Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 5. 1. 2012 8:38

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Objednávky (tam někde venku)

Fyzično pri otm, tipujem, majú obe pohlavia, ale obe majú väčšinou aj psychično, aspoň moja skúsenosť je taká. A ja pri tom mávam dokonca ku.evsky duchovno, občas až transcendentálne zážitky. stolt big_smile
Objednávať zľahka v tísni je podľa mňa nie že vyšší dívčí, ale priam Harvard... big_smile A presne to by som sa potrebovala naučiť... Vôľa mi inak funduje, aj intuícia, ale tie pochybnosti, tie kŕče! dumbom

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#77 5. 1. 2012 16:23

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Jessika napsal(a):

Jaku napsal(a):

Jessika napsal(a):

co je na sexu neduchovního?

ale jdi - sex je přece a především   f y z i č n o !!!!!!! O duševním sexu může být snad řeč jen tehdy,když na něj myslíš nebo se ti o něm zdá,ne.

f y z i č n o  při tom, myslím,  mají spíš chlapi
já mám při tom p s y ch i č n o  wink

jak panna Mária - taky nevěděla,jak k tomu přišla.........big_smilebig_smile

Není tady

#78 5. 1. 2012 21:05

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Jessika napsal(a):

lupina montana napsal(a):

Vlk a Drak jsou na duchovním i když jsou na Sexuologickým cool

Jak pro koho - pro někoho je duchovno všude - což jsem se tím právě snažila říct.

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#79 5. 1. 2012 21:51

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Jessika napsal(a):

Vlk a Drak jsou na duchovním i když jsou na Sexuologickým cool

Jak pro koho - pro někoho je duchovno všude - což jsem se tím právě snažila říct.

Vnímám to stejně, tak jsem chtěla naznačit, že není třeba Jaku nic vysvětlovat stolt

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#80 5. 1. 2012 22:24

majkafa
Host

(sex) Milování s mým milým je hluboce duchovní.

#81 6. 1. 2012 9:01

agewa
♥♥♥♥♥♥-

pro mě je sex nebo milování obojí - fyzično i psychično. nevím, proč má někdo problém s tím přiznat , že i tělesno při tom hraje velkou roli a je také důvodem , proč sex provozujeme.

Není tady

#82 8. 1. 2012 18:23

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Tak přátelé, dneska mě osvítilo, tak se s váma podělím.
Napadlo mě totiž, že objednávky by bylo daleko lepší adresovat trpaslíkům, než andělům, vesmíru, nebo bohům.
A to sice proto, že (jak znovu připomínám) objednávky fungujou POUZE, když se člověk chová, jako když si hraje...tančí....flirtuje.
To je jedna ze dvou základních, a snad i jediných zákonitostí Vosení.
No - a když se obracíme k vesmíru, bohům, andělům, může nás brzdit ostych, respekt, nedostatek vlastní důležitosti (platí zejména pro holky cool ) a tudíž se pak nezadaří.
Protože když si člověk hraje (tančí, flirtuje) s ostychem, pocitem nedostatečnosti, ba trapnosti - no, každej si představí, jak to pak dopadá.
A já si myslím, že právě tak to dopadá i s našima objednávkama.
Jenže! Obrátíme-li se na trpajzliky, většinou tenhle problém zmizí, není-liž pravda?
S trpajzlikama se prostě tak nějak lépe hraje lol A když se jim za odměnu naleje na zápraží trocha plzně, tak si myslím, že by to mělo fungovat líp, než co ostatní.
Navíc- trpaslíci jsou experti na hmotu, žejo - a hmota, hmotné věci a REÁLNÉ děje jsou to, co VOSením nejlíp funguje.
Vlastně teda TOSením, když tak o tom přemejšlím cool

Není tady

#83 8. 1. 2012 20:49

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

Platí to i na toho trpaslíka, co mi žere v pračce ponožky?

Není tady

#84 8. 1. 2012 20:54

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

Já ti nevím, Lupínko, trpaslíci umějí být pěkný poťouchlíci......aby ty objednávky nebrali tak jako po svým.

Není tady

#85 8. 1. 2012 20:58

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Mne minule jednu dodatone vypľul - treba to naňho skúsiť. wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#86 8. 1. 2012 22:49

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Jessika napsal(a):

Platí to i na toho trpaslíka, co mi žere v pračce ponožky?

Trpaslíci ponožky nežerou. Trpaslíci je schovávají. Ponožky "žere" ponožkožrout a to není trpaslík, ale běs.  Bydlí v bubnu pračky a když pračka ždímá, tak ponožkožrout způsobuje zmizení ponožky pomocí vířivého pohybu bubnu. Jedná se o klasický přechod z jedné dimenze do jiné prostřednictvím spirály.  Vysvětlení, proč bere právě ponožky a ne např. kalhotky nebo tílka, tkví v tom, že ponožkožrout potřebuje ze své běsí podstaty udržovat spojení s tímto světem, aby mohl lidi nasírat. Tak proto vždycky sebere jednu ponožku, polovinu z páru, a druhá zůstává tady jako spojka, aktivovaná vždy, když se člověk rozčílí, že zase chybí ponožka. A na to ponožkožrout čeká a tím lidským naštváním se živí a baví, protože to je jeho běsí poslání. stolt

Upravil(a) haiel (8. 1. 2012 22:53)

Není tady

#87 8. 1. 2012 22:58

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Vlku, s těma trpaslíkama....já ti nevim, čéče....ono by to určitě šlo, ale domnívám se, že jenom v těch případech, kdy má člověk nějaký ty bytostě ochočený.  Jestli nemá u nich rešpekt, tak by si z člověka mohly vystřelovat hmm

Není tady

#88 9. 1. 2012 8:04

agewa
♥♥♥♥♥♥-

tak to řešte s domácím skřítkem. ten je přímo uspůspben k pomoci lidem.Je to i jeho velká radost

Není tady

#89 9. 1. 2012 12:35

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Já myslím, že respekt je samozřejmě podmínkou - ale kdo vážně uvažuje o Vosení a Tosení, tak u toho nějkej základní respekt předpokládám, proto jsem ani nezmiňovala cool
A kdo nemá? Nojo.....tomu to trpajzlici vysvětlej osobně! rock

Jo, domácí nejvíc přicházejí v úvahu - musím se přiznat, že jsme jednou s dcerou zkoušely vypátrat trpaslíky v Doupově - vojenském prostoru, odkud byli údajně vyhnáni, ale podle jistých známek se tam zase vraceli.
Neměly jsme z toho pátrání dobrej pocit, tak jsme toho nechaly - a zaplatily jsme autohrnkem (takovým tím hrnkem, co se ohřívá v autě ve zdířce) Co mně se týče, ráda jsem ho tam nechala lol
Takže na "divoký" trpaslíky bych šla s maximální úctou, prosím. Nenadarmo praví Terry Pratchett, že když jste trpasličího vzrůstu, má to tu výhodu, že máte zuby přesně ve výšce koulí vašeho nepřítele cool

Není tady

#90 9. 1. 2012 12:41

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Draku, tvoje vysvětlení ohledně ponožkožrouta je tak brilantní, že vysvětluje všechno! tummenupp Hlavně to, proč se mi ponožky přestaly ztrácet, když mi to začlo být jedno lol

Není tady

#91 9. 1. 2012 13:26

Lvice
♥♥♥♥♥--
Místo: Vesmír

Tak u nás máme navíc ještě běsa hračkožrouta cool. Nejedná se o běsa, nýbržto o bubáka obecného. Ta beftie čeká do úplné tmy a pak záhadně pojídá kousky puzzlíků, různých skládaček, skleněné kuličky z překážkové dráhy, aby si nebylo čím posílat. Zlomyslně se mi chechtají, když zoufale hledám chybějící části cool. Ale já na ně vyzrála. Každý večer otevřu okno, pronesu kouzelnou formuli a všechny bubáky vyhážu z okna ven. cool. Občas sice něco zmizí, ale pak se to časem objeví přemístěné zašťouchané do křesla, v kapse tepláčků, zakutálené pod gaučem a tak big_smile. Bubáci maj smolíka big_smile.

Člověk musí mít vždycky cíl, ale nemusí se vždycky trefit.

Není tady

#92 9. 1. 2012 13:28

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

lvice, hezkej obrázek smile

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#93 9. 1. 2012 14:27

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Když něco doma nemůžeme najít, obracím skleničku dnem dolů a prosím, at najdu tu věc, na kterou myslím. Pak jdu a najdu ji (dělávala to moje babička, dělá to moje mamka, věří tomu a dělaj i mí  kluci). Je to neuvěřitelné, ale funguje to.
Pak obracím skleničku zpět a poděkuju.
Na ponožky jsem koupila cca před půl rokem koliky. A páruju do pračky před praním. Takže už se mi taky neztrácí.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#94 9. 1. 2012 16:09

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Když něco doma nemůžeme najít, obracím skleničku dnem dolů a prosím, at najdu tu věc, na kterou myslím. Pak jdu a najdu ji (dělávala to moje babička, dělá to moje mamka, věří tomu a dělaj i mí  kluci). Je to neuvěřitelné, ale funguje to.
Pak obracím skleničku zpět a poděkuju.
Na ponožky jsem koupila cca před půl rokem koliky. A páruju do pračky před praním. Takže už se mi taky neztrácí.

va My ich tak máme normálne... Nemyslela si dnom nahor?
Ponožky tiež párujem, ale akurát včera som bohovala, lebo jedna (tá vnútri druhej) sa mi blbo vyprala! Mám dilemno: ponožky špinavé alebo singl pre jednonožcov... grater kapitulation

Brita

Není tady

#95 9. 1. 2012 16:25

majkafa
Host

Tak přátelé, dneska mě osvítilo, tak se s váma podělím.
Napadlo mě totiž, že objednávky by bylo daleko lepší adresovat trpaslíkům, než andělům, vesmíru, nebo bohům.
A to sice proto, že (jak znovu připomínám) objednávky fungujou POUZE, když se člověk chová, jako když si hraje...tančí....flirtuje.
To je jedna ze dvou základních, a snad i jediných zákonitostí Vosení.
No - a když se obracíme k vesmíru, bohům, andělům, může nás brzdit ostych, respekt, nedostatek vlastní důležitosti (platí zejména pro holky cool ) a tudíž se pak nezadaří.
Protože když si člověk hraje (tančí, flirtuje) s ostychem, pocitem nedostatečnosti, ba trapnosti - no, každej si představí, jak to pak dopadá.
A já si myslím, že právě tak to dopadá i s našima objednávkama.
Jenže! Obrátíme-li se na trpajzliky, většinou tenhle problém zmizí, není-liž pravda?
S trpajzlikama se prostě tak nějak lépe hraje lol A když se jim za odměnu naleje na zápraží trocha plzně, tak si myslím, že by to mělo fungovat líp, než co ostatní.
Navíc- trpaslíci jsou experti na hmotu, žejo - a hmota, hmotné věci a REÁLNÉ děje jsou to, co VOSením nejlíp funguje.
Vlastně teda TOSením, když tak o tom přemejšlím cool

Lupi to je hezký.
Sím, můžu objednávat i u trpaslíka konkrétního? Gimliho z Pána prstenů? Ale přemýšlím, jestli tam bych ostych neměla, jestli to nemá být někdo spíš neurčitý, než určitý?

#96 9. 1. 2012 18:15

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Já bych dala přednost neurčitosti, Majko lol přece jen....má to větší záběr. Jo, kdyby se mi tak nějakej domácí přímo představil, to by byla jiná......

Není tady

#97 9. 1. 2012 18:17

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Mně to nepřijde neuvěřitelný, Duši - jen mezi náma, ono jde v zásadě o to, jak očůrat vlastní mysl a přimět ji spolupracovat, že....a když ti k tomu stačí sklenička, tak jsi velká čarůda tummenupp

Není tady

#98 9. 1. 2012 19:09

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

Můj pračkotrplaslík ponožky vydává zpět až po určité době a protože se v tomto mezičase nudí, tak mi je vždy obarví.
Ale je mi to putýnka, protože to mi nevadí.

Vadí mi ty větší trpajzlíci, co mi pořád do cesty přistrkují stoly, krabice (jen ty těžké a velké) a skříně.
Jak na ty?  dumbom

P.S.
Trpaslíka hračkožrouta jsme měli doma taky, ale spolupracoval s jedním takovým, co mu kostičky lega kradl a pohazoval mi je přímo pod nohy... Zajímavé, že pouze kostičky... na plyšáka jsem nikdy nešlápla butter

Není tady

#99 10. 1. 2012 7:04

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Mně to nepřijde neuvěřitelný, Duši - jen mezi náma, ono jde v zásadě o to, jak očůrat vlastní mysl a přimět ji spolupracovat, že....a když ti k tomu stačí sklenička, tak jsi velká čarůda tummenupp

Děkuju stolt
No fakt to funguje.
Seli - ano dnem vzhůru, ale asi je to jedno, hlavně obrátit.

Není tady

#100 10. 1. 2012 7:18

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

A proto mám zálusk na Modrou alfu. vissla

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí