18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, prosím o radu či názor na mou situaci. Nala jsem si nového přítele, jsme spolu tři měsíce. Jeliko je zdaleka, tak spolu trávíme víkendy, a to prakticky hned od počátku vztahu. Problém je, e partner měl problém se se mnou milovat - oddávat se něnému, zamilovanému sexu - nikdy nedosáhl erekce a nemohl se do mě dostat. Také nemá příli velký penis, tak nevím, jestli i to nemá souvislost se zmíněnou poruchou erekce. Zpočátku jsem si myslela, e se to spraví, e je pouze nervózní. Pak svěřil, e má rád v sexu, kdybych mu u toho nafackovala, případně ho svázala, týrala, nebo plácla řemenem...říkal, e je to pouze taková hra, e se mu líbí, kdy je mi zcela oddán...i kdy k takovým praktikám nemám náklonnost, zkusila jsem to a u to bylo vidět, e na to jeho penis reaguje. Problém vak je v tom, e stejné praktiky začal provozovat i na mě - u sexu mě zničeho nic chytl za ruce, a začal mě fackovat, hrubě nadávat a jednou mě zfackoval u toho i za to, e se mu styk nedařil, kdy ze mě stále vypadával kvůli malé erekci... V této chvíli u nevím, jestli se jedná jen o "hru" při sexu, nebo má skutečně násilné sklony. Je fakt, e navíc v běném ivotě je i árlivý, sám řekl, e kdyby mě viděl s někým jiným, tak mi jednu vrazí. Zatím se jinak neodváil, jen v tom sexu mi rád nafackuje, také mě hodně silně plácá po zadku - jde vidět, e toto ho vzruuje a kdy se bráním, e ho to vzruuje jetě více. Říkala jsem mu, e takové praktiky pro mě nejsou, e mám ráda něné milování, ale stejně sex vdy svede k násilí, prostě mě chytne a dělá si se mnou co chce, nebo vyaduje, a ho fackuju já. U se milování s ním vyhýbám a přiznám se, e se začínám bát. Tvrdí, e mě miluje a e mě má rád. Nemá někdo podobnou zkuenost? Díky.
Není tady
lenissay napsal(a):
Ahoj, prosím o radu či názor na mou situaci. Nala jsem si nového přítele, jsme spolu tři měsíce. Jeliko je zdaleka, tak spolu trávíme víkendy, a to prakticky hned od počátku vztahu. Problém je, e partner měl problém se se mnou milovat - oddávat se něnému, zamilovanému sexu - nikdy nedosáhl erekce a nemohl se do mě dostat. Také nemá příli velký penis, tak nevím, jestli i to nemá souvislost se zmíněnou poruchou erekce. Zpočátku jsem si myslela, e se to spraví, e je pouze nervózní. Pak svěřil, e má rád v sexu, kdybych mu u toho nafackovala, případně ho svázala, týrala, nebo plácla řemenem...říkal, e je to pouze taková hra, e se mu líbí, kdy je mi zcela oddán...i kdy k takovým praktikám nemám náklonnost, zkusila jsem to a u to bylo vidět, e na to jeho penis reaguje. Problém vak je v tom, e stejné praktiky začal provozovat i na mě - u sexu mě zničeho nic chytl za ruce, a začal mě fackovat, hrubě nadávat a jednou mě zfackoval u toho i za to, e se mu styk nedařil, kdy ze mě stále vypadával kvůli malé erekci... V této chvíli u nevím, jestli se jedná jen o "hru" při sexu, nebo má skutečně násilné sklony. Je fakt, e navíc v běném ivotě je i árlivý, sám řekl, e kdyby mě viděl s někým jiným, tak mi jednu vrazí. Zatím se jinak neodváil, jen v tom sexu mi rád nafackuje, také mě hodně silně plácá po zadku - jde vidět, e toto ho vzruuje a kdy se bráním, e ho to vzruuje jetě více.Říkala jsem mu, e takové praktiky pro mě nejsou, e mám ráda něné milování, ale stejně sex vdy svede k násilí, prostě mě chytne a dělá si se mnou co chce, nebo vyaduje, a ho fackuju já. U se milování s ním vyhýbám a přiznám se, e se začínám bát. Tvrdí, e mě miluje a e mě má rád. Nemá někdo podobnou zkuenost? Díky.
Ahoj,zareaguju na vytučněné. U jen to,e jsi situaci označila za problém,je podle mně alarmující.V sexu je dovoleno ve, s čím oba dobrovolně souhlasí. U vás to tak není,tobě to vadí,není to tvůj styl. la bych od toho.Povauji to ve vztahu za velkou překáku. Ani se mi nelíbí,e ti vyhrouje......kdy tě uvidí s někým jiným,tak ti jednu vrazí to je podle mně hodně patný. To je známka agresivity. To,e se jetě neodváil znamená,e tě jetě s nikým neviděl,nebo se raději s nikým nestýká. A to u je zase manipulace a ovládání. Kdyby se odváil a nafackoval ti,bylo by pozdě. Take bych raději tento vztah ukončila a nala si kluka,který bude naladěn na stejnou vlnu jako já....
Není tady
...a jednou mě zfackoval u toho i za to, e se mu styk nedařil, kdy ze mě stále vypadával kvůli malé erekci...
lenissay, jestli nemá chu a ani sklony k S/M hrátkám, tak se vyhni takovému partnerovi uctivým obloukem a pryč od něj Jak jsi to popsala, tak u něj se nejedná o ádnou "hru" při sexu, ten pán potřebuje bít a být bit, aby dosáhl uspokojivé erekce a dolo k úspěnému pohlavnímu styku. Sama jsi poznala, e partner bez násilí na sobě či na partnerce erekce nedosáhne a ke styku vůbec nedojde, co by zkuenějí partnerce u signalizovalo, e s partnerem není tak úplně vechno v pořádku
Jestli se násilí při sexu zvrtne i v násilí v běném ivotě, na to Ti nemohu odpovědět - je moné, e v běném ivotě bude Tvůj partner mírný jako beránek a ruku na Tebe nevztáhne, zato při kadém milování bude od něj bita jako ito Na druhou stranu je také moné, e partner bude cíleně vyhledávat jakékoliv záminky k tomu, aby Tě mohl zbít a následně na Tobě vykonat soulo, protoe bez násilí není schopen erekce ... a jak to vidím, tahle varianta u vás asi bude pravděpodobnějí
Já Ti mohu s klidným svědomím sdělit, e to, co proívá při sexu, rozhodně normální není a svědčí to o tom, e Tvůj partner má pravděpodobně nějakou sadistickou úchylku A pokud Ty sama nepreferuje tyto nestandardní praktiky, bylo by pro Tebe lépe se s takovým partnerem urychleně rozejít
Upravil(a) Kiara (8. 1. 2012 18:49)
Není tady
Pokud to nevyhovuje i tobě tak prchej. Teď to zkousne, ale časem ti to začne vadit.
Jestli se to můe zvrtnout i v běném ivotě nevím
Není tady
Mně by dost vyděsil hlavně fakt, e mi jednu vrazí, jakmile mě uvidí s jiným. A co se týče sexu, tobě to nevyhovuje, on se nezmění. A aby mě partner fackoval za to, e nemá erekci?
Za mě jednoznačné NE.
Není tady
Agresivita v běném ivotě JISTÁ ... v zápětí !
Není tady
Jednou jsem měla takového partnera, jednorázovka. U jsem se s ním víckrát nesela. Takové chování při sexu mi vadí. Ani bych neřeila, jak to bude v běném ivotě. Sex je pro mě ve vztahu důleitý, take kdy mi nevyhovuje v sexu takovýmhle způsobem, e mě mlátí, končím.
Dle popisu to bude nějakej nesebevědomej chudinka, co si své frustrace vybíjí na partnerce, kdy vyhrouje mlácením z důvodu árlení atd.
vachu, jak ví, e jistá ? to je blbost, nezlob se. nemůe za někoho jiného vědět jistě vůbec nic.
jinak si myslím, e by lenissay měla jít od toho, tohle musí vyhovovat oběma a to nevyhovuje.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
vachu, jak ví, e jistá ? to je blbost, nezlob se. nemůe za někoho jiného vědět jistě vůbec nic.
No, vak Majkafa to vystihla naprosto přesně.
Není tady
majkafa napsal(a):
Jednou jsem měla takového partnera, jednorázovka. U jsem se s ním víckrát nesela. Takové chování při sexu mi vadí. Ani bych neřeila, jak to bude v běném ivotě. Sex je pro mě ve vztahu důleitý, take kdy mi nevyhovuje v sexu takovýmhle způsobem, e mě mlátí, končím.
Dle popisu to bude nějakej nesebevědomej chudinka, co si své frustrace vybíjí na partnerce, kdy vyhrouje mlácením z důvodu árlení atd.
Dle popisu to nebude ani tak ádnej nesebevědomej chudinka, jako spí člověk se sexuální úchylkou sadistického zaměření, majkafo.
Kdyby byl jenom nesebevědomej chudinka, neměl by toti zapotřebí praktikovat při sexu násilí, aby se mu vůbec postavil. A kdy chlap potřebuje dostávat či utědřovat rány k tomu, aby byl schopen styku, tak u tohle samo o sobě něco varovného signalizuje...
Upravil(a) Kiara (8. 1. 2012 20:02)
Není tady
Prostě má sexuální úchylku, která, kdy Ti nevyhovuje, pryč od něj. Co jiného? I kdyby byl jinak jak beránek (o čem kvůli té árlivosti pochybuju), tak sex je důleitou součástí ivota. Kdy je tak velký nesoulad hned zpočátku, není co řeit.
Není tady
Kiaro a co myslí, e asi znamená tato sexuální úchylka?
Sebevědomí a psychicky zdraví mui nemají úchylky tohoto typu.
majkafa napsal(a):
majkafo, sebevědomí nemá se sexuálními úchylkami nic společného. Chlap můe být přítalivý, inteligentní, úspěný, sebevědomý, s nadstandardním rozhledem a nadstandardními vědomostmi - a můe trpět zrovna sexuální úchylkou sadistického typu. Vzpomeň si na nechvalně proslulého MUDr. Bartáka, tomu taky sebevědomí nechybělo - i kdy, pravda, té přitalivosti taky dvakrát nepobral
A já mám takový neblahý pocit, e chudák lenissay natrefila taky na podobného MUDr. Bartáka - jen v mladím vydání a bez lékařského titulu, zato s podobnou úchylkou: jako předehru při sexu výhradně praktikovat týrání podřízené partnerky
Není tady
Mne na tomto stroskotala známos s jedným strane pekným chlapom - vzruoval ma, zjavne aj ja jeho, ale nae hranice boli dos inde - jemne povedané - a to, čo jeho vzruovalo, mňa bolelo a desilo. S krvácajúcim srdcom (obrazne povedané, v skutočnosti to a taká strata nebola, ale žúto mi to bolo) som to zruila, lebo "plácnutí po zadku" je jedna vec, ale hryzenie do krvi alebo fackanie druhá - a na mňa to u bolo príli. no a iarlivos mimo postež - no comment, to keby sa ma chlap dotkol v zlom, tak za seba neručím ... Na mňa by to určite nebolo, smrdí to akurát problémami - a potrebuje ena ma problémy v milostnom ivote? Ja si teda neprosím...
Není tady
Kiaro, mluvím o ZDRAVÉM sebevědomí.
majkafa napsal(a):
Prdlajz. mám opačnú skúsenos, a aj keby to bola jediná výnimka, tak existuje a netreba teda zoveobecňova. To, e si ty natrafila na S/M nesebavedomého chudinku, neznamená, e sú takí vetci.
Není tady
Mňo, otázka potom je, ČO je to zdravé sebavedomie. Dalo by sa polemizova, e u človek, ktorý chodí na psychoterpaiu, nemá zdravé sebavedomie, ale doktormi (alebo prákami) pumpované... That is the question. Takéto súdy a úsudky sú podža mňa pohybovanie sa po tenkom žade, navye tu asi nikto nie sme profesionál - sexuológ či psychológ, tak by som to vežmi nerozmazávala... Okrem toho to asi pre autorku vlákna nemá praktický význam...
Není tady
Kiara napsal(a):
majkafa napsal(a):
Sebevědomí a psychicky zdraví mui nemají úchylky tohoto typu.majkafo, sebevědomí nemá se sexuálními úchylkami nic společného. Chlap můe být přítalivý, inteligentní, úspěný, sebevědomý, s nadstandardním rozhledem a nadstandardními vědomostmi - a můe trpět zrovna sexuální úchylkou sadistického typu. Vzpomeň si na nechvalně proslulého MUDr. Bartáka, tomu taky sebevědomí nechybělo - i kdy, pravda, té přitalivosti taky dvakrát nepobral
A já mám takový neblahý pocit, e chudák lenissay natrefila taky na podobného MUDr. Bartáka - jen v mladím vydání a bez lékařského titulu, zato s podobnou úchylkou: jako předehru při sexu výhradně praktikovat týrání podřízené partnerky
Já si taky myslím e sebevědomí s úchylkou nemá moc společného . Ta úchylka se občaS objeví asi u vech typů muů .
Pokud jde o Jarouka Bartáka , je to geniální nadaný člověk u kterého se stejně jako u řady jiných géniů nadání a schizoidní psychopatie snoubí s agresivitou . To není úchylka, ale vedlejí projev diagnozy.
Jinak podle mě agresivita v sexu můe souviset i s agresivitou v ivotě , já jsem agresivní Beran a opravdu miluju v sexu SM, normální klasiky nejsem schopná .
Upravil(a) maring (8. 1. 2012 20:13)
Není tady
Obávam s,a e aj ten "môJ" sadista mal agresívne sklony, hoci uňho nachádzali väčinou iný ventil... v takej profesionálnej dravosti a bezohžadnosti. pLus teda potom v tom sexe...
Není tady
S chlapem, s kterým se mi hnusí sex, bych nebyla.
Není tady
dusičko, lenissay nepsala, e se jí sex s partnerem hnusí - ona psala, e si na ní partner vynucuje praktiky, které se jí nelíbí. Samozřejmě i tohle je patně, protoe partneři mají v sexu provozovat pouze takové praktiky, na kterých se oba dva předem domluví a takové praktiky, které nezpůsobují druhému ani poníení, ani bolest - za předpokladu, e si takové věci jeden z partnerů nepřeje, není na ně naladěn nebo jsou mu vůbec proti mysli
Ani já bych nebyla s partnerem, který si na mně nátlakem, manipulací nebo rovnou násilím vynucuje buď samotnou soulo, nato navíc nějaké podivné praktiky, které se mi nelíbí
Není tady
Ahoj, chápu, e se nachází v obtíné situaci a cítí se znepokojená. Je důleité si uvědomit, e násilí, jaké popisuje ve svém vztahu, není normální a nepřijatelné. Není správné, aby tě tvůj partner násilím incredibox donucoval nebo způsoboval fyzickou bolest, zejména pokud jsi mu jasně vyjádřila, e to nechce a necítí se s tím pohodlně.
Není tady