Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 8. 1. 2012 15:56

váhavá
♥♥♥----

Metropolitní universita

Dobrý den,
studoval nebo studuje někdo tuto školu.Neteř uvažuje o oborech:Veřejná správa nebo Mezinárodní vztahy. Zajímaly by mně zkušenosti se studiem na této škole.

Není tady

#2 8. 1. 2012 22:28

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Re: Metropolitní universita

váhavá napsal(a):

Dobrý den,
studoval nebo studuje někdo tuto školu.Neteř uvažuje o oborech:Veřejná správa nebo Mezinárodní vztahy. Zajímaly by mně zkušenosti se studiem na této škole.

Aještě  více by ji měly zajítmat možnosti uplatnění po absolvování takových a podobných pseudoškol.

Není tady

#3 13. 1. 2012 16:10

váhavá
♥♥♥----

Nevím proč by nenašla uplatnění. Právnickou fakultu v Plzni také lidé studíí a nemají strach,že nenajdou práci. Neteř si tuto školu volí proto,že na vybraných oborech není matematika na rozdíl od VŠE.

Není tady

#4 13. 1. 2012 22:00

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

váhavá napsal(a):

Nevím proč by nenašla uplatnění. Právnickou fakultu v Plzni také lidé studíí a nemají strach,že nenajdou práci. Neteř si tuto školu volí proto,že na vybraných oborech není matematika na rozdíl od VŠE.

big_smilebig_smile:DNa právech v plzni ale mimmo jiné studují lidi,co už svá tučná koryta mají.Dnes je zájem především o lidi s tech.oborem,my ostatní si v tom lepším případě moc vybírat nemůžeme,je-li vůbec z čeho.

Není tady

#5 13. 1. 2012 22:21

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Jaku napsal(a):

váhavá napsal(a):

Dobrý den,

Aještě  více by ji měly zajítmat možnosti uplatnění po absolvování takových a podobných pseudoškol.

S tím naprosto souhlasím.

Mmch, každá dobrá škola má na svých stránkách napsáno, kde všude se může její absolvent uplatnit. Já osobně bych nešla ani do jednoho oboru.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí