27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Dobrý den.Je mi čtyřicet let a po neúspěném estiletém vztahu který skončil z důvodu stálého hádání s partnerem začínám nový vztah s muem který denně vypije 15-25 desetistupňových piv a někdy do toho zamotá i kořalku.Rozbíhající vztah je zatím na pohodu, partner je galantní, ohleduplný a příjemný.Mám vak obavu co bude následovat a vyprchá prvotní nadení.Děkuji za případné Vae názory.Romana
Upravil(a) Romanna (7. 1. 2012 21:00)
Není tady
Myslím, e ví dobře, co bude VELMI pravděpodobně následfovat.
Být v tvě situaci , skončím to dřív, ne mi to ublíí. A e vím, o čem mluvím.
Není tady
Je galantní i kdy je opilý?
Osobně bych si ho nestěhovala k sobě, ale občas bych jen randila , do kina, na procházku. a tak. Kdy bych se cítila smutná a nechtěla bych být sama.
Jen se chci zeptat - to mu ty piva počítá? Sedí s ním v hospodě, nebo pije doma ?
Baví Tě to koukat na něj, jak chlastá?
Ví Romanno - jen mi přijde divný, e ve čtyřiceti se ptá jako estnáctiletá holka.
Není tady
Kdy pominu to, e začínat vztah s alkoholikem je ílenost, napadají mě i jiné věci. 15-25 piv, jestli točených, to je 300-500,- denně. Tolik piv se nedá vypít za hodinu, musí sedět v hospodě půl dne, jestli ne víc. To se mi snad ani nezdá není moné, kdy jste spolu?
Není tady
Romanna napsal(a):
Dobrý den.Je mi čtyřicet let a po neůspěném estiletém vztahu který skončil z důvodu stálého hádání s partnerem začínám nový vztah s muem který denně vypije 15-25 desetistupňových piv a někdy do toho zamotá i kořalku.Rozbíhající vztah je zatím na pohodu, partner je galantní, ohleduplný a příjemný.Mám vak obavu co bude následovat a vyprchá prvotní nadení.Děkuji za případné Vae názory.Romana
kadý svého těstí strůjce .......
Není tady
to musí být úúúúasný vztah,
a ten jeho dech, kdy na tebe promluví nebo ti chce dát pusu
neznám ádnýho chlapa, kterej by toho tolik den co den vypil. ani o to nestojím.
ale jako vtip - dobrý
Není tady
Romanna napsal(a):
... po neůspěném estiletém vztahu který skončil ...
Toto je duvod, ze tolerujes alkoholika...
Jaky duvod budes mit po "neuspesnem x letem vztahu s alkoholikem"?
PS: Taky vim, o cem mluvim...
"""Mám vak obavu co bude následovat a vyprchá prvotní nadení...""" Spravna obava!
Nema to smysl. Galantnost a pohoda se zakratko zmeni v neco uplne jineho...
Není tady
Romanna napsal(a):
Dobrý den.Je mi čtyřicet let a po neůspěném estiletém vztahu který skončil z důvodu stálého hádání s partnerem začínám nový vztah s muem který denně vypije 15-25 desetistupňových piv a někdy do toho zamotá i kořalku.Rozbíhající vztah je zatím na pohodu, partner je galantní, ohleduplný a příjemný.Mám vak obavu co bude následovat a vyprchá prvotní nadení.Děkuji za případné Vae názory.Romana
Romanno, přečti si vlákno o alkoholicích, abys měla alespoň rámcovou představu toho, co bude následovat, a vyprchá prvotní nadení
MMCH to se v Tvém okolí nenael ádný sluný člověk, který si dá akorát sem-tam skleničku, e ses musela dát zrovna na takového hospodského skauta v těkém stadiu alkoholové závislosti ?!?
Není tady
Pokud jsi tam nezabrouzdala, udelej to...
A prosim, nepodlehni domnence, ze "se ti to povede nejak zvratit"...
Alkoholizmus je nemoc - nelecena zustane se stejnymi symtomy, jake vidis nyni... (+ pozdeji UVIDIS i to, co ti ted "ruzove brejle" neumoznuji...)
Není tady
Romano, tys pojedla vtipnou kai?
Tohle určitě nemyslí váně.
majkafa napsal(a):
Tohle určitě nemyslí váně.
MAjko, s tou "vtipnou kasi jsi to opravdu VTIPNE pojala"...
Ona potkala "zjevneho alkoholika", ktereho evidentne NECHCE MIT ZA PARTNERA...
On se ji libi - ma sarm a IZEEE!!! -
... stejne jako t v u j milenec - ma to, co tve predstavy milence vyzaduji...
takze, jak je to s tou "vtipnou kasi"? Ty muzes...., a ona ne-e?
Není tady
Viktorko, píe nesmysly.
Prosím tě, uka mi, kde jsem napsala, e nemůe být s alkoholikem. Vak jen směle do toho.
ViktorkaM napsal(a):
majkafa napsal(a):
Tohle určitě nemyslí váně.MAjko, s tou "vtipnou kasi jsi to opravdu VTIPNE pojala"...
Ona potkala "zjevneho alkoholika", ktereho evidentne NECHCE MIT ZA PARTNERA...
On se ji libi - ma sarm a IZEEE!!!-
... stejne jako t v u j milenec - ma to, co tve predstavy milence vyzaduji...
takze, jak je to s tou "vtipnou kasi"? Ty muzes...., a ona ne-e?
koukám, e viktorka má ZASE svou dobrou náladu .
Není tady
Viktorko - mele páté přes deváté.
Jak asi můe dopadnou vztah s alkoholikem? Ty to neví?
A já bych řekla,e Romana to ví, a moc dobře, jen nechápu, proč se tady na to ptá.
Napadá druhý uplně nesmyslně
Mě přijde, e Romana se ho chytila jen proto, aby někoho měla,aby nebyla sama.
Není tady
dusička napsal(a):
A já bych řekla,e Romana to ví, a moc dobře, jen nechápu, proč se tady na to ptá.
podobně jako vztah s kriminálníkem
Není tady
Romanna napsal(a):
To dojdou tvoje obavy naplnění
Není tady
Budú nasledova spoločenské, finančné a časom zrejme aj partnerské probémy. (Podotázka: Piej s ním, alebo sedí "nasucho" a pozoruje, ako si dáva do nosa? ) Ale mono sa pri ňom vypracuej aj ty na alkoholičku a budete mma pomerne pekný a harmonický, len dos drahý vzah...
Není tady
aprill napsal(a):
podobně jako vztah s kriminálníkem
Dekuji, april. Doufam, ze to bylo jenom jako aprilovy vtip...
Jinak te prijdeme brzo navstivit...
mozna hooodne brzo...
Není tady
aprill napsal(a):
koukám, e viktorka má ZASE svou dobrou náladu
.
Nekdy mam dobrou naladu, nekdy ne.
Psala jsem jenom SVUJ nazor... a ze TEBE stajfuje, je dusledkem TVE nalady, ne me...
Meho kriminalnika do toho neplet, ten nechlasce... a co delal predtim, uz nebude, stejne, jako ja...
Není tady
dusička napsal(a):
Aaale Dusi, psala jsem snad neco jineho?
Nebo ti va, ze jsem to napsala jinak, nez "jednoduse"?
Ok, omlouvam se.
Mam velky problem.
JEDNODUSE psat me nebavi...
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
aprill napsal(a):
koukám, e viktorka má ZASE svou dobrou náladu
.
Nekdy mam dobrou naladu, nekdy ne.
Psala jsem jenom SVUJ nazor... a ze TEBE stajfuje, je dusledkem TVE nalady, ne me...![]()
Meho kriminalnika do toho neplet, ten nechlasce... a co delal predtim, uz nebude, stejne, jako ja...
Viki, to není o jednoduchosti nebo sloitosti psaní.
Ty píe, aby April sem nepletla Tvého kriminálníka, ale Ty můe sem plést Majkafina milence? vdyt ani jeden pokud vím nemá problém s alkoholem.
Není tady
Ahoj,.. mam podobnou zkuenost! A radila bych ti UTEČ..... Opravdu to neni dobrý napad začínat si něco s alkoholikem. To pak nedělá dobrotu! Já skončila nakonec na PČR.... napadl mě.
Není tady
Nehledě na to, e kdy ten člověk takovýmhle způsobem chlastá I. ligu, velmi pravděpodobně přijdou brzy i zdravotní problémy. Romano, Tebe by bavilo dívat se na to, jak se Ti přítel před očima propíjí do invalidního důchodu a jak se z něj stává rozklepaná troska s nemocnými játry, nemocnou slinivkou a narueným nervovým systémem (vypitý mozek, epileptické záchvaty) ?!?
A to ani nemluvím o alkoholické agresivitě, která jde ruku v ruce s nadměrným poíváním alkoholu, o domácím násilí a neustálém napadání partnerky Abys pak s láskou nevzpomínala na předchozího partnera, se kterým jste se "jenom" ustavičně hádali, jako na procházku růovým parkem!!!
Já nevím, e na téma "Alkoholici a jejich partneři" byly odedávna napsány stohy odborné literatury, popsány tisíce případů ze ivota a e se pokadé najde nějaká nová, naivní enská, ochotná se na takového chlapa dát ...
Já si vůbec nedovedu představit, jak takovému chlapovi po vypitých 15-25ti pivech, proloených kořalkou vůbec jetě funguje sex
a pokud mu jetě funguje, v jakém stavu leze večer s partnerkou do postele
Není tady
Jediný důvod, proč začít vztah a alkoholikem, je pracovní. To bys oem musela být JUDr, MUDr nebo jiný Dr. Ale ne Dr.votěp
Není tady
Tak ono vy tu vichni vycházíte z předpokladu, e Romanna potkala svého pana boského někde v galerii a teď vlastně řeí, co bude dál, kdy se ukázalo, e kolem té galerie el do hospody... ale jsou i eny, co urazí 8 - 10 piv, proloí to nějakou tou zelenou... take odpadá i otázka, kde a ajk moc jsou spolu... protoe jestli pán pracuje a pak jde na svých x pivek a domotal by se k večeru k partnerce, aby jí mohl okouzlit svou galantností...
Se mi vybavilo, jak třeba v kempu nebo na vodě kdy jsme byli za mlada, e se tam takových galantních nalo v hospodě hned několik... scéna jak z filmu - lehce opocenej a smradlavej chápek s cigárem v jedný ruce a panákem v druhý... pivo před sebou... nadzvedá se ze idle, lehce se motá, take se chytá desky stolu, vyplouchne tu zelenou.. a patně artikulujíce dloubá do svýho kamaráda v podobným stavu a povykuje - slečny, pojďte... tady je místo... Lojza se oupne... takový hezký slečny, to jsme tu dlouho neměli.. Franto, hoď nám sem jetě jednu rundu... ale no tak se nebojte, vás neukousneme...
Protoe jestli Romanna není podobného raení, jako její milý... tak by měla nejspí vyhledat psychologa a udělat něco se sebou. Aby a z tohodle vztahu vyprchá prvotní nadení, mohla by si začít něco s chlápkem, co tak trochu ňupe koks a občas to proloí LSDéčkem, případně jí tak třikrát do týdne profackuje a občas prohodí skleněnou výplní dveří...
Zatím jsem nikdy neměla pocit, resp. jsem si moc nepřipoutěla, e si někdo dělá srandu a příspěvkem chce provokovat nebo se bavit... vdycky jsem to brala tak, e se dějou na světě různý věci, proč neporadit, kdy se někdo ptá... a jestli se na druhý straně někdo baví, kde je psáno, e to nepomůe někomu, kdo je ve stejný či podobný situaci a jen si to tu přečte... Dneska je to poprvé, kdy jsem si po přečtení úvodního dotazu řekla, e to si snad fakt někdo dělá (_._)....
Není tady