27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Pěkný den vem....
řekla jsem si, e se s Vámi podělím o zkuenost. O letních prázninách jsem se rozhodla, e si o této věci něco zjistim... zjistila a dopadlo to dobře. Podstoupila jsem testy, jestli jsem zdravá a můu mít děti. A jedna soukromá klinika, která tohle zprostředkovává.... tak nala i vhodnou příjemkyni.
Přítí pátek jdu na zákrok... zatím beru práky, aby se vajíčka uchytila a la darovat. Ve středu jdu na ultrazvuk jestli jsou vajíčka v pohodě. Tak mi drte palečky, aby se to povedlo.
Snad nějaké mamině udělam radost ;-)
Není tady
pinduli - je od Tebe úasné, co dělá. Dopřeje dítě eně, která by ho jinak nemohla mít.
Díky za vechny, kterým pomůe.
Drím palce.
Není tady
Tri z mych dcer tohle uz nekolik let delaji...
Davaji zdrava vajicka zenam, ktere tuhle moznost nemaji a chteji deti...
Kdyz jsem zkraje pochopila o co jde (nejenom nechat si "odebrat" ze sveho tela neco, co je "prirozene jenom jejich"...), ale aj o vsecky "ceremonialy" kolem, tez dusledky... ty soukrome..., ze MI (MNE, BABICCE!!!) muze diky tomu behat kolem kdovikolik vnoucat... pak se "smirit s tim", ze ASI BEHAJ (pokud usazeni vajicek bylo uspesne)..., nehlede na to, kolik deti-nedeti, maji me dcery...
Mno, lehke uvazovani to nebylo. Pro ne, pro mne, coby jejich mamu a "babicku" tech "zkumavkovych deti"... - taky ne.
Moooc jsem o tom premyslela... a dospela jsem k zaveru: Co dokazala veda vzhledem k vzniku zivota a jeho zachovani, je urcite uzasne... a ma byt vyuzito...
Tak rikam ANO.
Darovat zivotaschopne vajicko neni nic jednoducheho..., vim od svych krasnych dcer, ze je to velmi narocne..., ale souhlasim s tim. Zivot, o ktery nekdo stoji, MA VZNIKNOUT. Fandim mu. Tomu malemu clovickovi...
Není tady
také jsem nad tím uvaovala ale nevím jak to je kdy by jsme chtěli jetě jedno dítko. Asi bych musela těhu odloit. Ale chystám se také posbírat info u mého dr a k němu půjdu v lednu na kontrolu.
Není tady
Pinduli jsi úasná! Děkuji Ti za tu příjemkyni I nás čeká IVF s darovanými a proto si toho váím o to víc
Není tady
Jetě jedna věc-vím, e tohle dělá spousta en převáně pro peníze na soukromých klinikách-můj názor?-zaslouí si mnohem víc ne jen ty peníze!! Ale zrovna tady mi těch peněz líto není-je to zhruba čáskta, která nám jetě schází (pokud budu počítat s pomocí holek), přesto budu klidně dřít o 100% víc, protoe ty peníze si zaslouí víc ne kdokoli.
Není tady
Silvi..... Děkuju.... nemyslim, si, e jsem uasná... a popravdě, jeden z hlavních důvodů proč jsem do toho la? Bylo to, e dělají testy takové, které zjisti, jestli jsi zdravá i po genetice...
Doufám e ultrazvuk dopadne dobře...a v pátek se povede přenos. ;-)
Silivi, Tobě přeju hooodně tstíčka!!! Určitě to výjde.
Ty injekce do břicha nejsou straně... vůbec to neboli... jde jenom o ten pocit. ;-) a já u si za ten týden zvykla..... a jiná větí omezení vlastně skoro ani nejsou. ;-)
Není tady
Taaak... :-) a u to mam za sebou! A bylo to v pohodě.....
Není tady
Silvi.100 napsal(a):
PINDULI napsal(a):
Není tady
PINDULI napsal(a):
Není tady
moc děkuji za nějakou astnou maminku a velice si tohoto rozhodnutí váím. Jetě jednou velké díky
Není tady