19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Babinet jako takový u dlouhá léta povauji za takovou svou druhou rodinu. Nastává nejkrásnějí doba v roce, čas vánoční - čas sblíení, čas zázraků a splněných přání. Dovolte mi proto, abych vám vem popřála krásné a pohodové proití vánočních svátků a v prvé řadě pak co nejvíce zdraví, protoe bez zdraví není nic. A máte vdy aspoň malý důvod k radosti, a se vae oči i srdce vdy usmívají. Těm, co mají teď trápení a smutek, z celého srdce přeji, a na to nejsou sami a mají se o koho opřít. Dětem pak přeji, a to čekání na Jeíka je odměněno vysněným dárkem, který naleznou pod stromečkem a nám rodičům, prarodičům a podobně pak radost právě z těch rozzářených dětských očí. Krásné vánoce vám vem
http://www.youtube.com/watch?v=tN_EWy8hyoQ
Není tady
Připojím se k přání Andrejky. I já přeju vem zdejím pisatelům a pisatelkám krásné Vánoce, dětem dárky, o které si psaly Jeíkovi, dospělým pohodu a klidnou atmosféru, uívejte si vánoční svátky tak, abyste byli spokojení.
Těm, co je potkalo něco smutného přeju, a to zvládnou a věřte, e čas vechno spraví a zase bude líp.
Vánoce mají být svátky klidu a pohody, tak se nestresujte, není to o drahých dárcích a vypulírovaných příbytcích. Je to o tom, e se sejdeme s těmi, které máme rádi, e se aspoň jednou v roce sejdeme u jednoho stolu s rodinou a blízkými.
http://www.youtube.com/watch?v=8cJOm72QDDA
Není tady
Andrea u vechno řekla.
Snad jen dodám: přeji vám emoční svobodu, aby ve nepříjemné, co jste proili, u nebylo vaimi bolestmi, ale mohlo se stát vaimi zkuenostmi
Hezké svátky a báječný rok 2012.
Není tady
připojuji se ....a jetě jednou.....hezké Vánoce
Není tady
Aj ja prajem pekné a čo najmenej stresové Vianoce... s časom na zamyslenie, na to by s blízkymi (alebo aj ásm so sebou) spôsobom, na aký v benom zhone nie je čas. Plus zdravie, dobrú náladu a mono aj trochu snieiku k tomu.
Není tady
Morka, kačka, hus aj kura, na Vianoce aká kúra. Pivko, vínko, slivovička, hneď je dobrá náladička. V novom roku astne i a zdravie si ochráni.
Není tady
Letí anjel s nádielkou, vrtí pritom pr.... Letí, letí, hádaj kam, k dobrým žuďom predsa k vám!
Není tady
arquebus napsal(a):
http://img526.imageshack.us/img526/3286 … 9kopie.jpg
s krizkem po funusu, ale nejak mi nesla nahrat fotka
tak ta je přímo nádherná, taková opravdová - ádné načančané maličkové
Není tady
Arquebusi, krásný.
Přemýlela jsem nad tím, jak jsi přemluvil telátko, aby velo dovnitř a nechalo se takhle krásně vyfotografovat.
No, to je nadherny!!!!!
Není tady
majkafa napsal(a):
Arquebusi, krásný.
Přemýlela jsem nad tím, jak jsi přemluvil telátko, aby velo dovnitř a nechalo se takhle krásně vyfotografovat.
No fotka se povedla az na 34 pokus Dostat tele domu nebyl zadnej problem. Chodim s nim pravidelne na prochazky tak se uz umi nechat vodit takze jde tam kam chci. Schody ji akorat delaly trochu problem. Navic ji to doma po linu klouzalo a porad se ji rozjizdely nohy tak jsem ji aspon pod zadni nohy dal takovou tu gumovou rohozku z koupelny. problem byl aby se zvirata koukaly do objektivu. Je to foceno samospousti, byl jsem doma sam. Ostatni fotky byly krasne ostry a nebyl v pravym dolnim rohu ten spatny odraz blesku jak to tam je svetlejsi a barvy takovy vyblity... ale Misu to uz prestavalo bavit, navic mi tam stihla udelat obe dve potreby tak uz jsem to nechal takhle.
Není tady
arquebus napsal(a):
Ale zato stojí za to!
Bezvadný.....e zdravím tele jmenovkyni
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Andrea u vechno řekla.
Snad jen dodám: přeji vám emoční svobodu, aby ve nepříjemné, co jste proili, u nebylo vaimi bolestmi, ale mohlo se stát vaimi zkuenostmi
Hezké svátky a báječný rok 2012.
Není tady
arquebusi, to je nádherná fotka! Nejkrásnějí ze vech vánočních pohlednic, které jsem letos viděla.
Není tady
aiga napsal(a):
arquebusi, to je nádherná fotka! Nejkrásnějí ze vech vánočních pohlednic, které jsem letos viděla.
Přesně, voní čistotou tří duí........hele, poli to třeba do nějaké soutěe nebo TV.
Není tady
arquebus napsal(a):
http://img526.imageshack.us/img526/3286 … 9kopie.jpg
Kubo, krásné
A ije příroda!
Ta krkonoská i ta skotská, obvzlátě jeleni na Highlands
Není tady
Praju časné a veselé Vjanoce vetkym mojim krajanom v tej naej Slovenskej krajíně !!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Arquebus, ta fotka je doslova uhrančivá fakt se moc povedla
Není tady
Taky bych Vám tady rád vem popřál vechno nejlepího do nového roku. A si nový rok uijete jak Vy, tak moje rodina, zubař co mě tak íleně mučil v posledních dnech, tvůrci těchto stránek... No prostě a se máme přítí rok bájově vichni!
Není tady
sadlos napsal(a):
Taky bych Vám tady rád vem popřál vechno nejlepího do nového roku. A si nový rok uijete jak Vy, tak moje rodina, zubař co mě tak íleně mučil v posledních dnech, tvůrci těchto stránek... No prostě a se máme přítí rok bájově vichni!
Přiel jsi na babinet dělat reklamu zubaři/zubařům? Tady u letoní vlákno vánočních přání je.
Není tady