29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pokud má někdo z vás rád cizokrajné chuťě tak doporučuji zkusit vietnamskou vege kuchyni. Zatím jsem nic lepšího (vegetariánského) nikdy nejedl.
Mají ohromné množství druhů jídel, vše je moc chutné, příprava lehká a vše je levné.
Není tady
Podle čeho? Kde? Prosím o typ.
Není tady
Tady se podívej: http://www.bepviet.cz/clanky/vege-jidla/ a prohlédni sekci recepty
Není tady
To je výborné! Dík za typ!
To jsou tvoje stránky?
Není tady
Když já jsem tam našla jen tři!
Není tady
Postupně přibývají.)
Není tady
Byl jste někdo v Praze v restauraci Loving Hut? Co si o ní myslíte? Chutnalo vám tam?
Kdo tam ještě nebyl, tak se snažte vybírat nesmažené potraviny, jinak vám bude z toho těžko. Mě to osobně připadá jako snaha o něco zdravého a vegetariánského, ale je to zřejmě klasické bistro, navíc s mastnými a zasmaženými jídly, akorát že bez masa. Škoda, vypadalo to na první pohled slibně :-/
Není tady
Ahoj, já mám dotaz, poradili byste mě nějakou opravdu dobrou vegetariánskou restauraci v Praze prosim? :-)
Není tady
Brrouku - odkaz na mimořádnou vegetariánskou restauraci máš v SZ. Nepíšu jejich web sem, byla by to reklama.
Není tady
No zkus Radost FX... vyhledej si to na internetu, je to fajn restauračka.
Není tady
Oki díky za rady oboum. Marto stranky maji normalne radostfx cz?
Jestli ano, tak to vypadá vážně pěkně. Vaří dobře?
Není tady
jj to jsou ony. Jo, je to tam i pěkné. Ale hlavně si máš na výběr z dost jídel a vždycky mě tam chutnalo. Obsluha také příjemná...supr
Není tady
Já v Praze znám také Radost fx a ještě jednu, ale tu raději zminovat nebudu, protoze ní mám velmi špatné zkušenosti. Ale tu Radost určitě doporučuji. Vynikající jídlo, obsluha i prostředí
Není tady
Ahoj, když jste u těch vietnamských jídel, velice jsem si oblíbila polévku Pho. Zkoušeli jste si ji už někdo uvařit doma ? Můžu případně poprosit o nějaké recepty ?
Není tady
Pho je milión druhů. Pho Bo - hovězí, Pho Ga - kuřecí a tak dál... Na přípravu je to pokud vím dost náročný a asi to doma dobře neuděláš, když tě to nějakej vietnamec nenaučí. Já na to prostě chodím do pražské SAPY, kde to máš v top kvalitě za "pár korun" (do stovky). Když se to budeš chtít naučit vařit, tak si zajdi na nějakej kurz. Jestli mě paměť neklame, tak přímo v té zmiňované SAPĚ od loňska funguje nějakej mladej páreček vietnamců, který pořádaji kurzy vaření za poměrně příznivý ceny. Mělo by se to jmenovat Non La. Mám někde v šuplíku od Vánoc voucher na jejich kurz, ale ještě jsem tam nebyl, tak nemůžu soudit...
Není tady