18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 2
Kdo by chtěl uetřit na dětských sestavách nábytku, pak tady nepovolená reklama je 25% sleva na vechny sestavy a navíc doprava zdarma Sháněla jsem to pro kamarádku a dostala jsem na to tip od jednoho člověka, tak sdílím dál
Upravil(a) tina (7. 7. 2013 21:17)
Není tady
JohankaDl napsal(a):
Kdo by chtěl uetřit na dětských sestavách nábytku, pak tady nepovolená reklama je 25% sleva na vechny sestavy a navíc doprava zdarma Sháněla jsem to pro kamarádku a dostala jsem na to tip od jednoho člověka, tak sdílím dál
No ty ceny jsou taky uzasny.Kdyz se ma usetrit koupi se nabytek v bazaru.Jinak diky za reklamu.
Není tady
Milé maminky a tatínkové, v sobotu 5. dubna bude v dětské herně Koala na Praze 10 opět dětský bazárek, kde si můete pořídit velmi výhodně krásné jarní oblečení pro vae dětičky. Průměrné ceny se pohybují okolo 45Kč za kus. Pozvánku přikládám na www.benext.cz a budeme se na vás těit:)
Není tady
Stránky: 1 2