6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda-li je moné podnikat jako kadeřnice bez provozovny. Tudí e bych dojíděla za zákaznicemi domů. Děkuji za odpovědi, Martina
Není tady
Jistěe je to moné,ale kadý asi z této mylenky nadený nebude jako třebas já - nenechala bych si dělat binec doma,pokud můu,radi si ke kadeřnici zajdu.
Není tady
Mě by se to zase líbilo a naopak by mě to donutilo ten binec uklidit A představovala bych si to nějak takhle - webová stránka s objednávkovým formulářem a s fotogalerií, abych věděla, do čeho jdu. Jenom nevím, jestli to u takhle někde existuje. Větina kadeřnic, co chodí do bytu na objednávku asi někde nějakou provozovnu má, ne?
Není tady
Já u to takhle s naí kadeřnicí praktikuju několik let a jsem maximálně spokojená.
Uklidit "bordel" sestávající z hromádky vlasů mě v kříi nezlomí a kadeřnice touhle formou funguje
u více zákaznic. Vlastní provozovnu nemá. Take za mě - proč ne?
Není tady
Taylor napsal(a):
Mě by se to zase líbilo a naopak by mě to donutilo ten binec uklidit A představovala bych si to nějak takhle - webová stránka s objednávkovým formulářem a s fotogalerií, abych věděla, do čeho jdu. Jenom nevím, jestli to u takhle někde existuje. Větina kadeřnic, co chodí do bytu na objednávku asi někde nějakou provozovnu má, ne?
Není tady
PetaZ: má SZ
Není tady
moje kadeřnice za mnou jezdila domů roky, vyhovuje mi to tak víc, jak kdy mám někam chodit.
Není tady
Já si taky raději zajdu někam do kadeřnictví, mám chvilku pro sebe, na chvilku vypadnu z bytu.
Ale určitě se mobilní kadeřnice hodí - třeba mi scháněli pro babičku, která nemohla moc chodit. Nebo tatkovi,který byl dlouhodobě nemocný.
Take to spí vidím mobilní kadeřnictví ano, pro starí a nemocné lidi.
Není tady
k nám chodí u X let mladá paní, která provozovnu nemá a jen jezdí k zákaznicím... Sejde se nás vdycky více (někdy i 5 - vechno rodina, někdy kamarádka), strávíme příjemné odpoledne u kávy... Vyhovuje nám to, já přímo nesnáím ty kadeřnictví, kde sedí tetky 3 v řadě a horečně se tam probírá "A u jste to slyelaaaaa, s kým je zrovna Anča?" "Jo Hanusík, ten u to má za sebou víc ne rok, dostal ho rak" a podobně
Není tady
Momentálně jako ena na mateřské podobnou slubu domů vítám.
Malý se v domácím prostředí lépe zabaví, případně, kdy byl mení, jsem ho na chvíli strčila do postýlky a bylo. Navíc kadeřnice je skoro sousedka, take jsem mohla v čase čekání, a se barva chytí, něco doma udělat.
Jinak mám i kadeřnici v provozovně - tu vyuívám, kdy mám hlídání, chodím si tam vyčistit hlavu.
Obojí má "něco" do sebe.
Není tady
PetoZ, určitě si najdete své zákaznice a věřím, e jich nebude málo. Maminky doma s dětma, starí lidé, ale i jiní, ne vem vyhovuje někam docházet z různých důvodů.
Chodím ke kadeřnici a vdycky je to up up a jsem rychle zpátky, take já si to a tak neuívám, navíc taky ne pokadé mám naladu poslouchat "drby", kterým se tam nedá ubránit
Binec? nepřipadá mi, e by kolem toho byl nějak extra bordel.
Ideální scénář je u popelky, více hlav, a nejsou prostoje mezi působením barvy a je to pohoda k tomu si jetě objednat manikůru/pedikůru a je to dokonalý
Není tady
Někde jsem slyel ani nevím kde, e doba kdy někdo zaměstnal kadeřnici je pryč a hned tak se nevrátí. Lepí je prý mít vhodné podnikatelské geny a prosadit se jako OSVČ.
Není tady