29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den,
25.12. mi skončila rodičovská dovolená, se zaměstnavatelem jsme se dohodli na ukončení pracovního poměru, protože firma propouštěla a moje místo bylo zrušené. Chci se zeptat, jakým způsobem se vypočítává výše odstupného, na netu jsem našla tento vzoreček - průměrný hodinový výdělek za poslední odpracovaný kvartál x týdenní prac. doba x 4,348 x násobek odstupného. Platí tento vzorec? Pokud jsem na mateřskou dovolenou odcházela 1.5.2005, mělo by se odstupné počítat z období leden - březen 2005? Počítá se průměrný hodinový výdělek z čisté nebo hrubé mzdy?
Děkuji moc za odpovědi
Není tady
jseš si jistá, že máš nárok na odstupné, když jsi se DOHODLA se zaměstnavatelem ?
Není tady
Jistá si jsem, to že dostanu odstupné, mám černé na bílém v "Dohodě o rozvázání pracovního poměru"
Upravil(a) len (27. 12. 2011 14:18)
Není tady
len napsal(a):
Jistá si jsem, to že dostanu odstupné, mám černé na bílém v "Dohodě o rozvázání pracovního poměru"
Len, v té Dohodě není napsána konkrétní částka nebo počet měsíčních platů?
Není tady
Sandro - konkrétní částka tam psaná není, je tam uvedenou pouze to, že mi náleží odstupné ve výši trojnásobku průměrného měsíčního výdělku. Dnes mi došly od zaměstnavatele poštou papíry pro pracák a je tam uvedena i částka odstupného - která je samozřejmě o dost nižší, než jaký jsem měla plat :-( Částka je vypočtena z pravděpodobného výdělku, čemuž moc nerozumím, myslela jsem, že mi budou částku vypočítavat z posledního odpracovaného kvartálu (což je leden až březen 2005) - mám z tohoto období schované i výplatní pásky a částka prostě vůbec neodpovídá
Není tady
Odstupné se počítá z průměrného příjmu za předchozí čtvrtletí. Protože jsi v tomto období nepracovala a tudíž příjem nemáš, tak se dle Zákoníku práce musí použít výdělek pravděpodobný.
Tam pak záleží na tom jak má zaměstnavatel určeno stanovení průměrné mzdy.
I do potvrzení pro Úřad práce se musí použít předpokládaný příjem.
Pokud se ti vypočítaná výše nezdá, máš právo požádat zaměstnavatele o podklady k výpočtu.
Není tady
Cirillo, děkuji, ještě mám jeden dotaz - mám tam vypočtený pravděpodobný průměr jak v čísté, tak i v hrubé mzdě - jako odstupné mi pošlou tu hrubou nebo čistou částku?
Není tady
Já dostala odstupné 3+2 měsíce. Dělaj že to nevědí a píšou tři měsíce.
Není tady
Dobrý večer len,
jsem ve stejné situaci. Akorát že já jsem nepřistoupila na dohodu, protože v případě dohody nemáš nárok na podporu, respektive jen na tu nejnižší danou zákonem. Pokud se tvoje místo rušilo, měla jsi normálně dostat výpověď ze strany zaměstanavatele a pak máš nárok na podporu vypočítávanou z příjmů, akorát bys byla ještě dva měsíce ve výpovědní lhůtě, tj. stále vedená jako zaměstnanec (nechodila bys ale do práce) a pak dostala 3měsíce odstupného. Ale to už je jedno, už máš dohodu a pokud už máš novou práci, je to samozřejmě lepší varianta, nejsi už nikde vázaná.
Pokud si dobře pamatuji, při výpovědi dohodou ani odstupné dostávat nemusí, to je dobrá vůle, že ho zaměstnavatel dá, trojnásobek je v pořádku. 2+3 se dávají k výpovědi ze strany zaměstnavatele.
K výpočtu odstupného to napsala dobře Cirilla, vychází se z pravděpodoného výdělku. Přijde mi logické, že jako odstupné pošlou čistou částku, mělo by se to chovat jako výplata, tj. odečet daní pojištění...
také na to čekám, co mi vůbec pošlou
Není tady
ještě mě napadlo
V případě nezdání se výše odstupného, kontaktovala bych inspektorát z úřadu práce, aby to prošetřili. Už jsem s nimi 2x mluvila a pokaždé byli velmi příjemní a hlavně tam jsou právě pro tyhle případy
Není tady
Vyplaci se za posledni ukoncene ctvrtleti.V tvem pripade posledni pred tvou materskou.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Vyplaci se za posledni ukoncene ctvrtleti.V tvem pripade posledni pred tvou materskou.
Erem - Vyplácí se za poslední ukončené čtvrtletí před skončením prac. poměru , nikdy ne za poslední kdy byl příjem. V případě Len je to pravděpodobně čtvrtletí 3 - tedy období červenec až září 2011. Další postup jak již píšu výše. Mzdy a personalistika mě živí, tak bych to měla vědět.
Len, odstupné budeš mít ve výplatní pásce v hrubém, z odstupného se sráží pouze daň z příjmu 15%. Takže si částku vynásob 3 a z toho odečti 15% daně.
Přihlásit se na ÚP můžeš okamžitě, ale počítej s tím, že za první tři měsíce nedostaneš podporu- její výplata bude posunuta o ty tři měsíce vyplaceného odstupného.
Pro Len a Izi - i dohoda může být s odstupným, pokud je v ní uvedeno ukončení prac. poměru dle § 52 písm. a) až c). V těchto případech podpora není krácena, protože se jedná o jeden ze závažných důvodů ukončení. Dalším například je péče o dítě do 4 let věku.
Není tady
Cirillo díky za upřesnění
mě šlo o čas, takže jsem přistoupila na výpověď ze strany zaměstnavatele, abych měla ještě ty dva měsíce čas zůstat s prckem doma, když už jsme se nedomluvili a práci pro mě nemají (respektive je obsazeno), byl by to akorát stres s narychlo sháněním práce...
v našem případě se výpočet řídí tímto http://zakony.kurzy.cz/262-2006-zakonik … agraf-355/
pokud mezi ukončením rodičovské a výpovědí nedojde k výkonu práce, vychází se z pravděpodobného výdělku, viz ten paragraf 355, prostě pravdu má Cirilla a z úřadu práce mám potvrzeno, že se přihlíží i k odměnám bonusům apod., které by v tom daném období byly ev. vypláceny.
Upravil(a) Izi (29. 12. 2011 17:15)
Není tady
Izi - v pondělí budu volat účetní, jakým způsobem mi přišla na tu částku, protože by se do odstupného měly počítat i odměny (které jsem mívala docela vysoké) i třeba osobní ohodnocení atd. Na pracáku jsem se byla registrovat včera, tam se teda taky dost divili, že mi vypočetli odstupné nižší, než jaký jsme měla plat a odkázali mě na Inspektorát práce. Jinak podporu budu dostávat, i když dostanu odstupné, což mě docela překvapilo, myslela jsem, že mi bude vyplácena až po těch třech měsících (zřejmě z toho důvodu péče o dítě mladší 4 let?)
Cirillo - děkuji
Není tady
len, držím pěsti ať to úspěšně pořešíš ono je bohužel potřeba si to hlídat a nedat se. Já jsem právě taky měla dost velké odměny, takže doufám, že se podle toho zařídí, personální mě ujišťovala, že si toho je vědoma a budou z toho vycházet... no uvidíme.
A s tou podporou žiji v domění, že se začne vyplácet až po třech měsících (podle odstupného) jestli je to jak píšeš, jenom dobře
Není tady
Cirillo - ještě jedna otázka k výpočtu té pravděpodobné mzdy.. Dala jsem si teď práci a vyhledala si (mám schované výplatní pásky i výpisy z účtu) a spočítala si průměrnou hrubou mzdu za poslední rok, co jsem pracovala a vyšla mi částka bez pár korun skoro o 4tis. vyšší než jakou mi teď vypočítali předpokládanou hrubou mzdu Můžu se tímto nějak ohánět nebo si prostě zaměstnavatel může předpokládanou mzdu jednoduše vycucat z prstu a dát tam nižší částku, i když od té doby se průměrné platy zvyšovaly a předpokládám, že v současné době lidé na mé pozici také berou větší mzdu než jsem brala já skoro před 6 lety?
Není tady
len, ještě mě napadlo zkusit napsat na aperio.cz, skvělá online poradna, pokaždé mi tam dokázali poradit abych tomu rozumněla, přitom i s odkazy na příslušné zákony.
Není tady
Pravděpodobný výdělek § 355 Zákoníku práce
Pravděpodobný výdělek zjistí zaměstnavatel z hrubé mzdy nebo platu, které zaměstnanec dosáhl od počátku rozhodného období, popřípadě z hrubé mzdy nebo platu, které by zřejmě dosáhl., přitom se přihlédne zejména k obvyklé výši jednotlivých složek mzdy nebo platu zaměstnance nebo ke mzdě nebo platu zaměstnanců vykonávajících stejnou práci nebo práci stejné hodnoty.
Toť litera zákona. V praxi to ale většinou vypadá tak jako u tebe - tedy v nižší výši. Zaměstnavatel si to obhájí tím, že po rodičovské dovolené se budeš muset znovu zaučovat, že neodvedeš stejnou práci jako zaměstnanec, který pracuje bez přerušení ( nepíšeš co jsi před MD dělala, tak trochu teorizuju), že osobní hodnocení bys dostala až po nějaké době, stejně tak odměny. Po šestileté pauze pokud bys nekončila, ale nastoupila zpět do práce, by ti musel dát nový mzdový výměr a předpokládám, že z tohoto předpokládaného mzdového výměru zaměstnavatel vycházel při výpočtu. Tím tě ale nechci odradit. V první řadě si nech od zaměstnavatele písemně zaslat výpočet. Pak zase písemně ( doporučeně s dodejkou) zašli nesouhlas s uvedeným výpočtem. Pokud neuspěješ, tak se obrať na Inspektorát práce. Jen počítej s tím, že je to tak trochu běh na delší trať. Hlavně se zaměstnavatelem komunikuj pouze písemně ať máš všechno podložené, kopie si schovávej a v žádném případě nedávej z ruky originály dokladů jako jsou mzdové pásky ap..
Není tady
Len, ještě něco. Protože jsi byla dosud doma tak předpokládám, že nemáš u zaměstnavatele podepsané Prohlášení poplatníka ( růžový dvoulist), tak si ho urychleně na prosinec podepiš, abys mohla uplatnit slevu daně 1970,- Kč. Pokud bys to neudělala, tak se ale tak moc neděje. Po novém roce si vyžádej potvrzení o zdanitelných příjmech a do konce března si podej daňové přiznání, zaplacená daň se ti vrátí zpět. Předpokládám, že daň nebude vyšší než sleva na poplatníka ( 1970,-x12 = 23640,-)Druhá možnost je zažádat u zaměstnavatele ( bývalého) do 15.2. 2012 o roční zúčtování daní. Zaměstnavatel je povinen to udělat, ale už jsem se setkala i s tím, že bývalým zaměstnancům to hodně firem nechce dělat, proto jako první možnost uvádím daňové přiznání. U výše odstupného ještě pozor na hranici 68000,- hrubého - pokud by odstupné tuto hranici přelezlo, tak si tě manžel nemůže uplatnit ve svém přiznání.
Není tady
Cirillo - děkuju moc, i když jsi mě teda moc nepotěšila Zítra zkusím zavolat na ten Inspektorát práce a poptám se co a jak, už jsem se o tom zmiňovala i na ÚP a tam se taky dost divili, že mi mzdu vypočetli nižší, než jsem měla, prý je obvyklé spíš to, že je předpokládaná mzda vyšší v důsledku zvyšování platů. Docela mě to štve, když to vynásobím třema, tak je to 12tis a to už mi přijde dost velký rozdíl
Na to podepsání Prohlášení poplatníka mě už účetní upozornila, takže o tom naštěstí vím, aspoň něco
Není tady
Tak jsem zadala dotaz i na aperio (díky Izi ) a odpověď je takováto:
Výpočet Vašeho pravděpodobného výdělku by se měl alespoň rovnat Vašemu průměrnému výdělku naposled používanému pro pracovně právní účely, ale spíše by to měl být průměrný výdělek zaměstnance srovnatelného s Vámi. Rozdíl 4000 Kč oproti Vašemu průměrnému výdělku z roku 2006 je skutečně nereálný, požádejte proto svého zaměstnavatel, písemně doporučeným dopisem o vysvětlení, popřípadě, pokud máte podklady a jste schopna si výpočet udělat sama uplatněte tuto částku vůči zaměstnavateli rovnou jako dluh a trvejte na doplacení. Napište např. můj průměrný výdělek z roku 2006 činil ………Kč. Odstupné ve výši trojnásobku průměrného výdělku činí ………Kč. Skutečně vyplaceno bylo………..Kč. Rozdíl činí ……..Kč. Požaduji tento rozdíl ve výši . ..Kč poukázat na můj účet………, a to nejpozději do 10 dnů od doručení tohoto dopisu, v opačném případě budu celou záležitost řešit prostřednictvím inspekce práce a poté soudní cestou.
Upravil(a) len (30. 12. 2011 21:20)
Není tady
len
díky že jsi to sem hodila, ukládám a doufám, že to nebudu potřebovat.
jestli se ti bude chtít, dej vědět jak jsi u zaměstnavatele pochodila, klidně v soukromé zprávě, děkuji
Není tady
Izi - no, zas tak jednoduché to asi nebude Dnes jsem volala účetní a ta mi řekla, že do odstupného počítaného z pravděpodobného výdělku se nepočítají žádné prémie ani osobní ohodnocení atd., což mi následně potvrdili i na Inspektorátu práce
Takže asi záleží opravdu jenom na zaměstnavateli, jakou částku ti vyplatí - u mě vycházeli ze základního platu a i když mám měsíční osobní ohodnocení a částku určenou na roční odměny za poslední odpracovaný rok sepsané černé na bílém, tak mi to asi bude prd platné
Navíc na můj dotaz, že se výpočet předpokládané mzdy odvíjí i od platu jiných zaměstnanců pracující na obdobné pozici, mi řekla, že na obdobné pozici v současné době ve firmě nikdo nepracuje, takže nemá s kým porovnávat
Posílala jsem ještě jeden dotaz na Aperio, tak ještě čekám, co mi odpoví tam a zítra to budu řešit s firemním právníkem (účetní to řešit nehodlá), který mimochodem byl i tu toho, když jsem se při sepisování výpovědi ptala, jestli se do odstupného budou počítat i odměny a řekl mi že jo
Není tady
Jo a ještě jedna zajímavost - částka, kterou jsem pobírala měsíčně jako mateřskou (mateřská je tuším nějakých 70%platu) byla cca o 2500Kč vyšší, než částka, kterou mi teď vypočítali jako odstupné, částka, kterou jsem pobírala při druhé mateřské tuto částku převyšuje skoro o 5000Kč!!! Tak to mi hlava fakt nebere
Není tady
len napsal(a):
do odstupného počítaného z pravděpodobného výdělku se nepočítají žádné prémie ani osobní ohodnocení atd., což mi následně potvrdili i na Inspektorátu práce
aha, to není příjemná informace
já to mám ale zase ještě jinak, nyní jsem ve výpovědní lhůtě a po tu dobu bych měla brát ten pravděpodobný výdělek. Moje pozice existuje, akorát je obsazená někým jiným, takže jestli mi to hlava pobírá správně, měla bych vlastně brát stejné peníze jako on. Po výpovědní lhůtě mi bude teprve vyplaceno to odstupné, z čeho ale pak budou vycházet teď nevím, jestli stejně jako u tebe nebo z těch dvou měsíců výpovědní lhůty???
len napsal(a):
Navíc na můj dotaz, že se výpočet předpokládané mzdy odvíjí i od platu jiných zaměstnanců pracující na obdobné pozici, mi řekla, že na obdobné pozici v současné době ve firmě nikdo nepracuje, takže nemá s kým porovnávat
to má asi bohužel pravdu a obávám se, ža na tom teď budou vše stavět.
len napsal(a):
Jo a ještě jedna zajímavost - částka, kterou jsem pobírala měsíčně jako mateřskou (mateřská je tuším nějakých 70%platu) byla cca o 2500Kč vyšší, než částka, kterou mi teď vypočítali jako odstupné, částka, kterou jsem pobírala při druhé mateřské tuto částku převyšuje skoro o 5000Kč!!! Tak to mi hlava fakt nebere
to vychází z toho, že se nezapočítávají do odstupného všechny ty odměny, takže ti pošlou opravdu jen základní plat, kdežto mateřská se vypočítává z platu, ve kterém jsou i ty odměny, jestli byly tvé odměny natolik vysoké, klidně to takový rozdíl být může.
Já mám fixní plat a k tomu bonusy podle výkonnosti a byli měsíce, kdy jsem na bonusech měla to samé jako fixní plat, takže i když je mateřská cca 70%, při výplatě pouze základního platu bych nejspíš dostala míň než mateřskou. Ale to jsou jen hodně zběžné rychle výpočty co mi tak běží hlavou.
Upravil(a) Izi (2. 1. 2012 19:39)
Není tady