29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ja som kedysi na strednej - po prečítaní Goetheho Utrpenia mladého Werthera - chcela zomrieť, aby mohlo celé ľudstvo byť šťastné... Mylsela som si, že by sa to dalo niečo ako Ježiš Vykupiteľ - len som nevedela, ako na to... Dnes som už skeptická. Zdá sa mi, že viac než o šťastie ide o akúsi rovnováhu, celkový balans celku, ktorý tvorí tak šťastie, ako aj nešťastie, svetlo a tma, zlo a dobro...
Upravil(a) Selima (2. 1. 2012 0:18)
Není tady
Sel, to jsem ráda, že jsi nepodlehla utrpení, takhle je to mnohem zajímavější
Není tady
Seli, aj ty, Brútus? Neboli sme nááhodou troška namyslené?
PAn, právě proto jsem použila slovo "spokojeny"
Není tady
Lupi, osobně si myslím, že ve slově "šťastný" je obsaženo i ono "spokojený". Opačně to tak nevnímám.
Není tady
lupina montana napsal(a):
Seli, aj ty, Brútus? Neboli sme nááhodou troška namyslené?
PAn, právě proto jsem použila slovo "spokojeny"
No, cca sedemnásťročné ego má dúfam automaticky odpustené...
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Lupi, osobně si myslím, že ve slově "šťastný" je obsaženo i ono "spokojený". Opačně to tak nevnímám.
Já si to nemyslím. Jsem šťastná, protože jsem po velmi dlouhé době potkala kamarádku z dětství, jsem šťastná, protože jsme všeci zdraví, jsem šťastná, že nám nic podstatného nechybí a taky že se těším na čtení těch nových knížek.... atd
Zároveň jsem momentálně krajně nespokojená, protože topení jaksi hapruje a je mi zima, oběd mi nechutnal a nemůžu se dovolat, kam potřebuju.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Opačně rozhodně ne - a jasně, slovo šťastný podle mě zahrnuje i slovo spokojený - jen si prostě myslím, že hladina na úrovni "spokojený" je docela dostačující....s občasnými výkyvy (hergot, to je slovo!) směr šťastný.
A že hladina "spokojená" je vlastně lepší, protože nejenže ji lze reálně docílit, ale umožňuje ty výkyvy směr štěstí - což je vždycky lepší, než naopak.
A osobně se mi více líbí hladina s vlnama, než hladina jako sklo
Není tady
A osobně se mi více líbí hladina s vlnama, než hladina jako sklo
Myslím, že slovo "šťastný" v téhle dimenzi není totožné s hladinou jako sklo
Navíc je to spíš vnitřní stav.
Vědomí tohlo, CO a KDO jsem, ať se děje, co se děje
Není tady
Jejda !
Jakpak si má člověk umět správně objednávat, když se tady teprve teď definuje význam slov...
Holky, neblbněte mi hlavu
Není tady
Nojo, Jess - vždycky je to dobrodrůžo Tuhle jedna zrovna těhotná spolucvičenka, povídá, že si přála, aby jí dali všichni pokoj - když uviděla můj vyděšenej výraz, lekla se taky, došlo jí to a zřejmě objednávku zrušila
Není tady
Nojo, Jess - vždycky je to dobrodrůžo
Tuhle jedna zrovna těhotná spolucvičenka, povídá, že si přála, aby jí dali všichni pokoj - když uviděla můj vyděšenej výraz, lekla se taky, došlo jí to a zřejmě objednávku zrušila
Ba. Co by taky dělala s x pokojema.
No, mohla by je pronajímat...
Není tady
Takhle nás to nenapadlo - to by ale mohlo vyjít
Není tady
Takhle nás to nenapadlo - to by ale mohlo vyjít
Nee. Kdyby tohle vycházelo, tak už bych měla pokojů...co pokojů....já už bych měla několik zámků. Nefunguje to. Přát si pokoj nefunguje. /smajlík, co vrtí hlavou/
Není tady
Asi si musíš přát rovnou ten zámek, no.....
Není tady
Ale né, mně by stačil ten pokoj. Že by nahoře nevěděli, jak to vypadá?
Já mám nápad! Já jim to namaluju! Namaluju drakovou, jak se spokojeně usmívá a kolem poletujou motýlci a voní kytičky a šumí potůček....to by mohlo zabrat, co říkáš?
Není tady
Dlouho jsem zde cetla, a nereagovala... "zpracovavala jsem"...
Ted uz vim, co chci rict:
Objednavky (tam nekde venku) se nam plni, az jsme celkove pripraveni prijmout jejich vyplneni...
Pokud si neco prejes, a pritom jenom malinko zavahas, jestli mas (si prat), jeste to nejni to prave orechove, aby nastoupil "zazrak"...
Není tady
Lupina,Haeyl - nezapomínejte ženské že jste naduchovním a ne na materiálním
Není tady
Vlk a Drak jsou na duchovním i když jsou na Sexuologickým
Není tady
haiel napsal(a):
Ale né, mně by stačil ten pokoj. Že by nahoře nevěděli, jak to vypadá?
Já mám nápad! Já jim to namaluju! Namaluju drakovou, jak se spokojeně usmívá a kolem poletujou motýlci a voní kytičky a šumí potůček....to by mohlo zabrat, co říkáš?
Rozhodně! Rozhodně - nemůže to uškodit!
Viki jo......to je to, co tu polřád opakujeme dokola, co se ták těžko dociluje a co jediné vskutku funguje. Pochybnosti prostě každé přání likvidujou, naleptávají, narušujou.
Proto se vždycky zdůrazňuje, že to má být hra, tanec, flirt s Univerzem....
Není tady
...Proto se vždycky zdůrazňuje, že to má být hra, tanec, flirt s Univerzem....
Jooo, Lupi, kdyz ono se lehce rika cloveku (pardon, ja mela na mysli "clovekovi v tisni") v tisni: ... prej si jenom tak zlehoucka"...
Clovjek v tisni, myslim, neumi delat "hru, tanec, flirt... ", proste proto, ze JE V TISNI...
Není tady
funguje. Pochybnosti prostě každé přání likvidujou, naleptávají, narušujou.
Proto se vždycky zdůrazňuje, že to má být hra, tanec, flirt s Univerzem....
...a taky urputné chtění tomu přání nedělá dobře. Přát si lehce jako mávnutí motýlích křídel, něco jako periferní vidění..., to občas funguje. Teda možná někomu vždycky, třeba to chce praxi
Není tady
To taky.
Jo, Viki, to je na tom právě to nesnadný umění nebejt u toho v tísni a když už jsi, spolehnout se na Vysoké síly
Není tady
co je na sexu neduchovního?
Není tady
Jessika napsal(a):
ale jdi - sex je přece a především f y z i č n o !!!!!!! O duševním sexu může být snad řeč jen tehdy,když na něj myslíš nebo se ti o něm zdá,ne.
Není tady
Jaku napsal(a):
Jessika napsal(a):
ale jdi - sex je přece a především f y z i č n o !!!!!!! O duševním sexu může být snad řeč jen tehdy,když na něj myslíš nebo se ti o něm zdá,ne.
f y z i č n o při tom, myslím, mají spíš chlapi
já mám při tom p s y ch i č n o
Není tady