6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Přeji vem duchovně probuzeným hodně odvahy, vem dosud spícím brzké probuzení a hodně odvahy.
A vem dohromady lehkost bytí
Krásné svátky
Není tady
Přeji vem čistou mysl,láskyplnou náruč,srdce na místě,kde má být a rozum tamté..
A vám dnes po slunovratu začíná jen nadějeplné období,zdraví drí a vzkvétá a rok 2012 je pro vás rokem přeměny ke smíření s duí a k její úctě..
Není tady
A já teda ten pestrý rok - pestrý a barevný. Jak u jsem někde napsala - málo skladi, hodně křoví, přátelé!
Aa....ten rozum a srdce: no tak horoucí srdce a chladnou hlavu!
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Přeji vem duchovně probuzeným hodně odvahy, vem dosud spícím brzké probuzení a hodně odvahy.
Taky bych popřála těm neprobuzeným budíčka.
Jenom mám obavy, e to "osvícení" je připraveno u pro jiný ivočiný druh
Není tady
Jessika napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Jenom mám obavy, e to "osvícení" je připraveno u pro jiný ivočiný druh
Jess,
já nějaké osvícení vůbec neřeím. Mně celkem postačí, kdy se lidé kolem mne pro začátek alespoň probudí z tohohle konzumního a soutěivého matrixu
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Jessika napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Jenom mám obavy, e to "osvícení" je připraveno u pro jiný ivočiný druhJess,
já nějaké osvícení vůbec neřeím. Mně celkem postačí, kdy se lidé kolem mne pro začátek alespoň probudí z tohohle konzumního a soutěivého matrixu
Aha, já jsem pochopila, e přeje duchovní probuzení (pro mně osvícení) v jiném konceptu.
Já bych si teda dovolila popřát v irím měřítku - aby probuzení znamenalo více soucítění.
Aby zmámený lidi (tedy větinou chlapi) přestali mamonit moc a prachy a slávu na úkor těch osvícených.
A přála bych těm, co neřeí konzumní matrix, aby se do něj taky dostali a uměli ho uívat...
Ale jak říkám - soucit a omezení hrabivosti zřejmě není pro lidi.
Počkáme tedy, a nějakej zamindrákovanej cvok to červený talčítko stiskne a za pár set tisíc let to tady moná bude zase k ití ...jen ne pro nás
Upravil(a) Jessika (23. 12. 2011 9:07)
Není tady
Chci nám vem popřát bdělost a sílu zůstat věrní tomu nejlepímu v nás. Pravda a Láska zvítězí nad lí a nenávistí se stejnou jistotou, s jakou po dlouhé noci přichází nový den. A můeme vichni společně přivítat Úsvit
A k příjemnému probouzení :
http://www.youtube.com/watch?v=KyWOIKCt … re=related
Není tady
Přeji dobré putování duchovní cestou! A tyto Vánoce a jsou nám třeba oázou pro doplnění vody a sil.
Není tady
Jess,
pro mne je duchovní probuzení teprve prvním krokem k "osvícení", i kdy to slovo samotné nemám moc ráda, zdá se mi příli patetické...
Ale tak to mám já, jiní to mohou cítit jinak.
Osvícení tedy nikomu nepřeji, protoe nikoho nechci ochudit o tu báječně dobrodrunou cestu k němu
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Osvícení tedy nikomu nepřeji, protoe nikoho nechci ochudit o tu báječně dobrodrunou cestu k němu
Ok, k tomu se ráda připojím
Jen aby ta cesta netrvala moc dlouho...
Není tady
Jessika napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Jóóó holka, to je "kus od kusu"
Hezké Vánoce
Není tady
Jessika napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Kam tak chvátá, Jess? Má na to vechnu věčnost
Není tady
lupina montana napsal(a):
Jessika napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Jen aby ta cesta netrvala moc dlouho...Kam tak chvátá, Jess? Má na to vechnu věčnost
No kdy to říká ty
Není tady
No já nevím, k čemu by ta věčnost koneckonců byla
Není tady
Také přeji ve nej zdejím babinetím ivočichům duchovně usilujícím... méně času stráveného na fóru a více času věnovaného hledání sama sobě.
Není tady
Ty se kecka Pro podaktoré z nás je to přece toté......
Zdravím tě!
Není tady
Vem přeji krásné vánoce a přeji Vám čistou a klidnou mysl - nejen o vánocích.
Není tady