29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj ženy:reta:líbilo by se Vám,kdyby jste se po čase dozvěděli od jinejch,že manžel Vašich dvou dětí,Vás brutálně pomlouvá v práci,že jste neschopná,ponižoval Vás doma před dětmi atd:,víte,že s Vámi a dětmi nikam jinam nechodí,jenom na oslavi k jeho rodině.Jak by jste se vy zachovali???Víte,že občas máte mezi sebou nedohady,ale přesto věříte,že se to nikam jinam nedostane jenom doma a po14 letech se dozvídali od známejch,že Vás takhle pomlouvá,že by byl radši sám.Víte přesto jaká jste,že jste vůbec nic zlího neprovedla.Jak by jste Vy reagovali?
Není tady
Nelíbilo, předpokládám, že manžel dvou dětí je OTEC těch dvou dětí a tvůj MANŽEL...
Jak reagovat? No říct mu, že mi jeho chování vadí.
Provedla neprovedla je vedlejší. Jestli má vůči tobě výhrady, měl by to říci tobě. A naopak.
Není tady
Ahoj, nevím, kdo je manžel tvých dětí, spíš otec, ne? Mě se osvědčilo, že když mě někdo někdy drbal za zády, vyřídit si to s ním z očí do očí. Budeš vědět, na čem jsi - jestli ti lhal on, nebo ti, kteří ti ty pomluvy donesli. Zkus to
Není tady
gina1 napsal(a):
Ahoj ženy:reta:líbilo by se Vám,kdyby jste se po čase dozvěděli od jinejch,že manžel Vašich dvou dětí,Vás brutálně pomlouvá v práci,že jste neschopná,ponižoval Vás doma před dětmi atd:,víte,že s Vámi a dětmi nikam jinam nechodí,jenom na oslavi k jeho rodině.Jak by jste se vy zachovali???Víte,že občas máte mezi sebou nedohady,ale přesto věříte,že se to nikam jinam nedostane jenom doma a po14 letech se dozvídali od známejch,že Vás takhle pomlouvá,že by byl radši sám.Víte přesto jaká jste,že jste vůbec nic zlího neprovedla.Jak by jste Vy reagovali?
bych mu to dopřála.
Není tady
Jestli to máš doma tak, jak píšeš - "ponižoval Vás doma před dětmi... s Vámi a dětmi nikam jinam nechodí..." - a necháváš si to roky líbit, tak by tě ani pomluvy neměly překvapit.
Jak říkají holky - zeptej se jeho, proč tě pomlouvá a proč vyklád, že by chtěl být radši sám. Teprve podle jeho odpovědi můžeš nějak reagovat.
Není tady
Ja hbych na tvem miste zapracovala na vlastnim sebevedomi. Zbytek se jako zazrakem pak vyresi sam.
Není tady
Me treba pritel pomlouva u jeho rodicu,jeste prede mnou....
Není tady
Takoví chlapi maj IQ houpacího koně a jak si to ženské zařídíte,tak to máte!Pro mě je vůbec nepochopitelné,jak za těchto podmínek spolu ti 2 můžou sdílet společný byt,o dalším nemluvě.To už je lepší mít místo takovýho bl.ba psa.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Potom to nie je pomlouvání, ale regulérne zhadzovanie... Prečo si to necháš?
Není tady
Selima napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Protoze se nehodlam hadat s jeho rodicema.Vyrikala jsem si to s pritelem doma.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Selima napsal(a):
eremuruss napsal(a):
A co Ti na to řekl? Schazuje Tě ještě, nebo už přestal po rozhovoru s Tebou?
Není tady
dusička napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Selima napsal(a):
Potom to nie je pomlouvání, ale regulérne zhadzovanie... Prečo si to necháš?Protoze se nehodlam hadat s jeho rodicema.Vyrikala jsem si to s pritelem doma.
A co Ti na to řekl? Schazuje Tě ještě, nebo už přestal po rozhovoru s Tebou?
Nijak se k tomu nevyjadril,tise mlcel.Takze doufam,ze se to opakovat nebude.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Selima napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Tak to je dobrý postup, snáď to pomôže...
Není tady
eremuruss napsal(a):
dusička napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Protoze se nehodlam hadat s jeho rodicema.Vyrikala jsem si to s pritelem doma.A co Ti na to řekl? Schazuje Tě ještě, nebo už přestal po rozhovoru s Tebou?
Nijak se k tomu nevyjadril,tise mlcel.Takze doufam,ze se to opakovat nebude.
mám obavy, že zůstane jen u tvého doufání
Není tady
Jaku napsal(a):
Takoví chlapi maj IQ houpacího koně a jak si to ženské zařídíte,tak to máte!Pro mě je vůbec nepochopitelné,jak za těchto podmínek spolu ti 2 můžou sdílet společný byt,o dalším nemluvě.To už je lepší mít místo takovýho bl.ba psa.
ZAse zbytecne blbosti a urazky. Gina si to pomlouvani preci sama nezaridila.
Není tady
agewa napsal(a):
gina1 napsal(a):
bych mu to dopřála.
já taky
Není tady
Taky bych mu to dopřála a to velice rychle. Jsou věci, které by můj manžel udělal jednou a pomlouvání třeba před rodiči nebo kýmkoliv jiným patří mezi ně
Není tady
eremuruss napsal(a):
a ty nemáš pusu, aby sis udělala pořádek ?
stojí ti to za to, být s ním, protože ti přinese domů vejplatu ?
Není tady
Jaku napsal(a):
Není tady
PPavlaa napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Ano, právěže jí to stojí za to, že přinese výplatu:-( Bohužel to tak má spoustu žen, nechápu, ale je to tak
Není tady
eremuruss napsal(a):
Selima napsal(a):
eremuruss napsal(a):
aha, tak jsi to měla psát v minulým čase, takhle to vypadalo, že je to u vás normální ..
a jaký hádání s jeho rodičema, ty si erem necháváš pořád od někoho srát na hlavu, to snad ani není možný
Není tady
sahleb napsal(a):
Jaku napsal(a):
ZAse zbytecne blbosti a urazky. Gina si to pomlouvani preci sama nezaridila.
gina si toho zařídila víc, už jen to, jak píše, že se k ní chová
Není tady
PPavlaa napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Selima napsal(a):
Potom to nie je pomlouvání, ale regulérne zhadzovanie... Prečo si to necháš?Protoze se nehodlam hadat s jeho rodicema.Vyrikala jsem si to s pritelem doma.
aha, tak jsi to měla psát v minulým čase, takhle to vypadalo, že je to u vás normální ..
a jaký hádání s jeho rodičema, ty si erem necháváš pořád od někoho srát na hlavu, to snad ani není možný
Nejsem clovek ktery si na nekoho otevira hubu u nich obzvlast.Jsou stary a skorotchyne tezce nemocna.Oni me vidi v lepsim svetle nez skutecne jsem.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Jsou v zivote horsi problemy nez je tento.Muj chlap sice neprinese domu spoustu penez,po odecteni alimentu minimalni mzdu.Ale na druhou stranu se na nej mohu 100% spolehnout.Bez jakehokoliv upozorneni,uklidi,povesi a vypere pradlo a uvari.Je to pro nej naprosta samozrejmnost.
Upravil(a) eremuruss (21. 1. 2012 19:39)
Není tady
eremuruss napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Protoze se nehodlam hadat s jeho rodicema.Vyrikala jsem si to s pritelem doma.aha, tak jsi to měla psát v minulým čase, takhle to vypadalo, že je to u vás normální ..
a jaký hádání s jeho rodičema, ty si erem necháváš pořád od někoho srát na hlavu, to snad ani není možnýNejsem clovek ktery si na nekoho otevira hubu u nich obzvlast.Jsou stary a skorotchyne tezce nemocna.Oni me vidi v lepsim svetle nez skutecne jsem.
ozvat se nerovná se otvírat si hubu.
Není tady