Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 30. 12. 2011 7:14

Veronique
♥------

Přerušení menstruace

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli de nějak rychle přerušit menstruace dneska ji mam prvni den a zitra vecer si delame s pritelem peknyho silvestra big_smile antikoncepci nepouzivam.. Nemáte někdo nejaké rady prosím smile?

Není tady

#2 30. 12. 2011 7:16

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Re: Přerušení menstruace

Jako náctiletá jsem měla jednou stejný problém jako Ty. Kámošky mi poradily vypít ocet, prý zastavuje menstruci. Mně to nepomohlo.
Veronique - a co takhle si udělat večer s povídáním a s mazlením. Vždyt přeci silvestr je normální den jako každý jiný.

Upravil(a) dusička (30. 12. 2011 7:36)

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#3 30. 12. 2011 10:49

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Veronique napsal(a):

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli de nějak rychle přerušit menstruace dneska ji mam prvni den a zitra vecer si delame s pritelem peknyho silvestra big_smile antikoncepci nepouzivam.. Nemáte někdo nejaké rady prosím smile?

Obávám se, že ne, když zítra bude teprve druhý den MS...
Příště si zkus zajít předem k doktorovi, který ti předepíše pilulky na posunutí MS.

Není tady

#4 30. 12. 2011 15:16

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Veronique napsal(a):

Prerusit nevim,ale pekne mazleni se vsim si muzes uzit pokud si zavedes tampon.Taky jsem to tak vyzkousela.stolt

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#5 30. 12. 2011 16:24

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

tak ona ve finále pro spoustu lidí není překážka ani menstruace ..

mě ji spolehlivě zastaví alkohol, aspoň na pár hodin určitě ..

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#6 20. 3. 2012 16:15

Kaulka 33
♥♥♥♥♥♥-

,

Upravil(a) Kaulka 33 (20. 3. 2012 16:16)

Není tady

#7 4. 2. 2015 3:56

tereza15
♥------

Ahojky možná se tu budu ptát na tu samou věc jako mnoha jiných dívek tady ale potřebuji radu ... Mám 3 týdny už zpoždění s MS .. A to jí mám pravidelnou tak nevím co dělat ... Vím že nemohu být těhotná protože já a přítel si chceme počkat na ten správný den ... Takže pokud víte nějaké rady na vyvolání MS prosím napište mi to ... Za deset dnů je Valentýn den na který se moc těším a nechtěla bych mýt zrovna MS, protože bych chtěla udělat příteli radost (...) Tak se mi prosím ozvěte děkuji Terka smile

Není tady

#8 4. 2. 2015 7:51

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

tereza15 napsal(a):

Ahojky možná se tu budu ptát na tu samou věc jako mnoha jiných dívek tady ale potřebuji radu ... Mám 3 týdny už zpoždění s MS .. A to jí mám pravidelnou tak nevím co dělat ... Vím že nemohu být těhotná protože já a přítel si chceme počkat na ten správný den ... Takže pokud víte nějaké rady na vyvolání MS prosím napište mi to ... Za deset dnů je Valentýn den na který se moc těším a nechtěla bych mýt zrovna MS, protože bych chtěla udělat příteli radost (...) Tak se mi prosím ozvěte děkuji Terka smile

Navštívit gynekologa, ověřit zda se nejedná o těhotenství a nechat si píchnout vyvolávačku. Zda budeš či nebudeš menstruovat na Valentýna Ti ale nikdo nezaručí.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí