6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Naučila jsem se jezdit na velký nákup jen jednou týdně. Takové věci jako pečivo a uzeniny nakupuji v místním obchodě. Na víkendový nákup si napíu seznam a nakupuji jen podle něj a podle toho, co budu chtít vařit. Velice často se mi toti stává, e zboí rodina nespotřebuje. Vím, e to moná zní blbě, ale na nákup jezdím najezená kdy bych vstoupila do obchodu hladová, vykoupila bych ve..Jinak myslím si, e naučit se etřit je běh na dlouhou tra a já jsem na začátku, take vem hodně těstí do cíle
Není tady
Je tady spousta rad, tak opravdu moc doufám, e mi něco z toho pomůe
Není tady
mě nejvíc pomohlo objednat si potraviny a do domu, jako má třeba Tesco nebo Rohlík. Díky tomu vím, kolik co stojí a mohu si pěkně objednat zlevněné věci s akčími cenami. Dám si třeba limit, e za velký nákup nad 2 000 Kč nepujdu a to také dodrím. Díky tomu uetřím mnohem víc, ne kdy mě v obchodě láká kdejaká dobrota. Plus samozřejmě etřím čas a nemusím se namáhat.
Není tady
julissimus napsal(a):
mě nejvíc pomohlo objednat si potraviny a do domu, jako má třeba Tesco nebo Rohlík. Díky tomu vím, kolik co stojí a mohu si pěkně objednat zlevněné věci s akčími cenami. Dám si třeba limit, e za velký nákup nad 2 000 Kč nepujdu a to také dodrím. Díky tomu uetřím mnohem víc, ne kdy mě v obchodě láká kdejaká dobrota. Plus samozřejmě etřím čas a nemusím se namáhat.
Tak nakup potravin za 2000 kc pro rodinu jsem jeste nikdy nepodnikla.Protoze bych tam koupila spoustu zbytecnosti.S prace dostavame obcas poukazku na slevu v nasem marketu 15% a my nejsme schopni udelat nakup ani za 1000kc.Protoze jsem zvykla nakupovat denne vse cerstve.
Není tady
Tak, poctivě jsem toto vlákno promazala, dala pryč vechny zaručené reklamní odkazy, kde levně nakoupit a jeliko je toto téma stále hodně aktuální, tak se znova ptám ... jak uetřit při nakupování? Máte nějaké dalí fígle ?
Není tady
Jednodue: Omezit chození do města, pro ty, co to u nich jde. Vidím to na sobě: Ačkoli bydlím 5 minut od centra města, chodím "do města" tak jednou - dvakrát týdně, kdy tam potřebuji něco zařídit nebo právě něco koupit. U mě ne z důvodů etření, ale prostě - proč bych tam zrovna chodila, kdy tam nic nepotřebuju?
A zjiuji, e mi doma nic ze zboí větinou nechybí. Ale kdy jdu do města pro jednu konkrétní věc, kterou opravdu potřebuji, tak nakoupím dalích 5, které bych nepotřebovala, kdybych je zrovna na vlastní oči ve městě neviděla. A nejsou to jen zbytečnosti. Ale i tady platí - co oči nevidí, to srdce nebolí=nemá potřebu něco takového shánět, kdy se mu to ovem nestrčí před oči.
Není tady