29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
V našem nedávno zveřejněném článku Jak vybrat ložní povlečení? Inspirujte se feng-shui se mimo jiné můžete dočíst i o tom, jaký vliv na naši dobrou náladu může mít barva ložního prádla. V jakých barvách máte zařízený interiér Vašeho bytu vy? Snažíte se, aby k celkovému vybavení ladilo i povlečení? Řídíte se podle módních časopisů, necháte se inspirovat kamarádkami, nebo Vás inspiruje feng shui?
Není tady
Zorro Mstitel napsal(a):
V našem nedávno zveřejněném článku Jak vybrat ložní povlečení? Inspirujte se feng-shui se mimo jiné můžete dočíst i o tom, jaký vliv na naši dobrou náladu může mít barva ložního prádla. V jakých barvách máte zařízený interiér Vašeho bytu vy? Snažíte se, aby k celkovému vybavení ladilo i povlečení? Řídíte se podle módních časopisů, necháte se inspirovat kamarádkami, nebo Vás inspiruje feng shui?
co to je?:lol:Jo,vím,jedno z moderních zaklínadel dnešní doby...
Ale k věci - přepokládám,že máš na mysli ložnice,když je řeč o ložním prádlu.Takže už 6 let ji máme vymalovanou do fialova,takže jedno povlečení mám taky do této barvy,ale z dřívější doby,když jsme bydleli ještě jinde mám povlečení dvě - jedno černočervené s čísnkými motivy a druhé supr povlečení z froté do zelenkava ještě z quelle.
Máme poměrně velkou ložnici,takže tam má i manžel svůj(náš) prac.kout s proskl.knihovnou (opravdu velmi pěkný a útulný kout místnosti) a já mám na 2.str.zas výlučně svůj prac.kout a tím je žehlící prkno,ke kterýmu sitak 1xměsíčně jsem nucena na chvíli stoupnout.No a pak tam mám ještě komodu hned vedle franc.okna,kterým vidím a také můžu vycházet s postýlky přímo na zahradu:cool:
Upravil(a) Jaku (3. 1. 2012 11:09)
Není tady
Ne, neřídím se módními časopisy a už vůbec ne kamarádkama, řídím se čistě svým pocitem, vkusem. Já v tom žiju se svou rodinou, je tudíž nutné, aby se to líbilo hlavně nám. No a dětem je to ještě jedno, chlapům je to jedno tak nějak od přírody, takže zbývám já Povlečení mám různé, vymalováno mám na bílo, takže vše ladí
Není tady
Taky se ridim vlastnim pocitem. A ten rika, ze loznice ma byt jenom na a
a ma byt vzdusna a klidna. Tomu u nas odpovidaji svetle zdi, siroka pohodlna postel a jinak minimum nabytku. Je v patre, z okna koukam na oblohu a do korun stromu. Na lozni pradlo si potrpim, nemam rada vyrazne vzory a tmave barvy, davam prednost bile, kremove, az nedavno jsem se odvazala a mam dva sety jemne vzorovane. Mam rada hodne kvalitni bavlneny saten, nic jineho ani nemam. No a u nas ladi vsechno a vsude, jak rika moje kamaradka, u nas ladi i pes.
Není tady
Nádherné ložní povlečení mají v obchodě reklama , už jsem tam koupil vícekrát a prodávají opravdu jen kvalitní zboží. Takhle kvaitní bavlnu už pamatují jenom naše babičky :-)
Upravil(a) mala.popelka (6. 12. 2012 19:06)
Není tady
Já jsem nedávno koupila moc pěkné povlečení v reklama. Tam už teď nabízejí opravdu vše možné a teď i levné ale pěkné povlečení.
Upravil(a) tina (6. 12. 2012 19:16)
Není tady
Design je důležitý, ale pro mě až na druhým místě...Po tom, co jsem chtěla "původně" ušetřit, už vím, že už si nikdy nekoupím povlečení za 300,-. Dívám se hlavně na kvalitu a tu jsem našla u domácí šicí dílny pod značkou Morango. Mají i velký výběr. Mrkněte na jejich internetový shop.
Není tady
Zde najdete velmi luxusní české povlečení http://www.utulnydum.cz/clanek/Ceske-po … zniva-cena Můžete si vybrat z mnoha různých designů.
Není tady
Dobrou zkušenost mám s povlečením z obchodu prospanek.cz, ani po spoustě vyprání se nazačalo zatrhávat jako spousta saténových povlečení které jsem koupila, takže můžu doporučit stále je jako nové. Nakoupila jsem u nich i k Vánocům rodině, ceny mají taky dobré
Není tady
no jo tenhle problém mám se "saténovým" povlečením taky vždycky se mi ožmolkuje a potom už se v tom nedá spát protože mě to všude škrábe jak mám suchou pokožku,tak zkouším zkouším, zkusím teda kouknout do tohohle obchodu tak snad mát pravdu
Není tady
Já jsem rozhodně pro bavlnu. Konkrétně pro saténové povlečení z pravé egyptské bavlny. Povlečení mám v nežehlivé úpravě,na zip, a po dvou letech je stále jako nové. Jedná se o luxusní povlečení v provedení Mako-Satén. V létě příjemně chladí a v zimě hřeje, má lesklý, heboučký a nekluzký povrch.
Není tady
Já při výběru povlečení barvu neřeším, kupuju povlečení podle materiálu, ze kterého je ušité. A že mi neladí s ložnicí mi nevadí když spítm. Přes den jsem si koupila takový krásný tmavě fialový přehoz s polštářkama a všechno se tím zakryje
Není tady
jananovakova1985 napsal(a):
Já jsem rozhodně pro bavlnu. Konkrétně pro saténové povlečení z pravé egyptské bavlny. Povlečení mám v nežehlivé úpravě,na zip, a po dvou letech je stále jako nové. Jedná se o luxusní povlečení v provedení Mako-Satén. V létě příjemně chladí a v zimě hřeje, má lesklý, heboučký a nekluzký povrch.
kupuju taky už jen takové,jemoc prima a příjemné
Není tady
Zdravím Vás já nejradši povlečení nakupuju u firmy Vaše ložní prádlo - www.vaseloznipradlo.cz, mají velký výběr a supr kvalitu. Nejradši mám poslední dobou krepové povlečení, kvůli jeho údržbě (už jsem asi zlenivěla i žehlit
).
Není tady
Jo, jo - http://www.vaseloznipradlo.cz/ znám, tam jsem dřív kupovala osušky a takové prkotiny dětem z jemnějších materiálů a před nedávnem jsem tam koupila právě to krepové povlečení. Ačkoliv je toho plný internet, tak jsem tomu moc nedávala, nepatřím k těm, co jsou líné, a tak by je táhlo to nežehlení, ale on je to opravdu tak dobrý materiál! A právě přemýšlím, že to koupím i dětem, ale nevím, která barva je víc pro děti - tenhle vzor? - http://www.vaseloznipradlo.cz/cz-detail … eceni.html nebo raději tenhle? (ten mi přijde lepší) http://www.vaseloznipradlo.cz/cz-detail … eceni.html
Není tady
Já jsem si nedávno koupila tohle povlečení https://www.i-living.cz/Povleceni/Desig … 5092-SELMA na první pohled jsem si ho zamilovala vybírala jsem si na stránkách https://favi.cz/produkty/kategorie/lozni-povleceni mají tam opravdu velký výběr
Není tady
Ahoj, já jsem koupila krásné povlečení na eshopu ketyban. Mají ted krásné nové vzory a za rozumné peníze si tak dokonale vyzdobíte ložnici. Mám bílý nábytek a samé jemné barvy, takže mám aspon volnou ruku a vybírám samé divoké vzory. Momentálně novinka 3D vzory-obrovské a barevné vzory (nejen květin :-P). Ale každý má jiný vkus, já si do toho kecat nenechám ani kamarádkama, mamkou(ta je nejhorší), ani tím co je ted v módě .
Není tady
Ahoj, já tedy musím říct, že jsem povlečení měla vždy ráda a také jsem si ho ráda kupovala a výběr jsem promýšlela do posledních detailů. Nemám ráda levné povlečení, ani oprané, nebo nějak jinak poškozené, z toho bych neměla dobrý pocit. Mám ráda příjemné materiály a povlečení si barevně vybírám tak, aby se mi hodilo k interiéru ložnice. Když interiér nějak zásadně změním, změním i povlečení. Také nenakupuji stále u stejných značek, mám ráda změnu, ale když jsem s nějakou spokojená, tak se k ní ráda vrátím. Před Vánoci jsme objevila zn. Cellbes a musím říct, že se mi jejich povlečení moc líbí nejen designově, ale i materiál je velmi příjemný. Tak už se těším na nějaké nové jarní povlečení
Není tady