6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Univerzální návod, jak získat perfetní postavu, neexistuje. Odborníci doporučují nechat si "uít" cvičení na míru, které by se mělo ideálně skládat ze vech typů cvičení - body and mind, cardio a posilování. ale ne kadému vechny tři typy cvičení vyhovují. Jak rádi cvičíte vy? Preferujete jógu, nebo Vám spíe vyhovuje rychlejí tempo aerobiku nebo zumby? Nebo je pro vás nejpřijatelnějí cvičení v posilovně?
Není tady
Posilovna by mě zabila Mám ráda tanec, take pro mě osobně je nejpřijatelnějí zumba.
Není tady
Taky nechápu, co lidi na tý posilce mají . Zumbu jsem taky vyzkouela, ale ádné latino se nekonalo - tancovali jsme kankán a jiné tanečky, představovala jsem si to jinak. Ale jógu miluju, kdy se na ní někam dostanu, tak je to jako znovuzrození.
Není tady
Gaučing:D
Není tady
Gaučing je výborný! Jenome ne kadý si ho bohuel můe dopřávat dle libosti:(, Občas neukodí protáhnout si tělo, ono si to zaslouí!
Není tady
Tai-či. la jsem na to s tím, e u nejsem nejmladí, cvičit mě nebavilo nikdy, ale hejbnout bych se potřebovala (i kdy denně nachodím 5-6 km) A e to jako bude nenáročný cvičení, pro důchodce ....tak to jsem se teda pořádně sekla Ale je to děsně fajn a první tělocvik v ivotě, na kterej se i těím - jediný, co mě na tom straí je, e jsem věčně pozadu
Není tady
H.E.A.T.
lupina montana napsal(a):
Tai-či. la jsem na to s tím, e u nejsem nejmladí, cvičit mě nebavilo nikdy, ale hejbnout bych se potřebovala (i kdy denně nachodím 5-6 km) A e to jako bude nenáročný cvičení, pro důchodce ....tak to jsem se teda pořádně sekla Ale je to děsně fajn a první tělocvik v ivotě, na kterej se i těím - jediný, co mě na tom straí je, e jsem věčně pozadu
a cejtis nejaky to proudeni energii? Nebo je to spis jako lepsi joga na zpevneni tela
Není tady
Ja zboznuju plavani, ale poctivy, nesizeny, s brejlema a s halvou pod vodou. Takovy ty plavci, co si hlavu nenamoci .......
Na me to funguje jako meditace. Kratkej rychlej nadech a pak dlouhy foukani do vody. K tomu sleduju dlazdicky a dostavam se do absolutne "bezmyslenkovyho" stavu. Todle kdyz provozuju doma v kresle, tak u toho vetsinou usnu Chodim 3 - 4x tejdne na 1,5 hodiny s tim, ze plavu bez zastavky pri delce bazeu o 50m dam slusnych 6 - 9 km, podle toho jestli plavu kraul nebo prsa. To uz je slusna zumba, ne? Po plavcu se vetsinou jeste stavim tak na pul hodky v saune. Mezi saunou skocim tak 2x do studeny sprchy a domu jdu jak znova zrozena.
Navic mi vyhovuje, ze bazen zavira az v 22 hodin, takze muzu jit vecer, kdyz doma "predam" deti.
Zumbu, Aerobic a podobny blbiny nemuzu, proste na to nemam, skacu jako koza, ty kroky/skoky se proste nedokazu naucit. Na spining jsem lina a ani me nebavi a takovy ty aerobne - posilovaci cviceni nemam rada. Do posilovny obcas zajdu, mam to zaplaceny uz v pernamentce do bazenu, tak proc toho nevyuzit.
Upravil(a) Dita.L (14. 1. 2012 20:37)
Není tady
Dita.L napsal(a):
lupina montana napsal(a):
a cejtis nejaky to proudeni energii? Nebo je to spis jako lepsi joga na zpevneni tela
Ze začátku vůbec, teď u něco jo. Tam je problém, e je to naprosto odliný druh pohybu, který člověk zná normálně, take ne se s tím vůbec srovná, chvíli to trvá.
Ale kdy nám to předvádí pan učitel, tak je to teda paráda.....
Není tady
Ráda i plavu. Ale jen prsa s hlavou nad vodou. Nic jiného plavat neumím a hlavu pod vodu nemůu dát, mám fobii. Tak si v klidu hodinku zaplavu a pak jdu na chvíli do páry.
Mňa musí cvičenie aj bavi - môj ivot je príli krátky, ne aby som pri telesnom cvičení trpela a pozerala na hodinky, kedy u bude koniec.... Take preferujem tanec (nie aerobik , tam je priveža skákania, plus kričané pokyny, čo ma znervózňujú), prípadne zumbu - dobre robenú; aqua-aerobic, cvičenie na fitbaloch. Keby som mala viac času, dám sa ete na taiči, to je niečo medzi tancom a bojovým umením a páčilo sa mi to. Inak ako kompenzáciu plávanie, dlhie prechádzky, adod. Jednostranný pohyb vraj nie je dobrý.
Upravil(a) Selima (15. 1. 2012 9:49)
Není tady
Mňa moc bavil aqua-aerobik, ale po pol hodine som mala hrozné křče v lýtkach a zhorovalo sa to. Bohuiaž som musela skonči.
Ale v lete pri mori, keď je teplo a voda je teplá, na aqua-aerobik chodím, kŕče nemám.
Ja som ila na ažua-aerobic s tým, e to bude zábava pre dôchodcov , ale u po polhodine som funela a na záver som myslela, e vypustím duu. Tam, kam chodím, ho robia fakt poctivo a ja cítim aj svaly, o ktorých som nevedela... Ale mám rada vodu a akýkožvek pohyb v nej mi vyhovuje...
Není tady
Selima napsal(a):
Mňa musí cvičenie aj bavi - môj ivot je príli krátky, ne aby som pri telesnom cvičení trpela a pozerala na hodinky, kedy u bude koniec.... Take preferujem tanec (nie aerobik , tam je priveža skákania, plus kričané pokyny, čo ma znervózňujú), prípadne zumbu - dobre robenú; aqua-aerobic, cvičenie na fitbaloch. Keby som mala viac času, dám sa ete na taiči, to je niečo medzi tancom a bojovým umením a páčilo sa mi to. Inak ako kompenzáciu plávanie, dlhie prechádzky, adod. Jednostranný pohyb vraj nie je dobrý.
Momentálně moc necvičím, ale uvauju o tom. Kdy u jsem zhubla, tak si to chci udret. Souhlasím se Selimou, e nejlepí je tanec nebo něco tomu podobného. Docela mně láká flirt dance event. zumba .
Není tady
U nás bohuel bazén není, plavání mám moc ráda, tak aspoń v létě si chodím zaplavat jak to jde. Ale jen zaplavat, leení u vody mě nebaví.
Tai-či by mě moc lákalo. Jene mám nepravidelnou pracovní dobu, take bohuel ádné organizované cvičení navtěvovat nemůu. Take cvičím doma kadé ráno 5T, chodím vude pěky, od února do listopadu jezdím na kole. Ale zase jen tak rekreačně. Něco málo přes 1000km za sezónu. No a v zimě, kdy nejsem v práci, tak dlouhé procházky za kadého počasí.
Není tady
Co se tyce pravidelneho sportu, tak jsem konecne nasla "to prave" a je to tanec! chodim dvakrat tydne. tam clovek zapomene na starosti, jak se soustredi jen na ty kroky.a pak jeste miluji plavani. bazen ma otevreno hodne dlouho, muzu si jit kdy chci, plavat vlastnim tempem, nekdy se dostanu do "bezmyslenkoveho" stavu, ale nekdy naopak premyslim uplne nad vsim. . A pak je rekreacni/sezonni sport jako kolo, brusle, volejbal, badminton.
Není tady
U mě rozhodně vítězí tanec a pak běhání.
Není tady
Já jsem se nala v alpiningu. Pomohl mi shodit 30 kg, nebo teda spí zpevnit tělo po shození 30-ti kg. Po tom kadodenním kolotoči s dvěma dětma je pro mě to přítmí,hlasitá hudba a chůze do úmoru balzámem na dui :-)
Není tady
Janis napsal(a):
Já jsem se nala v alpiningu. Pomohl mi shodit 30 kg, nebo teda spí zpevnit tělo po shození 30-ti kg. Po tom kadodenním kolotoči s dvěma dětma je pro mě to přítmí,hlasitá hudba a chůze do úmoru balzámem na dui :-)
Skvělý úspěch, Janis!
Není tady
Já cvičím kadé ráno Pozdrav slunci , který mi pomáhá udrovat tělo troku v kondici . Kdy týden vynechám , hned to cítím v kloubech , jak tuhnou .
Občas dám v sobotu pěí tůrku a taky jezdím do aquaparku, miluju bazén, wirpool, páru ......
Ale na moje kila to nemá vliv, větinou mám po akci velký hlad a najím se .
Není tady
Já nejsem moc pohybově zdatná, co znamená e aerobic, zumba pro mě nejsou... ale nala jsem se ve fitku, na spinningu... a řeknu vám, e mě to fakt chytlo, e u dva měsíce chodim pravidelně...a je to jak vidět, tak se cítím mnohem lépe... ;-)
Není tady
PINDULI napsal(a):
Já nejsem moc pohybově zdatná, co znamená e aerobic, zumba pro mě nejsou... ale nala jsem se ve fitku, na spinningu... a řeknu vám, e mě to fakt chytlo, e u dva měsíce chodim pravidelně...a je to jak vidět, tak se cítím mnohem lépe... ;-)
ahoj tak se přidávám - u mně taky vítězí spinning u půl roku. A jetě mne baví cvičení Bosu - to jsem sice nečakala (jsem odpůrce aerobicu atd), ale bosu mne chytlo.
Není tady
Běh a cvičení s vahou vlastního těla + doplnění jógou a bosu. NEJLEPÍ!
Není tady
No jo, já začala běhat po lesních pěinkách a musela jsem skončit, jeliko mě začala bolet kolena.
Není tady