Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 2. 1. 2012 13:25

Zorro Mstitel
♥♥♥----

Výběr ložního prádla

V našem nedávno zveřejněném článku Jak vybrat ložní povlečení? Inspirujte se feng-shui  se mimo jiné můžete dočíst i o tom, jaký vliv na naši dobrou náladu může mít barva ložního prádla. V jakých barvách máte zařízený interiér Vašeho bytu vy? Snažíte se, aby k celkovému vybavení ladilo i povlečení? Řídíte se podle módních časopisů, necháte se inspirovat kamarádkami, nebo Vás inspiruje feng shui?

Není tady

#2 3. 1. 2012 11:08

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Re: Výběr ložního prádla

Zorro Mstitel napsal(a):

V našem nedávno zveřejněném článku Jak vybrat ložní povlečení? Inspirujte se feng-shui  se mimo jiné můžete dočíst i o tom, jaký vliv na naši dobrou náladu může mít barva ložního prádla. V jakých barvách máte zařízený interiér Vašeho bytu vy? Snažíte se, aby k celkovému vybavení ladilo i povlečení? Řídíte se podle módních časopisů, necháte se inspirovat kamarádkami, nebo Vás inspiruje feng shui?

co to je?lol:lol:Jo,vím,jedno z moderních zaklínadel dnešní doby...

Ale k věci - přepokládám,že máš na mysli ložnice,když je řeč o ložním prádlu.Takže už 6 let ji máme vymalovanou do fialova,takže jedno povlečení mám taky do této barvy,ale z dřívější doby,když jsme bydleli ještě jinde mám povlečení dvě - jedno černočervené s čísnkými motivy a druhé supr povlečení z froté do zelenkava ještě z quelle.
Máme poměrně velkou ložnici,takže tam má i manžel svůj(nášsmile) prac.kout s proskl.knihovnou (opravdu velmi pěkný a útulný kout místnosti) a já mám na 2.str.zas výlučně svůj prac.kout a tím je žehlící prkno,ke kterýmu sitak 1xměsíčně jsem nucena na chvíli stoupnout.No a pak tam mám ještě komodu hned vedle franc.okna,kterým vidím a také můžu vycházet s postýlky přímo na zahradu:cool:

Upravil(a) Jaku (3. 1. 2012 11:09)

Není tady

#3 3. 1. 2012 13:38

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Ne, neřídím se módními časopisy a už vůbec ne kamarádkama, řídím se čistě svým pocitem, vkusem. Já v tom žiju se svou rodinou, je tudíž nutné, aby se to líbilo hlavně nám. No a dětem je to ještě jedno, chlapům je to jedno tak nějak od přírody, takže zbývám já big_smile Povlečení mám různé, vymalováno mám na bílo, takže vše ladí smile

Není tady

#4 4. 1. 2012 1:51

elena007
♥♥♥♥♥♥-

Taky se ridim vlastnim pocitem. A ten rika, ze loznice ma byt jenom na sova a par a ma byt vzdusna a klidna. Tomu u nas odpovidaji svetle zdi,  siroka pohodlna postel a jinak minimum nabytku. Je v patre, z okna koukam na oblohu a do korun stromu. Na lozni pradlo si potrpim, nemam rada vyrazne vzory a tmave barvy, davam prednost bile, kremove, az nedavno jsem se odvazala a mam dva sety jemne vzorovane. Mam rada hodne kvalitni bavlneny saten, nic jineho ani nemam. No a u nas ladi vsechno a vsude, jak rika moje kamaradka, u nas ladi i pes. big_smile

Není tady

#5 21. 9. 2012 21:41

korneus
♥------

Nádherné ložní povlečení mají v obchodě reklama , už jsem tam koupil vícekrát a prodávají opravdu jen kvalitní zboží. Takhle kvaitní bavlnu už pamatují jenom naše babičky :-)

Upravil(a) mala.popelka (6. 12. 2012 19:06)

Není tady

#6 6. 12. 2012 1:18

zora.vselichoa
♥------

Já jsem nedávno koupila moc pěkné povlečení v reklama. Tam už teď nabízejí opravdu vše možné a teď i levné ale pěkné povlečení.

Upravil(a) tina (6. 12. 2012 19:16)

Není tady

#7 6. 5. 2013 19:50

Johanka 36
♥------

Design je důležitý, ale pro mě až na druhým místě...Po tom, co jsem chtěla "původně" ušetřit, už vím, že už si nikdy nekoupím povlečení za 300,-. Dívám se hlavně na kvalitu a tu jsem našla u domácí šicí dílny pod značkou Morango. Mají i velký výběr. Mrkněte na jejich internetový shop.

Není tady

#8 11. 2. 2014 11:56

veru1808
Zablokovaný

Zde najdete velmi luxusní české povlečení http://www.utulnydum.cz/clanek/Ceske-po … zniva-cena Můžete si vybrat z mnoha různých designů.

Není tady

#9 19. 12. 2014 22:25

Tichoucka
♥♥-----

Dobrou zkušenost mám s povlečením z obchodu prospanek.cz, ani po spoustě vyprání se nazačalo zatrhávat jako spousta saténových povlečení které jsem koupila, takže můžu doporučit stále je jako nové. Nakoupila jsem u nich i k Vánocům rodině, ceny mají taky dobré

Není tady

#10 21. 12. 2014 23:14

nela.nelina
♥------

no jo tenhle problém mám se "saténovým" povlečením taky vždycky se mi ožmolkuje a potom už se v tom nedá spát protože mě to všude škrábe jak mám suchou pokožku,tak zkouším zkouším, zkusím teda kouknout do tohohle obchodu tak snad mát pravdu

Není tady

#11 1. 7. 2015 0:03

jananovakova1985
♥------

Já jsem rozhodně pro bavlnu. Konkrétně pro saténové povlečení z pravé egyptské bavlny. Povlečení mám v nežehlivé úpravě,na zip, a po dvou letech je stále jako nové. Jedná se o luxusní povlečení v provedení Mako-Satén. V létě příjemně chladí a v zimě hřeje, má lesklý, heboučký a nekluzký povrch.

Není tady

#12 2. 7. 2015 8:42

Evička35
♥------

Já při výběru povlečení barvu neřeším, kupuju povlečení podle materiálu, ze kterého je ušité. A že mi neladí s ložnicí mi nevadí když spítm. Přes den jsem si koupila takový krásný tmavě fialový přehoz s polštářkama a všechno se tím zakryje smile

Není tady

#13 2. 7. 2015 11:40

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

jananovakova1985 napsal(a):

Já jsem rozhodně pro bavlnu. Konkrétně pro saténové povlečení z pravé egyptské bavlny. Povlečení mám v nežehlivé úpravě,na zip, a po dvou letech je stále jako nové. Jedná se o luxusní povlečení v provedení Mako-Satén. V létě příjemně chladí a v zimě hřeje, má lesklý, heboučký a nekluzký povrch.

kupuju taky už jen takové,jemoc prima a příjemné

Není tady

#14 23. 7. 2015 19:46

Petra_21
♥------

Zdravím Vás smile já nejradši povlečení nakupuju u firmy Vaše ložní prádlo - www.vaseloznipradlo.cz, mají velký výběr a supr kvalitu. Nejradši mám poslední dobou krepové povlečení, kvůli jeho údržbě (už jsem asi zlenivěla i žehlit big_smile).

Není tady

#15 20. 8. 2015 15:16

Dalimilka711
♥------

Jo, jo - http://www.vaseloznipradlo.cz/ znám, tam jsem dřív kupovala osušky a takové prkotiny dětem z jemnějších materiálů a před nedávnem jsem tam koupila právě to krepové povlečení. Ačkoliv je toho plný internet, tak jsem tomu moc nedávala, nepatřím k těm, co jsou líné, a tak by je táhlo to nežehlení, ale on je to opravdu tak dobrý materiál! A právě přemýšlím, že to koupím i dětem, ale nevím, která barva je víc pro děti - tenhle vzor? - http://www.vaseloznipradlo.cz/cz-detail … eceni.html nebo raději tenhle? (ten mi přijde lepší) http://www.vaseloznipradlo.cz/cz-detail … eceni.html

Není tady

#16 14. 10. 2016 19:47

Evisek85
♥------

Já jsem si nedávno koupila tohle povlečení https://www.i-living.cz/Povleceni/Desig … 5092-SELMA na první pohled jsem si ho zamilovala smile vybírala jsem si na stránkách https://favi.cz/produkty/kategorie/lozni-povleceni mají tam opravdu velký výběr smile

Není tady

#17 1. 11. 2016 15:35

Isonic
♥------

Ahoj, já jsem koupila krásné povlečení na eshopu ketyban. Mají ted krásné nové vzory a za rozumné peníze si tak dokonale vyzdobíte ložnici. Mám bílý nábytek a samé jemné barvy, takže mám aspon volnou ruku a vybírám samé divoké vzory. Momentálně novinka 3D vzory-obrovské a barevné vzory (nejen květin :-P). Ale každý má jiný vkus, já si do toho kecat nenechám ani kamarádkama, mamkou(ta je nejhorší), ani tím co je ted v módě big_smile.

Není tady

#18 9. 2. 2018 17:50

christiana66
♥♥-----

Ahoj, já tedy musím říct, že jsem povlečení měla vždy ráda a také jsem si ho ráda kupovala a výběr jsem promýšlela do posledních detailůsmile. Nemám ráda levné povlečení, ani oprané, nebo nějak jinak poškozené,  z toho bych neměla dobrý pocit. Mám ráda příjemné materiály a povlečení si barevně vybírám tak, aby se mi hodilo k interiéru ložnice. Když interiér nějak zásadně změním, změním i povlečení. Také nenakupuji stále u stejných značek, mám ráda změnu, ale když jsem s nějakou spokojená, tak se k ní ráda vrátím. Před Vánoci jsme objevila zn. Cellbes a musím říct, že se mi jejich povlečení moc líbí nejen designově, ale i materiál je velmi příjemný. Tak už se těším na nějaké nové jarní povlečenísmile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí