Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 28. 1. 2012 17:54

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: když Váš pomlouvá vlastní manžel

eremuruss napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Me treba pritel pomlouva u jeho rodicu,jeste prede mnou....

a ty nemáš pusu, aby sis udělala pořádek ?
stojí ti to za to, být s ním, protože ti přinese domů vejplatu ?

Jsou v zivote horsi problemy nez je tento.Muj chlap sice neprinese domu spoustu penez,po odecteni alimentu minimalni mzdu.Ale na druhou stranu se na nej mohu 100% spolehnout.Bez jakehokoliv upozorneni,uklidi,povesi a vypere pradlo a uvari.Je to pro nej naprosta samozrejmnost.

pro mě je to taky samozřejmost, za to tvého přítele obdivovat nebudu. chodíš do práce stejně jako on, co by jako neměl přiložit ruku k dílu, nejsi služka.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#27 28. 1. 2012 20:59

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

eremuruss napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

eremuruss napsal(a):

a ty nemáš pusu, aby sis udělala pořádek ?
stojí ti to za to, být s ním, protože ti přinese domů vejplatu ?

Jsou v zivote horsi problemy nez je tento.Muj chlap sice neprinese domu spoustu penez,po odecteni alimentu minimalni mzdu.Ale na druhou stranu se na nej mohu 100% spolehnout.Bez jakehokoliv upozorneni,uklidi,povesi a vypere pradlo a uvari.Je to pro nej naprosta samozrejmnost.

erem, když u Tebe bydlí a nosí domů - po odečtení alimentů - jenom minimální mzdu, to by taky bylo smutné, aby nepřiložil v domácnosti ruku k dílu mad A to, že doma uklidí, vypere prádlo, pověsí ho a uvaří je sice hezké, ale aby mě chlap pomlouval přede mnou u jeho rodičů, to by si na mě zkusil jen jednou dumbom Pradláka, uklízeče a kuchaře, kterej mi domů přinese jen pár tisícovek, ale nestydí se mě špinit v mojí přítomnosti před svými rodiči, bez takového luxusu bych se teda klidně obešla usch

Ale dělej, jak myslíš ... nakonec to je jenom Tvoje věc, s kým a za jakých podmínek žiješ stolt

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#28 11. 2. 2012 14:02

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

eremuruss napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Protoze se nehodlam hadat s jeho rodicema.Vyrikala jsem si to s pritelem doma.

aha, tak jsi to měla psát v minulým čase, takhle to vypadalo, že je to u vás normální ..
a jaký hádání s jeho rodičema, ty si erem necháváš pořád od někoho srát na hlavu, to snad ani není možný roll

Nejsem clovek ktery si na nekoho otevira hubu u nich obzvlast.Jsou stary a skorotchyne tezce nemocna.Oni me vidi v lepsim svetle nez skutecne jsem.

Takže ten tvůj ti přidává světlo, jo? dumbom

Upravil(a) Zklamaná (11. 2. 2012 14:04)

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#29 11. 2. 2012 14:11

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

lol

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#30 17. 2. 2012 22:17

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Zklamaná napsal(a):

eremuruss napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

aha, tak jsi to měla psát v minulým čase, takhle to vypadalo, že je to u vás normální ..
a jaký hádání s jeho rodičema, ty si erem necháváš pořád od někoho srát na hlavu, to snad ani není možný roll

Nejsem clovek ktery si na nekoho otevira hubu u nich obzvlast.Jsou stary a skorotchyne tezce nemocna.Oni me vidi v lepsim svetle nez skutecne jsem.

Muj me ho nepridava.Ja se pretvaruju.....dusim to v sobe....kamaradka tvrdi,ze jednou stejne vybuchnu,ze se to vydrzet neda.
Ubyvale tchyne jsem taky nakonec vybuchla a oznacila me normalni kravou.lol

Upravil(a) eremuruss (17. 2. 2012 22:17)

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#31 18. 2. 2012 8:21

holcina
♥♥♥♥♥♥-

A  proč se přetvařuješ? Máš pocit, že se musíš vydávat za někoho jiného?

Není tady

#32 18. 2. 2012 9:55

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Muj me ho nepridava.Ja se pretvaruju.....dusim to v sobe....kamaradka tvrdi,ze jednou stejne vybuchnu,ze se to vydrzet neda.
Ubyvale tchyne jsem taky nakonec vybuchla a oznacila me normalni kravou.lol

myslím, žes nepochopila, jak to zklamča myslela.
jinak takhle to v sobě dusit je na prd, ještě si zaděláš na žlučník nebo bůh ví co smile
a blbé je, že jak nic neřešíš, necháváš to bejt, dusíš to v sobě, tak se pak fakt stane, že bouchneš třeba kvůli naprostý prkotině, kterou bys jindy vůbec neřešila - no a pak těm ostatním fakt přijde, že jsi úplná kráva roll
nic v sobě nedus, není to dobrý wink

Upravil(a) PPavlaa (18. 2. 2012 9:56)

Není tady

#33 18. 2. 2012 10:02

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Erem - nepřetvařuj se, situaci pak jen zhoršuješ.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#34 18. 2. 2012 10:07

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Erem - nepřetvařuj se, situaci pak jen zhoršuješ.

Vim to,ale jeho mama se leci s rakovinou a delat najaky dusno je blbi.
Zjistila jsem,ze bych se uvolnene necitila pred zadnou tchyni a byt u nich na navsteve me dusi.Jen tam mlcim,pripadam si tam uplny blb.Jeho otec vi jak miluju zvirata a zasne me vypravet jak topil kocku.Ted maji namocnyho psa a zacne me rikat,ze jejich pes chcipne a Zilkova pise kraviny,ze ji umrel pes a opakuje me to nekolikrat,protoze na to nereaguju.sad

Upravil(a) eremuruss (18. 2. 2012 10:11)

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#35 18. 2. 2012 10:18

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Skorotchyne schvalne nadhazuje jak ji nejaka vzdalena znama volala a volaji i jiny lidi,ze se ptaji jak je ji.Ja se neptam vubec.Protoze,kdyz byla v zacatku lecby snazila jsem se s ni mluvit o te nemoci jeji manzel na to rekl,uz mlcte nemluvte o tom.Tak se radci neptam.
Kdyz jsem mela dve zamestnani a pracovala jsem o vikendu tak jen tak mezi slovem nadhodila,ze maji spinavy okna,me nerekla.Pozvala si svoji sestru ktera kvuli oknum jela 100 km.A pak to vecne nadhazovala.
Ale ja bych se u nich stejne ty okna bala myt,protoze bych se bala,ze to udelam spatne.Oni vsechno musi mit perfektne.

Není tady

#36 18. 2. 2012 11:26

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

er, ona možná čekala, že se sama zeptáš, jestli s něčím nepotřebuje pomoct.

Není tady

#37 27. 1. 2014 18:16

jalina
Zablokovaný

eremuruss napsal(a):

To snad ne ?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí