Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 28. 12. 2011 10:10

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Re: Objednávky (tam někde venku)

PPavlaa napsal(a):

Dita.L napsal(a):

No ja si objednala hypnosu. Leta jsem to chtela "nezavazne" zkusit u profika a nikdy na to nedoslo. Ted koncem roku jsem se na ni dostala snuskou nahod takrka bez prace. A super !

proč tohle chce někdo nezávazně zkoušet ?

protože tonoucí se stébla chytá ...

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#27 28. 12. 2011 11:30

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

no u toho tonoucího bych právě čekala, že to nebude chtít nezávazně zkoušet a čekat léta, ale že prostě  vyhledá odborníka půjde si to pořešit. tohle mi spíš přišlo, že jako ze zvědavosti ..

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#28 28. 12. 2011 20:51

haiel
♥♥♥♥♥♥-

No a nakonec proč ne, člověk dělá ze zvědavosti onačejší kusy....hmm big_smile Pouhá zvědavost nemusí být vždycky špatně. Záleží, jak s tím zjištěným člověk naloží.

Není tady

#29 29. 12. 2011 9:01

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

lupina montana napsal(a):

haiel napsal(a):

Jessika napsal(a):

...............
Myslela jsem, že to nefunguje - objednávat objednávku.
Jinak to s tou lehkostí je jasan , když mi to vyšlo (JSEM skeptik)

To dělᚠsprávně. Drž se toho fest, poctivý skepticismus je nejkratší cesta mezi duchny stolt
smile

rocklol
Bramborko, moje zkušenost je ta, že objednávat se dá vlastně pouze v tanci....tanči a lehounce flirtuj s univerzem a ono okouzleno, nadělí ti, čeho žádáš....
Akorát, že často bychom potřebovali něco, když máme právě zlomenou paprču, nebo tak, že cool
V tom případě nastupuje Indiánská - ale to je holt zase zkouška víry, naděje a vytrvalosti.
Já ji ale používám, nebo mám pořád ještě polámaného kdeco.

Čo je Indiánska? va Prosím o vysvetlenie... Inak, mne to funguje, ale väčšinou s niekožkoročným omeškaním a trochu inak... Skoro ako Rádio Jerevan...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#30 29. 12. 2011 9:02

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Jessika napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Dita.L napsal(a):

No ja si objednala hypnosu. Leta jsem to chtela "nezavazne" zkusit u profika a nikdy na to nedoslo. Ted koncem roku jsem se na ni dostala snuskou nahod takrka bez prace. A super !

proč tohle chce někdo nezávazně zkoušet ?

protože tonoucí se stébla chytá ...

Alebo proste zo zvedavosti... ježiši, vy ste nikdy neboli strááášne zvedavé? Ja často... aj keď práve pri hypnóze to nebolo  a nie je až také urgentné.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#31 29. 12. 2011 10:29

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Já jsem zvědavá odjakživa rodna a prostě když mi něco nejde na rozum,udělám všechno, aby měla moje dušička pokoj. tongue

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#32 29. 12. 2011 11:02

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

haiel napsal(a):

No a nakonec proč ne, člověk dělá ze zvědavosti onačejší kusy....hmm big_smile Pouhá zvědavost nemusí být vždycky špatně. Záleží, jak s tím zjištěným člověk naloží.

tak to určitě. jen já bych asi nešla do něčeho takovýho ze zvědavosti. měla bych asi strach do toho jen tak takhle rejpat.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#33 29. 12. 2011 22:18

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Selima napsal(a):

Čo je Indiánska? va Prosím o vysvetlenie... Inak, mne to funguje, ale väčšinou s niekožkoročným omeškaním a trochu inak... Skoro ako Rádio Jerevan...

Takže ju asi používaš smile Hej, je to troška na dlhé lakte......no, predstavuješ si to niečo. Čím podrobnejšie, tým lepšie - a tešíš sa z tej predstavy. Teda, to až tak netreba, ale je to myslím lepšie. Ono sa to po čase zhmotní.

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#34 30. 12. 2011 16:33

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Mně se teda žádná přání neplní. Obvykle to, co si moc přeju, se nesplní a pokud se splní, tak jinak, než já to mám v úmyslu. Asi si neumím přát.

Není tady

#35 30. 12. 2011 23:08

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Takže ju asi používaš smile Hej, je to troška na dlhé lakte......no, predstavuješ si to niečo. Čím podrobnejšie, tým lepšie - a tešíš sa z tej predstavy. Teda, to až tak netreba, ale je to myslím lepšie. Ono sa to po čase zhmotní.

Tak to sa mi zhmotnilo všetko, akurát som občas zírala, čo som si to predstavovala... big_smile

Brita

Není tady

#36 31. 12. 2011 9:30

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

Sel, jaká byla nejdelší čekací lhůta? big_smile

Není tady

#37 31. 12. 2011 15:25

giorgino
♥♥♥♥♥--
Místo: Liberec/Jablonec

Já vím, že to není jako v restauraci, ale já bych si objednal následující: A jsou šastny všechny bytosti! smile

Není tady

#38 31. 12. 2011 15:27

majkafa
Host

giorgino, když se nad tím zamyslím, to bych neriskovala. smile

#39 31. 12. 2011 15:29

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Možná bych upřesnila - a všechny bytosti mají šanci někdy poznat kousek štěstí.

Není tady

#40 31. 12. 2011 17:58

giorgino
♥♥♥♥♥--

majkafa napsal(a):

Všechny bytosti stejně nakonec budou šastny. Toto mé přání se asi vyplní až při zániku vesmíru, předpokládám, že to nebude v roce 2012, jak předpovídali Májové.

Jinak Tě zdravím, majkafo, a přeji Ti vše dobré v novém roce. smile

Není tady

#41 31. 12. 2011 17:59

giorgino
♥♥♥♥♥--

Jessika napsal(a):

majkafa napsal(a):

Možná bych upřesnila - a všechny bytosti mají šanci někdy poznat kousek štěstí.

smile

Není tady

#42 31. 12. 2011 20:00

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Jessika napsal(a):

Jess, já a švagrová (která s tím má taky zkušenost) jsme standartně zažily rok až rok a půl - ale záleží i na naléhavosti přání, předpokládám. Pokud z jakéhokoliv důvodu vnitřně na přání netrváš, může to být i dvacet let, jako u mého bývalého šéfa, který chodil danou dobu kolem jednoho barokního domu, zálibně na něj hleděl a říkal si "tebe já chci". Jenže byl totáč, tak si asi druhou půlkou říkal, že je to trochu blbina - došlo na to až po plyšáku, teď tam má pracoviště smile

MAjko, nevidím důvod, proč by měl být průser, aby byly všechny bytosti šastny? va I když já bych řekla spíše "spokojeny".

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#43 1. 1. 2012 16:05

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

I něco si přát je potřeba správně umět:
http://www.eft.cz/index.php?option=com_ … Itemid=211

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#44 1. 1. 2012 16:19

mia
♥♥♥♥♥♥-

no já bych řekla, že člověku se splní to, o co se sám přičiní wink .......

Není tady

#45 1. 1. 2012 16:40

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Jessika napsal(a):

Jess, já a švagrová (která s tím má taky zkušenost) jsme standartně zažily rok až rok a půl - ale záleží i na naléhavosti přání, předpokládám. Pokud z jakéhokoliv důvodu vnitřně na přání netrváš, může to být i dvacet let, jako u mého bývalého šéfa, který chodil danou dobu kolem jednoho barokního domu, zálibně na něj hleděl a říkal si "tebe já chci". Jenže byl totáč, tak si asi druhou půlkou říkal, že je to trochu blbina - došlo na to až po plyšáku, teď tam má pracoviště smile

MAjko, nevidím důvod, proč by měl být průser, aby byly všechny bytosti šastny? va I když já bych řekla spíše "spokojeny".

tady souhlasím s majkafou, ono to štěstí znamená pro každýho něco jinýho a ten průser by tam klidně být mohl. ale to se mi zase vylučuje, že by byli šastní všichni ..

Není tady

#46 1. 1. 2012 16:48

majkafa
Host

Ppavlo, přesně tak. Dokud jsme tady na zemi v tomto roce, tak štěstí jednoho může být neštěstím druhého... Opravdu bych byla opatrná, když to neumím...
A předpokládám, že giorgino nepřál do následujícího bilionu let ale na kratší časový úsek...

#47 1. 1. 2012 18:04

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Jessika napsal(a):

Asi 20 rokov - na psa... big_smile A skoro tožko na chlapa presne podža objednávky  z mladosti, ale medzičasom už som chcela niečo iné... Takže rozchod a spresnenie objednávky. big_smile stolt

Brita

Není tady

#48 1. 1. 2012 18:05

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

giorgino napsal(a):

Já vím, že to není jako v restauraci, ale já bych si objednal následující: A jsou šastny všechny bytosti! smile

Smola je, že trebárs Fero Kaňarᚠasi nemôže by šastný, keď je šasntá tá protivná stará Blažková... big_smile Tomᚠtěžký...

Brita

Není tady

#49 1. 1. 2012 19:07

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

mia napsal(a):

no já bych řekla, že člověku se splní to, o co se sám přičiní wink .......

Tak o tom žádná, pokud si něco "správně" přeješ a pilně pro to pracuješ, nemůžeš to nedostat big_smile

Není tady

#50 1. 1. 2012 19:13

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Pokud jde o georginovo přání "nech jsou šatny všechny bytosti", sdílím ho s ním.
Protože slovo "šastny" v takhle niterném přání podle mne neobsahuje sobecké a nepřejicné touhy - iluze jednotlivých lidí o štěstí. Ale je myšleno a procítěno v jeho krystalicky čisté podobě.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí