29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
helena napsal(a):
Ale to neznamená, že nebude bolet, kdybychom se rozešli... A jestli ne, je mi jasné, že to i tak bude těžké pro všechny.
Bude, samozřejmě... ale tím "jestli ne" myslíš co? jeho odchod k tobě nebo zachování současného stavu?
Ať tak nebo tak - těžší to pravděpodobně bude pro jeho rodinu.
Já se s ním nerozejdu. Takovou morální sílu, nebo jak to nazvat, nemám.
Myslím, že ať to bude jakkoliv, bude to těžké.
On už kdysi odešel a vrátil se. Pro jeho paní není nic nového, že je tu opět jiná žena.
Já jsem se rozhodla, že se s ním nerozejdu. Budu akceptovat jeho rozhodnutí, ať bude jakékoliv. On teď neví, co má udělat. Tak to nechám času. Jestli a jak to vyřeší on, nebo jeho paní nebo oba společně.
je mi z tebe smutno, majkafo.
Není tady
Ať to dopadne jakkoliv, dopadne to,tak jak má.
Majkafo, posílám pohlazení.
Není tady
Kdysi jsem takový krok udělala, že jsem "dala nůž na krk". Teď cítím, že nemám udělat nic a mám přijmout řešení, jaké přijde. I neudělat nic je někdy v dané chvíli dobré řešení.
Budeš potřebovat hodně síly, Majkafo. Držím palce.
Není tady
dusička napsal(a):
Není tady
dusička napsal(a):
dusičko, děkuji.
Jen jsem si o tom potřebovala s někým psát.
Doufala jsem, že to vydrží, jak to je, než jeho syn bude samostatný. A pak se uvidí, co dál.
Asi to má být jinak.
PPavlaa napsal(a):
dusička napsal(a):
Co Ti přijde k smíchu? že je někdo smutný? Proč tolik chechtajících se smajlíků do skuhracího fora?
Není tady
Vím jistě jedno. Teď to musím udělat jinak, než před několika lety. Dokud něco neudělám jinak, bude se to znovu opakovat. Dokud nevystoupím z kruhu.
Vím, že teď se nerozejdu já a nebudu dávat nůž na krk.
dusička napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
dusička napsal(a):
Co Ti přijde k smíchu? že je někdo smutný? Proč tolik chechtajících se smajlíků do skuhracího fora?
ty a to, co píšeš. s tím, kdo a proč je smutnej to nemá co dělat. to bych ty smajlíky dala jinam.
a litovat milenku ženatýho chlapa se mi fakt nechce.
Není tady
majkafa napsal(a):
... Teď to musím udělat jinak, než před několika lety. Dokud něco neudělám jinak, bude se to znovu opakovat. Dokud nevystoupím z kruhu.
Vím, že teď se nerozejdu já a nebudu dávat nůž na krk.
A co udelas? Koupis si nove sexi-pradelko?
Není tady
Pro jeho paní není nic nového, že je tu opět jiná žena.
To přece není omluva...
Kdysi jsem takový krok udělala, že jsem "dala nůž na krk".
No - myslím, že to bylo v poněkud jiné situaci...
Ale máš pravdu, rozhodnutí je na něm. I když tvoje "cítím, že nemám udělat nic" se mi zdá poněkud alibistické - ovšem s tím se budeš muset umět vyrovnat. Ve všech případech v úvahu přicházejících. Můžu ti jen popřát, aby se ti to povedlo.
Není tady
majkafo, roky se snažíš postavit si vlastní štěstí na neštěstí někoho jinýho.
ale ono se v životě všechno vrací, to dobře víš. dobrý, i to špatný. člověk nemusí mít všechno, za každou cenu. některý věci asi nikdy nepochopím.
Není tady
Majkafo - přeju ti, ať vše dopadne , jak má, rozhodnutí je na něm.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
dusička napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
ty a to, co píšeš. s tím, kdo a proč je smutnej to nemá co dělat. to bych ty smajlíky dala jinam.
a litovat milenku ženatýho chlapa se mi fakt nechce.
nelituju Majkafu, soucítím s ní. Bolí to.
Nikomu bych to nepřála. Ani Pavli Tobě, nikomu.
Není tady
heleno, ano, je možné, že to je alibistické. Ať je to jakkoliv, nechám rozhodnutí na něm.
Vím, i kdyby byl se mnou, procházka růžovou zahradou to nebude. A když se mnou nebude, tak to bude bolet a přebolí.
A děkuji za tvé přání. Moc si ho vážím.
dusička napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
dusička napsal(a):
Co Ti přijde k smíchu? že je někdo smutný? Proč tolik chechtajících se smajlíků do skuhracího fora?ty a to, co píšeš. s tím, kdo a proč je smutnej to nemá co dělat. to bych ty smajlíky dala jinam.
a litovat milenku ženatýho chlapa se mi fakt nechce.nelituju Majkafu, soucítím s ní. Bolí to.
Nikomu bych to nepřála. Ani Pavli Tobě, nikomu.
dovedu si představit, že to bolí. tak proč do těch vztahů se ženáčema do prčic lezete ? nejsou na světě volní chlapi ? takhle komplikovat život sobě i jeho rodině
Není tady
Určitě to přijít mělo,když už se to stalo...
to ti tedy nezávidím,ono člověk si může říkat,že je připravený na tamto,počítá s tímhle,ale když to přijde,může mít v hlavě i v srdci pěkný guláš..
každopádně máš teď opravdu možnost poznat,co je ten člověk SKUTEČNĚ zač...
To zas není šance k zahození,což?
Není tady
Revliba napsal(a):
Určitě to přijít mělo,když už se to stalo...
to ti tedy nezávidím,ono člověk si může říkat,že je připravený na tamto,počítá s tímhle,ale když to přijde,může mít v hlavě i v srdci pěkný guláš..
každopádně máš teď opravdu možnost poznat,co je ten člověk SKUTEČNĚ zač...
To zas není šance k zahození,což?
A taky mám možnost poznat, co jsem teď zač já.
Ty se bojíš, Majko, že se tomu tvému muži s velkým M to em zmenší, viď? Neboj
Není tady
Bramborka napsal(a):
Ty se bojíš, Majko, že se tomu tvému muži s velkým M to em zmenší, viď? Neboj
Nebojím. I to, jak se chová teď, svědčí o tom, že je to, čím pro mě je, pravdivé.
Vím, i kdyby byl se mnou, procházka růžovou zahradou to nebude. A když se mnou nebude, tak to bude bolet a přebolí.
Hmm - takže prašť jako uhoď, nebo taky z deště pod okap...
I to, jak se chová teď, svědčí o tom, že je to, čím pro mě je, pravdivé.
A jakpak se chová?
Předpokládám, že se dozvím něco o tom, jak ti neubližuje...
Není tady
heleno, asi se nedozvíš teď nic.
Je to čerstvé a chce to čas...
Ale, já obdivuji tebe a myslím na tebe a držím ti palce.
Ať je to s námi jakkoliv, stále tady na světě je... Že tady je, že mi bylo dopřáno ho znát...
Rozumíš mi?
majkafa napsal(a):
helena napsal(a):
Ale to neznamená, že nebude bolet, kdybychom se rozešli... A jestli ne, je mi jasné, že to i tak bude těžké pro všechny.
Bude, samozřejmě... ale tím "jestli ne" myslíš co? jeho odchod k tobě nebo zachování současného stavu?
Ať tak nebo tak - těžší to pravděpodobně bude pro jeho rodinu.Já se s ním nerozejdu. Takovou morální sílu, nebo jak to nazvat, nemám.
Myslím, že ať to bude jakkoliv, bude to těžké.
On už kdysi odešel a vrátil se. Pro jeho paní není nic nového, že je tu opět jiná žena.
Já jsem se rozhodla, že se s ním nerozejdu. Budu akceptovat jeho rozhodnutí, ať bude jakékoliv. On teď neví, co má udělat. Tak to nechám času. Jestli a jak to vyřeší on, nebo jeho paní nebo oba společně.
No na jednu stranu můžeš být ráda, že tou paní nejsem já, neb bych ti ho vylifrovala i se špinavými (dosud nevypranými) trenclemi.
Jen by mě moc zajímalo, co pak takový "chudák" chlap má dělat, když jeho "milá" je již zvyklá na život singl a "chlapa na krk si uvázat natrvalo nechce" ...byť sice o něm básní, ale nemá s ním odžité ty běžné vztahy - složenky, trenky a fusekle, prdění a krkání, jeho - chvála bohu se nemusím kvůli babě holit a můžu doma chodit v trenclích a nemusím se žinýrovat s prdem - lepší jeden prd, než deset doktorů, že? (když už ji mám jistou)...tohle všechno umí být chlap
Ovšem pokud ho budeš brát i s tímto, až dostane raneček do ruky a mazej....tak ti poklepu na rameno, ale to ty asi neuděláš, musela by ses moc vázat a tvůj strach, že tohle by začal dělat tobě (však není to nic nového v jeho jednání a charakteru) by ti to prostě nedovolil....možná bude rád, když si ho "ona" přeci jen nechá
Boží mlýny přeci jen melou - pořád, tohle jsi přeci musela vědět
Není tady
majkafo - je to čerstvé a chce to čas...
Jen drobný rozdíl - já možnost volby ani nepřipustila.
Není tady