Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#1 8. 1. 2012 13:23

HankaXY
♥------

Spontánní potrat

Hezký den všem,
před rokem se mi stalo to, co některým z vás - měla jsem samovolný potrat v 10. týdnu těhotenství. Moc jsem se těšila, že budu poprvé maminkou, ale nestalo se. V té době jsem shodou okolností vybírala téma pro svoji diplomovou práci. Uvědomila jsem si, že bych se tímto způsobem mohla s touto smutnou zkušeností lépe vyrovnat. Proto jsem nakonec zvolila téma "Žena po spontánním potratu". Ve své práci chci uvést skutečné příběhy několika žen, které tuto zkušenost zažily. Dobře vím, že se jedná o velmi citlivé téma, proto využívám této možnosti oslovit a požádat ty z vás, které by byly ochotny anonymně převyprávět svůj zážitek. Věřím, že sdělení svých zkušeností a pocitů pomůže i vám vyrovnat se s touto bolestnou událostí a třeba i ostatním ženám, které se ocitnou v podobné situaci.
Předem děkuji za vaši ochotu a pomoc.
Hanka

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí