29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Na výslovné přání od Blossom Vám tlumočím její pozdrav...
Blossom Vám všem přeje veselé a krásné Vánoce, hodně štěstí, zdraví, spokojenosti do Nového roku 2012, ať se Vám všem daří tak, jak si přejete a splní se Vám vše, po čem toužíte
Není tady
Přeji Bloos krásné svátky a do nového roku jen to nejlepší
Děkuji za přání, pozdravuj ji a vyřiď prosím, že tu chybí její příspěvky
Není tady
I já Vám všem přeji Krásné Vánoce, hodně štěstí, zdraví a uvědomění si OSOBNÍ SVOBODY do Nového roku 2012
(ostatně, sám letopočet 2012 k tomu vybízí, tak vemte konečně svůj život do vlastních rukou a vězte, že změnit můžete pouze sami sebe )
Není tady
Děkuji, Blossom.
I tobě, Zklamaná, za vyřízení.
Také Vám všem přeji krásné Vánoce, hodně lásky, štěstí, zdraví a spokojenosti v roce 2012.
j ja želám psokojnosť a vyrovnanosť - podľa možností bez ohľadu na vonkajšie podmienky... takú tú vnútornú silu a radosť zo života, optimizmus apod. Bloss aj ostatným ľuďom dobrej vôle...
Není tady
Odchod pana prezidenta mě inspiruje k zamyšlení. Nepláču, ani nechodím do průvodů a zapalovat svíčky, ale sama v sobě si medituju...o slušnosti, o lidskosti....
Odchod pana prezidenta v adventním čase je pro mě symbolický. Pro mě je to vzkaz, abychom se zastavili, přestali zuřivě uklízet a nakupovat a uvedomili si, že život není o penězích, ani s prominutím o žrádle.
Odešel ve chvíli, kdy je na tom naše země morálně hodně blbě. Můžeme pro něj plakat. Ale můžeme si také uvědomit, že odešel "symbol" za který jsme se možná podvědomě schovávali...a teď už je to jen na nás, jak jeho odkaz uchopíme.
Můžeme se vztekat, kam tahle země dospěla, můžeme nadávat. Ale naše země nepotřebuje nadávající, naše země akutně potřebuje slušný lidi...a aspoň tady můžeme začít každý u sebe.
To jsou některá z témat mých adventní úvah...
Není tady
Díky Srdénko a Bloss pozdravuj
Hezké Vánoce všem!
Upravil(a) lupina montana (23. 12. 2011 12:27)
Není tady
koniklec napsal(a):
.... Pro mě je to vzkaz, abychom se zastavili, přestali zuřivě uklízet a nakupovat a uvedomili si, že život není o penězích, ani s prominutím o žrádle. ..
Tak na to jsem dojela...
Nijak zvlášt nedřu podlahy a okna a letos jsem se zařekla, že přestanu křečovat žrádlo, že se o vánocích vžycky najde nějaký ten zbytek... No a dopadlo to tak, že se na Vánoce po delší době pozvali můj brácha a můj syn, oba s chutí pakobylek, takže si o zbytcích můžu nechat zdát..
A já nemám v mrazáku ani rohlík
Není tady
Krásné Vánoce všem a Blossom obzvlášť - Bloss, chybíš tady ...
Není tady
Blossom děkuju ti.
Zklamčo, tobě taky.
Není tady
Díky za přání,
pozdravuj zklamčo prosím Blossom a i já všem přeji krásné svátky a šťastný rok 2012.
Není tady
Ještě jsem zapoměla (já trubka sklerotická) dodat, co mi Bloss kladla na srdce, abych vám napsala.
Má se dobře, vede se ji fajn a spokojeností (bych řekla já) jen kvete.
Zklidnění životního tempa ji očividně velmi prospělo
Všem Vám moc děkuje za opětovná přání, myslím si, že po očku si zde čítá a Vaše přání ji tutově velmi potěší.
Není tady
To je prima zpráva.
Bych si moc moc přála tu její cestovací knížku, jestli už vyšla...
Pěkné Vánoce, Blossom.
Není tady
Blossom, veselé Vánoce a doufám, že se mezi nás vrátíš. Moc mi tu chybíš...
Není tady
Já jsem svíčku zapálit zašla, ale je to jen malé gesto, které nemůže vyjádřit, jak se cítím, v životě jsem ztratila hodně blízkých lidí, ale tak bolestnou ztrátu jsem zatím nepocítila. Zamýšlím se nad tím, kdo nám tady zbyl - a bojím se, že nikdo... RIP pane prezidente.
Není tady
A mám tu ještě jeden vzkaz od Blossom:
Bloss se nechce již na Babinet vrátit, přesto by ráda zůstala v kontaktu s lidmi, s kterými si jistě měla co říct, nebo kterým tu chybí, takže mě požádala o to, abych sem vložila její mail, pokud bude mít někdo zájem zůstat s Bloss v kontaktu.
Dále se omlouvá, pokud neodpoví hned, ale odjíždí přes svátky pryč, takže odpoví se zpožděním
a nyní ten mail: enak@volny.cz
Není tady
Blossom a všem hezké Vánoce. Zřejmě si se unáhlila a Babinet Ti schází... Klidně se vrať,nebyla by si první ani poslední.jinak zasílání pozdravů a svého emailu prostředníkem, mi k Tobě nesedí.....Blossom, tvé příspěvky byly pěkné, takže se vrať otevřenými dveřmi.
Není tady
Snad už se lidi přestanou týrat smutněním po Václavu Havlovi ... a konečně si dopřejí radost vánoc...
Krásné a požehnané vánoce vám všem!
Není tady
Týrat? Hm.
Vachu, nesuď podle svých domněnek.
Všechno nejlepší, Blos. Vrať se, chybíš mi.
Není tady
Bloss, krásný vánoce, doufám, že se ti bude stejskat a vrátíš se
Není tady
Hezké vánoce přeji...
Není tady
Vachu napsal(a):
Snad už se lidi přestanou týrat smutněním po Václavu Havlovi ... a konečně si dopřejí radost vánoc...
Krásné a požehnané vánoce vám všem!![]()
![]()
Nechci mluvit za Vachu, ale asi to chápu...
Naši oba kluci (25 a 34) včera říkali "já jsem měl Havla moc rád, ale po tomhle týdnu ho už nemůžu..."
To jen asi my "starší" chápeme, že média prostě musí mlátit slámu, dokud je sebemenší naděje, že vypadne zrno.
Pane Havle, tak nám to odpusťte a vy mladý - mějte trochu trpělivost.
Ono to šílení pomine a zvítězí pravda a láska.
Hezké Vánoce všem, Jess.
Není tady