18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
PPavlaa napsal(a):
Dita.L napsal(a):
No ja si objednala hypnosu. Leta jsem to chtela "nezavazne" zkusit u profika a nikdy na to nedoslo. Ted koncem roku jsem se na ni dostala snuskou nahod takrka bez prace. A super !
proč tohle chce někdo nezávazně zkouet ?
protoe tonoucí se stébla chytá ...
Není tady
no u toho tonoucího bych právě čekala, e to nebude chtít nezávazně zkouet a čekat léta, ale e prostě vyhledá odborníka půjde si to pořeit. tohle mi spí přilo, e jako ze zvědavosti ..
Není tady
No a nakonec proč ne, člověk dělá ze zvědavosti onačejí kusy.... Pouhá zvědavost nemusí být vdycky patně. Záleí, jak s tím zjitěným člověk naloí.
Není tady
lupina montana napsal(a):
haiel napsal(a):
Jessika napsal(a):
...............
Myslela jsem, e to nefunguje - objednávat objednávku.
Jinak to s tou lehkostí je jasan , kdy mi to vylo (JSEM skeptik)To dělá správně. Dr se toho fest, poctivý skepticismus je nejkratí cesta mezi duchny
Bramborko, moje zkuenost je ta, e objednávat se dá vlastně pouze v tanci....tanči a lehounce flirtuj s univerzem a ono okouzleno, nadělí ti, čeho ádá....
Akorát, e často bychom potřebovali něco, kdy máme právě zlomenou paprču, nebo tak, e
V tom případě nastupuje Indiánská - ale to je holt zase zkouka víry, naděje a vytrvalosti.
Já ji ale pouívám, nebo mám pořád jetě polámaného kdeco.
Čo je Indiánska? Prosím o vysvetlenie... Inak, mne to funguje, ale väčinou s niekožkoročným omekaním a trochu inak... Skoro ako Rádio Jerevan...
Není tady
Jessika napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Dita.L napsal(a):
No ja si objednala hypnosu. Leta jsem to chtela "nezavazne" zkusit u profika a nikdy na to nedoslo. Ted koncem roku jsem se na ni dostala snuskou nahod takrka bez prace. A super !
proč tohle chce někdo nezávazně zkouet ?
protoe tonoucí se stébla chytá ...
Alebo proste zo zvedavosti... jeii, vy ste nikdy neboli stráááne zvedavé? Ja často... aj keď práve pri hypnóze to nebolo a nie je a také urgentné.
Není tady
Já jsem zvědavá odjakiva a prostě kdy mi něco nejde na rozum,udělám vechno, aby měla moje duička pokoj.
Není tady
haiel napsal(a):
No a nakonec proč ne, člověk dělá ze zvědavosti onačejí kusy.... Pouhá zvědavost nemusí být vdycky patně. Záleí, jak s tím zjitěným člověk naloí.
tak to určitě. jen já bych asi nela do něčeho takovýho ze zvědavosti. měla bych asi strach do toho jen tak takhle rejpat.
Není tady
Selima napsal(a):
Čo je Indiánska? Prosím o vysvetlenie... Inak, mne to funguje, ale väčinou s niekožkoročným omekaním a trochu inak... Skoro ako Rádio Jerevan...
Take ju asi pouíva Hej, je to troka na dlhé lakte......no, predstavuje si to niečo. Čím podrobnejie, tým lepie - a teí sa z tej predstavy. Teda, to a tak netreba, ale je to myslím lepie. Ono sa to po čase zhmotní.
Není tady
Mně se teda ádná přání neplní. Obvykle to, co si moc přeju, se nesplní a pokud se splní, tak jinak, ne já to mám v úmyslu. Asi si neumím přát.
Není tady
Selima napsal(a):
Take ju asi pouíva Hej, je to troka na dlhé lakte......no, predstavuje si to niečo. Čím podrobnejie, tým lepie - a teí sa z tej predstavy. Teda, to a tak netreba, ale je to myslím lepie. Ono sa to po čase zhmotní.
Tak to sa mi zhmotnilo vetko, akurát som občas zírala, čo som si to predstavovala...
Není tady
Sel, jaká byla nejdelí čekací lhůta?
Není tady
Já vím, e to není jako v restauraci, ale já bych si objednal následující: A jsou astny vechny bytosti!
Není tady
giorgino, kdy se nad tím zamyslím, to bych neriskovala.
majkafa napsal(a):
Moná bych upřesnila - a vechny bytosti mají anci někdy poznat kousek těstí.
Není tady
majkafa napsal(a):
Vechny bytosti stejně nakonec budou astny. Toto mé přání se asi vyplní a při zániku vesmíru, předpokládám, e to nebude v roce 2012, jak předpovídali Májové.
Jinak Tě zdravím, majkafo, a přeji Ti ve dobré v novém roce.
Není tady
Jessika napsal(a):
majkafa napsal(a):
Moná bych upřesnila - a vechny bytosti mají anci někdy poznat kousek těstí.
Není tady
Jessika napsal(a):
Jess, já a vagrová (která s tím má taky zkuenost) jsme standartně zaily rok a rok a půl - ale záleí i na naléhavosti přání, předpokládám. Pokud z jakéhokoliv důvodu vnitřně na přání netrvá, můe to být i dvacet let, jako u mého bývalého éfa, který chodil danou dobu kolem jednoho barokního domu, zálibně na něj hleděl a říkal si "tebe já chci". Jene byl totáč, tak si asi druhou půlkou říkal, e je to trochu blbina - dolo na to a po plyáku, teď tam má pracovitě
MAjko, nevidím důvod, proč by měl být průser, aby byly vechny bytosti astny? I kdy já bych řekla spíe "spokojeny".
Není tady
I něco si přát je potřeba správně umět:
http://www.eft.cz/index.php?option=com_ … Itemid=211
Není tady
no já bych řekla, e člověku se splní to, o co se sám přičiní .......
Není tady
Jessika napsal(a):
Jess, já a vagrová (která s tím má taky zkuenost) jsme standartně zaily rok a rok a půl - ale záleí i na naléhavosti přání, předpokládám. Pokud z jakéhokoliv důvodu vnitřně na přání netrvá, můe to být i dvacet let, jako u mého bývalého éfa, který chodil danou dobu kolem jednoho barokního domu, zálibně na něj hleděl a říkal si "tebe já chci". Jene byl totáč, tak si asi druhou půlkou říkal, e je to trochu blbina - dolo na to a po plyáku, teď tam má pracovitě
MAjko, nevidím důvod, proč by měl být průser, aby byly vechny bytosti astny? I kdy já bych řekla spíe "spokojeny".
tady souhlasím s majkafou, ono to těstí znamená pro kadýho něco jinýho a ten průser by tam klidně být mohl. ale to se mi zase vylučuje, e by byli astní vichni ..
Není tady
Ppavlo, přesně tak. Dokud jsme tady na zemi v tomto roce, tak těstí jednoho můe být netěstím druhého... Opravdu bych byla opatrná, kdy to neumím...
A předpokládám, e giorgino nepřál do následujícího bilionu let ale na kratí časový úsek...
Jessika napsal(a):
Asi 20 rokov - na psa... A skoro tožko na chlapa presne podža objednávky z mladosti, ale medzičasom u som chcela niečo iné... Take rozchod a spresnenie objednávky.
Není tady
giorgino napsal(a):
Já vím, e to není jako v restauraci, ale já bych si objednal následující: A jsou astny vechny bytosti!
Smola je, e trebárs Fero Kaňará asi nemôe by astný, keď je asntá tá protivná stará Blaková... Tomá těký...
Není tady
mia napsal(a):
no já bych řekla, e člověku se splní to, o co se sám přičiní .......
Tak o tom ádná, pokud si něco "správně" přeje a pilně pro to pracuje, nemůe to nedostat
Není tady
Pokud jde o georginovo přání "nech jsou atny vechny bytosti", sdílím ho s ním.
Protoe slovo "astny" v takhle niterném přání podle mne neobsahuje sobecké a nepřejicné touhy - iluze jednotlivých lidí o těstí. Ale je myleno a procítěno v jeho krystalicky čisté podobě.
Není tady