3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Mad, mám stejnou odsávačku, nástavec by mohl být uí, ale stačí to. Jen to trvá trochu času a je to tedy nepříjemné.
VIP členové to je kdo co ?
Není tady
Misho na zádech mi vydrí tak deset minut pak se napíná a chce dolů. :-( já jsem se tak těila jak budeme átkovat ale co zjistila e má nohy tak v átku být nechce. Ono udret jí i v kočáru je nadlidský výkon.
Mad kdy bude chtít i átek tak bude taky asi k dispozici, protoe schovávat to nebudu. Jestli chce tak ti můu jetě dneska nebo zítra dovézt obojí aby jsi se podívala. Kdy bude chtít písni mi sms. Dneska u tady asi nebudu.
Není tady
ahojda moc Vás zdravím a protoe u se sem asi do vánoc nedostanu tak Vám přeju :krásné svátky,hodně zdraví a spokojené děti i muíky a a Vám nic nepokazí dobrou náladu a sváteční pohodu!!!!!!!!!!!!!!!Mám Vás ráda:-)).
Není tady
Mad, nenech se od ni vydirat, nenech si rozkazovat, nenech se ovladat. Jsi dospela, mas svuj zivot, svoji holcicku, svyho zivotniho partnera proste svoji rodinu a s tou budes zit dal svuj zivot, s mamou uz tezko. Jestli tohle Tvoje mama nemuze pochopit, tak pak uz neni co resit. Jak pises, nenech si zkazit cely vanoce abys je proplakala. Poprve v zivote Te cekaji vanoce kdy uz nejsi sama, ale mas svoje dite a jak pises urcite bude milionkrat lepsi, kdyz budes spokojena Ty a Tvoje holcicka, mama at se treba zblazni, jeji vina, ze to takhle je, kdyz nechce pristoupit na nejaky kompromis.
Není tady
Diky Isi. Hned si prijdu o neco min silena
Holky ja nevim jak budu stihat. Zitra odjizdime (postylku nakonec otec dovezl i kdyz ani to se neobeslo bez komplikaci) takze musim sbalit Hancu sebe, pripravit novou postylku... Nastesti kocoura si deda odvezl dneska ze ho pres svatky pohlidaj
No takze vam preju Krasne Vanoce hlavne klidne, bez stresu, kosti v krku a tak podobne
A pod jen co udela radost
a moc nepijte nebo dopadnete takhle
Miluju smajliky
Není tady
Taky bojim. Manducu jsem pouívala naposledy před čtvrt rokem. To to letí
Není tady
Hezké Vánoce vem co u sem nepřijdou - teda jako na ty Vánoce
Není tady
Taky se mi líběj ty smajlíky.
Teď čtu, e se sem ene teplej Franta, tak zas je dobrý, e nebude moc mrznout, já u potřebuju pořádný procházky jak sůl.
Těím se na ivej betlém.
Koukám e letos vyly svátky úplně debilně sobota neděle pondělí....
No obě děti spinkaj, tak do sebe jdu něco narvat k jídlu
Není tady
elvička17 napsal(a):
Taky se mi líběj ty smajlíky.
Teď čtu, e se sem ene teplej Franta, tak zas je dobrý, e nebude moc mrznout, já u potřebuju pořádný procházky jak sůl.
Těím se na ivej betlém.
Koukám e letos vyly svátky úplně debilně sobota neděle pondělí....
No obě děti spinkaj, tak do sebe jdu něco narvat k jídlu
Zelvi, tak dobrou chut Co mas dobryho? Ja delala dneska ty bramboraky
A o tom otepleni jsem cetla taky, to bude zase blata
Není tady
Holky, jak by jste nechaly dlouho spat mimco venku v kocarku? Adelka mi spinka pod oknem uz asi hodinu, nevim jestli ji tam mam nechat nebo vzit uz domu. Jako zima ji neni, je pekne zachumlana...
Není tady
pagety A teď mandarinky
Venku asi kdybych měla mimino ve fusaku, kombinéze a v peřince jetě, tak jak Kvíčalu vozím, tak bych ji takto nechala jak dlouho se jí chce.
Není tady
elvička17 napsal(a):
pagety
A teď mandarinky
Venku asi kdybych měla mimino ve fusaku, kombinéze a v peřince jetě, tak jak Kvíčalu vozím, tak bych ji takto nechala jak dlouho se jí chce.
Ja furt chodim na cukrovi, uz ho mame pulku snedenou Se pak divim, ze tloustnu
Je v kombineze, ve fusaku a jeste teplou larysu na vrchu - pak ten vrchni dil na kocarek, takze ji asi necham dokud se nevzbudi...
Není tady
Jetě případně čepici a dál bych to neřeila
Vidí Isi, já zase jsem na slaný - brambůrky, lovečák, poličan, slané mandle...
Není tady
elvička17 napsal(a):
Jetě případně čepici a dál bych to neřeila
Vidí Isi, já zase jsem na slaný - brambůrky, lovečák, poličan, slané mandle...
Tak cepici ma taky, takze zustava v kocare
No ja na slany jsem az kdyz se prejim toho sladkyho
Hmm, a bramburky jsou taky antidietni co?
Není tady
Já nejsem zas tak moc zvyklá řeit co jím, pokud mám pohyb. A kdy ho nemám, tak se necítím dobře. Take po pořádné procházce si večer v klidu ty brambůrky dám.
No ale Petruka u by zítra mohla aspoň na krátkou procházku, tak snad u to bude lepí. Takhle mám pocit, e pořád jenom něco jím a výdej energie nula.
Není tady
tak mě Baru chrupká taky venku a dopeču vánočku a jdem s matýskem dohrabat zbytek sněhu,páč tu byl obecní traktor a prohrábl mi to tu tak mi uetřil hodiny práce
, a pak budem stavět sněhuláka jsem mu slíbila
mad smalíci jsou úasní a uij si vánoce
Anýzku tobě také krásné vánoce,hlavně klídek
Není tady
Já chodím kadou chvíli kolem zrcadla v předsíni, tak se občas překontroluju
Ale na váhu se mi stoupnout nechce, mám pocit, e by mi to neudělalo radost
Není tady
elvička17 napsal(a):
Já chodím kadou chvíli kolem zrcadla v předsíni, tak se občas překontroluju
Ale na váhu se mi stoupnout nechce, mám pocit, e by mi to neudělalo radost
to je jak kdyby jsi psala o mě,taky pořád čučm do toho zrcadla v chodbě a na váhu vlezu a po vánocích,si je nebudu kazit,e
Není tady
Tak se přiznejte, jaká jste která skupina...?
http://ona.idnes.cz/fejeton-spici-super … 7_deti_abr
Není tady