6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli de nějak rychle přeruit menstruace dneska ji mam prvni den a zitra vecer si delame s pritelem peknyho silvestra antikoncepci nepouzivam.. Nemáte někdo nejaké rady prosím ?
Není tady
Jako náctiletá jsem měla jednou stejný problém jako Ty. Kámoky mi poradily vypít ocet, prý zastavuje menstruci. Mně to nepomohlo.
Veronique - a co takhle si udělat večer s povídáním a s mazlením. Vdyt přeci silvestr je normální den jako kadý jiný.
Upravil(a) dusička (30. 12. 2011 7:36)
Není tady
Veronique napsal(a):
Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli de nějak rychle přeruit menstruace dneska ji mam prvni den a zitra vecer si delame s pritelem peknyho silvestra antikoncepci nepouzivam.. Nemáte někdo nejaké rady prosím ?
Obávám se, e ne, kdy zítra bude teprve druhý den MS...
Přítě si zkus zajít předem k doktorovi, který ti předepíe pilulky na posunutí MS.
Není tady
Veronique napsal(a):
Prerusit nevim,ale pekne mazleni se vsim si muzes uzit pokud si zavedes tampon.Taky jsem to tak vyzkousela.
Není tady
tak ona ve finále pro spoustu lidí není překáka ani menstruace ..
mě ji spolehlivě zastaví alkohol, aspoň na pár hodin určitě ..
Není tady
,
Upravil(a) Kaulka 33 (20. 3. 2012 16:16)
Není tady
Ahojky moná se tu budu ptát na tu samou věc jako mnoha jiných dívek tady ale potřebuji radu ... Mám 3 týdny u zpodění s MS .. A to jí mám pravidelnou tak nevím co dělat ... Vím e nemohu být těhotná protoe já a přítel si chceme počkat na ten správný den ... Take pokud víte nějaké rady na vyvolání MS prosím napite mi to ... Za deset dnů je Valentýn den na který se moc těím a nechtěla bych mýt zrovna MS, protoe bych chtěla udělat příteli radost (...) Tak se mi prosím ozvěte děkuji Terka
Není tady
tereza15 napsal(a):
Ahojky moná se tu budu ptát na tu samou věc jako mnoha jiných dívek tady ale potřebuji radu ... Mám 3 týdny u zpodění s MS .. A to jí mám pravidelnou tak nevím co dělat ... Vím e nemohu být těhotná protoe já a přítel si chceme počkat na ten správný den ... Take pokud víte nějaké rady na vyvolání MS prosím napite mi to ... Za deset dnů je Valentýn den na který se moc těím a nechtěla bych mýt zrovna MS, protoe bych chtěla udělat příteli radost (...) Tak se mi prosím ozvěte děkuji Terka
Navtívit gynekologa, ověřit zda se nejedná o těhotenství a nechat si píchnout vyvolávačku. Zda bude či nebude menstruovat na Valentýna Ti ale nikdo nezaručí.
Není tady