29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
kecalíny
Isy a myslíš,že ty korálky fakt působí? a neuškrtí se mimi na nich.. já teda můžu tu kosmetiku saloos mám dětskej balzám na nosánek a pod nosánek,hezky to hojí když máš rýmu i my se tím mažem a pak máme různé olejíčky
jsem byla asi před rokem s kámoškou v lázních a byl tam krámek a bylinkama a čajíkama a tímhle vším tak jsem tam asi nechala litr.. miluju takový krámky a miluju bylinky
Není tady
To už jsem teda v novým chlívě?
Tak hodně pokroků těch našich miminek a zdraví.
Asi půjdu chrnět. A ráno doufám, že obě oči budu mít stejný, začínám lehce vyšilovat
Brou.
Není tady
Tak jsem koukla na televizní program na svátky a jsem z toho nějaká hořká. Nemůžu najít Mrazíka apod.
Není tady
Leeni znas atok? Davam hance tohle http://www.originalatok.cz/?pg=produkty/nosni-oleje teda ten detsky
Není tady
Tak my jsme zpatky z Tesca a dobry, nebylo tolik lidi ale regaly docela vybrany, nemeli kofolu Tak jsme si koupila frisco brusinkovy - to jsem jeste nemela
U nas stale chumeli...
Na ty koralky verim, znam je z Rakouska, dvojcata je meli a dobry Ja doufam, ze se na tom uskrtit nemuzou.
Baru, me stacilo kdyz jsem videla, ze vecer na stedry den budou ZASE davat Tri orisky pro popelku Nebavi me to uz.
Koukala si ted v osm na VIP prostreno? My byli na tom nakupu, tak jsem nevidela.
Misho, pekny stromecek mate
Není tady
Isy, to víš, Kofola je teď v akci za 17 kč, takže pokud nepředběhneš ráno důchodce, nepiješ! A děkuju za pěkná slova - ty dokážeš být hrozně podpůrná, víš to?
U nás je TV celý Štědrý den vypnutá, takže mě 3 oříšky netrápí, Mrazíka jsem nikdy nedokoukala do konce, ale moc se mi líbí Princezna ze mlejna. A taky se těším na novou pohádku, kde hraje Tomáš Klus (jen nevím, jak se jmenuje.)
Želvi, oko pálí nebo jen změnilo velikost? Já na podobnou patálii kdysi řešila Ophtalem, tuším že. Je to fyziologický roztok a prodávají to včetně nádobky, ve které oko vyplachuješ.
Jinak jsi mě namotivovala a zítra jedu pro lehátko. AZ totiž taky miluje společnost a stěhovat po bytě autosedačku není příliš pohodlné.
Míšo, jojo, Budějky byly, ale málo času + zima, takže požitek minimální. Dnes taky jeden úlovek cestou z nemocnice. Na větší štreky (a mimoměstské kešky) se těším v létě. Si udělám výlet za nějakou vaší.
Ta boulička je neznámého původu, takže budou tkáň posílat na histologii na rozbor. Nevím, jestli se mám předem děsit, zatím mi je to dost jedno a hrozivý scénář mi prostě představivost vykreslit nedokáže.
Mad, ilustrace všeříkající. Vánoce neřeš. Já je taky neřeším...v bytě bordel, dekorace nulová, nenapečeno, neuvařeno (po Míšině stromku můžu jen mlsně koukat)...Rodičům vysvětli (pokud vůbec má cenu se s nimi bavit), že už máš svou rodinu a tedy právo zařídit si Vánoce po svém. Přece nechceš prožít svátky klidu a míru a ne v napětí. A když to nechceš udělat pro sebe, udělej to pro Haničku.
A na kešky s vámi nepůjdu, poněvadž bychom se s kočáry nevešly na chodník. Leda bychom s Baru byly váš předvoj. Nebo pr...
Není tady
Isy: Vakcinace v pohode, dala jsem mu ty kapicky nez jsme sli k dr. takze zaden plac a na vecer zas aby nebyla teplota. Ve dne teda hodne spal a vecer usnul az v 22:30 a ve 4 rano vzhuru a strasne ukecany, takze nevyspano a to jsem si ho dala do postele abych vedela jestli nahodou se neco nedeje.
Zelvi: tak at se rano vzbudis a mas oko v pohode!
Eli: opravdu musi na operaci? Nejde treba udelat jen nejaky odber vzorku atd.. Drzim palce a dobre nervy!
Ja jsem ted cetla clanek pekne hnusny o Pepsi ( jsem si koupila vyjimecne flasku na vanoce)ze davaji nejake ochucovadla z potracenych deti a pod tim byly obrazky, hnus fialovy a rvala jsem jak kr.ava. Pepina letela do kose. Kdo ma zajem, ale fakt hnusne.!
http://euportal.parlamentnilisty.cz/Art … apoju.aspx
Miso: stromecek krasny! U nas se pres den nic neji jen se zobou orisky a cukrovi. Na veceri mame : prvni maly krajicek osoleneho chleba ktery se pak doji k polevce, pak vanocni oplatky pomazane medem a pak zelnacku a hrachovku hustsi ( jen trosku) tu dame do misky a koluje kolem stolu- pry aby byly penize a pak salat a ryby, vetsinou morska stika a losos. Pak se rozrezavaji jablicka, louskne se orech, otevre se sampano a pak se jde na darky. Letos pri Rudikovi nevim jak nam ta veca dopadne
Upravil(a) zacka (22. 12. 2011 3:23)
Není tady
Ahojky a dobré ranko, jdu vás pozdravit taky sem :-)
Včera se mi ptala tuším Misha nebo Is na hlídání když budu v práci. Bude hlídat moje babi, snad to zmákne, je to zrovna v době kdy by měla malá spinkat, takže s ní bude moc drandit venku. Uvidíme jak to holky zvládnou.
Elis: Klidně s námi na kešky vyraž :-) čím víc tím líp :-) a když půjde i Baruš tak budeme 4 a vejdeme se krásně na chodník.
Ještě jsem se chtěla zeptat holky co šátkujete. Mám doma kapsu na zimu na šátek. Vikča bohužel už v šátku nechce být tak jí nevyužiju. Tak kdyby jste měla některá zájem písněte SZ.
Není tady
Dobré ráno..
Elí na to nesmíš myslet co kdyby.. ale asi to bude nějaká tukovka né.. no každopádně je to nepříjemné
mad neznám,juknu na to..
Baruška už zase usíná,takže si sednu k žehlení a odpo až bude venku v kočárku musim jít odházet níh neboť se manža večer nedostane domu
Není tady
Eli nema smysl vubec s nima neco resit. V patek odjizdime a nechavam telefon vypnuty doma at si delaj co chtej
Není tady
Misho mela by tam byt zadost a prijeti do skupiny. Nick stejny jako tady
Proste a jednoduse jsem se rozhodla, ze uz si nenecham s*at na hlavu. At si trhnou nohou. Kdyz budou neco potrebovat, fajn pomuzu ale mam svoje hranice a ty uz mi nikdo posouvat nebude. Sak vite co mi muzou
Leeni jsou to ruzne olejicky i masiticky ciste prirodni a moc prijemne.
Upravil(a) Mad Silence (22. 12. 2011 20:09)
Není tady
Nazdarek
ja jsem taky pro uzavrenou skupinu, ale to uz jsem psala asi desetkrat A holky jako Leontynka, Janinka a Mvkoty prizveme taky, ne?
Jestli tam teda pujdeme
Misho, videjka s Ju jsou nadherny, to je piskle A to pretoceni na brisko, to je teda Ju
Adelka zvedne maximalne nohy nahoru a ma takovy naznak se otocit na bok, ale to je tak jednou za tyden... No proste my budeme brzdy kvuli ty perince
Mad, preju Ti krasny a klidny vanoce a doufam, ze to vasi pochopi. A kdyz ne, tak jak pises, dlabej na to, uzivej si Hanicky a proste svoji novy rodiny
Eli, nejmenuje se ta pohadka Certova nevesta? To byla nejaka novinka ted...ale ja nemam moc dobry prehled, takze treba je jeste nejaka novejsi
A ja nevim jestli dokazu byt podpurna, ja jen si dokazu predstavit jaky mas ted o Anicku Z. strach, ale ja verim, ze to nebude nic vaznyho a bude zase dobre!
Není tady
Jééé vy mě postrádáte, to mě zahřálo u srdíčka
Oko furt nic moc, ale naordinovala jsem si ty ATB kapky, vím jsem hrozná, ale nemůžu prostě jít k doktorovi, nemám kam dát děti.
A jsem doteď no co jsem dělalala. Teda můžu to tu veřejně psát... my totiž vstávaly s Petruškou v osm, Kvíčala v půl deváté, pak snídaně, rychlá příprava oběda a doteď jsem se mordovala s DPH pro jednu firmu a dělala možné i nemožné, aby chudáci neplatili takovou pálku a prostě já se musím pochválit, jsem hrozně moc šikovná
Mám hotovo a můžu tedy tohle pustit z hlavy (teda když mi někdo skočí na finančák ještě )
Jdu skládat nějakou skládačku
Není tady
Pauli pouzivam olejicek do nosu jak pro nas tak detsky. Fenyklovy olejicek na brisko, detsky olejicek, a co musim extra pochvalit je koupelovy olejicek. Zkousela jsem i od welledy ale tenhle se mi zda lepsi. Pak mam jeste baby hermankovy krem. Tim ji mazu oblicejk pac tam mam poad jakousi vyrazku a to je asi jedine co ji v kombinaci s linolou pomaha.
Jinak ja pouzivam obcas myci oleje (hlavne na koupelnove masaze ) myci olej na intimni hygienu a kdyz je treba tak i krem intisan.
Jaksi nesnesu vetsinu kremu takze jsem za olejicky rada pac pak neresim mazani suche kuze.
Isi dekuju. Vim ze to nepochopi. Otec mozna ale mati bude proste prska a je mi to jedno. Kdyby nebylo, tak bych zase probrecele pulku vanoc a ja si to prose uz kazit nenecham. Kdyz nejsou schopni se ke me chovat normalne... nemam to zapotrebi. Hanca potrebuje mamu ktera nebude mit nervy k kyblu.
Jsem asi vazne zesilela ale je mi dobre
Jo zlevi, jakou mas odsavacku? Ja koupila baby-vac 2 nastevec mi prijde dost siroky. Sice jsme teda neco vyluxovali ale porad chudera chrochta
Není tady
Jinac, hanca nam taky tak nejak pase ale jakmile ji dam na brisko tak se opre o levou ruku, zvedne levou nohu a snazi se prekulit na zada coz se ji docela dari. Tak nevim jak na ni pac stabilne nepase a kdyz ji drzim zadek priplaclej a rovna ruce tak rve ja tur
Misho Ju je fakt uzasna
Upravil(a) Mad Silence (22. 12. 2011 11:02)
Není tady