29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
eremuruss napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Me treba pritel pomlouva u jeho rodicu,jeste prede mnou....
a ty nemáš pusu, aby sis udělala pořádek ?
stojí ti to za to, být s ním, protože ti přinese domů vejplatu ?Jsou v zivote horsi problemy nez je tento.Muj chlap sice neprinese domu spoustu penez,po odecteni alimentu minimalni mzdu.Ale na druhou stranu se na nej mohu 100% spolehnout.Bez jakehokoliv upozorneni,uklidi,povesi a vypere pradlo a uvari.Je to pro nej naprosta samozrejmnost.
pro mě je to taky samozřejmost, za to tvého přítele obdivovat nebudu. chodíš do práce stejně jako on, co by jako neměl přiložit ruku k dílu, nejsi služka.
Není tady
eremuruss napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
eremuruss napsal(a):
a ty nemáš pusu, aby sis udělala pořádek ?
stojí ti to za to, být s ním, protože ti přinese domů vejplatu ?Jsou v zivote horsi problemy nez je tento.Muj chlap sice neprinese domu spoustu penez,po odecteni alimentu minimalni mzdu.Ale na druhou stranu se na nej mohu 100% spolehnout.Bez jakehokoliv upozorneni,uklidi,povesi a vypere pradlo a uvari.Je to pro nej naprosta samozrejmnost.
erem, když u Tebe bydlí a nosí domů - po odečtení alimentů - jenom minimální mzdu, to by taky bylo smutné, aby nepřiložil v domácnosti ruku k dílu A to, že doma uklidí, vypere prádlo, pověsí ho a uvaří je sice hezké, ale aby mě chlap pomlouval přede mnou u jeho rodičů, to by si na mě zkusil jen jednou
Pradláka, uklízeče a kuchaře, kterej mi domů přinese jen pár tisícovek, ale nestydí se mě špinit v mojí přítomnosti před svými rodiči, bez takového luxusu bych se teda klidně obešla
Ale dělej, jak myslíš ... nakonec to je jenom Tvoje věc, s kým a za jakých podmínek žiješ
Není tady
eremuruss napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Protoze se nehodlam hadat s jeho rodicema.Vyrikala jsem si to s pritelem doma.
aha, tak jsi to měla psát v minulým čase, takhle to vypadalo, že je to u vás normální ..
a jaký hádání s jeho rodičema, ty si erem necháváš pořád od někoho srát na hlavu, to snad ani není možnýNejsem clovek ktery si na nekoho otevira hubu u nich obzvlast.Jsou stary a skorotchyne tezce nemocna.Oni me vidi v lepsim svetle nez skutecne jsem.
Takže ten tvůj ti přidává světlo, jo?
Upravil(a) Zklamaná (11. 2. 2012 14:04)
Není tady
Není tady
Zklamaná napsal(a):
eremuruss napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
aha, tak jsi to měla psát v minulým čase, takhle to vypadalo, že je to u vás normální ..
a jaký hádání s jeho rodičema, ty si erem necháváš pořád od někoho srát na hlavu, to snad ani není možnýNejsem clovek ktery si na nekoho otevira hubu u nich obzvlast.Jsou stary a skorotchyne tezce nemocna.Oni me vidi v lepsim svetle nez skutecne jsem.
Muj me ho nepridava.Ja se pretvaruju.....dusim to v sobe....kamaradka tvrdi,ze jednou stejne vybuchnu,ze se to vydrzet neda.
Ubyvale tchyne jsem taky nakonec vybuchla a oznacila me normalni kravou.
Upravil(a) eremuruss (17. 2. 2012 22:17)
Není tady
A proč se přetvařuješ? Máš pocit, že se musíš vydávat za někoho jiného?
Není tady
eremuruss napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Nejsem clovek ktery si na nekoho otevira hubu u nich obzvlast.Jsou stary a skorotchyne tezce nemocna.Oni me vidi v lepsim svetle nez skutecne jsem.
Muj me ho nepridava.Ja se pretvaruju.....dusim to v sobe....kamaradka tvrdi,ze jednou stejne vybuchnu,ze se to vydrzet neda.
Ubyvale tchyne jsem taky nakonec vybuchla a oznacila me normalni kravou.
myslím, žes nepochopila, jak to zklamča myslela.
jinak takhle to v sobě dusit je na prd, ještě si zaděláš na žlučník nebo bůh ví co
a blbé je, že jak nic neřešíš, necháváš to bejt, dusíš to v sobě, tak se pak fakt stane, že bouchneš třeba kvůli naprostý prkotině, kterou bys jindy vůbec neřešila - no a pak těm ostatním fakt přijde, že jsi úplná kráva
nic v sobě nedus, není to dobrý
Upravil(a) PPavlaa (18. 2. 2012 9:56)
Není tady
Erem - nepřetvařuj se, situaci pak jen zhoršuješ.
Není tady
dusička napsal(a):
Erem - nepřetvařuj se, situaci pak jen zhoršuješ.
Vim to,ale jeho mama se leci s rakovinou a delat najaky dusno je blbi.
Zjistila jsem,ze bych se uvolnene necitila pred zadnou tchyni a byt u nich na navsteve me dusi.Jen tam mlcim,pripadam si tam uplny blb.Jeho otec vi jak miluju zvirata a zasne me vypravet jak topil kocku.Ted maji namocnyho psa a zacne me rikat,ze jejich pes chcipne a Zilkova pise kraviny,ze ji umrel pes a opakuje me to nekolikrat,protoze na to nereaguju.
Upravil(a) eremuruss (18. 2. 2012 10:11)
Není tady
Skorotchyne schvalne nadhazuje jak ji nejaka vzdalena znama volala a volaji i jiny lidi,ze se ptaji jak je ji.Ja se neptam vubec.Protoze,kdyz byla v zacatku lecby snazila jsem se s ni mluvit o te nemoci jeji manzel na to rekl,uz mlcte nemluvte o tom.Tak se radci neptam.
Kdyz jsem mela dve zamestnani a pracovala jsem o vikendu tak jen tak mezi slovem nadhodila,ze maji spinavy okna,me nerekla.Pozvala si svoji sestru ktera kvuli oknum jela 100 km.A pak to vecne nadhazovala.
Ale ja bych se u nich stejne ty okna bala myt,protoze bych se bala,ze to udelam spatne.Oni vsechno musi mit perfektne.
Není tady
er, ona možná čekala, že se sama zeptáš, jestli s něčím nepotřebuje pomoct.
Není tady
eremuruss napsal(a):
To snad ne ?
Není tady