6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Můete mi sdělit, jak fungují vám?
Letos se mi mimořádně povedlo, co jsem si objednala, tak se chci pochlubit a troku si o tom pokecat.
Není tady
No tak se pochlub, nenech se pobízet, já jsem straně zvědavá
Není tady
Me se taky zadarilo
Není tady
haiel napsal(a):
No tak se pochlub, nenech se pobízet, já jsem straně zvědavá
A to já se nenechám.
Objednala jsem si usmíření jednoho bráchy s mámou - a zadařilo se.
Jo, na Vánoce se dějí zázraky, jen si člověk musí pomoct
Jetě mám jednoho darebnýho bráchu, tak se musím zasnait. Ale chce to pomaloučku.
Co ty, Dito?
Není tady
To je velkej počin. Fakt, BI Nojo, pomo si sám a Bůh se přidá Já jsem na takhle těkou práci líná
Není tady
haiel napsal(a):
To je velkej počin. Fakt, BI Nojo, pomo si sám a Bůh se přidá Já jsem na takhle těkou práci líná
Líná? Jdi ty, kecko
O pár vláken ní se někdo zmiňuje o tom, e objednávka musí být lehoučká, radostná a jaksi mimoděk...
Tak jakápak lenost?
Není tady
Fakt? To si to tam někdo takhle krásně představuje? Jak Hurvajs válku?
To to bych si hnedle toho člověka poádala, aby objednával za mne
Není tady
haiel napsal(a):
To takhle to nefunguje, to vím i já, skeptik a duchna-ingorant
Upravil(a) Jessika (27. 12. 2011 20:12)
Není tady
Lehoučká a takový to jo - ale dopracovat se k tý lehoučkosti!
Mně se letos extra nedařilo, ale jsem si vědoma, e je to tím, e jsem hodně decentrovaná Procházím dost drsnou homeoléčbou, take na nějaký vycentrování si jetě počkám
Není tady
Já jsem si neobjednávala. Protoe to pokadé spackám.
Ale přesto jsem dostala... A jestli to, co si přeji? To ukáe čas.
Ale poznala jsem díky němu, co znamená to, co mám ve svém podpisu. Cítím to.
I kdyby u nic nebylo, i kdybych tu u zítra nebyla já. Díky.
majkafa napsal(a):
Já jsem si neobjednávala. Protoe to pokadé spackám.
Ale přesto jsem dostala... A jestli to, co si přeji? To ukáe čas.
Ale poznala jsem díky němu, co znamená to, co mám ve svém podpisu. Cítím to.
I kdyby u nic nebylo, i kdybych tu u zítra nebyla já. Díky.
No - tak sis to spackala dobře
A nerouhej se
Není tady
Jessika napsal(a):
haiel napsal(a):
patně. Nevěř drakovi kdejakou ptákovinu Samozřejmě, e je to pravda s tou lehkostí. Je , paradoxně, dost těké si ji podret v optimální míře po celý čas operace. A to se musí trénovat. A na to jsou někteří děsně líní
Není tady
haiel napsal(a):
Jessika napsal(a):
haiel napsal(a):
patně. Nevěř drakovi kdejakou ptákovinu Samozřejmě, e je to pravda s tou lehkostí. Je , paradoxně, dost těké si ji podret v optimální míře po celý čas operace. A to se musí trénovat. A na to jsou někteří děsně líní
Myslela jsem, e to nefunguje - objednávat objednávku.
Jinak to s tou lehkostí je jasan , kdy mi to vylo (JSEM skeptik)
Není tady
Mmch - s těma podpisama: já nevidím ani svůj valstní, nato ničí jinej netuíte někdo, co se mohlo stát?
Není tady
lupina montana napsal(a):
Mmch - s těma podpisama: já nevidím ani svůj valstní, nato ničí jinej netuíte někdo, co se mohlo stát?
Já to mám v nastavení, zablokovala jsem si obrázky, podpisy apod... aby se mi velo více příspěvků na stránky. Nepovidlo se ti omylem něco podobnýho?
Není tady
moc na tyhle objednávky nevěřím.
lupi, nenastavila sis v nastavení, e je nechce zobrazovat nebo tak ?
Není tady
Do nastavení jsem se koukala, ale jen na podpis - zkusím tam najít jetě nějaký to blokování, ď.
Není tady
No jasně - nějakej trpajzlik mně vykrt přísluný políčko, mizera
Díky.
Není tady
Jessika napsal(a):
...............
Jinak to s tou lehkostí je jasan , kdy mi to vylo (JSEM skeptik)
To dělá správně. Dr se toho fest, poctivý skepticismus je nejkratí cesta mezi duchny
Není tady
Já vůbec nevím, jestli ti lehcí z nás vůbec objednávají. Spí moná s lehkostí přijímají to, co je bez objednání. Představuji si je v tanci. K objednávání by se moná museli zastavit nebo zpomalit, přát si změnu tempa či melodie. A proč to vechno, kdy tak lehce tančí?
Není tady
No ja si objednala hypnosu. Leta jsem to chtela "nezavazne" zkusit u profika a nikdy na to nedoslo. Ted koncem roku jsem se na ni dostala snuskou nahod takrka bez prace. A super !
Není tady
haiel napsal(a):
Jessika napsal(a):
...............
Jinak to s tou lehkostí je jasan , kdy mi to vylo (JSEM skeptik)To dělá správně. Dr se toho fest, poctivý skepticismus je nejkratí cesta mezi duchny
Bramborko, moje zkuenost je ta, e objednávat se dá vlastně pouze v tanci....tanči a lehounce flirtuj s univerzem a ono okouzleno, nadělí ti, čeho ádá....
Akorát, e často bychom potřebovali něco, kdy máme právě zlomenou paprču, nebo tak, e
V tom případě nastupuje Indiánská - ale to je holt zase zkouka víry, naděje a vytrvalosti.
Já ji ale pouívám, nebo mám pořád jetě polámaného kdeco.
Není tady
Bramborka napsal(a):
Já vůbec nevím, jestli ti lehcí z nás vůbec objednávají. Spí moná s lehkostí přijímají to, co je bez objednání. Představuji si je v tanci. K objednávání by se moná museli zastavit nebo zpomalit, přát si změnu tempa či melodie. A proč to vechno, kdy tak lehce tančí?
Přesně tak.
mě teda nejvíce a jaksi nejrychleji opravdu fungují přání vyslovena "lehounce do vánku". Ty u kterých tolik nezáleí na splnění - právě pro tu lehkost
Není tady
Dita.L napsal(a):
No ja si objednala hypnosu. Leta jsem to chtela "nezavazne" zkusit u profika a nikdy na to nedoslo. Ted koncem roku jsem se na ni dostala snuskou nahod takrka bez prace. A super !
proč tohle chce někdo nezávazně zkouet ?
Není tady