6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
karla951 napsal(a):
Já teda krom venkovních sportů, které miluju, jsem si zamilovala i pole dance. Je to tak super, e u mám tyč i doma. A na "stará" kolena jsem se zbláznila do akrobacie. Tak uvauji i o akrobacii na takových těch hedvábných átcích.
no vidis, jak kazdeho pritahuje neco jineho ... ja venkovni sporty vubec / krome agility /
Není tady
Zdravím, tak mi v pátek dorazilo to pouzdro na ruku a musím říct, e jsem velmi spokojená. Materiál vypadá fakt příjemně, drí krásně a telefon se do něj vejde akorát, take nemám strach, e by mi mohl vyskočit. Dneska nebo zítra s ním zkusím vyběhnout. Chtěla jsem u o víkendu, ale zruila jsem se tréninkem na tyči tak, e jsem o víkendu nemohla udělat ani krok
Není tady
Vnitřni cviky Tao pro zdraví, Tao cviky pro formování postavy, Tao cviky pro posilování nervového systému, Tao oční cviky, Tao masáe a vibracni meditace, vipassana...,, Kurzy a akce,,... klikni...
ww.25050.50megs.com/catalog.html
Propagujeme a vysvětlujeme poznatky a zásady Taoismus, které odhalují logiku naeho ivota, učí nás poznat lépe sami sebe a věnovat větí pozornost a více času svému zdraví a rozvoji vlastni osobnosti. Předpokladem dobré duevní pohody a pozitivního myleni je dobrý tělesný stav a duevní pohoda to vytváří podmínky pro harmonii těla a duse.
Kadý člověk, by si měl najit svou vlastní cestu k vyčistění a posíleni svého těla, vnitřních orgány a nervové soustavy. Pak teprve se můeme plně věnovat posilování své vůle, emocí a nervové soustavy.
Jeden ze způsobu jak si udret dobrou tělesnou kondici jsou Vnitřní cviky Tao pro zdraví, posilují lázy a vnitřní orgány. Stimulují organismus, vyrovnávají hladinu energie, stabilizují zdraví a prodluuji lidský ivot. Pomáhají odstranit stres, hněv a úzkost, které jsou největími nepřáteli naeho zdraví.
Vnitrní cviky Tao pro zdraví a tibetské rity jsou opakem fyzických tělesných cviků a různých sportů, které nám dávají okamitou tělesnou krásu, ale často nám zatěují chod vnitrních orgánu a naruuji jejich jemnou činnost. Teprve vyuíváním obou těchto systému, lze dosáhnout dokonale harmonie těla i due a to v kadém věku. Zázračná moc těchto ritů a cviků nám dává schopnost rozířit svou mentální energii a materializovat vesmírnou energii k dosaení úspěchu v ivotě a k získání sebevědomí, sebedůvěry, jistoty i dlouhověkosti.
Není tady
pro mě je nejlepí pilates, protoe mám problem se zady
Není tady
Cviky Tao pro posilovani pohlavnich organu.
Napomahaji k leceni neplodnosti a poruch erekce i zavazneho
onemocneni jako je krevni tlak,poruchy srdecni cinnosti a rakoviny
prostaty i delohy. Neplodnost, poruchy prostaty a delohy nejsou
beznou soucasti starnuti. Priciny jsou v psychickych problemech
jako je stala uzkost,deprese a strach. Cvicenim dosahnete
zvysene aktivity a vitality pro plnohodnotny zivot i sexualni zdravi
v kazdem veku. http://www.25050.50megs.com/catalog.html
Ocni cviky Tao
Podstatne zlepsuji zrak a odstarnuji chronicke zanety.
Jsou prevenci proti sedemu zakalu a prispivaji ke zmizeni
kruhu nebo vacku.Odstrani i dalsi zdravotni potize a napomahaji
regulovat krevni tlak.Ocnich vad a chorob stale pribyva. Mnohym
lidem bryle primo vadi,nemohousi na ne zvyknout, mnohym pusobi
komplexy.
Není tady
Kdy je venku krásně, připadá mi legrační vidět v přírodě na kraji města v proskleném fitness centrum osobu, která pochoduje na stroji a kouká při tom na televizi...
Máte pro to nějaké vysvětlení?
Ode dneka rozcvičuju tělo na nové kolobrndě. Straně se těím
Není tady
Venku je horko/zima/brouci/pyly/vude daleko/sluníčko/dé... není televize/iontovej nápoj/dostatek obdivovatelů/lek/parkovitě v suterénu...
Nehodící se krtni, případně doplň jiné...
Není tady
gymnasión napsal(a):
Kdy je venku krásně, připadá mi legrační vidět v přírodě na kraji města v proskleném fitness centrum osobu, která pochoduje na stroji a kouká při tom na televizi...
Moná proto, e tu osobu posilovna baví? Moná proto, e venku moc cvičící stroje nenajde?
Nerozumím co by na tom mělo být legračního. Ta osoba stráví hoďku v posilce a pak můe jít ven.
Není tady
LENNNA napsal(a):
gymnasión napsal(a):
Ode dneka rozcvičuju tělo na nové kolobrndě. Straně se těímMoná proto, e tu osobu posilovna baví? Moná proto, e venku moc cvičící stroje nenajde?
Nerozumím co by na tom mělo být legračního. Ta osoba stráví hoďku v posilce a pak můe jít ven.
Doufám, e to baví. Jetě aby ne!
Chápu fitka ve městě, kde se tejrá na posilovadlech veho druhu, protoe při městském způsobu ivota nemá jinou monost pořádně zapojit svalstvo.
Ale CHODIT na pásu, který je nota bene zasklený uprostřed přírody..?
Upravil(a) gymnasión (2. 3. 2014 8:48)
Není tady
LENNNA napsal(a):
... venku moc cvičící stroje nenajde? ...
U nas jsou. V malem parciku vedle Alberta, chodi tam cvicit dospelaci, aj deti. Ja uz taky zacnu, odvahu "predvest to verejne" mi dodal takovej dedousek, mohl mit snad 80, ale jak slapal, tak slapal, kondicka jak nejakej mladoch...
Není tady
gymnasión napsal(a):
LENNNA napsal(a):
gymnasión napsal(a):
Ode dneka rozcvičuju tělo na nové kolobrndě. Straně se těímMoná proto, e tu osobu posilovna baví? Moná proto, e venku moc cvičící stroje nenajde?
Nerozumím co by na tom mělo být legračního. Ta osoba stráví hoďku v posilce a pak můe jít ven.Doufám, e to baví. Jetě aby ne!
Chápu fitka ve městě, kde se tejrá na posilovadlech veho druhu, protoe při městském způsobu ivota nemá jinou monost pořádně zapojit svalstvo.
Tak si to tak neber, nejsi sama, kdo to moc nechápe. Lidi nechodí ven, a pak fňukají, e mají blbou náladu a depky (nemyslím depresi jako diagnózu).
Není tady
Lidi nechodí ven
Soudím, e to souvisí s celkově instantním způsobem ivota...
Není tady
gymnasión napsal(a):
sla si zacvicit ?
Není tady
modrovous napsal(a):
gymnasión napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Moná proto, e tu osobu posilovna baví? Moná proto, e venku moc cvičící stroje nenajde?
Nerozumím co by na tom mělo být legračního. Ta osoba stráví hoďku v posilce a pak můe jít ven.Doufám, e to baví. Jetě aby ne!
Ale CHODIT na pásu, který je nota bene zasklený uprostřed přírody..?Tak si to tak neber, nejsi sama, kdo to moc nechápe. Lidi nechodí ven, a pak fňukají, e mají blbou náladu a depky (nemyslím depresi jako diagnózu).
kdyz pujdu ven , tak nebudu mit depku ? Jak dlouho tam musim byt ?
Není tady
gymnasión napsal(a):
LENNNA napsal(a):
gymnasión napsal(a):
Tak asi jsme kadý jiný no. Protoe já pořád nechápu, co je na tom jako legračního nebo zvlátního.
Ten člověk má asi prostě rád svůj trénink v posilovně. Po pásu přejde na stroje, má ve po ruce pro svůj trénink.
A po tréninku můe být venku na sluníčku do aleluja.
Není tady
Grainne napsal(a):
modrovous napsal(a):
gymnasión napsal(a):
Doufám, e to baví. Jetě aby ne!
Ale CHODIT na pásu, který je nota bene zasklený uprostřed přírody..?Tak si to tak neber, nejsi sama, kdo to moc nechápe. Lidi nechodí ven, a pak fňukají, e mají blbou náladu a depky (nemyslím depresi jako diagnózu).
Kvůli mě tam nemusí být vůbec. Jetě jsi neslyela, e nedostatek slunečního svitu způsobuje nenálady, podráděnost a dalí nepohodlí? A do fitka to sluníčko fakt svítit nebude.
Prostě mi funění v uzavřeném prostoru, zatímco venku svítí sluníčko a řvou ptáci a pobíháním po lese se krásně
dobiju a naladím, připadá směné.
Nikde netvrdím, e vichni mají přestat chodit do fitka a začít běhat po parku, ale říct svůj názor je snad jetě dovoleno.
Není tady
Jetě jsi neslyela, e nedostatek slunečního svitu způsobuje nenálady, podráděnost a dalí nepohodlí?
Ale di... za tím určitě stojí nějaká lobby, co nepřeje provozovatelům fitek vejdělek...
A na ty nenálady máme úúúasně zabírající pilule...
Není tady
modrovous napsal(a):
Grainne napsal(a):
modrovous napsal(a):
Tak si to tak neber, nejsi sama, kdo to moc nechápe. Lidi nechodí ven, a pak fňukají, e mají blbou náladu a depky (nemyslím depresi jako diagnózu).
Kvůli mě tam nemusí být vůbec. Jetě jsi neslyela, e nedostatek slunečního svitu způsobuje nenálady, podráděnost a dalí nepohodlí? A do fitka to sluníčko fakt svítit nebude.
Prostě mi funění v uzavřeném prostoru, zatímco venku svítí sluníčko a řvou ptáci a pobíháním po lese se krásně
Nikde netvrdím, e vichni mají přestat chodit do fitka a začít běhat po parku, ale říct svůj názor je snad jetě dovoleno.
Zábavní jsou jetě aj ti, co i kdy mají fitko 10 min. pěky, tak do něj musí jet autem ... a do prvního patra jedou výtahem ...
No totální masakr jsem zaila při sjídění Jihlavky ... cca 3 km pod Daleickou přehradou byl kemp uprostřed lesa, skal a hned vedle cyklostezky ... a v kempu pod přístřekem lidi na spinningu, na plátně před nima té les a cyklostezka ... no maso ... chtěla jsem si to natočit, ale v těch místech je docela proud a nedalo se ... působilo to jak zjevení ...
Upravil(a) Mía Kulička (2. 3. 2014 13:09)
Není tady
modrovous napsal(a):
Grainne napsal(a):
modrovous napsal(a):
Tak si to tak neber, nejsi sama, kdo to moc nechápe. Lidi nechodí ven, a pak fňukají, e mají blbou náladu a depky (nemyslím depresi jako diagnózu).kdyz pujdu ven , tak nebudu mit depku ? Jak dlouho tam musim byt ?
vsak ja take rikam jen svuj nazor.... ja zase mela zato , ze venku se tak nejak pohybujeme vsichni ... tak mi ten koment prisel divny
Není tady
helena napsal(a):
Jetě jsi neslyela, e nedostatek slunečního svitu způsobuje nenálady, podráděnost a dalí nepohodlí?
Ale di... za tím určitě stojí nějaká lobby, co nepřeje provozovatelům fitek vejdělek... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
A na ty nenálady máme úúúasně zabírající pilule... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif
presne
Není tady
Grainne napsal(a):
vsak ja take rikam jen svuj nazor.... ja zase mela zato , ze venku se tak nejak pohybujeme vsichni ... tak mi ten koment prisel divny
Větina lidí, co znám, se pohybuje leda tak autem ráno za tmy do práce, tam posedí několik hodin v kanceláři nebo jiném útulném prostředí, a pak se zase přesune autem nebo jinou dopravou zase za era nebo za tmy domů.
Nemám pocit, e bychom veobecně trávili venku tolik času, kolik bychom potřebovali.
Já prostě dávám přednost pohybu v přírodě, ne být zase někde zavřená.
Ale je to kadého volba. Někdo jde radi na vzduch, někdo radi polkne piluli.
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
No totální masakr jsem zaila při sjídění Jihlavky ... cca 3 km pod Daleickou přehradou byl kemp uprostřed lesa, skal a hned vedle cyklostezky ... a v kempu pod přístřekem lidi na spinningu, na plátně před nima té les a cyklostezka ... no maso ... chtěla jsem si to natočit, ale v těch místech je docela proud a nedalo se ... působilo to jak zjevení ...
Si dělá tu, zadel, viď?
Není tady
ja zase mela zato , ze venku se tak nejak pohybujeme vsichni
Znám lidi, kteří se venku prakticky nepohybujou vůbec... dokonce i garáe mají v domě, kanceláři i fitku či bazénu "pod jednou střechou", aby se nemuseli setkávat s tím oklivým vzduchem, natopak plebsem po svejch chodícím...
Není tady
modrovous napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
Si dělá tu, zadel, viď?
Na mou dui
na psí ui
na kočičí svědomí
to tak bylo ...
... fakt jsme po sobě na těch lodích koukali a mnuli jsme si oči, zda se nám to nezdá ... nezdálo ...
Není tady
modrovous napsal(a):
Grainne napsal(a):
Větina lidí, co znám, se pohybuje leda tak autem ráno za tmy do práce, tam posedí několik hodin v kanceláři nebo jiném útulném prostředí, a pak se zase přesune autem nebo jinou dopravou zase za era nebo za tmy domů.
Nemám pocit, e bychom veobecně trávili venku tolik času, kolik bychom potřebovali.
Já prostě dávám přednost pohybu v přírodě, ne být zase někde zavřená.
Ale je to kadého volba. Někdo jde radi na vzduch, někdo radi polkne piluli.
ja bych byla pro tu piluli ... ale takovou jeste nevyrobili
Není tady