6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
helena napsal(a):
ja zase mela zato , ze venku se tak nejak pohybujeme vsichni
Znám lidi, kteří se venku prakticky nepohybujou vůbec... dokonce i garáe mají v domě, kanceláři i fitku či bazénu "pod jednou střechou", aby se nemuseli setkávat s tím oklivým vzduchem, natopak plebsem po svejch chodícím...
aaha ... tak to ja jich moc neznam... tak se omlouvam
Není tady
Já chodím ven ráda, ale a začne být hezky, zeleno a sucho. Brodit se blátem, to mě nebaví. A cvičit v tělocvičně taky ne.
Není tady
Ivana napsal(a):
Já chodím ven ráda, ale a začne být hezky, zeleno a sucho. Brodit se blátem, to mě nebaví. A cvičit v tělocvičně taky ne.
Ja chodim ven porad , tak mi nejak unika smysl
Není tady
a začne být hezky, zeleno a sucho. Brodit se blátem, to mě nebaví
Hele, Ivčo - pro tebe taky musí bejt synonymem pro peklo bydlení na malý vsi nebo dovolená pod stanem, viď?
Není tady
helena napsal(a):
a začne být hezky, zeleno a sucho. Brodit se blátem, to mě nebaví
Hele, Ivčo - pro tebe taky musí bejt synonymem pro peklo bydlení na malý vsi nebo dovolená pod stanem, viď? http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
To má teda recht heli.Do takových dobrodruství bych se nikdy nepoutěla!
Není tady
Grainne napsal(a):
Ivana napsal(a):
Nojo, ty má psy, tak musí. Já musím jen, kdy mám na starost dceřinu pejsku, jinak si můu vybírat, jestli půjdu ven nebo ne, ví?
Není tady
Do takových dobrodruství bych se nikdy nepoutěla!
U jen ta představa... brrr...
Není tady
Ivana napsal(a):
Grainne napsal(a):
Ivana napsal(a):
Nojo, ty má psy, tak musí. Já musím jen, kdy mám na starost dceřinu pejsku, jinak si můu vybírat, jestli půjdu ven nebo ne, ví?
se mas taky se mi dost casto nechce
Není tady
Jo, taky jsem nad tím tuhle přemýlela, proč např. u nás na malém městě chodí lidi na pásech, kdy mají kousek do přírody. A jetě k posilovnám dojedou autem - jak správně píe Mía.
Jinak po necelých dvou měsících opět začínám běhat, mokřisku se teda občas taky nevahnu, ale to se pak odrtí. ale jde to ztuha děvčata. Funím, funím.
Není tady
Judyna napsal(a):
Jo, taky jsem nad tím tuhle přemýlela, proč např. u nás na malém městě chodí lidi na pásech, kdy mají kousek do přírody. A jetě k posilovnám dojedou autem - jak správně píe Mía.
Jinak po necelých dvou měsících opět začínám běhat, mokřisku se teda občas taky nevahnu, ale to se pak odrtí. ale jde to ztuha děvčata. Funím, funím.
Tak například proto, e kdy běhají sami, pokud je v blízkosti vhodný prostor pro procházky či běhání, můe to být někde nebezpečné. Kvůli výskytu bezdomovců, agresivních Cikánů a podobně. Mám s tím osobní patné zkuenosti a proto chodím na heat.
Můj názor je, e je osobní věc kadého, kde, proč a jak ije, pokud tím nikomu nekodí.
Doplním, e tahle věta není konkrétně k tvému příspěvku, Judy, ale k některým jiným, jedovatým, co tady čtu.
Upravil(a) Eva. (2. 3. 2014 20:20)
Není tady
Tak tomu Evo rozumím. Natěstí u nás nic takového není.
Není tady
Grainne napsal(a):
Ivana napsal(a):
Grainne napsal(a):
Ja chodim ven porad , tak mi nejak unika smyslNojo, ty má psy, tak musí. Já musím jen, kdy mám na starost dceřinu pejsku, jinak si můu vybírat, jestli půjdu ven nebo ne, ví?
se mas taky se mi dost casto nechce
Zase má pejsky. Dcera mi pořád nabízí a si nějakého opatřím, e budu aktivnějí. Jene já jsem dost líná a děsím se toho, e bych musela ven, i kdyby se mi straně moc nechtělo. Ale po ivém tvorečku, co tě má bezelstně rád, po tom se mi někdy stýská.
Není tady
Ivana napsal(a):
Grainne napsal(a):
Ivana napsal(a):
Nojo, ty má psy, tak musí. Já musím jen, kdy mám na starost dceřinu pejsku, jinak si můu vybírat, jestli půjdu ven nebo ne, ví?se mas taky se mi dost casto nechce
Zase má pejsky. Dcera mi pořád nabízí a si nějakého opatřím, e budu aktivnějí. Jene já jsem dost líná a děsím se toho, e bych musela ven, i kdyby se mi straně moc nechtělo. Ale po ivém tvorečku, co tě má bezelstně rád, po tom se mi někdy stýská.
tak kočičku ... s tou se ven nemusí
Není tady
Posilku, jsem taky vdy nesnáela, ale teď chodím jen na kadrio a to je prima
Není tady
Mně totálně nadchnul HEAT. Sice jsem z toho vdycky splavená, ale mám pocit, e ty endorfiny ze mne přímo cákají po té hoďce.
Pilates..., tak ten mi taky dává zabrat. Kadou hodinu zjiuji, jak to tělo mám ztuhlé a jak se postupně zlepuji.
Kolo..., tak do toho jsem se teď pustila před sezónou, abych natrénovala a zvykla si. Jen nevím, zda třeba těch 10km stačí jako příprava třeba na 30-40km v terénu či je třeba najet v posilce taky tu vzdálenost, kterou si představuji potom v reálu. Přeci jen lapu pořád v 35% zátěi- co nevím, zda je dostatečně zvolené, na kole venku jsou i delí mezery, kdy to jede samo nebo z kopce dolů a tak.
Má někdo radu, pls?
Není tady
Ahoj, mohly byste mi prosím s něčím poradit? Mě moc baví cvičení na Bosu, chodím na něj u rok a přemýlela jsem o tom, e bych si ho pořídila domů. Jene mi přijde hrozně drahé. Myslíte si, e by stejně kvalitní byla i nějaká jiná balanční podloka? Myslíte si, e by mi mohli kdy tak poradit v nějakém kamenném obchodě? Díky moc!
Upravil(a) kulíek007 (31. 7. 2015 20:40)
Není tady
kulíek007 napsal(a):
Ahoj, mohly byste mi prosím s něčím poradit? Mě moc baví cvičení na Bosu, chodím na něj u rok a přemýlela jsem o tom, e bych si ho pořídila domů. Jene mi přijde hrozně drahé. Myslíte si, e by stejně kvalitní byla i nějaká jiná balanční podloka? Myslíte si, e by mi mohli kdy tak poradit v nějakém kamenném obchodě? Díky moc!
Bosu je bosu a náhraky jsou náhraky. Jinak bosu se dá pořídit i o tisícovku levněji, sám jsem si kupoval asi před rokem
Není tady
Flinku, stejně jako na bolestech zad - tady nejde o kupování čehokoliv, tady jde jenom o to, uplacatit sem někam reklamu.
Není tady
Pro mě je nejlepí cvičení ádné. Cviky mě neuspokojují, připadám si u toho jako robot. Přirozený pohyb je pro mě to nejlepí. Chodit, práce v domácnosti, max. dobíhání na tramvaj, to je v současnosti max., co pro sebe mohu udělat.
Není tady
Damila napsal(a):
Pro mě je nejlepí cvičení ádné. Cviky mě neuspokojují, připadám si u toho jako robot. Přirozený pohyb je pro mě to nejlepí. Chodit, práce v domácnosti, max. dobíhání na tramvaj, to je v současnosti max., co pro sebe mohu udělat.
Přijde Ti takový přístup v pořádku?
Není tady
modrovous napsal(a):
gymnasión napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Moná proto, e tu osobu posilovna baví? Moná proto, e venku moc cvičící stroje nenajde?
Nerozumím co by na tom mělo být legračního. Ta osoba stráví hoďku v posilce a pak můe jít ven.Doufám, e to baví. Jetě aby ne!
Chápu fitka ve městě, kde se tejrá na posilovadlech veho druhu, protoe při městském způsobu ivota nemá jinou monost pořádně zapojit svalstvo.
Ale CHODIT na pásu, který je nota bene zasklený uprostřed přírody..?Tak si to tak neber, nejsi sama, kdo to moc nechápe. Lidi nechodí ven, a pak fňukají, e mají blbou náladu a depky (nemyslím depresi jako diagnózu).
A jetě bych se pokusil poněkud obhajovat návtěvu fitka. Vysvětlení je jednoduché. Jednak k chůzi nebo běhu můe dotyčný přidat posilování a pouíval pás třeba pro zahřátí. Jednak nějaká nepřízeň počasí není pro dotyčného nějak zavazující nebo rozptylující a počítá se i hnoucí slunce. Ve fitku, pokud je navtěvujete delí dobu ne je jeden týden, narazíte na komunitu lidí, kteří vcelku ochotně poradí s cvičením a jeho technikou nebo i se stravou (ale ne kadá rada je dobrá). Přítomnost ostatních cvičících vás dokáe vyhecovat k větím výkonům, a u co do zátěe nebo vytrvalosti. A to není nepodstatné, protoe kadé cvičení by mělo vae hranice posunout o kousek dál. A nakonec jsou vae výkony mnohem jednodueji změřitelné a sami si můete vyhodnotit, zda stagnujete, upadáte nebo kráčíte ke svým ideálům. Tímto ovem pohyb venku nezavrhuji, ideální toti je kombinace fitka a pohybu na čerstvém vzduchu.
Není tady
flink napsal(a):
Damila napsal(a):
Jo. Tobě ne?
Měla bych si raději vyčítat, e necvičím, nebo dělat s odporem něco, co mě absolutně nenaplňuje?
Není tady
No, je pravda, e pokud se v tom člověk aspoń trochu nenajde, tak je to k ničemu. Pomůe Ti to, co dělá ráda.
Chození je moc fajn jako základ.
Není tady
Taky mám ráda spí přirozený pohyb.......taková rychlá chůze do kopce nebo kolo umí taky dát pěkně zabrat a jetě se člověk můe kochat krajinou ( ). Co teda miluju.
Pro mě je hrůzostraný pohled, kdy projídím autem kolem fitka a za skleněnou "výlohou" vidím vechny ty potící se neastníky na těch mučidlech.......ale je moné, kdybych to zkusila, e by se mi to zalíbilo...... Ale spí ne.......nemám ráda tyhle hromadné aktivity. Ale nikomu to neberu. Já jsem na to lenoch.
Není tady
Damila napsal(a):
flink napsal(a):
Damila napsal(a):
Jo. Tobě ne?
Měla bych si raději vyčítat, e necvičím, nebo dělat s odporem něco, co mě absolutně nenaplňuje?
V dnení době se rádo poukazuje na alkoholiky, kuřáky a feáky a vichni lkají nad tím, jak na ně a jejich léčbu musí přispívat. A taky se rádo vykřikuje, jak by se jim jejich koníček měl jetě víc zpoplatnit. Přitom kolem sebe vidím tvarohové postavičky, které se při kadém kroku třepou, mají na třetím schodu tepovku, jako by absolvovali vykládku vagónu s uhlím, stěují si na dědičnost cukrovky, mají problémy se lučníkem, diví se stále častějím migrénám a nevěří, e se jídlo nemusí zajídat Espumizanem. Jestli má k něčemu odpor a povauje své přesvědčení za správné, nebudu Tě přesvědčovat, protoe na to musí přijít sama, co Tobě a Tvému tělu prospěje. Čas Ti potom sám promluví do due, tak jako to udělal mně.
Upravil(a) flink (3. 8. 2015 9:56)
Není tady