Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#151 30. 12. 2011 15:48

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Je to na rozvod?

PPavlaa napsal(a):

Selima napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

mně se taky líbí víc tmaví. smile vyjímka je brad pitt .. gloria

Jj a Paul Newman, nech mu je zem žahká... Predvčerom ma dostal Robert Downey Jr. - na blbý film asi pôjdem len kvôli nemu... tongue

jj newman je/byl taky dobrej a ty jeho oči .. smile
cos s ním viděla, že tě dostal ?

Práve len úryvky z npvého Sherlocka Homesa, ktorý vyzerá ako totálna kravina, ale Robert je tongue tummenupp godlike

Poriadok je potešenie rozumu a chaos je slasou fantázie.“ Paul Claudel
Brita

Není tady

#152 30. 12. 2011 16:21

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

tak na to se budu muset podívat, a se taky pokochám ..

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#153 30. 12. 2011 16:40

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Selima napsal(a):

Jj a Paul Newman, nech mu je zem žahká... Predvčerom ma dostal Robert Downey Jr. - na blbý film asi pôjdem len kvôli nemu... tongue

Práve len úryvky z npvého Sherlocka Homesa, ktorý vyzerá ako totálna kravina, ale Robert je tongue tummenupp godlike

No, myslím, že bychom byly rivalkami ....... A to se mi zas tak moc často nestává, tebe asi taky dostanou chytrý oči, viď? wink

Lež se nastoluje jako světový řád.
Franz Kafka

Není tady

#154 30. 12. 2011 18:27

agewa
♥♥♥♥♥♥-

mamak napsal(a):

Tož jsem asi špatně dala odeslat...
V USA a Izraeli jsme byli na začátku manželství, proto to nesedí. V Izraeli jsme si na farmě vydělali na letenky do USA. Po svatbě jsme měli jen 13tisíc z darů svatbčanů, tak jsme chtěli vydělat si na bydlení.
Teď jsem mailovala s manželem, tak jsem šla do mdlob, jak on sice taky uznává nějaké to své proviněníčko, ale v principu za to vše mohu JÁ. Že já mám jít za poradcem nebo my, ale NIKDE, že on! ALE: já už k psycholožce chodila, mluvím o naší situaci s lidmi. To on NECHCE slyšet pravdu a něco s ní udělat. Já s ním už nikam chodit nechci, už to ani nemá význam. Dříve jsem ochotná byla. Jen jsem tvrdila, že to moc k ničemu nebude- že prvně on musí k někomu chodit. Však jsem už psala, co mi říkala psycholožka: že od něj nemám čekat, že se bude chtít změnit= že se změní.
Už jsem to vydýchala- pořád je ve mě ta jiskřička, že začne o svém vztahu k penězům přemýšlet. Je to zoufalý. Fakt mi díky emocím na chvíli úplně vypnul mozek. Raději si dám holky "voraz" nebo tu budu psát "off topic". Díky Vám všem, co jste mi věřili i Vám, kteří jste se snažili mi (začít) věřit! Páá a pěkný Silvestr.

no víš , to je ono ....ON PROBLÉM NEMÁ , je mu dobře . NMᚠhot y. Proč neustále zodpovědnost za svoje rozhodnutí a chování házíš na něj. Problém mᚠty a řešit ho můžeš jen ty.

Není tady

#155 30. 12. 2011 21:35

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Bramborka napsal(a):

Selima napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

No, myslím, že bychom byly rivalkami ....... A to se mi zas tak moc často nestává, tebe asi taky dostanou chytrý oči, viď? wink

stolt Také oči, čo sa v nich zrkadlí duša.... tongue ale ani tmavé (alebo blond či šedivé, nech nežerem) kučeravé vlasy nie sú na zahodenie... big_smile plus zvyšok...

Brita

Není tady

#156 30. 12. 2011 21:38

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

A priznám sa ešte k Johnymu Deppovi - to je moja takná láááska... Videla som ho na jednom súkromnom videu, respektvíe v nefilmovom rozhovore, nenalíčeného a nenastrojeného, ale aj tak bol úžasný... a fascinoval ma aj obsah toho, čo hovoril - myslím, že pokeca s ním by nebolo márne... tummenupp

Brita

Není tady

#157 31. 12. 2011 11:58

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

jo tak pro toho mám taky slabost stolt

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#158 31. 12. 2011 12:41

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

agewa napsal(a):

mamak napsal(a):

Tož jsem asi špatně dala odeslat...
V USA a Izraeli jsme byli na začátku manželství, proto to nesedí. V Izraeli jsme si na farmě vydělali na letenky do USA. Po svatbě jsme měli jen 13tisíc z darů svatbčanů, tak jsme chtěli vydělat si na bydlení.
Teď jsem mailovala s manželem, tak jsem šla do mdlob, jak on sice taky uznává nějaké to své proviněníčko, ale v principu za to vše mohu JÁ. Že já mám jít za poradcem nebo my, ale NIKDE, že on! ALE: já už k psycholožce chodila, mluvím o naší situaci s lidmi. To on NECHCE slyšet pravdu a něco s ní udělat. Já s ním už nikam chodit nechci, už to ani nemá význam. Dříve jsem ochotná byla. Jen jsem tvrdila, že to moc k ničemu nebude- že prvně on musí k někomu chodit. Však jsem už psala, co mi říkala psycholožka: že od něj nemám čekat, že se bude chtít změnit= že se změní.
Už jsem to vydýchala- pořád je ve mě ta jiskřička, že začne o svém vztahu k penězům přemýšlet. Je to zoufalý. Fakt mi díky emocím na chvíli úplně vypnul mozek. Raději si dám holky "voraz" nebo tu budu psát "off topic". Díky Vám všem, co jste mi věřili i Vám, kteří jste se snažili mi (začít) věřit! Páá a pěkný Silvestr.

no víš , to je ono ....ON PROBLÉM NEMÁ , je mu dobře . NMᚠhot y. Proč neustále zodpovědnost za svoje rozhodnutí a chování házíš na něj. Problém mᚠty a řešit ho můžeš jen ty.

mamak, není podstatné, kde jste všude byli a co všechno jste viděli. Co bylo, to bylo - důležité je to, co je teď a z toho musíš vycházet.

Tvůj manžel skutečně žádný problém nemá - jak by ho taky mohl mít, když si žije jako king a opasky si utahujete vy?!? Ty bys potřebovala navštívit nějakého finančního poradce plus právníka, vysvětlit jim celou rodinnou situaci a nechat si navrhnout nějaká řešení, abyste se a) z těch dluhů nějak vybabrali a za b) aby Ti odborníci poradili, jak postupovat, aby Tvůj manžel netahal celou rodinu ustavičně do nějakých dluhových pastí.

Nezlob se na mě, ale Ty píšeš velmi obecně a velmi mlhavě o důvodech a podmínkách vaší dluhové pasti, takže se nemůžeš divit, že se Ti tady dostane rad rovněž velmi obecných a velmi mlhavých smile

Základní pravidlo pro přežití je: postarat se o to, aby dluhy nenarůstaly a postarat se o to, jakým způsobem se budou řešit, čili si v první řadě vyřešit otázku financí a teprve potom se zabývat vlastním neutěšeným manželstvím. Jakmile budeš řešit manžela, manžela, pak dlouho nic a potom zase manžela, můžeš se dočkat toho, že zatímco budeš řešit nezodpovědného chlapa, dluhová past za vámi sklapne tak neprodyšně, že skončíte s exekutorem v zádech někde na ubytovně. Takové případy tady už bohužel taky byly ... grater

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#159 5. 1. 2012 19:11

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

mamak napsal(a):

Domnívám se, že bez sebeovládání a sebeobětování naše manželství i svět půjde k horšímu.
Máte pravdu, že jsem žila trocha či dost v nereálu, omlouvala jeho vztah k penězům jeho geny.  ................. Přesto v praxi má tu pokladnici jeden z partnerů víc "v ruce", víc pod dohledem, víc hlídá rozpočet. Domnívám se, že je vždycky lepší, když to bývá (milující) muž. Ale v praxi i v téhle oblasti může být šikovnější žena.

Ja jen ziram. K cemu horsimu uz by ses chtela dopracovat? vy zijete jako socialni pripadi a manzel si jako konicka nakupuje auta, bezcene pozemky, znackove obleceni a pfrosudtruje za neco pul milionu!!!!

Mam pocit, ze jsi vyrustala v nabozenskem prostredi, ktere te naucilo povinnemu sebeobetovani, povinnost drzet manzelstvi za kazdou cenu a idealizovanim muzu jako celku.

Muz nema co drzet kasu, neda se omlouvat a v tomto pripade neni zadny flegmatik, ale PARAZIT a hajzlik jako delo.

Tohle jiste snasis delsi dobu, ja bych ani nedoufala na zlepseni. Tvuj manzel je dospely a ma naprostou zodpovednost za to co dela. Bohuzel jeho financni vystrelky si donasis i ty. Ja bych se s nim rozloucila.

Hesla o tom,  ze nekdo lituje , ze se jednou rozvedl, jsou jen blabol.

PS: uplne stejny blabol je to, ze muz je hlava rodiny a zena ten krk.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#160 5. 1. 2012 19:47

nokturno
♥♥♥----

majkafa napsal(a):

mamak napsal(a):

Nejsem. Jsem prý "protestant".
Jessico, s tou Vlčicí jsem se zasmála. Ty budeš nějaká šprýmařka. Připoměla jsi mi jednoho bezva kámoše. To byl nejlepší příspěvek- s humorem.
A pššš holky, já ráda kecám. Tak mě pořád nezapojujte :-))

Však to píšu, že kecáš. Nuda nebo objednaná zakázka na oživení babinetu? vissla

Četla jsem jen kousek, potom už jsem přeskakovala řádky,  příspěvek zřejmě počítá s naivitou čtenářek, to nejsme! dumbom

Není tady

#161 5. 1. 2012 22:18

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

TAk jednak si myslim, ze jeji vyraz "rada kecam" nebyl o lhani, ale ze si rada "popovida"...
Hm, Nokturno, kdo "preskakuje radky" a pak dela zavery o neci naivite... va

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí