18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Juraj napsal(a):
Jaky " řád" laminanonte? Myslis kdo se kdy myje, nebo kolik muze spotrebovat ze si nejak odmerite? Jaks to myslela?
vodovodní řád- neboli vodovodní přípojka..
chtěla jsem říct, e na splachování a zálévání zahrady pouíváme vodu ze studny, jinak pouíváme vodu z řádu, tedy obecní
Není tady
máme jen vodné..stočné neplatíme. Platili jsme 3 300kč a to jsme vodou z řádu dopoutěli i bazén (20m3)
Není tady
laminanonte napsal(a):
máme jen vodné..stočné neplatíme. Platili jsme 3 300kč a to jsme vodou z řádu dopoutěli i bazén (20m3)
v tom případě se ale zas musíte postarat o vývoz jímky či jak se to správně jmenuje,ni?A to taky neni zadara.
Není tady
máme septik s přepadem svedeným do trativodu...take stačí tak 1x za 2roky
Není tady
nevíte, jestli se něco uetří i perlátory? Přemýlela jsem, e bych je dala do sprchy, na kohoutky a do dřezu a tak:)
Není tady
jana.novakova napsal(a):
nevíte, jestli se něco uetří i perlátory? Přemýlela jsem, e bych je dala do sprchy, na kohoutky a do dřezu a tak:)
Potvrzuji pozitivní účinnost při pouití v kuchyni http://www.sporicevody.eu/jak-to-funguje/ . U sprchy teda nevím .
Není tady
Vodu doma etříme tak, e přívod vody mám utaený. Děti si často poutí vodu naplno a plýtavjí. Takto etříme skoro polovinu vody. člověk zjistí e není potřeba mít vodu naplno k umytí rukou.
P
Není tady
No a nebo dát teplou vodu do lavoru z toho pak pouívat na prvontní omytí a pak oplach jenom vlanou vodou.
Není tady
Ahoj, my jsme s muem investovali do spořičů vody. Hlavně tedy kvůli dětem, ty prostě neznají míru A Teď jetě budeme kupovat turbo sprchu, pokud si ten název dobře pamatuji, teď u jen čekám kolik uetříme
Není tady
ahojky, taky doma uvaujeme nad spořiči vody. Asi by se nám hodila nějaká ta sada, máme docela velký dům. Kde jste kupovala vy? Koukala jsem, e to není nejlevnějí záleitost...
Není tady
My máme spořiče vody doma. Manel, je kupoval nedávno. Říkali jsme si, e je zkusíme a uvidíme, kolik uspoříme na vodě
Není tady
Zdravim, taky docela uvauji, e pořídím něco, čím by děti neprotočily tolik vody. Sice se je snaím korigovat, ale znáte to, nemůu být u veho. A jak tyhle spořiče vlastně fungují? Tohle je pro mě panělská vesnice, jsem úplně mimo
Není tady
Ahoj, my máme doma taky spořiče vody, ale nic moc nám nepomohly. Nechci vás teda od jejich nákupu odrazovat, moná je to pouze tím, e se straně ráda sprchuji. A to ne 5 minut :-)
Není tady
Nedávno jsme nakoupili spořiče vody do sprchy, k umyvadlu a do dřezu. Zatím to nemáme peněně potvrzené, ale vody zkrátka proteče mnohem méně. Jsem sama zvědavá, jak moc se nám podaří uetřit.
Není tady