29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
PPavlaa napsal(a):
Dita.L napsal(a):
No ja si objednala hypnosu. Leta jsem to chtela "nezavazne" zkusit u profika a nikdy na to nedoslo. Ted koncem roku jsem se na ni dostala snuskou nahod takrka bez prace. A super !
proč tohle chce někdo nezávazně zkoušet ?
protože tonoucí se stébla chytá ...
Není tady
no u toho tonoucího bych právě čekala, že to nebude chtít nezávazně zkoušet a čekat léta, ale že prostě vyhledá odborníka půjde si to pořešit. tohle mi spíš přišlo, že jako ze zvědavosti ..
Není tady
No a nakonec proč ne, člověk dělá ze zvědavosti onačejší kusy....
Pouhá zvědavost nemusí být vždycky špatně. Záleží, jak s tím zjištěným člověk naloží.
Není tady
lupina montana napsal(a):
haiel napsal(a):
Jessika napsal(a):
...............
Myslela jsem, že to nefunguje - objednávat objednávku.
Jinak to s tou lehkostí je jasan , když mi to vyšlo (JSEM skeptik)To děláš správně. Drž se toho fest, poctivý skepticismus je nejkratší cesta mezi duchny
Bramborko, moje zkušenost je ta, že objednávat se dá vlastně pouze v tanci....tanči a lehounce flirtuj s univerzem a ono okouzleno, nadělí ti, čeho žádáš....
Akorát, že často bychom potřebovali něco, když máme právě zlomenou paprču, nebo tak, že
V tom případě nastupuje Indiánská - ale to je holt zase zkouška víry, naděje a vytrvalosti.
Já ji ale používám, neboť mám pořád ještě polámaného kdeco.
Čo je Indiánska? Prosím o vysvetlenie... Inak, mne to funguje, ale väčšinou s niekoľkoročným omeškaním a trochu inak... Skoro ako Rádio Jerevan...
Není tady
Jessika napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Dita.L napsal(a):
No ja si objednala hypnosu. Leta jsem to chtela "nezavazne" zkusit u profika a nikdy na to nedoslo. Ted koncem roku jsem se na ni dostala snuskou nahod takrka bez prace. A super !
proč tohle chce někdo nezávazně zkoušet ?
protože tonoucí se stébla chytá ...
Alebo proste zo zvedavosti... ježiši, vy ste nikdy neboli strááášne zvedavé? Ja často... aj keď práve pri hypnóze to nebolo a nie je až také urgentné.
Není tady
Já jsem zvědavá odjakživa a prostě když mi něco nejde na rozum,udělám všechno, aby měla moje dušička pokoj.
Není tady
haiel napsal(a):
No a nakonec proč ne, člověk dělá ze zvědavosti onačejší kusy....
![]()
Pouhá zvědavost nemusí být vždycky špatně. Záleží, jak s tím zjištěným člověk naloží.
tak to určitě. jen já bych asi nešla do něčeho takovýho ze zvědavosti. měla bych asi strach do toho jen tak takhle rejpat.
Není tady
Selima napsal(a):
Čo je Indiánska?
Prosím o vysvetlenie... Inak, mne to funguje, ale väčšinou s niekoľkoročným omeškaním a trochu inak... Skoro ako Rádio Jerevan...
Takže ju asi používaš Hej, je to troška na dlhé lakte......no, predstavuješ si to niečo. Čím podrobnejšie, tým lepšie - a tešíš sa z tej predstavy. Teda, to až tak netreba, ale je to myslím lepšie. Ono sa to po čase zhmotní.
Není tady
Mně se teda žádná přání neplní. Obvykle to, co si moc přeju, se nesplní a pokud se splní, tak jinak, než já to mám v úmyslu. Asi si neumím přát.
Není tady
Selima napsal(a):
Čo je Indiánska?
Prosím o vysvetlenie... Inak, mne to funguje, ale väčšinou s niekoľkoročným omeškaním a trochu inak... Skoro ako Rádio Jerevan...
Takže ju asi používaš
Hej, je to troška na dlhé lakte......no, predstavuješ si to niečo. Čím podrobnejšie, tým lepšie - a tešíš sa z tej predstavy. Teda, to až tak netreba, ale je to myslím lepšie. Ono sa to po čase zhmotní.
Tak to sa mi zhmotnilo všetko, akurát som občas zírala, čo som si to predstavovala...
Není tady
Sel, jaká byla nejdelší čekací lhůta?
Není tady
Já vím, že to není jako v restauraci, ale já bych si objednal následující: Ať jsou šťastny všechny bytosti!
Není tady
giorgino, když se nad tím zamyslím, to bych neriskovala.
majkafa napsal(a):
Možná bych upřesnila - ať všechny bytosti mají šanci někdy poznat kousek štěstí.
Není tady
majkafa napsal(a):
Všechny bytosti stejně nakonec budou šťastny. Toto mé přání se asi vyplní až při zániku vesmíru, předpokládám, že to nebude v roce 2012, jak předpovídali Májové.
Jinak Tě zdravím, majkafo, a přeji Ti vše dobré v novém roce.
Není tady
Jessika napsal(a):
majkafa napsal(a):
Možná bych upřesnila - ať všechny bytosti mají šanci někdy poznat kousek štěstí.
Není tady
Jessika napsal(a):
Jess, já a švagrová (která s tím má taky zkušenost) jsme standartně zažily rok až rok a půl - ale záleží i na naléhavosti přání, předpokládám. Pokud z jakéhokoliv důvodu vnitřně na přání netrváš, může to být i dvacet let, jako u mého bývalého šéfa, který chodil danou dobu kolem jednoho barokního domu, zálibně na něj hleděl a říkal si "tebe já chci". Jenže byl totáč, tak si asi druhou půlkou říkal, že je to trochu blbina - došlo na to až po plyšáku, teď tam má pracoviště
MAjko, nevidím důvod, proč by měl být průser, aby byly všechny bytosti šťastny? I když já bych řekla spíše "spokojeny".
Není tady
I něco si přát je potřeba správně umět:
http://www.eft.cz/index.php?option=com_ … Itemid=211
Není tady
no já bych řekla, že člověku se splní to, o co se sám přičiní .......
Není tady
Jessika napsal(a):
Jess, já a švagrová (která s tím má taky zkušenost) jsme standartně zažily rok až rok a půl - ale záleží i na naléhavosti přání, předpokládám. Pokud z jakéhokoliv důvodu vnitřně na přání netrváš, může to být i dvacet let, jako u mého bývalého šéfa, který chodil danou dobu kolem jednoho barokního domu, zálibně na něj hleděl a říkal si "tebe já chci". Jenže byl totáč, tak si asi druhou půlkou říkal, že je to trochu blbina - došlo na to až po plyšáku, teď tam má pracoviště
MAjko, nevidím důvod, proč by měl být průser, aby byly všechny bytosti šťastny?I když já bych řekla spíše "spokojeny".
tady souhlasím s majkafou, ono to štěstí znamená pro každýho něco jinýho a ten průser by tam klidně být mohl. ale to se mi zase vylučuje, že by byli šťastní všichni ..
Není tady
Ppavlo, přesně tak. Dokud jsme tady na zemi v tomto roce, tak štěstí jednoho může být neštěstím druhého... Opravdu bych byla opatrná, když to neumím...
A předpokládám, že giorgino nepřál do následujícího bilionu let ale na kratší časový úsek...
Jessika napsal(a):
Asi 20 rokov - na psa... A skoro toľko na chlapa presne podľa objednávky z mladosti, ale medzičasom už som chcela niečo iné... Takže rozchod a spresnenie objednávky.
Není tady
giorgino napsal(a):
Já vím, že to není jako v restauraci, ale já bych si objednal následující: Ať jsou šťastny všechny bytosti!
Smola je, že trebárs Fero Kaňaráš asi nemôže byť šťastný, keď je šťasntá tá protivná stará Blažková... Tomáš těžký...
Není tady
mia napsal(a):
no já bych řekla, že člověku se splní to, o co se sám přičiní
.......
Tak o tom žádná, pokud si něco "správně" přeješ a pilně pro to pracuješ, nemůžeš to nedostat
Není tady
Pokud jde o georginovo přání "nechť jsou šťatny všechny bytosti", sdílím ho s ním.
Protože slovo "šťastny" v takhle niterném přání podle mne neobsahuje sobecké a nepřejicné touhy - iluze jednotlivých lidí o štěstí. Ale je myšleno a procítěno v jeho krystalicky čisté podobě.
Není tady