|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Dobrý den,
studoval nebo studuje někdo tuto školu.Neteř uvažuje o oborech:Veřejná správa nebo Mezinárodní vztahy. Zajímaly by mně zkušenosti se studiem na této škole.
Není tady

váhavá napsal(a):
Dobrý den,
studoval nebo studuje někdo tuto školu.Neteř uvažuje o oborech:Veřejná správa nebo Mezinárodní vztahy. Zajímaly by mně zkušenosti se studiem na této škole.
Aještě více by ji měly zajítmat možnosti uplatnění po absolvování takových a podobných pseudoškol.
Není tady
Nevím proč by nenašla uplatnění. Právnickou fakultu v Plzni také lidé studíí a nemají strach,že nenajdou práci. Neteř si tuto školu volí proto,že na vybraných oborech není matematika na rozdíl od VŠE.
Není tady

váhavá napsal(a):
Nevím proč by nenašla uplatnění. Právnickou fakultu v Plzni také lidé studíí a nemají strach,že nenajdou práci. Neteř si tuto školu volí proto,že na vybraných oborech není matematika na rozdíl od VŠE.

:DNa právech v plzni ale mimmo jiné studují lidi,co už svá tučná koryta mají.Dnes je zájem především o lidi s tech.oborem,my ostatní si v tom lepším případě moc vybírat nemůžeme,je-li vůbec z čeho.
Není tady
Jaku napsal(a):
váhavá napsal(a):
Dobrý den,
studoval nebo studuje někdo tuto školu.Neteř uvažuje o oborech:Veřejná správa nebo Mezinárodní vztahy. Zajímaly by mně zkušenosti se studiem na této škole.Aještě více by ji měly zajítmat možnosti uplatnění po absolvování takových a podobných pseudoškol.
S tím naprosto souhlasím.
Mmch, každá dobrá škola má na svých stránkách napsáno, kde všude se může její absolvent uplatnit. Já osobně bych nešla ani do jednoho oboru.
Není tady