29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj chtěla bych poprosit o radu. Zhruba od 21. 12 prodělávám virozu nebo něco na ten způsob, prodělala jsem 3 dny teplot, bolelo mě v zádech, píchání v nohách atd. Teploty mi už polevilya ale od 23.12 večer mám průjem (jen takovou vodičku) chodila jsem 3–5 za den. Dneska mám ten průjem tmavší takové zelenohnědé kousíčky. Po utření na papírku hnědožluté. Celkově se až na ten průjem cítím fajn a líp. Docela se ale bojím té barvy, aby to nebylo krvácení ze střev. Dneska jsem na WC byla jen 2×. Může průjem trvat takto dlouho? Nebo se jedná o něco závažného? Beru 2. den Endiaron ale moc nezabral. Díky mockrát za každou radu. K doktorce se mi nechce, protože se bojím, že zjistí něco závažného a budu muset do nemocnice
Není tady
Elso, sama jsem něco také chytila a myslela jsem a ještě si myslím, že to nepřežiju . Má to kolem kde kdo, všichni známí, i ti, kteří jsou daleko. To bude zase něco většího, nějaká viroza, zasáhla trávící trakt. Střeva jsou o imunitě, já navíc ještš vyzvracím vše, co sním, žaludek jako po draku. To byly vánoce
a klouby bolí jako hrom, záda, kašel plíce, průdušky, celá na odpis. Nepománají babské žádné rady, majoránkový čaj, med, mléko s medem, slivovice, lipový čaj s medem. Endiaron je dobrá volba, 2x denně je dobré, to zabral! Pokud máš dobrou imunitu, dostaneš se z toho, já snad také, s tím bych asi k doktorovi nešla. Do nemocnice tě nevezmou, jedině, že by měli prázdno a chtěli vydělat. Kdyby se satv nelepšil, chce to na infekční. ale já myslím, že to přejde.......a průjem dostaneme všichni z nových cen v dalším roce
Není tady
Elso, kdyby jsi krvácela ze střev, tak vidíšna papíře krev. Když krvácíš ze střev, tak už se krev nemá kde natrávit a je normálně červená..
MYslím, že jsi prodělala zároveň s infektem horních cest i nějakou střevní chřipku.. ale nejsem lékař!
Co se týče té poslední věty.. víš, kolik lidí nešlo k doktrovi a bylo pozdě. Vždyť je lepší přece jít a i kdyby zjistil něco závažného, i kdyby Tě zavřel do nemocnice, tak je to pořád lepší, než přijít pozdě nebo nepřijít vůbec Ale já s myslím, že to není Tvůj případ, že se nejedná o noc vážného, vždyť průjem se zlepšuje...
Není tady
A nemohlo by to být od nějakých vnitřních parazitů? Na to je dobrý wurmex
Není tady