27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
PPavlaa napsal(a):
Selima napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
mně se taky líbí víc tmaví.
vyjímka je brad pitt ..
Jj a Paul Newman, nech mu je zem žahká... Predvčerom ma dostal Robert Downey Jr. - na blbý film asi pôjdem len kvôli nemu...
jj newman je/byl taky dobrej a ty jeho oči ..
cos s ním viděla, e tě dostal ?
Práve len úryvky z npvého Sherlocka Homesa, ktorý vyzerá ako totálna kravina, ale Robert je
Není tady
tak na to se budu muset podívat, a se taky pokochám ..
Není tady
Selima napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Selima napsal(a):
Jj a Paul Newman, nech mu je zem žahká... Predvčerom ma dostal Robert Downey Jr. - na blbý film asi pôjdem len kvôli nemu...
cos s ním viděla, e tě dostal ?Práve len úryvky z npvého Sherlocka Homesa, ktorý vyzerá ako totálna kravina, ale Robert je
![]()
![]()
No, myslím, e bychom byly rivalkami ....... A to se mi zas tak moc často nestává, tebe asi taky dostanou chytrý oči, viď?
Není tady
mamak napsal(a):
To jsem asi patně dala odeslat...
V USA a Izraeli jsme byli na začátku manelství, proto to nesedí. V Izraeli jsme si na farmě vydělali na letenky do USA. Po svatbě jsme měli jen 13tisíc z darů svatbčanů, tak jsme chtěli vydělat si na bydlení.
Teď jsem mailovala s manelem, tak jsem la do mdlob, jak on sice taky uznává nějaké to své proviněníčko, ale v principu za to ve mohu JÁ. e já mám jít za poradcem nebo my, ale NIKDE, e on! ALE: já u k psycholoce chodila, mluvím o naí situaci s lidmi. To on NECHCE slyet pravdu a něco s ní udělat. Já s ním u nikam chodit nechci, u to ani nemá význam. Dříve jsem ochotná byla. Jen jsem tvrdila, e to moc k ničemu nebude- e prvně on musí k někomu chodit. Vak jsem u psala, co mi říkala psycholoka: e od něj nemám čekat, e se bude chtít změnit= e se změní.
U jsem to vydýchala- pořád je ve mě ta jiskřička, e začne o svém vztahu k penězům přemýlet. Je to zoufalý. Fakt mi díky emocím na chvíli úplně vypnul mozek. Raději si dám holky "voraz" nebo tu budu psát "off topic". Díky Vám vem, co jste mi věřili i Vám, kteří jste se snaili mi (začít) věřit! Páá a pěkný Silvestr.
no ví , to je ono ....ON PROBLÉM NEMÁ , je mu dobře . NMá hot y. Proč neustále zodpovědnost za svoje rozhodnutí a chování hází na něj. Problém má ty a řeit ho můe jen ty.
Není tady
Bramborka napsal(a):
Selima napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
cos s ním viděla, e tě dostal ?Práve len úryvky z npvého Sherlocka Homesa, ktorý vyzerá ako totálna kravina, ale Robert je
![]()
![]()
No, myslím, e bychom byly rivalkami ....... A to se mi zas tak moc často nestává, tebe asi taky dostanou chytrý oči, viď?
Také oči, čo sa v nich zrkadlí dua....
ale ani tmavé (alebo blond či edivé, nech neerem) kučeravé vlasy nie sú na zahodenie...
plus zvyok...
Není tady
A priznám sa ete k Johnymu Deppovi - to je moja takná láááska... Videla som ho na jednom súkromnom videu, respektvíe v nefilmovom rozhovore, nenalíčeného a nenastrojeného, ale aj tak bol úasný... a fascinoval ma aj obsah toho, čo hovoril - myslím, e pokeca s ním by nebolo márne...
Není tady
jo tak pro toho mám taky slabost
Není tady
agewa napsal(a):
mamak napsal(a):
To jsem asi patně dala odeslat...
V USA a Izraeli jsme byli na začátku manelství, proto to nesedí. V Izraeli jsme si na farmě vydělali na letenky do USA. Po svatbě jsme měli jen 13tisíc z darů svatbčanů, tak jsme chtěli vydělat si na bydlení.
Teď jsem mailovala s manelem, tak jsem la do mdlob, jak on sice taky uznává nějaké to své proviněníčko, ale v principu za to ve mohu JÁ. e já mám jít za poradcem nebo my, ale NIKDE, e on! ALE: já u k psycholoce chodila, mluvím o naí situaci s lidmi. To on NECHCE slyet pravdu a něco s ní udělat. Já s ním u nikam chodit nechci, u to ani nemá význam. Dříve jsem ochotná byla. Jen jsem tvrdila, e to moc k ničemu nebude- e prvně on musí k někomu chodit. Vak jsem u psala, co mi říkala psycholoka: e od něj nemám čekat, e se bude chtít změnit= e se změní.
U jsem to vydýchala- pořád je ve mě ta jiskřička, e začne o svém vztahu k penězům přemýlet. Je to zoufalý. Fakt mi díky emocím na chvíli úplně vypnul mozek. Raději si dám holky "voraz" nebo tu budu psát "off topic". Díky Vám vem, co jste mi věřili i Vám, kteří jste se snaili mi (začít) věřit! Páá a pěkný Silvestr.no ví , to je ono ....ON PROBLÉM NEMÁ , je mu dobře . NMá hot y. Proč neustále zodpovědnost za svoje rozhodnutí a chování hází na něj. Problém má ty a řeit ho můe jen ty.
mamak, není podstatné, kde jste vude byli a co vechno jste viděli. Co bylo, to bylo - důleité je to, co je teď a z toho musí vycházet.
Tvůj manel skutečně ádný problém nemá - jak by ho taky mohl mít, kdy si ije jako king a opasky si utahujete vy?!? Ty bys potřebovala navtívit nějakého finančního poradce plus právníka, vysvětlit jim celou rodinnou situaci a nechat si navrhnout nějaká řeení, abyste se a) z těch dluhů nějak vybabrali a za b) aby Ti odborníci poradili, jak postupovat, aby Tvůj manel netahal celou rodinu ustavičně do nějakých dluhových pastí.
Nezlob se na mě, ale Ty píe velmi obecně a velmi mlhavě o důvodech a podmínkách vaí dluhové pasti, take se nemůe divit, e se Ti tady dostane rad rovně velmi obecných a velmi mlhavých
Základní pravidlo pro přeití je: postarat se o to, aby dluhy nenarůstaly a postarat se o to, jakým způsobem se budou řeit, čili si v první řadě vyřeit otázku financí a teprve potom se zabývat vlastním neutěeným manelstvím. Jakmile bude řeit manela, manela, pak dlouho nic a potom zase manela, můe se dočkat toho, e zatímco bude řeit nezodpovědného chlapa, dluhová past za vámi sklapne tak neprodyně, e skončíte s exekutorem v zádech někde na ubytovně. Takové případy tady u bohuel taky byly ...
Není tady
mamak napsal(a):
Domnívám se, e bez sebeovládání a sebeobětování nae manelství i svět půjde k horímu.
Máte pravdu, e jsem ila trocha či dost v nereálu, omlouvala jeho vztah k penězům jeho geny. ................. Přesto v praxi má tu pokladnici jeden z partnerů víc "v ruce", víc pod dohledem, víc hlídá rozpočet. Domnívám se, e je vdycky lepí, kdy to bývá (milující) mu. Ale v praxi i v téhle oblasti můe být ikovnějí ena.
Ja jen ziram. K cemu horsimu uz by ses chtela dopracovat? vy zijete jako socialni pripadi a manzel si jako konicka nakupuje auta, bezcene pozemky, znackove obleceni a pfrosudtruje za neco pul milionu!!!!
Mam pocit, ze jsi vyrustala v nabozenskem prostredi, ktere te naucilo povinnemu sebeobetovani, povinnost drzet manzelstvi za kazdou cenu a idealizovanim muzu jako celku.
Muz nema co drzet kasu, neda se omlouvat a v tomto pripade neni zadny flegmatik, ale PARAZIT a hajzlik jako delo.
Tohle jiste snasis delsi dobu, ja bych ani nedoufala na zlepseni. Tvuj manzel je dospely a ma naprostou zodpovednost za to co dela. Bohuzel jeho financni vystrelky si donasis i ty. Ja bych se s nim rozloucila.
Hesla o tom, ze nekdo lituje , ze se jednou rozvedl, jsou jen blabol.
PS: uplne stejny blabol je to, ze muz je hlava rodiny a zena ten krk.
Není tady
majkafa napsal(a):
mamak napsal(a):
Nejsem. Jsem prý "protestant".
Jessico, s tou Vlčicí jsem se zasmála. Ty bude nějaká prýmařka. Připoměla jsi mi jednoho bezva kámoe. To byl nejlepí příspěvek- s humorem.
A p holky, já ráda kecám. Tak mě pořád nezapojujte :-))Vak to píu, e kecá. Nuda nebo objednaná zakázka na oivení babinetu?
Četla jsem jen kousek, potom u jsem přeskakovala řádky, příspěvek zřejmě počítá s naivitou čtenářek, to nejsme!
Není tady
TAk jednak si myslim, ze jeji vyraz "rada kecam" nebyl o lhani, ale ze si rada "popovida"...
Hm, Nokturno, kdo "preskakuje radky" a pak dela zavery o neci naivite...
Není tady