu odpovědět - je možné, že v běžném životě bude Tvůj partner mírný jako beránek a ruku na Tebe nevztáhne, zato při každém milování budeš od něj bita jako žito hmm Na druhou stranu je také možné, že partner bude cíleně vyhledávat jakékoliv záminky k tomu, aby Tě mohl zbít a následně na Tobě vykonat soulož, protože bez násilí není schopen erekce ... a jak to vidím, tahle varianta u vás asi bude pravděpodobnější grater

Já Ti mohu s klidným svědomím sdělit, že to, co prožívᚠpři sexu, rozhodně normální není a svědčí to o tom, že Tvůj partner má pravděpodobně nějakou sadistickou úchylku grater A pokud Ty sama nepreferuješ tyto nestandardní praktiky, bylo by pro Tebe lépe se s takovým partnerem urychleně rozejít hmm

Upravil(a) Kiara (8. 1. 2012 18:49)

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#4 8. 1. 2012 18:43

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Pokud to nevyhovuje i tobě tak prchej. Teď to zkousneš, ale časem ti to začne vadit.
Jestli se to může zvrtnout i v běžném životě nevím

Není tady

#5 8. 1. 2012 18:48

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Mně by dost vyděsil hlavně fakt, že mi jednu vrazí, jakmile mě uvidí s jiným. A co se týče sexu, tobě to nevyhovuje, on se nezmění. A aby mě partner fackoval za to, že nemá erekci? usch
Za mě jednoznačné NE.

Není tady

#6 8. 1. 2012 19:03

Vachu
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno

Agresivita v běžném životě JISTÁ ... v zápětí ! sad

Není tady

#7 8. 1. 2012 19:06

majkafa
Host

Jednou jsem měla takového partnera, jednorázovka. Už jsem se s ním víckrát nesešla. Takové chování při sexu mi vadí. Ani bych neřešila, jak to bude v běžném životě. Sex je pro mě ve vztahu důležitý, takže když mi nevyhovuje v sexu takovýmhle způsobem, že mě mlátí, končím.
Dle popisu to bude nějakej nesebevědomej chudinka, co si své frustrace vybíjí na partnerce, když vyhrožuje mlácením z důvodu žárlení atd.

#8 8. 1. 2012 19:06

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

vachu, jak víš, že jistá ? to je blbost, nezlob se. nemůžeš za někoho jiného vědět jistě vůbec nic.

jinak si myslím, že by lenissay měla jít od toho, tohle musí vyhovovat oběma a to nevyhovuje.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#9 8. 1. 2012 19:14

Vachu
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno

PPavlaa napsal(a):

vachu, jak víš, že jistá ? to je blbost, nezlob se. nemůžeš za někoho jiného vědět jistě vůbec nic.

No, však Majkafa to vystihla naprosto přesně.

Není tady

#10 8. 1. 2012 19:18

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Jednou jsem měla takového partnera, jednorázovka. Už jsem se s ním víckrát nesešla. Takové chování při sexu mi vadí. Ani bych neřešila, jak to bude v běžném životě. Sex je pro mě ve vztahu důležitý, takže když mi nevyhovuje v sexu takovýmhle způsobem, že mě mlátí, končím.
Dle popisu to bude nějakej nesebevědomej chudinka, co si své frustrace vybíjí na partnerce, když vyhrožuje mlácením z důvodu žárlení atd.

Dle popisu to nebude ani tak žádnej nesebevědomej chudinka, jako spíš člověk se sexuální úchylkou sadistického zaměření, majkafo.

Kdyby byl jenom nesebevědomej chudinka, neměl by totiž zapotřebí praktikovat při sexu násilí, aby se mu vůbec postavil. A když chlap potřebuje dostávat či uštědřovat rány k tomu, aby byl schopen styku, tak už tohle samo o sobě něco varovného signalizuje... hmm

Upravil(a) Kiara (8. 1. 2012 20:02)

Není tady

#11 8. 1. 2012 19:34

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Prostě má sexuální úchylku, která, když Ti nevyhovuje, pryč od něj. Co jiného? I kdyby byl jinak jak beránek (o čemž kvůli té žárlivosti pochybuju), tak sex je důležitou součástí života. Když  je tak velký nesoulad hned zpočátku, není co řešit.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#12 8. 1. 2012 19:35

majkafa
Host

Kiaro a co myslíš, že asi znamená tato sexuální úchylka? big_smile
Sebevědomí a psychicky zdraví muži nemají úchylky tohoto typu.

#13 8. 1. 2012 19:46

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

majkafo, sebevědomí nemá se sexuálními úchylkami nic společného. Chlap může být přítažlivý, inteligentní, úspěšný, sebevědomý, s nadstandardním rozhledem a nadstandardními vědomostmi - a může trpět zrovna sexuální úchylkou sadistického typu. Vzpomeň si na nechvalně proslulého MUDr. Bartáka, tomu taky sebevědomí nechybělo - i když, pravda, té přitažlivosti taky dvakrát nepobral usch

A já mám takový neblahý pocit, že chudák lenissay natrefila taky na podobného MUDr. Bartáka - jen v mladším vydání a bez lékařského titulu, zato s podobnou úchylkou: jako předehru při sexu výhradně praktikovat týrání podřízené partnerky usch

Není tady

#14 8. 1. 2012 19:49

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Mne na tomto stroskotala známos s jedným strašne pekným chlapom - vzrušoval ma, zjavne aj ja jeho, ale naše hranice boli dos inde - jemne povedané - a to, čo jeho vzrušovalo, mňa bolelo a desilo. S krvácajúcim srdcom (obrazne povedané, v skutočnosti to až taká strata nebola, ale žúto mi to bolo) som to zrušila, lebo "plácnutí po zadku" je jedna vec, ale hryzenie do krvi alebo fackanie druhá  - a na mňa to už bolo príliš. no a žiarlivos mimo postež - no comment, to keby sa ma chlap dotkol v zlom, tak za seba neručím hmm ... Na mňa by to určite nebolo, smrdí to akurát problémami -  a potrebuje žena ma problémy v milostnom živote? roll Ja si teda neprosím...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#15 8. 1. 2012 19:52

majkafa
Host

Kiaro, mluvím o ZDRAVÉM sebevědomí.

#16 8. 1. 2012 19:53

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Prdlajz. mám opačnú skúsenos, a aj keby to bola jediná výnimka, tak existuje a netreba teda zovšeobecňova. To, že si ty natrafila na S/M nesebavedomého chudinku, neznamená, že sú takí všetci. wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#17 8. 1. 2012 19:56

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Mňo, otázka potom je, ČO je to zdravé sebavedomie. Dalo by sa polemizova,  že už človek, ktorý chodí na psychoterpaiu, nemá zdravé sebavedomie, ale doktormi (alebo práškami) pumpované... That is the question. Takéto súdy a úsudky sú podža mňa pohybovanie sa po tenkom žade, navyše tu asi nikto nie sme profesionál - sexuológ či psychológ, tak by som to vežmi nerozmazávala... Okrem toho to asi pre autorku vlákna nemá praktický význam...

Brita

Není tady

#18 8. 1. 2012 20:12

maring
♥♥♥♥---

Kiara napsal(a):

majkafa napsal(a):

majkafo, sebevědomí nemá se sexuálními úchylkami nic společného. Chlap může být přítažlivý, inteligentní, úspěšný, sebevědomý, s nadstandardním rozhledem a nadstandardními vědomostmi - a může trpět zrovna sexuální úchylkou sadistického typu. Vzpomeň si na nechvalně proslulého MUDr. Bartáka, tomu taky sebevědomí nechybělo - i když, pravda, té přitažlivosti taky dvakrát nepobral usch

A já mám takový neblahý pocit, že chudák lenissay natrefila taky na podobného MUDr. Bartáka - jen v mladším vydání a bez lékařského titulu, zato s podobnou úchylkou: jako předehru při sexu výhradně praktikovat týrání podřízené partnerky usch

Já si taky myslím že sebevědomí s úchylkou nemá moc společného . Ta úchylka se občaS objeví asi u všech typů mužů .

Pokud jde o Jarouška Bartáka , je to geniální nadaný člověk u kterého se stejně jako u řady jiných géniů nadání a schizoidní psychopatie snoubí s agresivitou . To není úchylka, ale vedlejší projev diagnozy.

Jinak podle mě agresivita v sexu může souviset i s agresivitou v životě , já jsem agresivní Beran a opravdu miluju v sexu SM, normální klasiky nejsem schopná .

Upravil(a) maring (8. 1. 2012 20:13)

Není tady

#19 8. 1. 2012 20:57

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Obávam s,a že aj ten "môJ" sadista mal agresívne sklony, hoci uňho nachádzali väčšinou iný ventil... v takej profesionálnej dravosti a bezohžadnosti. pLus teda potom v tom sexe... rodna

Brita

Není tady

#20 8. 1. 2012 21:25

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

S chlapem, s kterým se mi hnusí sex, bych nebyla. usch

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#21 8. 1. 2012 21:36

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

dusičko, lenissay nepsala, že se jí sex s partnerem hnusí - ona psala, že si na ní partner vynucuje praktiky, které se jí nelíbí. Samozřejmě i tohle je špatně, protože partneři mají v sexu provozovat pouze takové praktiky, na kterých se oba dva předem domluví a takové praktiky, které nezpůsobují druhému ani ponížení, ani bolest - za předpokladu, že si takové věci jeden z partnerů nepřeje, není na ně naladěn nebo jsou mu vůbec proti mysli stolt

Ani já bych nebyla s partnerem, který si na mně nátlakem, manipulací nebo rovnou násilím vynucuje buď samotnou soulož, natož navíc nějaké podivné praktiky, které se mi nelíbí dumbom

Není tady

#22 16. 6. 2023 8:42

lilycollins
♥------

Ahoj, chápu, že se nacházíš v obtížné situaci a cítíš se znepokojená. Je důležité si uvědomit, že násilí, jaké popisuješ ve svém vztahu, není normální a nepřijatelné. Není správné, aby tě tvůj partner násilím incredibox donucoval nebo způsoboval fyzickou bolest, zejména pokud jsi mu jasně vyjádřila, že to nechceš a necítíš se s tím pohodlně.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí