29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
eremuruss napsal(a):
Nechtela bych resit pubertaka v 65 letech.To je asi vse co bych k tomu dodala...
v 65 by mu bylo 20, to už mají pubertu za sebou ...
Není tady
PPavlaa napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Nechtela bych resit pubertaka v 65 letech.To je asi vse co bych k tomu dodala...
Nekdo ne,nekdo zacne blbnout i dyl
Není tady
eremuruss napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Nekdo ne,nekdo zacne blbnout i dyl
Erem - prašt jako uhod, máš ho řešit ve čtyřiceti nebo v šedesáti - si nevybereš. pubertu nejde přeskočit bohužel
Upravil(a) dusička (27. 12. 2011 20:18)
Není tady
tak pak doufám, že tohle mě nepotká ..
Není tady
Jessika napsal(a):
Takže pokud to shrnu:
...tak některé dámy 100% NE (zajímalo by mne, kolik z těch stoprocetních má víc jak 40 let)
...ty ostatní pouze KDYBY ... (kdyby bylo finanční zajištění, kdyby bylo jisté,že dítě bude zdravé, kdyby nebyla jiná možnost)
Je tu bezvýhradní 100% ANO?
Ale neberte si to osobně, jen se ptám.
já
Není tady
dusička napsal(a):
eremuruss napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
v 65 by mu bylo 20, to už mají pubertu za sebou ...Nekdo ne,nekdo zacne blbnout i dyl
Erem - prašt jako uhod, máš ho řešit ve čtyřiceti nebo v šedesáti - si nevybereš.
pubertu nejde přeskočit bohužel
není, myslím, že 40 to řešíš úplně jinak
Není tady
aprill napsal(a):
Jessika napsal(a):
Takže pokud to shrnu:
...tak některé dámy 100% NE (zajímalo by mne, kolik z těch stoprocetních má víc jak 40 let)
...ty ostatní pouze KDYBY ... (kdyby bylo finanční zajištění, kdyby bylo jisté,že dítě bude zdravé, kdyby nebyla jiná možnost)
Ale neberte si to osobně, jen se ptám.já
ty máš motorku
Není tady
Jessika napsal(a):
Takže pokud to shrnu:
Ale neberte si to osobně, jen se ptám.
No nevim kam me zaradis, kdyby to slo prirozene, tak 100% ano. Proc ne.
Není tady
Jessika napsal(a):
aprill napsal(a):
Jessika napsal(a):
Takže pokud to shrnu:
Ale neberte si to osobně, jen se ptám.já
ty máš motorku
a když má někdo víc než 40 nesmí mít či toužit po motorce?
Není tady
aprill napsal(a):
dusička napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Nekdo ne,nekdo zacne blbnout i dylErem - prašt jako uhod, máš ho řešit ve čtyřiceti nebo v šedesáti - si nevybereš.
pubertu nejde přeskočit bohužel
Vic. V petasedesati te uz nektere veci tolik neberou.
Není tady
aprill napsal(a):
Ty máš vážně motorku? Pěknou?
Tak to jsi jen tak nekecánkovala?
Není tady
Jessika napsal(a):
aprill napsal(a):
Tak to jsi jen tak nekecánkovala?
ještě ne, ale už je to nadobré cestě :-) , zatím řeším parkování.
Není tady
aprill napsal(a):
Jessika napsal(a):
Tak to jsi jen tak nekecánkovala?ještě ne, ale už je to nadobré cestě :-) , zatím řeším parkování.
Tak ti jsi mně nalomila... teď nevím, co si vybrat - dítě , motorku..
Jak je vidět, život po čtyřicítce nekončí
Není tady
elena007 napsal(a):
aprill napsal(a):
dusička napsal(a):
Erem - prašt jako uhod, máš ho řešit ve čtyřiceti nebo v šedesáti - si nevybereš.pubertu nejde přeskočit bohužel
Vic.
V petasedesati te uz nektere veci tolik neberou.
Jojo, taky si myslím,že by se dalo o tom polemizovat - jak bychom řešili pubertáky, kdyby nám bylo 65 let. Lidi čím jsou starší, mě osobně přijdou vyzrálejší a nenervujou se, maj jinej úhel pohledu, řeší víc v klidu.
Není tady
Ale já bych v 45 do těhotenství nešla.
Mám tři za sebou, (nejde o těhotenství) a mám splněno. A neřešila bych, jak bych vychovávala pubertáka v šedesáti, ale přijde mi to pozdě.
Není tady
Dušinko, ty už máš opravdu splněno.
Závidím ti, i kdyby cokoli - tři děti už nestihnu
Není tady
Jessika napsal(a):
aprill napsal(a):
Jessika napsal(a):
Tak to jsi jen tak nekecánkovala?ještě ne, ale už je to nadobré cestě :-) , zatím řeším parkování.
Jak je vidět, život po čtyřicítce nekončí
já hlasuju pro motorku. ano , život pro 40 rozhodně nekončí a já si ho moc pěkně užívám, žádné utírání nudlí u nosu, strouhání pastelek a šetření na školné . když mám chuť , tak si nějakého caparta půjčím a oni ho moc rádi půjčí i na více dnů a tak hurááááááááááááááááá zase do svého pohodlíčka a klídečku.
Není tady
dusička napsal(a):
elena007 napsal(a):
aprill napsal(a):
není, myslím, že 40 to řešíš úplně jinakVic.
V petasedesati te uz nektere veci tolik neberou.
Jojo, taky si myslím,že by se dalo o tom polemizovat - jak bychom řešili pubertáky, kdyby nám bylo 65 let. Lidi čím jsou starší, mě osobně přijdou vyzrálejší a nenervujou se, maj jinej úhel pohledu, řeší víc v klidu.
s tím nesouhlasím, nemyslím, že 65 letý rodič nad vylomeninama svých dětí mávne rukou. je více ve stresu než ten mladší rodič.
Není tady
ale až budeš mít tu motorku, tak už ti nikdo dítě nepůjčí
víš, co to dá práce ... utírání nudlí u nosu, strouhání pastelek a šetření na školné ...
a ty bys s tím hned flákla do příkopu
Není tady
April - no nevím,
já se třeba nervuju, že kluk lajdačí. a moje máma řekne - no co no, tak propadne a zopákne si ročník. Vždyt se svět nezboří. A o tom bych řekla,že to je.
Není tady
aprill napsal(a):
Jessika napsal(a):
aprill napsal(a):
ještě ne, ale už je to nadobré cestě :-) , zatím řeším parkování.
Jak je vidět, život po čtyřicítce nekončíjá hlasuju pro motorku. ano , život pro 40 rozhodně nekončí a já si ho moc pěkně užívám, žádné utírání nudlí u nosu, strouhání pastelek a šetření na školné . když mám chuť , tak si nějakého caparta půjčím a oni ho moc rádi půjčí i na více dnů a tak hurááááááááááááááááá zase do svého pohodlíčka a klídečku.
Faktem je, že když máš motorku, a jsi zkušená máteř, nemusíš pořizovat kočárek. Stačí helmička . Já myslím, že dítě s motorkou se nevylučuje.
Není tady
Jessika napsal(a):
ale až budeš mít tu motorku, tak už ti nikdo dítě nepůjčí
víš, co to dá práce ... utírání nudlí u nosu, strouhání pastelek a šetření na školné ...
a ty bys s tím hned flákla do příkopu
nejsem blázen, abych dítko brala na motorku, stačí do zoo, na hory, na dovolenou, do kina. věř tomu, rádi půjčí
Není tady
dusička napsal(a):
April - no nevím,
já se třeba nervuju, že kluk lajdačí. a moje máma řekne - no co no, tak propadne a zopákne si ročník. Vždyt se svět nezboří. A o tom bych řekla,že to je.
no vidíš, u nás by to bylo naopak.
Není tady
dusička napsal(a):
April - no nevím,
Přesně tak, z perspektivy staršího už je něco takového úplná prkotina. Jenže rodiče mívají tendence se prkotinami zabývat
Cítím, že ze mne jednou bude pohádková babička
Abych teda taky k věci, když už jsem tady - já bych si na mimino po 40 netroufla. Netroufla jsem si ani po 30. Syna jsem měla v 28 a dnes vidím, že by bylo bývalo lepší, kdybych se rozhoupala dřív....no, kdyby byly v ... ryby... Tohle je hodně individuální.
Upravil(a) haiel (27. 12. 2011 21:38)
Není tady
Jessika napsal(a):
Nechci být úplně mimo vánoční mísu, ale jaký máte názor na tuto situaci?
Co všechno byste (kromě zdraví dítěte) zvažovaly... ?
Sily oboch rodičov a celkovú situáciu... ale nevidím to ako veľký problém, to zdravie je asi provradé... dieťaťa aj matky, poveala by som. Ale u nás sú v rodine - aj u rodinných priateľov - neskôré pôrody skoro tradícia a v poho... vcelku.
Není tady