Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 19. 1. 2012 12:51

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Re: Začínám nový vztah s alkoholikem

javena napsal(a):

Tak ono vy tu všichni vycházíte z předpokladu, že Romanna potkala svého pana božského někde v galerii a teď vlastně řeší, co bude dál, když se ukázalo, že kolem té galerie šel do hospody...

Se mi vybavilo, jak třeba v kempu nebo na vodě když jsme byli za mlada, že se tam takových galantních našlo v hospodě hned několik... scéna jak z filmu - lehce opocenej a smradlavej chápek s cigárem v jedný ruce a panákem v druhý... pivo před sebou... nadzvedá se ze židle, lehce se motá, takže se chytá desky stolu, vyšplouchne tu zelenou.. a špatně artikulujíce dloubá do svýho kamaráda v podobným stavu a povykuje - slečny, pojďte... tady je místo... Lojza se šoupne... takový hezký slečny, to jsme tu dlouho neměli.. Franto, hoď nám sem ještě jednu rundu... ale no tak se nebojte, vás neukousneme... dumbom .

javeno vystizne napsano.

Ja patrim k tem, co si opravdu nepredstavuji tu galerii.  Sama jsem se sebe ptala, jak se muze zena seznamit s nekym, kdo sedi pul dne u piva a jeste s nim zacne chodit.....Neumim si to predstavit, ja jsem nekolik takovych poznala v cesku pred leeeety a ne ze by me nejak zajimali. Spis mam z nich odpor a i nekdy strach.  Piti nabizeli i mne tim stylem jak to pises ty a byli agresivni, jakmile jsem odmitla.....

Romano, proc se stykas s nekym takovym?

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#27 19. 1. 2012 15:17

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

javena napsal(a):

Se mi vybavilo, jak třeba v kempu nebo na vodě když jsme byli za mlada, že se tam takových galantních našlo v hospodě hned několik... scéna jak z filmu - lehce opocenej a smradlavej chápek s cigárem v jedný ruce a panákem v druhý... pivo před sebou... nadzvedá se ze židle, lehce se motá, takže se chytá desky stolu, vyšplouchne tu zelenou.. a špatně artikulujíce dloubá do svýho kamaráda v podobným stavu a povykuje - slečny, pojďte... tady je místo... Lojza se šoupne... takový hezký slečny, to jsme tu dlouho neměli.. Franto, hoď nám sem ještě jednu rundu... ale no tak se nebojte, vás neukousneme... dumbom

lol.. javeno, to je opravdu odpozorováno ze života ... lol a opravdu je to v každé hospodě stejné: všude se najdou štamgasti podobného ražení, kteří jsou v té hospodě nasáčkovaní od rána do večera a zbystří jedině tehdy, když ve dveřích lokálu zavětří "čerstvou krev" - rozuměj osobu/osoby opačného pohlaví, které vypadají na to, že by se mohla/mohly nechat sbalit a mohlo by z toho být nějaké to povyražení.

Taky mě to napadlo, že zakladatelka tohoto vlákna poznala svého vyvoleného nejspíš v hospodě, protože možnost, že se seznámili někde v kostele na varhanním koncertě je u takového týpka absolutně vyloučena ... cool

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#28 19. 1. 2012 16:01

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

Nech být, Kiaro. Dneska jsem se setkala s obdobným týpkem ráno v autobuse. Muselo mu být těžko, přesto však vyrazil do světa násilí a bezpráví. Bohužel spočinul na sedadle vedle mě, už to ho znechutilo, navíc jsem chtěla vystoupit dřív, než on, takže jsem ho zvedla ..... dost se sopil. Možná kdybych se zapřela a posečkala a popojela dál, mohla jsem taky začít se vztahem big_smile
Tak jakýpak copak, i mimo hospu lze.

Lež se nastoluje jako světový řád.
Franz Kafka

Není tady

#29 19. 1. 2012 16:25

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Bramborka napsal(a):

Nech být, Kiaro. Dneska jsem se setkala s obdobným týpkem ráno v autobuse. Muselo mu být těžko, přesto však vyrazil do světa násilí a bezpráví. Bohužel spočinul na sedadle vedle mě, už to ho znechutilo, navíc jsem chtěla vystoupit dřív, než on, takže jsem ho zvedla ..... dost se sopil. Možná kdybych se zapřela a posečkala a popojela dál, mohla jsem taky začít se vztahem big_smile

Lze, ale v tom případě se divím, co takovou ženskou přitahuje na chlápkovi, ze kterého to táhne jako ze sudu, oči má podlité krví jak angorák a jediná jeho touha je co nejdřív někam zapadnout a srovnat si hladinku big_smile

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#30 20. 1. 2012 10:51

javena
♥♥♥♥♥♥-

Kiara napsal(a):

Bramborka napsal(a):

Lze, ale v tom případě se divím, co takovou ženskou přitahuje na chlápkovi, ze kterého to táhne jako ze sudu, oči má podlité krví jak angorák a jediná jeho touha je co nejdřív někam zapadnout a srovnat si hladinku big_smile

Kiaro... godlike

Není tady

#31 20. 1. 2012 21:01

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Ja kdyz ctu prisevky od Bramborky a Kiary tak se smeju az brecim. Uzasny. Obcas mi chybi treskuta cestina, takovy hlody jako "srovnat hladinku"...no pro me zazitek....to vite jsem mimo. lollollol

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#32 24. 2. 2012 9:50

Carrallina
♥------

Jako to je vtip ? Chlap co do sebe DENNĚ naláme i těch 15 piv ( o 25 nemluvě ) je nepoužitelnej pro cokoliv, protože podle toho množství tráví v hospodě většinu času. Je absurdní o vztahu s někým takovým byť jen uvažovat. Pokud tedy autorka vlákna není podobného ražení

Upravil(a) Carrallina (24. 2. 2012 9:50)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí