|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

A samozřejmě že jsem ta matka č.1, pak skončím u toho psychouše, oklepu se a zase si jedu s radostí tu svojí jedničku.
Dobrou s kobrou.

Není tady
Barusak napsal(a):
Alusko, jen si dej i za mě. Já tu sice víno mám a i chut by byla, ale já mám nějakou paranoiu, že když jsem sama doma přes noc, tak se bojím, že třeba jako naschvál malý dostane horečky v noci a kdo by pak řídil k doktorovi
Jsem prdlá, já vím.
A zjistila jsem, že jsem špatná matka na druhou. Dávám L. ten Vigantol, jak si vzpomenu, ale určitě ne denně. A vzhledem k tomu, že je zima a na slunci fakt není, tak žádný D nemá a pak si tu křivici budu vyčítatDoufám, že je aspoň nějaký v tom Nutroši, když už nekojím, ať je to aspoň k něčemu, že
Dám si upozornění do telefonu a bude!
Baru buď v klidu, já Vigantol u Míši nedávala vůbec a u Vikči taky dávám tak jak si vzpomenu.....oni doktoři hrozně rádi straší tím co může být.
Jo a aby jste věděly tak jí včera v jednu ráno když mi malá hodinu hučela a prudila že nebude spát....odešla jsem asi po 20. vypla jsem chůvu a šla sjem spát. V půl 7 ráno jsem jí zapla a vstávaly jsme v osm :-D
Není tady

Baru me zase deckar rikal ze caj treba neni ale kdyz se topi tak je dobre dat pred krmenim jednu dve lzicky caje. Tak ti nevim co si o tom mam myslet. hele pojte kecat do noveho 
Není tady

Mad Silence napsal(a):
Baru me zase deckar rikal ze caj treba neni ale kdyz se topi tak je dobre dat pred krmenim jednu dve lzicky caje. Tak ti nevim co si o tom mam myslet. hele pojte kecat do noveho
Musím se tam nějak rozkoukat
jo a jsem HOŘKÁ!!! Sušičku přivezli, ale nesuší!!! Tři hodiny jela, že jako suší, ale i to...ta moje původní měla vysušeno to nejhorší za hodinu...a otevřu když skončila a prádlo mokré! Jsem tak naštvaná. Jsem se na ní těšila, jak malá a navíc nesnáším reklamace a navíc takového velkého krámu, to zas než si pro ní přijedou než přivezou novou nebo já nevím 
Není tady

mvkoty napsal(a):
jo ještě jsem zapomněla korálky zatím nedorazily:-(
To ti asi vyplňujou ještě tu dobírku
Né, promiň, jsem ošklivá, ale nedalo mi to 
Už se těším holky na ty kešky
Jsem zvědavá co najdem. Jo a už jsem se i zaregistrovala na té keškárně 
A nalila jsem si kvůli té piiittttoooméééé sušičce tu dvojiku Aluško, takže dnes v noci se prostě nikam nejede i kdyby četr na koze 
Upravil(a) Barusak (22. 12. 2011 21:10)
Není tady
Koukam, ze nejen ja mam dnes den D.
O tom piti pri UM jsem taky dodneska teda neslysela, zitra volam detsky a zeptam se. To koukam jak puk teda
Baru, ja Vigantol davam vzdy po koupani, takze nezapomenu. Mam ho v koupelne mezi ruznyma serepetickama, ktery pouzivam na A. kdyz delame hygienu. Proste to patri nejak ke koupani, vykoupu, obliknu, ucesu, ostriham nehty - ne kazdy den, a kapnu vigantol a primo do pusy. Prece kdyz bych kojila, tak bych ji to nemohla smichat s mlikem, takze to neresim, ze ji to davam primo do pusinky.
Jo a my od sesti nedel mame davat denne dve kapicky vigantolu a jednou tydne kapku kanavitu, delate to taky tak?
Jsem pro novy bb 
Baru, s tou susickou je mi to teda lito, to je mazec stejne ale
No a my tu mame ted opravare
Opravuje nam venku pred vraty auto, manzel mu u toho sviti baterkou
Myslim, ze je na me manza ted tak nas.ra.ty, ze hned jak prijde tak mi navrhne rozvod
Jo a prej to tomu opravari vyhodilo v pocitaci sest zavad
Minimalne o peti vime, ty nejsou tak dulezity - ale ta sesta to bude ten kamen urazu.
Tak a ja uz nedycham, ja piskam. Vzdycky to odnesou prudusky 

Není tady
Baru v pohodě :-D
Hele a kdyby něco z jaké části Prahy jsi? Že bych tě třeba povozila v mém mini prskoletu :-D
Sušička je pech, tak holt se budeš muset obrnit a reklamovat a nenechat se odbýt.
Is copak máš s autím? Hele u nás je rozchod tak ob měsíc a to z mé strany :-D mě vždycky něčím vytočí a pak to lítá 
A dovolila jsem si požádat o přidání do skupiny na novém BB a jsem stejně jako tady. Tak pokud Vám nebudu překážet děkuji za přidání.
Upravil(a) mvkoty (22. 12. 2011 21:24)
Není tady

Chudinko
snad budeš brzo fit. Ještě, že máme ten internet a nemůžeš nás nakazit

Jojo, máme Vigantol 2 kapky denně a Kanavit do 2 měsíce 1x týdně 1 kapka do 6 měsíce 1 kapka za 14 dní psáno...
Klidně můžem to nového, jsem pro, jen si musím nějak zvyknout...
Upravil(a) Barusak (22. 12. 2011 21:24)
Není tady

mvkoty napsal(a):
Hele a kdyby něco z jaké části Prahy jsi? Že bych tě třeba povozila v mém mini prskoletu :-D
Sušička je pech, tak holt se budeš muset obrnit a reklamovat a nenechat se odbýt.
Is copak máš s autím? Hele u nás je rozchod tak ob měsíc a to z mé strany :-D mě vždycky něčím vytočí a pak to lítá
A dovolila jsem si požádat o přidání do skupiny na novém BB a jsem stejně jako tady. Tak pokud Vám nebudu překážet děkuji za přidání.
Jistěže nebudeš překážet! Co tě nemá!
Já jsem na půl z Prahy 7, Letné a na půl z Horoměřic (cca 5 minut autem z Dejvické, 5km od cedule konec Prahy, první vesnice
) Ted jsem spíš v Horo, protože to je domeček, i když hodně mini, ale jsem tu nějak víc zvyklá, ale je to fakt tak na půl. Odkud jsi ty?
Není tady
Mvkoty, nestartuje pacholek... Ted tu manzel byl a prej opravar si sel domu pro nejaky dalsi vercajk a jeste si privolal kamose z mestecka od nas asi 15 km vzdaleneho. Tak ted uz nevim co si o tom myslet, jako ja jsem snad zase v tom telefonu neznela az tak zoufale 
Baru, to jo teda, prskam tady jak blazen, jeste to ode me nemuzete chytnout 
Mam hrozny strach ale o Adelku.

Není tady
Barusak napsal(a):
mvkoty napsal(a):
A dovolila jsem si požádat o přidání do skupiny na novém BB a jsem stejně jako tady. Tak pokud Vám nebudu překážet děkuji za přidání.Jistěže nebudeš překážet! Co tě nemá!
Já jsem na půl z Prahy 7, Letné a na půl z Horoměřic (cca 5 minut autem z Dejvické, 5km od cedule konec Prahy, první vesnice) Ted jsem spíš v Horo, protože to je domeček, i když hodně mini, ale jsem tu nějak víc zvyklá, ale je to fakt tak na půl. Odkud jsi ty?
Je tak to je směrem na Okoř a tam viď :-D já jsem z Vyšehradu :-)
Is a kojíš? Já teď nevím která z vás ještě ano a která už ne...pokud kojíš tak se nemusíš bát, malá má imunitu z mléka od tebe a nic nechytne :-)
Není tady
Isabel napsal(a):
Mvkoty, prave, ze uz nekojim.
jsem ti chtěla napsat tak dávej hodně ovoce 
to by prdítko malá koukala takhle brzo do ní nacpat ovoce........ono taky záleží jak dlouho nekojíš většinou mají mimísci imunitu i několik měsíců. Já bych nestresovalal. Mě Vikča omarodila až teď na podzim a to jsem mezi tím marodili celá rodina a já kojila jen 4,5měsíce a omarodila někdy kolem 7.měsíce
Není tady

Jéé holky, na novém BB jdou dávat fotky přímo z pc, hurá
Není tady

Jasný, až zahlásíš, půjdeme.
Holky, moje kuchynská linka...kávovar...Nutrilon, lahvičky...lahev vína...sterilizátor...
Je poznat co jsem zač, že 
Upravil(a) Barusak (22. 12. 2011 22:22)
Není tady

Kuk, ach jo, asi se budu muset na ten novym BB podivat.. u nas Vigantol máme kapat jednou denně jednu kapku, Kanavit Dr nepredepsala, uz je to v UM .... jiank nam rikala caj nedavat, ale obcas sem tam malemu ten cajicek dam ...
Není tady
Na novem bb jsem taky zacka, divam se na to a nevim. Je to o zvyku. Chtela jsem se pridat ke skupine ale nejak to nejde, asi cekam na potvrzeni. Vsechny jsem vas tam videla, jsem z toho jelen.
Jinak Rudik si poskrabal oko tak ho ma pekne cervene. Byla jsem z toho na nervy, tak volam dr. a on ze pokud si to nejak nemne nebo neboli tak se to zahoji, to vim taky jsem myslela ze mi da nejake kapky at ho to nedrazdi a on nic.
Isy: jak to auticko dopadlo? A poradne se vylez a uzdrav.
Upravil(a) zacka (23. 12. 2011 1:20)
Není tady

Holky, vy fakt mizíte vedle??? 
Není tady