|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Dito, tak to teda nevím...ségra taky neví, ale já mám takový dojem, že v Itálii jsou vánoce úplně o něčem jiném než například nás...a teď mi ségra říká, že například na severu ani vánoce skoro neslaví, Babo Natale (děda vánoc) k nim nechodí jako jinde v Itálii, ale nějaká Lucia.
My se zítra taky stěhujeme k našim, na silvestra máme domluvené divadlo Na Jezerce, ale pojedeme už zítra. V sobotu manžel běží silvestrák, v neděli všichni pojedeme na tradiční novoročák, poběží i děti, a pak jsme tradičně pozvaní ke kamarádům na čaj, jako každý rok
, ale stejně budeme slavit jen tak doma, jako pokaždé od té doby, co máme děti.
Mně to ani nevadí, však si ještě bujarých oslav užijeme, až nám ty prckové povyrostou 

Není tady
ditus me to taky nevadi ze na silvestra budeme spat ale na novy rok bych chtela mit rodinu pohromade ale robik bude v praci a ja budu sama s detma doma: no ale prezijeme to pujdeme se projit a budeme studovat vsechny darky
ustrice bych si taky dala no ale tady mam smolika
tuli vy mate taky nabito:: a divadlo na jezerce to budete kousek od nas
Není tady
baf, jdeme za chvilku koncertovat, ale mrkla jsem do kalendáře a musíme poslat Davídkovi pusinu a přání všeho nejlepšího k jeho 1.svátku

Není tady
ahojky
Davidkovi prejeme vsechno nejlepsi k svatku.
Jste me vcera naladili, a dneska jsem vytahladecka do bazenu. Sli jsme teda bez Alexinky, jenom Bara a Kolombo, ale po hodine byl Krystof uplne fialovej, takze jsme museli ven. Nerekla bych teda, ze 27 C je zima
Vam mimca v bazenu nemrznou?

Není tady
Ahojky 
jdu se nahlásit
Musím to zaťukat, ale nyní u nás nikdo nebleje ani ne.ere
.
Tuli, přejeme Davídkovi také vše nej k svátku 
Dituš, v bazénech, kde se dělá miminkovské plavání je většinou voda teplejší
. U nás je například 32 st. a to patří spíš mezi ty chladnější...jinak bývá cca. 34st. V lednu začínám plavat s Miškou, tak jsem na ní zvědavá
. Ona je to taková naše malá hysterka, tak počítám, že to ořve
. Koupe se sice ráda, ale tohle bude jiné prostředí a to ona nerada
. No každopádně začínáme postupně ochlazovat vodu ve vaničce při koupání,aby pro ní aspoň teplota vody nebyla takovým šokem 

Jo a jinak taky musím nahlásit, že klídek u nás zkončil ( i když s Domčou se už tedy o klidu stejně mluvit nedalo:dumbom:), Mišule se už dostane,kam potřebuje 

Není tady
Pet diky za zastani, vedle 
No ja myslela 27 C jako vzduch. Kolik je voda netusim ale my byli v klasickym bazene, ne v miminkovskym, tak jak jsem se ptala, jestli vam prtata mrznou, tak jsem mela namysli klasicky bazen. Jsem to pochopila tak, ze Holci byla v klasickem, kdyz psala, ze tam Dadu nechteli pustit.
Pet a to b udete chodit do vany, nebo do mimibazenu?

Není tady
Dito, nemáš zač 
Aha, tak to jo..já myslela, že těch 27 je teplota vody. No každopádně, ve velkém bazénu bude voda určitě studenější než v miminkovském
. A to mrznutí asi záleží na dítěti. To bylo vidět i na miminkovském plavání. Ty hubenější se klepali dřív 

.
S Miškou jdeme rovnou do bazenu, ani s Domíkem jsem nechodila na vaničky
. Ovšem Domča byl v tomhle víc přizpůsobivý, Miška bude asi jiná káva
. No uvidíme, třeba jí jen zbytečně pomlouvám
. Ale je fakt, že je úplně jiná než Domík. Tomu cizí lidi nevadili, cizí prostory taky ne...vše bylo ok. Miška na cizí prostě řve
.Je to citlivka. Dneska mě nečekaně hryzla do prstu na ruce. Já vyjekla leknutím a Miška hned pusa do podkovy a šíííílenej řev
. Trvalo dlouho, než jsem jí uklidnila
.
Není tady
Pet, moc vam preji, aby jste uz ted byli vsichni zdravi jak rybky.
Davidkovi opozdene vse nej nej 
Ditus, my byli sice v normalka bazenu, ale pry je tam voda teplejsi, pac tam delaji detske kurzy-nevim nevim. Ja jsem zvykla na tech 37, co je v "nasem" domovskem bazenu, kam chodime na kurzy. A teda i tam bychom s Dadu nevydrzeli dele jak hodinu, ptz by se klepala zimou.
jinak-ta potvurka vcera usnula az po 22. hodine. A teda, ted jeste spinka.
na matraci vedle mne a je tak krasna
ja uz dlouho nemela cas si ji takhle prohlednout, v klidu a hlavne za svetla-pres den spi porad jen v kocare, mrška
A ja se tu ted nudim, zkousim najit v telefonu nejake kesky v okoli, ale nejak mi to nechce fungovat. Takze do konce roku tu nasi prvni asi nestihneme 
Není tady
Ahojky holky
Pet preji aby jste v novem roce uz byli vsichni jen a jen zdravi a nemoci se vam vyhybali obloukem myslim ze posledni dobou jste si nemoci vybrali tak minimalne na 5let dopredu
U nas posledni dny noci katastrofa kolem pulnoci je mala vzhuru a jeci a jeci ale hystericky na dnesen treba vydrzela jecet az do tri do rana takze fakt nic moc noc: Ona proste to nocni mleko vyzaduje bez nej neusna ale vcera se vylozene urvala: ja uz to nijak nedavam jsem z toho na nervy ze jeci nespi a ja taky ne jsem jak chodici zombie takze permanentne namalovana aby se me lidi nelekli: pres den toho taky moc uz nenaspi dopoledni spanek zrusila a spi jen po obede a to max 1'5hodiny a to je vse potom vecer by sla spat uz v sest a to se mi jaksi nehodi:
jsem zvedava jak to budeme delat az bude Misa vstavat do skoly kdyz tam bosorka takhle hejka:
Vsem vam preji do noveho roku jen a jen same zdravicko pohodu a radost z prciku i ze starsich sourozencu: ať vas drahe polovicky nezlobi a jsou vzdy chapavi: tesim se na vas v novem roce a doufan ze nam to bude kecat stejne tak dobre jako v tom letosnim roce
Není tady

Upravil(a) bellatrix (1. 2. 2012 21:58)
Není tady

Upravil(a) bellatrix (1. 2. 2012 21:58)
Není tady
Ja jsem chtela zacit uz v praci, ale nebyl cas. No a tak jsem se porad na to tak chystala, ze jsem se zaregistrovala az nekdy na podzim. 
Není tady

Nazdar kočky,
všem Vám přeju do nového roku hlavně zdraví ( Pet...
), štěstí, spokojenost, hodné muže, kteří Vás budou milovat a na rukou nosit ( 
), hodné děti, které Vám budou dělat jen radost, zkrátka vše nej nej
!!! Užijte si divokého Silvouše ( chachá ) a v roce 2012 pápá.
Není tady
Nazdárek ženy, vše nejlepší do nového roku, hlavně štěstí, zdraví, pohodu a energii ....
Není tady
ahoj milackove
vzhledem k tomu, ze uz v tuhle ranou hodinu mam v sobe dve sklenky sana a lahev vina vam radsi preju vse nej nej s predstihem do noveho roku, protoze hrozi ze ne'li za hodinu, o pulnoci uz nebudu schopna

Optimismus a dobra nalada sice problemy nevyresi, ale nasere tolik lidi, ze stoji za to si je udrzet i po cely rok 2012. Vsechno nejlepsi

Není tady

Upravil(a) bellatrix (1. 2. 2012 21:43)
Není tady

u nas silvestr docela v pohode mala se do pulnoci budila tak prubezne jak tady bouchaly petardy hlavne ve vnitrobloku to ji budilo. Ale když byl velky ohňostroj tak uz si jen dvakrat kňourla a bylo to oki.
Holky jdu si pro nazor. Řešime jak se svatbou. Termin jsme vybrali takze ho během ledna pujdeme zamluvit. Ale řešime jestli to udelat jen se svedkama bez kohokoliv z rodiny a potom jim to jen oznamit a nebo na obřad pozvat normalně rodinu a přatele kdo chce tak přijde a misto oběda uděla grilovačku jen s nejbližšimi. Moje matka mi loni řekla ať se vezmeme a jen to oznamime ale zase si řikam že jako jedina dcera a prvni svatba že by mě asi měl předat tata ikdyž to asi bude znit trochu staromonde ale vzdicky jsem chtela a predstavovala jsem si jak mi tati vede a predava. No a teď se neumim rozhodnout
Není tady

mvkoty : ahoj,puvodne jsem chtela taky jen svedky,ale manzel mi to rozmluvil,rikal ze by ho taky mrzelo kdyby holky nevedl tak jsme to udelali v rodinem kruhu,16 lidi.na zahrade jsme pak grilovali a bylo to fajn.takze ja jsem pro rodinnou seslost s grilovackou.

Není tady
Míšo, mě by to bylo strašně líto, kdyby na mé svatbě rodina semnou nebyla a taťka mě nevedl k oltáři. To by pro mě nebyla vůbec svatba a neužila bych si ji. Tolik od mě 
Krásný Nový rok!

Není tady