Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#126 1. 1. 2012 11:41

mvkoty
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Velvary
Web

Re: CHAT: Jarňátka 2011 č.12

no jde o to holky ze loni kdyz jsme resili tema svatby tak mi nasi rekli ze by bylo mozna lepsi se vzit a potom to jen oznamit  proto to resime:'

Ale asi to udelame tak ze na obrad pozveme vetsi okruh pratel a na tu grilovacku uz jen nejblizsi rodinu

Není tady

#127 1. 1. 2012 18:44

bellatrix
♥♥♥♥♥♥-

reta

Upravil(a) bellatrix (1. 2. 2012 21:43)

Není tady

#128 2. 1. 2012 9:19

Cipisek79
♥♥♥♥♥--
Místo: okolí Brna

Zdarec mamky,
tak máme po svátcích a už jsme sami, páč manžel musel do rachoty. Je to blbý, předchozích 10 dní vůbec nebylo špatných, když jsme byli všichni pěkně pohromadě.
Ani jsem Vám nepsala, jak u nás proběhl Štědrý den. Večeře byla fakt slavnostní dumbom, Ady spala, Jája už byl vyspaný, tak se nám vzekal na zemi u nohou, zatímco jsme s manželem v rychlosti hltali kapra lol. U stromečku to bylo děckám šumák, dárky je nezajímaly - teda Ady jo, té se líbily knížky a hračky do vody, Jája nula bodov, absolutní nezájem - trhání papírů taky ne, stromek omrkli a tím to skončilo, akorát zpívání koled se jim líbilo, páč jsou zvyklí, že jim hodně zpíváme.
Ach jo, musím letět, Jára má neskutečný, ale fakt šííílený záchvat hmm.

http://lb3m.lilypie.com/xMTcp1.png

Není tady

#129 2. 1. 2012 9:56

Holčička
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj v novém roce reta

Ten náš Silvestrovský pobyt jsme zvládli na jedničku tummenupp - ale Dadů je prostě k uškrcení s tím uspáváním... Ať jde spát kdykoliv večír, tak to prostě trvá tak hodinu řevu a položit/vstát na minutu usnout, s jekotem se vzbudit... roll a tak pořád dokola hmm No nic...

Míšo, k naší svatbě. My se dohodli, že v rámci úspory nákladů se vezmeme se svědky a řekneme to všem až pak. Nechtěli jsme, aby se zbytečně utrácelo za něco, co pro nás není až tak důležité - myslím obřad - ne manželství wink
A pak jsme si uvědomili, že bychom stejně s každou částí rodiny nejspíš absolvovali oběd či večeři (tak se to prostě u nás děje, když se něco slaví - i zpětně) a možná by to vyšlo ještě dráž. A darům se taky nevyhneme. Takže jsme nakonec na svatbě měli rodiče a sourozence s partnery. Na zahradě pak grilovačku. Na sebe jsme si koupili věci nositelné i běžně, a po rodině zakázali příliš slavnostní oděv - abychom se prostě vyhli "povinným" nákladům a taky jsme to chtěli mít tak trochu neformální (otec stejně přišel v saku dumbom ) Celá svatba včetně bot, prstýnků, jídla a pití byla okolo 10tis. Oznámení jsem dělala sama a nechala si je jen vytisknout na tvrdší papír. Po zbytku příbuzenstva jsme je rozeslali poštou - nebo předali osobně. Přátelům jsme odeslali mailem. Většinou to všichni vzali normálně v pohodě. Ale pár lidí to neskouslo... jejich boj... fuckyou
Ale - všechno jsme to dělali, protože to nám připadalo správné. Ne proto, že by mi to někdo navrhoval. Míšo - svatbu si udělejte fakt podle sebe, pak by tě to mrzelo. Když budeš mít štěstí, bude jediná za život a myslím, že nestojí za to, aby sis pak své rozhodnutí vyčítala...kapitulation

Jo a jinak - stále neleze ani se neplazí ani nic... jen začala říkat spoustu nových slabik a moc ráda tancuje big_smile big_smile big_smile

Upravil(a) Holčička (2. 1. 2012 10:04)

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/l/lqhjsy07t.png    http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/6/6px9452lk.png

Není tady

#130 2. 1. 2012 10:00

Dita.L
♥♥♥♥♥♥♥

Cau babizny
zaplatpanbuh uz je po svatcich. vissla a je klid. Doma navic od vcera ticha domacnost. Jsem panicka servala a on ted se mnou nemluvi. Horsi jak zenska lol lol vissla
Pekne nam ten novy rok zacina.
Ja jsem nachcipana, boli me celej clovek, snad to do zitra vymaknu, panicek jde do prace, tak budu mit prtata cely den. Kolombicka do skolky dam asi az ve ctvrtek, venku je silena bourka, leje a fouka. (a opet nam tece do baraku roll )

Miso, no jak rika Bell, pri vetsi svatbe z pribuznych neco "vyrazite' ale mala svatba vas zase tolik stat nebude tongue  a kdyz vam bude chtit nekdo neco dat, tak to prece muze i tak, neeee?  Me rodice na prvni svatbe nebyli. Nechteli abych se vdala, tak to holt vyresili po svem. Mysleli si, ze kdyz budou trucovat a neprijdou, tak ze ja se radsi nevdam roll Musim rict, ze nakonec kdyz se ohlidnu zpetne, tak se mi svatba jenom se svedkama libila vic nez, nez druha, na ktery bylo 60 lidi roll

Cipi, ted jsem se uprimne nasmala. Koukam, ze vam Jajik pekne zatapel u te vecere. Nezaskocila vam kost? lol lol

Odpovídám za to co říkám. Ne za to, jak ty tomu rozumíš.

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/71x35tm2w.pnghttp://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/d/dflqakn4e.png
http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/2/2cxnuzbkh.png

Není tady

#131 2. 1. 2012 18:55

mvkoty
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ahojky holky
moc dekuji za vase nazory a abych pravdu rekla tak moje predstava je asi takova jako byla svatba u Holcicku:
Jinak uz mame termin a to 31:srpna v poledne jen ho musim jet v tydnu zamluvit:
A take jsem rikala ze vezmeme na obrad jen rodice svedky a nasi babi ta by to neprezila s tim ze ostatni kdo budou chtit prijit prijdou kdo ne tak at je doma: oznameni budu delat taky sama a dostane ho jen nejblizsi pribuzenstvo ostatni mailem: a potom udelame jen s nejblizsimi posezeni u babi na zahrade kde bude sud a grilovacka:
co se tyce satu tak ty mam od kamaradky a robik bude mit kvadro od meho brachy aby jsme ho nemuseli kvuli svatbe kupovat: jedine co tak budu resit boty protoe to bude docela sranda: saty jsou dlouhe tak by to chtelo podpatky ale kdyz si je vezmu tak budu vyssi nez robik:
a kdyz to tak pocitam ditus tak 60 lidi to je cca pul nasi family ale rekli jsme si max 20lidi celkem a to take dodrzime:
A hOLCI CHCI SE ZEPTAT NEBUDE VADIT KDYZ SE INSPIRUJI TVOU SVATEBNI KYTICI? ja chtela bud kaly a nebo slunecnici s lucnim kvitim a ta tvoje je naprosto dokonala

Není tady

#132 2. 1. 2012 19:27

Holčička
♥♥♥♥♥♥-

No, tak prý na ni nemám autorská práva lol lol lol - ale tak, já myslím, že i tak můžeš wink Jsem ráda, že se Ti líbí. Já když ji viděla prvně, tak jsem si myslela, že mě klepne - jsem si to představovala úplně jinak. Já chtěla jen 3 slunečnice svázané bez ničeho. A ono toto. Ale jsem ráda, že byla taková - vypadá moc dobře na fotkách. Jen bacha - byla hrozně těžká a při obřadu jsem myslela, že mi upadne ruka. Mamka mi pak říkala, že mě litovala - si myslela, že se klepu nervama a dojetím lol lol - a já myslela, že každou chvíli tu kytku musím pustit dumbom lol

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/l/lqhjsy07t.png    http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/6/6px9452lk.png

Není tady

#133 2. 1. 2012 20:51

Tutule
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ahoj holky!
Přeju všem krásný nový rok!!!!! Ať je jen ten nejlepší,plný samých dobrých zpráv, zdraví, štěstí,lásky a splněných přání!!!!!! hjartahjartahjartahjarta

My se v Praze zdrželi neplánovaně o den dýl, já jsem měsíc chrchlala,ale když jsem chtěla k dr, tak se to zlepšilo, tak jsem nešla...chyba! Na silvestra jsme se dost nachodili, spotili, pak nám byla zima, a večer v divadle jsem začla fakt hnusně kašlat, ráno jsem měla na plicích balvan, takže jsem šla dneska k dr a mám ATB dumbomdumbomdumbom

Jinak pár dní v Praze bylo fajn, byli jsme na dvou závodech, v divadle na skvělé hře, strašně jsme se nasmáli, Kika vyhrála svůj první závod, byla skvělá tummenupp, taky v muzeu hl. města Prahy. Prostě jsme se nenudili.

Co tady nového? Budu muset dočíst, snad to zvládnu, slíbila jsem ségře ještě na rychlo spíchnout 14ti denní kalendář...dumbom

http://www.tickerclub.com/cache/59dac1956b.png
http://www.tickerclub.com/cache/a003200884.png

Není tady

#134 2. 1. 2012 22:07

mvkoty
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Holčička napsal(a):

No, tak prý na ni nemám autorská práva lol lol lol - ale tak, já myslím, že i tak můžeš wink Jsem ráda, že se Ti líbí. Já když ji viděla prvně, tak jsem si myslela, že mě klepne - jsem si to představovala úplně jinak. Já chtěla jen 3 slunečnice svázané bez ničeho. A ono toto. Ale jsem ráda, že byla taková - vypadá moc dobře na fotkách. Jen bacha - byla hrozně těžká a při obřadu jsem myslela, že mi upadne ruka. Mamka mi pak říkala, že mě litovala - si myslela, že se klepu nervama a dojetím lol lol - a já myslela, že každou chvíli tu kytku musím pustit dumbom lol

no ja jsem chtela kaly stazene jen stuhou ale nevim jak moc to bude financne narocne a tak to lucni kviti se slunecnici by bylo krasne ale je mi jasne ze to bude tezka kytka: kamaradka ma kvetinovy atelier tak jsem ji psala co a jak tak snad se domluvime a pochopi me co bych chtela:

jsem to dneska tak pocitala tak nejuzsi rodina je u nas cca 20lidi to bude masakr ach jo no ale nejak to zvladneme ja jen vidim babi jak bude silet a vse organizovat proto ji vse reknu asi az tak taden dopredu driv ne jinak by bylo vse jinak

Není tady

#135 3. 1. 2012 8:30

Cipisek79
♥♥♥♥♥--
Místo: okolí Brna

Čau holky,
Adélka od předvčerejšího večera dost kašle, včera se přidala i rýma. Myslíte, že můžeme ven ? Děcka jsou ve sporťáku, ale v komninézách, mají fusaky a ještě přes ně dávám pláštěnu, takže jim vítr neublíží. Si říkám, že by se jí venku aspoň líp dýchalo.
Noc byla šílená, Adélka se furt budila kašlem nebo ucpaným nosánkem, od jedné do půl čtvrté nespala vůbec hmm ( já samo s ní ). Podložila jsem jí hlavičku a za manželovy asistence ( sama bych to nedala, bránila se ) jsme jí stříkli do nosánku mořskou vodu, tak to trochu pomohlo a konečně usnula. V 06:45 vstával hysterka Jareček. Zase se probudil hore zadkem a teď tady prudí. Snažila jsem se ho ještě udržet v betli, ale to ho ještě víc nasralo, tak ječel tím víc. Jako mám dost va.
Jinak mám děcka za zadkem čím dál víc, není vteřina, abych je neměla vedle sebe, na sobě, pod sebou.... dumbom. Už si vůbec nechtějí hrát sami na koberečku, jsou tam jen, když jsem tam s nimi. Jinak furt lezou za mnou. Stojím u linky a myju nádobí, Adélka se mě drží za nohavice, Jája tahá za pantofle, jdu na záchod a patrola valí okamžitě za mnou, sedím na židli u PC, Adélka se postaví a drží se mě za tepláky, Jája se motá do káblů..... A tak je to pořád a se vším dumbom.
Musím jít, oba tu ječí. Jdeme krmit hladovou zvěř. To zas bude bordel po celé kuchyni... dumbomlol.

http://lb3m.lilypie.com/xMTcp1.png

Není tady

#136 3. 1. 2012 8:47

mvkoty
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ahojky holky

cipi pokud nemaji deti teplotu tak klidne ven muzes: ja taky chodim a mala aspon tolik nekasle a nesopli takze proc ne:

u nas se dneska spalo celou noc od 18 do 8 no proste super snad ji to vydrzi

Není tady

#137 3. 1. 2012 9:15

lenkaB
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Zlínský kraj

Ahoj holky smile
Cipi, mně Dr už u Dorči říkala, že pokud nemá teplotu a není zrovna inverze, tak určitě co nejvíc ven, aby se jí líp dýchalo hjarta a je fakt, že jak by doma nespala vůbec, tak v kočárku fakt hezky, nos měla venku vždycky čistý...

Míšo, holky už Ti ke svatbě napsaly, já bych řekla - hlavně si to udělejte, abyste byli spokojení vy dva, já osobně bych asi nejbližší rodinu pozvala (třeba na neformální grilovačku apod.) - my taky nechtěli velkou svatbu a mecheche, tak jsme si mši zařídili na 2 odpoledne a pak pozvali na pozdní oběd/večeři jen rodiče a sourozence + asi 2 tety a 2 kamarádky (celkem nás bylo 25) a byla to pohodička smile jinak já měla taky slunečnice vissla a souhlasím s Holčičkou, že z toho teda bolela ruka lol ale stálo to za to, dodnes, když někomu ukážu fotky, tak chválí originalitu (jakože nemám růže jak všichni), měla jsem i malé gerberky ve vlasech (vypadají jak malinké slunečnice) smile

Tuli, Tebe se chci už chvilku zeptat - když jste kdysi rušili u Kritstinky dudlíka, psalas, že přestala po obědě spávat? nebo to byl někdo jiný.. a jestli to bylo u vás, začla zas, nebo od té doby už nespí? my jsme se zbavili dudlíka konečně na Mikuláše, proběhlo to v pohodě, ale od té doby malá odpoledne vůbec nespává (i když na ní kolikrát vidím, že by aj chtěla, ale nemůžu si s ní lehnout, protože A.spává denně tak max 1-2x po půlhodinách a to nikdy v době, kdy by se mi to hodilo dumbom )...

Není tady

#138 3. 1. 2012 9:33

Tutule
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ahoj holky,
tak jsem koukala, že jste toho za ty 4 dny, co jsem tu nebyla moc nenakecaly tummenupp

Míšo, k svatbě, já jsem jenom chtěla jiné šaty, všechno laděné do jedné barvy vč. kytic, ženicha, svědků atd. Že jsme se brali v prosinci, neměli jsme jinou možnost, než restauraci, na obědě bylo asi 25 lidí - nejbližší rodina a svědci. Odpoledne pak byl raut a tam se vystřídalo snad 70 lidí, víno, pivo bylo placeno od nás, ostatní si platili hosté.
Kdybych se vdávala jako ty v létě, tak se beru u nás na dvoře, oddávala by nás starostka, na dvoře bych taky udělala stoly a grilovalo by se, opékalo, tanocovalo, bavilo. Možná bysme tohle udělali v místní hospodě popřípadě na fotbalovém hřišti, kde je od loňska taneční parket, stoly, lavice a bar...

Leni, jo přesně tak, pár týdnů jsme to ještě zkoušeli s uspáváním, ale dopadlo to tak, že jsem z toho byla odrovnaná hlavně já dumbom, Kiku jsem musela minimálně půl hodinu nutit, uspávat, být u ní, předtím pořádně unavit dlouhou procházkou. Spala sice pak ty 2h, ale budila se uřvaná, strašně protivná, že jsme to po čase zrušili a od té doby nespí, i když vím, že by to potřebovala, když pak jedeme kolem 3-4h odpoledne někam autem, téměř 100% usne dumbom, ve školce nespí, ve 12h je na ní brzy, takže jenom leží nebo v klidu sedí na posteli.

Davča začal stoupat i v postýlce, pochopil, jak se chytit za šprušle, tak je s usínáním taky boj dumbom, u našich spal vůbec blbě, mají tam na noc dost horko, pořád se budil, já blbec taky zapomněla s sebou nutrilon 2 a všude měli v lékárnách zavřeno a našla jsem jen jedinou plechovku, ale 1 a ta ho moc nezasytila, takže se v noci furt budil na jídlo, no byla to "paráda", včera taky spal hned do půl 2 tummenupp, kdyby ráno v 6 nekadil, spí určitě aspoň do 7h.

Já tu mám hromady prádla a to jsem u našich skoro denně prala, Davča má rýmu, tak furt blije a stejně tu mám hromady a hormady....

Není tady

#139 3. 1. 2012 9:45

lenkaB
♥♥♥♥♥♥♥

Tuli, tak jsem doufala, že mi napíšeš, že se to po 2 měsících zlepšilo lol no nic, u nás přesně to, co popisuješ - jak jedem někam autem, je tuhá do pár minut, ale jinak ani párem volů... jen jí asi musím posunout večerní usínání (chodí spát kolem 3/4na 8, do půl 9 už spí), ale jak odbourala to odpolední spaní, tak ji kolem 7.musím do školky budit, předtím mi tu od cca 6 poskakovala sama... ona už teda občas nespala ani v létě, ale pak nastoupila do školky a tam ji to asi unavilo, tak zas krásně tu hodinku i dél občas spala... jinak ve školce zatím nespává, ale před Vánoci o tom začla, tak jsem se domlouvala s ředitelkou, že teda jako zkusíme a uvidíme smile prý tam stejně většina dětí neusne, jen si poslechnou pohádku, odpočinou a pak pomalinku vstávají... původně jsem myslela, že ji nechám na odpoledne až příští školní rok, ale když to chce sama...  jen mi to přijde hrozně líto, že s ní najednou budu trávit už jen tolik málo času dumbom ne že bych si občas ráda neodpočinula lol ale i tak...

jooo  a praní, o tom mi vykládej... já jsem musela teď na chvilku přestat i s látkovkama, protože máme hrozně málo vody ve studni (jak bylo v listopadu sucho) a protože i tak mám hromady špíny na praní, tak jsem se bála, abychom nezadřeli čerpadlo lol přijde mi, že s příchodem druhého dítěte (a nástupem do školky) se množství prádla nebezpečně násobí lol

Není tady

#140 3. 1. 2012 10:24

Dita.L
♥♥♥♥♥♥♥

Cau babizny
jeeee prani, ja peru tak priblizne 2 - 3 pracky denne. A to tridim "jenom" na barevne tmave, svetle,  pak bile, vlnu a jemne va Absolutne si neumim predstavit, jak bych prala, respektive kolik, kdybych mela jeste tridit podle barev, jako to delala mama va

Holky, ta nase heeeeerecka stale ani neleze, ani nesedi, zacina me to znepokojovat. O postaveni nejevi absolutne zadnou snahu.

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/71x35tm2w.pnghttp://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/d/dflqakn4e.png

Není tady

#141 3. 1. 2012 10:25

Tutule
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Leni no bohužel, u nás to dopadlo tak...no a Kika chodí spát v 7 hned po večerníčku (teda teď mě naštvali na ČT, jak dávají kouzelnou školku v 18.15! to je čas k podělání fakt, to akorát Kika jde do sprchy, nebo večeří, chystá se do pyžama, čeká na Večerníčka, my máme prostřeno a oni si tam dají program pro předškoláky yikesusch, to jsem jen odpobočila), usne hned, nemá problém, ráno pak vstává do školky taky kolem té 7h, někdy jí musím budit, ale většinou do půl 8 je vzhůru i o víkendech. Dýl než do 7 večer by nevydržela. A já mám teda aspoň pak klid, to dávám spát i Davču.

Já bych toho prádla neměla  tolik, kdyby to mimino furt neblilo, kdyby manžel nechodil denně běhat a nenevlíkal na sebe tolik vrstev, kdyby Kika nebyla čuně a neměla jedno oblečení denně dumbomvissla, to mám taky pořád na praní připravené povlečení (ano Dito už jsme zase převlíkali a budeme za nedlouho zas loldumbom) nebo různé deky, z postýlky, z kočáru nebo tu jak má Davídek na zemi na hraní...furt dokola a to jsem letos před vánoci nestihla vyprat potahy z gaučů...prostě na to nebylo místo na sušácích dumbom

Ještě jsem chtěla poděkovat všem za přání Davídkovi k svátku! hjarta Oslavil to chudák tak, že dostal ten nutrlilon 1, že jsem mu neměla kde ohřát lahev s vodou na mlíko, nakonec manžel uprosil vrátného v muzeu loltummenupp, vtipné, bylo, že se k nám na silvestrovském běhu přihlásil, že nám dne předtím ohříval mlíko a že nám přeje krásný nový rok big_smile

Není tady

#142 3. 1. 2012 10:34

medulka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha-vých.
Web

Ahoj holky,

tak nám přeju do nového roku hodně všeho! Kromě nemocí, pochopitelně smile.
A dodatečně Davídkovi k svátku hodně zdraví a málo blindění hjarta.

Jsem tu jako bez ruky, Kryštůfek je dnes po svátcích prvně ve školce. To je klid. Včera tady s Jonáškem řádili, vozil ho na sedacím vaku, tlačili spolu bednu s hračkami. Jonášek se směje kdejaký ptákovině, kterou brácha vymyslí. Se máme na co těšit tummenupp!

A Cipi neboj, taky mám Jonáška věčně navěšenýho na noze. Naštěstí je teda jen jeden, ale i tak to stojí za to. Člověk vaří a nemůže udělat krok.

Ještě jsem se chtěla podělit o naše zážitky s nočním ne-krmením. Je to jako na houpačce. Ráda bych věděla, co to ovlivňuje. Každopádně jsme celkem záhy odbourali krmení ve 22h a kolem 2h. Ovšem potom to začíná. Někdy se vzbudí v 6, v 5 to je fajn, dáme už ranní mlíko a spí se do 7-7:30-8. Ale sem tam si do toho hodí nekomromisní řev ve 3 - 4. Takže ho chudáka opustíme, on usne a vzbudí se vzorně na tu 5-6. Jsm zvědavá, jestli až bude ráno světlo, pochopí, že mlíko je až za světla.

Dituš a co na Alexinku říká MUDr. Se určitě ptá, co dělá, ne? By byl asi znepokojen a někam by Vás poslal, kdyby to bylo špatně pussa.

Upravil(a) medulka (3. 1. 2012 10:42)

http://www.tickerclub.com/cache/1d3c15d34a.png  http://www.tickerclub.com/cache/05e6aff4ba.png

Není tady

#143 3. 1. 2012 10:35

Dita.L
♥♥♥♥♥♥♥

Tutuli, ted si ve me zavarila krev !!!! Jak pises o tom ohrivani mlika. My jak byli v pratru, tak jsem tam vlezla do picerky s lahvickou, poprosila jsem kuchare (asi to byl i majitel )  o ohrati, udelal na me gesto rukou a rekl mi "vypadni, ja nemam cas" Jeste jsem se emocionalne nesmirila s tim, ze jsem mu nemohla vyskrabat oci na miste a nakopat toho pip do tech jeho pip pip pip a jak slysim o ohrivani mlika vystrkuju drapky. hmm
Nakonec jsme ukecali pani ve stanku s Vaflema, tak jsem si v Nemecku koupila detskou termosku rovnou i  s dudlikem tummenupp

Hele, ja budu taky dneska nebo zejtra prevlikat tongue ale asi prevliknu jenom svoji pulku postele. Nad panickovou netreba ztracet cas, on furt trucuje a spi na gauci. va lol lol lol Tak takhle "husty"to u nas jeste nebylo.

Není tady

#144 3. 1. 2012 10:39

Dita.L
♥♥♥♥♥♥♥

Me se Alex na nohu nevesi va Jestli to nebude tim, ze se vesi tatinkovi na jeho oblibenou hi fi soupravu o 8 kouscich (ani nevim, na co to vsechno je lol ) a na moje nohy nema cas lol

Meduli, Kolombo jeste ve skolce dneska neni, me to ceka az ve ctvrtek. Rano jsem se sice vzbudila, ale tak priserne me bolela hlava, ze jsem se rozhodla ze nevztavam.

Není tady

#145 3. 1. 2012 10:44

medulka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Djova, tichá domácnost... Co se stalo tak zásadního? Určo nějaká blbost, tak je to vždy...

http://www.tickerclub.com/cache/1d3c15d34a.png  http://www.tickerclub.com/cache/05e6aff4ba.png

Není tady

#146 3. 1. 2012 10:46

bellatrix
♥♥♥♥♥♥-

reta

Upravil(a) bellatrix (1. 2. 2012 21:42)

Není tady

#147 3. 1. 2012 10:47

Tutule
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Dito, něco mi uniklo? O páníčkovi a gauči?

No s tou lahví, my předtím zkoušeli štěstí v MC donaldu...a prý nemají mikrovlnku...taky mi přišlo, že spíš otravujem, nebo že mají nějaký zákaz mad, ten pan v muzeu byl ochotný a hned ohříval, dokonce hned trefil i teplotu tummenupp, ale fakt jsem si připadala, jak nějaká socka, co otravuje grater
Já mám doma termosku, ale zjistila jsem, že je úplně na ho....nevydrží v ní horká voda ani hodinu, hned je to studené, takže jsem jí přestala používat.

Davča se na mně ani tolik nevěší, sice má občas tendence začít usedavě plakat, když mě vidí odcházet, ale většinou mu je to jedno, spíš mám za zadkem pořád Kiku...chodí za mnou i na záchod a pak mi říká, a stojí 2 metry ode mě, vidíš, nechodím ti před zadkem lollollollollollollolvissladumbom

Není tady

#148 3. 1. 2012 10:52

medulka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Bell, u Vás je to spaní opravdu na mašli! A kdybys J. prostě nechala v postýlce samotnou?

Není tady

#149 3. 1. 2012 10:53

lenkaB
♥♥♥♥♥♥♥

Meduli, já byla včera taky v šoku, když byla Dorča ve školce lol tolik času najednou vissla a Kryšpí chodí na celý den?

Ditule, já bych to ještě nehrotila, Dr by snad měl/a vědět, jestli je něco špatně... a vidíš aspoň nějaké pohybové pokroky? Každé dítko je jiné...

Tuli, jo, to blití máme taky pořád, ale já jí dávám na bodyčko tenkou mikinu nebo triko s kr.rukávem a když se ohodí jen trochu, stačí sundat jen horní vrstvu... a upřímně, možná jsem krkavčí matka, ale menší ublinknutí neřeším - to uschne lol a když se ohodí fest, tak samozřejmě převlékám celou...je fakt, že A. má těch špinavých věcí asi nejvíc...

Ditule, já teda třídím podle barev, ale asi tím, že máme 2 holky, tak je to samá růžová, bílá, fialová, žlutá a oranžová... Ty to máš doma víc namíchané..no a já s P.moc výrazné barvy nenosíme, takže to je v pohodě smile ale zajímalo by mě, jak to máte kdo vyřešené s tím, kde a jak skladujete špinavé prádlo...

ANKETNÍ: Jak to máte vyřešené se skladováním špinavého prádla?
my máme pračku v koupelně a všechno na jedné hromadě (v koši) a pak to jak blbec několikrát do týdne třídím a pak zas není možné mít v koupelně uklizené, protože jsou tam hromádky s prádlem... tak pořád přemýšlím, jak to vyřešit... máte nějaký systém? Když jsem prala 2x týdně (tzn.o víkendu mi od rána jela pračka), tak to šlo, ale teď peru každý den 1-2 pračky a už mě ty hromádky vytáčí...

Není tady

#150 3. 1. 2012 10:57

medulka
♥♥♥♥♥♥-
Web

JO, na celý den. Chodím pro něj ve tři.

Já mám pod schodištěm prádelnu, tam je pračka, sušák a koš na špinavé prádlo. Když prádlo třídím, dám ho vždy do nějakého většího kousku - košile, trika apod. Takže mám takové balíčky přímo v koši. Ty potom beru a volně naházené věci potom jen dotřídím.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí