18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den,
studoval nebo studuje někdo tuto kolu.Neteř uvauje o oborech:Veřejná správa nebo Mezinárodní vztahy. Zajímaly by mně zkuenosti se studiem na této kole.
Není tady
váhavá napsal(a):
Dobrý den,
studoval nebo studuje někdo tuto kolu.Neteř uvauje o oborech:Veřejná správa nebo Mezinárodní vztahy. Zajímaly by mně zkuenosti se studiem na této kole.
Ajetě více by ji měly zajítmat monosti uplatnění po absolvování takových a podobných pseudokol.
Není tady
Nevím proč by nenala uplatnění. Právnickou fakultu v Plzni také lidé studíí a nemají strach,e nenajdou práci. Neteř si tuto kolu volí proto,e na vybraných oborech není matematika na rozdíl od VE.
Není tady
váhavá napsal(a):
Nevím proč by nenala uplatnění. Právnickou fakultu v Plzni také lidé studíí a nemají strach,e nenajdou práci. Neteř si tuto kolu volí proto,e na vybraných oborech není matematika na rozdíl od VE.
:DNa právech v plzni ale mimmo jiné studují lidi,co u svá tučná koryta mají.Dnes je zájem předevím o lidi s tech.oborem,my ostatní si v tom lepím případě moc vybírat nemůeme,je-li vůbec z čeho.
Není tady
Jaku napsal(a):
váhavá napsal(a):
Dobrý den,
studoval nebo studuje někdo tuto kolu.Neteř uvauje o oborech:Veřejná správa nebo Mezinárodní vztahy. Zajímaly by mně zkuenosti se studiem na této kole.Ajetě více by ji měly zajítmat monosti uplatnění po absolvování takových a podobných pseudokol.
S tím naprosto souhlasím.
Mmch, kadá dobrá kola má na svých stránkách napsáno, kde vude se můe její absolvent uplatnit. Já osobně bych nela ani do jednoho oboru.
Není tady