6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ja som kedysi na strednej - po prečítaní Goetheho Utrpenia mladého Werthera - chcela zomrie, aby mohlo celé žudstvo by astné... Mylsela som si, e by sa to dalo niečo ako Jei Vykupitež - len som nevedela, ako na to... Dnes som u skeptická. Zdá sa mi, e viac ne o astie ide o akúsi rovnováhu, celkový balans celku, ktorý tvorí tak astie, ako aj neastie, svetlo a tma, zlo a dobro...
Upravil(a) Selima (2. 1. 2012 0:18)
Není tady
Sel, to jsem ráda, e jsi nepodlehla utrpení, takhle je to mnohem zajímavějí
Není tady
Seli, aj ty, Brútus? Neboli sme nááhodou troka namyslené?
PAn, právě proto jsem pouila slovo "spokojeny"
Není tady
Lupi, osobně si myslím, e ve slově "astný" je obsaeno i ono "spokojený". Opačně to tak nevnímám.
Není tady
lupina montana napsal(a):
Seli, aj ty, Brútus? Neboli sme nááhodou troka namyslené?
PAn, právě proto jsem pouila slovo "spokojeny"
No, cca sedemnásročné ego má dúfam automaticky odpustené...
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Lupi, osobně si myslím, e ve slově "astný" je obsaeno i ono "spokojený". Opačně to tak nevnímám.
Já si to nemyslím. Jsem astná, protoe jsem po velmi dlouhé době potkala kamarádku z dětství, jsem astná, protoe jsme veci zdraví, jsem astná, e nám nic podstatného nechybí a taky e se těím na čtení těch nových kníek.... atd
Zároveň jsem momentálně krajně nespokojená, protoe topení jaksi hapruje a je mi zima, oběd mi nechutnal a nemůu se dovolat, kam potřebuju.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Opačně rozhodně ne - a jasně, slovo astný podle mě zahrnuje i slovo spokojený - jen si prostě myslím, e hladina na úrovni "spokojený" je docela dostačující....s občasnými výkyvy (hergot, to je slovo!) směr astný.
A e hladina "spokojená" je vlastně lepí, protoe nejene ji lze reálně docílit, ale umoňuje ty výkyvy směr těstí - co je vdycky lepí, ne naopak.
A osobně se mi více líbí hladina s vlnama, ne hladina jako sklo
Není tady
A osobně se mi více líbí hladina s vlnama, ne hladina jako sklo
Myslím, e slovo "astný" v téhle dimenzi není totoné s hladinou jako sklo
Navíc je to spí vnitřní stav.
Vědomí tohlo, CO a KDO jsem, a se děje, co se děje
Není tady
Jejda !
Jakpak si má člověk umět správně objednávat, kdy se tady teprve teď definuje význam slov...
Holky, neblbněte mi hlavu
Není tady
Nojo, Jess - vdycky je to dobrodrůo Tuhle jedna zrovna těhotná spolucvičenka, povídá, e si přála, aby jí dali vichni pokoj - kdy uviděla můj vyděenej výraz, lekla se taky, dolo jí to a zřejmě objednávku zruila
Není tady
Nojo, Jess - vdycky je to dobrodrůo Tuhle jedna zrovna těhotná spolucvičenka, povídá, e si přála, aby jí dali vichni pokoj - kdy uviděla můj vyděenej výraz, lekla se taky, dolo jí to a zřejmě objednávku zruila
Ba. Co by taky dělala s x pokojema.
No, mohla by je pronajímat...
Není tady
Takhle nás to nenapadlo - to by ale mohlo vyjít
Není tady
Takhle nás to nenapadlo - to by ale mohlo vyjít
Nee. Kdyby tohle vycházelo, tak u bych měla pokojů...co pokojů....já u bych měla několik zámků. Nefunguje to. Přát si pokoj nefunguje. /smajlík, co vrtí hlavou/
Není tady
Asi si musí přát rovnou ten zámek, no.....
Není tady
Ale né, mně by stačil ten pokoj. e by nahoře nevěděli, jak to vypadá?
Já mám nápad! Já jim to namaluju! Namaluju drakovou, jak se spokojeně usmívá a kolem poletujou motýlci a voní kytičky a umí potůček....to by mohlo zabrat, co říká?
Není tady
Dlouho jsem zde cetla, a nereagovala... "zpracovavala jsem"...
Ted uz vim, co chci rict:
Objednavky (tam nekde venku) se nam plni, az jsme celkove pripraveni prijmout jejich vyplneni...
Pokud si neco prejes, a pritom jenom malinko zavahas, jestli mas (si prat), jeste to nejni to prave orechove, aby nastoupil "zazrak"...
Není tady
Lupina,Haeyl - nezapomínejte enské e jste naduchovním a ne na materiálním
Není tady
Vlk a Drak jsou na duchovním i kdy jsou na Sexuologickým
Není tady
haiel napsal(a):
Ale né, mně by stačil ten pokoj. e by nahoře nevěděli, jak to vypadá?
Já mám nápad! Já jim to namaluju! Namaluju drakovou, jak se spokojeně usmívá a kolem poletujou motýlci a voní kytičky a umí potůček....to by mohlo zabrat, co říká?
Rozhodně! Rozhodně - nemůe to ukodit!
Viki jo......to je to, co tu polřád opakujeme dokola, co se ták těko dociluje a co jediné vskutku funguje. Pochybnosti prostě kadé přání likvidujou, naleptávají, naruujou.
Proto se vdycky zdůrazňuje, e to má být hra, tanec, flirt s Univerzem....
Není tady
...Proto se vdycky zdůrazňuje, e to má být hra, tanec, flirt s Univerzem....
Jooo, Lupi, kdyz ono se lehce rika cloveku (pardon, ja mela na mysli "clovekovi v tisni") v tisni: ... prej si jenom tak zlehoucka"...
Clovjek v tisni, myslim, neumi delat "hru, tanec, flirt... ", proste proto, ze JE V TISNI...
Není tady
funguje. Pochybnosti prostě kadé přání likvidujou, naleptávají, naruujou.
Proto se vdycky zdůrazňuje, e to má být hra, tanec, flirt s Univerzem....
...a taky urputné chtění tomu přání nedělá dobře. Přát si lehce jako mávnutí motýlích křídel, něco jako periferní vidění..., to občas funguje. Teda moná někomu vdycky, třeba to chce praxi
Není tady
To taky.
Jo, Viki, to je na tom právě to nesnadný umění nebejt u toho v tísni a kdy u jsi, spolehnout se na Vysoké síly
Není tady
co je na sexu neduchovního?
Není tady
Jessika napsal(a):
ale jdi - sex je přece a předevím f y z i č n o !!!!!!! O duevním sexu můe být snad řeč jen tehdy,kdy na něj myslí nebo se ti o něm zdá,ne.
Není tady
Jaku napsal(a):
Jessika napsal(a):
ale jdi - sex je přece a předevím f y z i č n o !!!!!!! O duevním sexu můe být snad řeč jen tehdy,kdy na něj myslí nebo se ti o něm zdá,ne.
f y z i č n o při tom, myslím, mají spí chlapi
já mám při tom p s y ch i č n o
Není tady