6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Na výslovné přání od Blossom Vám tlumočím její pozdrav...
Blossom Vám vem přeje veselé a krásné Vánoce, hodně těstí, zdraví, spokojenosti do Nového roku 2012, a se Vám vem daří tak, jak si přejete a splní se Vám ve, po čem touíte
Není tady
Přeji Bloos krásné svátky a do nového roku jen to nejlepí
Děkuji za přání, pozdravuj ji a vyřiď prosím, e tu chybí její příspěvky
Není tady
I já Vám vem přeji Krásné Vánoce, hodně těstí, zdraví a uvědomění si OSOBNÍ SVOBODY do Nového roku 2012
(ostatně, sám letopočet 2012 k tomu vybízí, tak vemte konečně svůj ivot do vlastních rukou a vězte, e změnit můete pouze sami sebe )
Není tady
Děkuji, Blossom.
I tobě, Zklamaná, za vyřízení.
Také Vám vem přeji krásné Vánoce, hodně lásky, těstí, zdraví a spokojenosti v roce 2012.
j ja elám psokojnos a vyrovnanos - podža moností bez ohžadu na vonkajie podmienky... takú tú vnútornú silu a rados zo ivota, optimizmus apod. Bloss aj ostatným žuďom dobrej vôle...
Není tady
Odchod pana prezidenta mě inspiruje k zamylení. Nepláču, ani nechodím do průvodů a zapalovat svíčky, ale sama v sobě si medituju...o slunosti, o lidskosti....
Odchod pana prezidenta v adventním čase je pro mě symbolický. Pro mě je to vzkaz, abychom se zastavili, přestali zuřivě uklízet a nakupovat a uvedomili si, e ivot není o penězích, ani s prominutím o rádle.
Odeel ve chvíli, kdy je na tom nae země morálně hodně blbě. Můeme pro něj plakat. Ale můeme si také uvědomit, e odeel "symbol" za který jsme se moná podvědomě schovávali...a teď u je to jen na nás, jak jeho odkaz uchopíme.
Můeme se vztekat, kam tahle země dospěla, můeme nadávat. Ale nae země nepotřebuje nadávající, nae země akutně potřebuje sluný lidi...a aspoň tady můeme začít kadý u sebe.
To jsou některá z témat mých adventní úvah...
Není tady
Díky Srdénko a Bloss pozdravuj
Hezké Vánoce vem!
Upravil(a) lupina montana (23. 12. 2011 12:27)
Není tady
koniklec napsal(a):
.... Pro mě je to vzkaz, abychom se zastavili, přestali zuřivě uklízet a nakupovat a uvedomili si, e ivot není o penězích, ani s prominutím o rádle. ..
Tak na to jsem dojela...
Nijak zvlát nedřu podlahy a okna a letos jsem se zařekla, e přestanu křečovat rádlo, e se o vánocích vycky najde nějaký ten zbytek... No a dopadlo to tak, e se na Vánoce po delí době pozvali můj brácha a můj syn, oba s chutí pakobylek, take si o zbytcích můu nechat zdát..
A já nemám v mrazáku ani rohlík
Není tady
Krásné Vánoce vem a Blossom obzvlá - Bloss, chybí tady ...
Není tady
Blossom děkuju ti.
Zklamčo, tobě taky.
Není tady
Díky za přání,
pozdravuj zklamčo prosím Blossom a i já vem přeji krásné svátky a astný rok 2012.
Není tady
Jetě jsem zapoměla (já trubka sklerotická) dodat, co mi Bloss kladla na srdce, abych vám napsala.
Má se dobře, vede se ji fajn a spokojeností (bych řekla já) jen kvete.
Zklidnění ivotního tempa ji očividně velmi prospělo
Vem Vám moc děkuje za opětovná přání, myslím si, e po očku si zde čítá a Vae přání ji tutově velmi potěí.
Není tady
To je prima zpráva.
Bych si moc moc přála tu její cestovací kníku, jestli u vyla...
Pěkné Vánoce, Blossom.
Není tady
Blossom, veselé Vánoce a doufám, e se mezi nás vrátí. Moc mi tu chybí...
Není tady
Já jsem svíčku zapálit zala, ale je to jen malé gesto, které nemůe vyjádřit, jak se cítím, v ivotě jsem ztratila hodně blízkých lidí, ale tak bolestnou ztrátu jsem zatím nepocítila. Zamýlím se nad tím, kdo nám tady zbyl - a bojím se, e nikdo... RIP pane prezidente.
Není tady
A mám tu jetě jeden vzkaz od Blossom:
Bloss se nechce ji na Babinet vrátit, přesto by ráda zůstala v kontaktu s lidmi, s kterými si jistě měla co říct, nebo kterým tu chybí, take mě poádala o to, abych sem vloila její mail, pokud bude mít někdo zájem zůstat s Bloss v kontaktu.
Dále se omlouvá, pokud neodpoví hned, ale odjídí přes svátky pryč, take odpoví se zpoděním
a nyní ten mail: enak@volny.cz
Není tady
Blossom a vem hezké Vánoce. Zřejmě si se unáhlila a Babinet Ti schází... Klidně se vra,nebyla by si první ani poslední.jinak zasílání pozdravů a svého emailu prostředníkem, mi k Tobě nesedí.....Blossom, tvé příspěvky byly pěkné, take se vra otevřenými dveřmi.
Není tady
Snad u se lidi přestanou týrat smutněním po Václavu Havlovi ... a konečně si dopřejí radost vánoc...
Krásné a poehnané vánoce vám vem!
Není tady
Týrat? Hm.
Vachu, nesuď podle svých domněnek.
Vechno nejlepí, Blos. Vra se, chybí mi.
Není tady
Bloss, krásný vánoce, doufám, e se ti bude stejskat a vrátí se
Není tady
Hezké vánoce přeji...
Není tady
Vachu napsal(a):
Snad u se lidi přestanou týrat smutněním po Václavu Havlovi ... a konečně si dopřejí radost vánoc...
Krásné a poehnané vánoce vám vem!
Nechci mluvit za Vachu, ale asi to chápu...
Nai oba kluci (25 a 34) včera říkali "já jsem měl Havla moc rád, ale po tomhle týdnu ho u nemůu..."
To jen asi my "starí" chápeme, e média prostě musí mlátit slámu, dokud je sebemení naděje, e vypadne zrno.
Pane Havle, tak nám to odpuste a vy mladý - mějte trochu trpělivost.
Ono to ílení pomine a zvítězí pravda a láska.
Hezké Vánoce vem, Jess.
Není tady