18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj chtěla bych poprosit o radu. Zhruba od 21. 12 prodělávám virozu nebo něco na ten způsob, prodělala jsem 3 dny teplot, bolelo mě v zádech, píchání v nohách atd. Teploty mi u polevilya ale od 23.12 večer mám průjem (jen takovou vodičku) chodila jsem 35 za den. Dneska mám ten průjem tmaví takové zelenohnědé kousíčky. Po utření na papírku hnědoluté. Celkově se a na ten průjem cítím fajn a líp. Docela se ale bojím té barvy, aby to nebylo krvácení ze střev. Dneska jsem na WC byla jen 2×. Můe průjem trvat takto dlouho? Nebo se jedná o něco závaného? Beru 2. den Endiaron ale moc nezabral. Díky mockrát za kadou radu. K doktorce se mi nechce, protoe se bojím, e zjistí něco závaného a budu muset do nemocnice
Není tady
Elso, sama jsem něco také chytila a myslela jsem a jetě si myslím, e to nepřeiju . Má to kolem kde kdo, vichni známí, i ti, kteří jsou daleko. To bude zase něco větího, nějaká viroza, zasáhla trávící trakt. Střeva jsou o imunitě, já navíc jet vyzvracím ve, co sním, aludek jako po draku. To byly vánoce a klouby bolí jako hrom, záda, kael plíce, průduky, celá na odpis. Nepománají babské ádné rady, majoránkový čaj, med, mléko s medem, slivovice, lipový čaj s medem. Endiaron je dobrá volba, 2x denně je dobré, to zabral! Pokud má dobrou imunitu, dostane se z toho, já snad také, s tím bych asi k doktorovi nela. Do nemocnice tě nevezmou, jedině, e by měli prázdno a chtěli vydělat. Kdyby se satv nelepil, chce to na infekční. ale já myslím, e to přejde.......a průjem dostaneme vichni z nových cen v dalím roce
Není tady
Elso, kdyby jsi krvácela ze střev, tak vidína papíře krev. Kdy krvácí ze střev, tak u se krev nemá kde natrávit a je normálně červená..
MYslím, e jsi prodělala zároveň s infektem horních cest i nějakou střevní chřipku.. ale nejsem lékař!
Co se týče té poslední věty.. ví, kolik lidí nelo k doktrovi a bylo pozdě. Vdy je lepí přece jít a i kdyby zjistil něco závaného, i kdyby Tě zavřel do nemocnice, tak je to pořád lepí, ne přijít pozdě nebo nepřijít vůbec Ale já s myslím, e to není Tvůj případ, e se nejedná o noc váného, vdy průjem se zlepuje...
Není tady
A nemohlo by to být od nějakých vnitřních parazitů? Na to je dobrý wurmex
Není tady