|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Maminky, chtěla bych si koupit koupací kyblík. NA trhu jich je docela dost, cenově se i hodně liší..
Je nějaký, který by byl opravdu the best of?? 
Uvažovala jsem nad Tummy tub...
A co stojan pod kyblík?
Je nutný nebo se vám dobře koupe třeba na židli?
Není tady

Ahoj Zuzi, mám po dceři kyblík shantala a byl ok. Myslim, že vycházel i levnějc než ten tummy tub. Navíc jsem ho kupovala z druhý ruky. Na stojan bych se vybodla, my koupali kdekoliv - na židli, na stole i na zemi, nebyl problém.
Není tady
Já mám nějaký no name. Podstavec netřeba, koupu na stole (nechci se ohýbat). Údajně je nejlepší Tummy Tub, má tvar, ve kterém děti nekloužou dolů. V tom mém (z druhé ruky super levně koupeném) trochu kloužou, ale moc mi to nevadí, stejně si to užíváme 
Není tady
Já mám taky jeden obyč, myslím, že je to Bebe Bubble, stál asi 350,- a je super!!! Mám ho normálně na zemi v obýváku u topení, stavím ho tam, kde je největší teplo, stojan nepotřebujem 

Davídek se tam vejde ještě teď v 9m, je tam spokojený, koupe se sám, vždycky u něj někdo sedí a on je spokojený. Pro Kristinku jsem měla nějaký jiný a ten byl o hodně menší, v 5m se tam už nevešla a to je o dost menší než Davídek.
Není tady