6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
no to jo, to předtím bylo jetě horí http://www.darababy.com/detsky-kocarek- … -p-50.html
Není tady
Gagko a ty jsi zároveň pouívala hlubokou i sporák, e Ti vadilo, e musí boudu odepínat? To nerejpu, já to mám stejně, tak jsem zvědavá, co nás čeká
a náhodou, to zase není tak otřesné, viděla jsem horí "modernějí"
Bell - postřeh z Nefňukej, Veverko
Ditu, a kdy myslí, e tak budete cca plánovat? Já abychom nečekali a tys nám pak neřekla, e zítra přijedete -
Není tady
Holci, tak to s tim planovanim ti reknu naprosto presne. Nevim
Hele, na me vubec neberte ohledy. Me se taky muze stat, ze se na ten duben rozhodnu az v dubnu a urcite nebudu vedet, jestli budu jenom v cv a nebo i v Ove. Ja nejsem schopna planovat, ja ziju ze dne na den
Za tri nedele jedeme na hory. V breznu jede panicek do toho Madarska, mezitim ja mam tydenni kurz (to je to co bude na matersky misto me ), Pavle jsem nechala zvysit alimenty, takze ta by rada letela za aliky najare k mori, tudiz v tom dubnu, o prazdninach bo v lete chce jit na brigadu, ze bude delat ridicak no a v srpnu jedeme k mori my, tudiz nemam plan na cervenec. A ted nevim, jestli se mi bude chtit jet do Ovy a nebo odjet na privat s detma jako loni. Bych si predstavovala zas nejako samotu, nejspis farmu kde nas budou rano budit jen kravicky a mouchy Hodne to zavisi taky na mem ceskem konte (kdyz Pavle zaplatim tu dovcu, jestli budu mit dost penez na Cr v lete, nebo uz v dubnu a zatim vim jiste jenom to, ze na ceske konto se nedostanu driv, nez do Cr prijedu a prehlasim cislo nove simkarty, protoze ted nedostavam smsky se stavem uctu ani kod ke vstupu pres internet. Jednoduse receno..... Stejne se chcete srazit, ne? Tak to naplanujte na duben a ja se bud vyskytnu, nebo me to nevyjde.
Není tady
OK
Jen prosím Tě - letos u ádný místa se záhadnými jmény, jo! Kdo pak má ty duchařský historky tady číst
Take duben... souhlas? tak předběně
Není tady
holčí, kdy jsem měla ten klasický podvozek, tak jsem tam na sportáku tu boudu měla, ale jak jsem si pak koupila ten "novějí modernějí" podvozek, tak se mi ta bouda tam blbě dávala, ta rukojet byla troku uí ne ta stará a proto jsme to tam raději nervaly, aby se té boudě něco nestalo, protoe jsem ten kočík prodávala kamoce (brala si ho s tím houpacím podvozkem) a ten novějí podvozek mě trčí na půdě a nikdo ho nechce.
Není tady
Upravil(a) bellatrix (1. 2. 2012 20:44)
Není tady
7 - 23.4. jsou tu prazdniny, no a kdyz me to nevyjde v tom dubnu, tak si naplanujem dalsi srazik na cervenec to jsou ksefty
Není tady
Tak mám dočteno,
Dádulko převlékat se budu hned jak přijedeme z obřadu, protoe na grilování bych ty aty akorát zničila a to nechci. Proto a tolik neřeím aty a ve kolem protoe v nich budu opravdu jen chvíli.
Gabko mě se ten sporák líbí fakt je pěkný. Hele a podvozek se třeba bude hodit, uvidí za 6dní :_) já ti drím vechno co mám a straně moc ti přeji aby to konečně vylo.
Jinač ten duben u nás nevím jistě, ale snad to dohromady dám. Musím jetě etřit Míovi na vp ale snad by jsme to dali dohromady. |Jsou to jetě cca 3měsíce. a hodilo by se mi to někdy po 20.
U kadeřnice pecka, mám barvičku, zastřihnuto a jsem spokojená jetě jsme si pokecaly, potkala jsem tam i kamaráda z dětských let, tak jsme vzpomínali na kolku a kolní léta.
Upravil(a) mvkoty (24. 1. 2012 16:15)
Není tady
Upravil(a) bellatrix (1. 2. 2012 20:44)
Není tady
bellatrix napsal(a):
Tak som si spravila tabužku, aby sa nám to tu niekde nestratilo, e kto kedy môe a kto teda vôbec môe
Bell ty jsi taká zlatá:-* já mám to blbé datum kvůli rodičákuchodí mi a po dvacátým.
Není tady
mvkoty napsal(a):
Gabko mě se ten sporák líbí fakt je pěkný. Hele a podvozek se třeba bude hodit, uvidí za 6dní :_) já ti drím vechno co mám a straně moc ti přeji aby to konečně vylo.
kdy já se ho chci zbavit, u mám dávno vybraný jiný
a ten sporták takto celkem ok, ale kdy se otočí, tak to prostě vypadá debilně, vysí tam ta bouda, no hnus
Není tady
Tak mám doma átek a zkouela jsem navázat, tak do kříe malá naprosto v pohodě,ale na záda bojkotuje, opírá se mi rukama o záda a sedá si :-( tatínek je z toho nervozní e si zase vymejlím kraviny no tak musím najít nějaký úvaz na záda kde mohou být ruce ven jinak to asi u nás neklapne
Není tady
Upravil(a) bellatrix (1. 2. 2012 20:43)
Není tady
bellatrix napsal(a):
mvkoty napsal(a):
bellatrix napsal(a):
Tak som si spravila tabužku, aby sa nám to tu niekde nestratilo, e kto kedy môe a kto teda vôbec môe
Bell ty jsi taká zlatá:-* já mám to blbé datum kvůli rodičákuchodí mi a po dvacátým.
Tak tam oslávime aj aspoň tvoje narodky....
A ETE SI TO VETKY PRERÁTAJTE, KOźKO SI MÁTE ZATIAź NAPORI DO PRASIATKA!!!
http://www.penzionnadevitce.cz/ceny.html
Ja a Dita to budeme ma náročnejie, lebo nám sa kurz môe meni.
No to jo jen aby jste mě neupálily .....hele a teď mi napadá, e kdy by jsme jeli ten víkend jestli to vychází na víkend kdy jsou čarodky, tak by jsme měly jeden den k dobru :-)
Není tady
Mío, nechci Ti do toho kecat, ale 7. a 8. je také podvacátým - kdy má prasátko, tak je jedno, kdy do něj vleze, ne?
Ale víkend 27.-29.4. je super
Není tady
Holčí problém je v tom, e prasátko jaksi není respektive je na svatbu a kdy udělám dalí tak nevím nevím jestli v něm něco najdu :-( Ale ten víkend 27.-29.4 by byl super protoe bych si o něj řekla k narozeninám a nai by se na něj sloili s |RObem :-D
Ale samo se přizpůsobím větině
Není tady
Jsem se blbě vyjádřila ... já ten kočár samo viděla i se sportovní verzí, ale tenkrát mě nepřipadal tak hnusnej. Měla jsem na mysli, kdybych to "tenkrát" viděla tak jako teď ... se do toho zamotávám, ale prostě se mi teď zdá hnusnej, předtím normální.
Je to V-cross ... později hodím tu fotku.
Gabko, mě se ten sporák taky líbí. Ale ten hlubokej co jsi dávala odkaz na ten net.obchod, ten se mi teda nelíbí Neříkám, e ty moderňásky jsou vdycky hezký, ale toho prostě není můj styl
Jinak A. s manou byli bobovat, A. uklouzla noha či co ... výmluva ádná nebyla. Jsem to vzala tak jako e díky bohu, e se nestalo nic jinýho. Bylo to kousek od domu, být to dál, donese jí naprosto ztuhlou Fakt byla po pás mokrá
Není tady
Dadula napsal(a):
Jsem se blbě vyjádřila ... já ten kočár samo viděla i se sportovní verzí, ale tenkrát mě nepřipadal tak hnusnej. Měla jsem na mysli, kdybych to "tenkrát" viděla tak jako teď ... se do toho zamotávám, ale prostě se mi teď zdá hnusnej, předtím normální.
Je to V-cross ... později hodím tu fotku.
Gabko, mě se ten sporák taky líbí. Ale ten hlubokej co jsi dávala odkaz na ten net.obchod, ten se mi teda nelíbí Neříkám, e ty moderňásky jsou vdycky hezký, ale toho prostě není můj styl
Jinak A. s manou byli bobovat, A. uklouzla noha či co ... výmluva ádná nebyla. Jsem to vzala tak jako e díky bohu, e se nestalo nic jinýho. Bylo to kousek od domu, být to dál, donese jí naprosto ztuhlou Fakt byla po pás mokrá
no a já ho takto měla první rok Aničky, a pak začaly dělat ty moderní podvozky, tak jsem si ho dokoupila, abych byla troku modní
takto jsem měla sporták
Není tady
Gabko tak tenhle mám i já ady je to stejný jako BEBETTO...
Já teď něchtěně vyhrála kočár na aukru za korunu, měla jsem odejít a malá mi flákla do klávesnice a u to bylo.
\no a aby jste měli představu jaký kočík tak tady je
Upravil(a) mvkoty (24. 1. 2012 20:08)
Není tady
Holky já na rovinu říkám, e prasátko zeje prázdnotou...nechci tady pak zase odříkat na poslední chvíli...jestli se něco změní, určitě budu ráda, kdy se přidáme, ale v tuhle chvíli s tím nemůu počítat...
Není tady
mvkoty napsal(a):
Já teď něchtěně vyhrála kočár na aukru za korunu, měla jsem odejít a malá mi flákla do klávesnice a u to bylo.
Není tady
Gabka napsal(a):
mvkoty napsal(a):
no se nesměj, nevím jestli ho mám vzít nebo ne, zase by byl asi lepí jak golfky, ale fakt nevím, fakt si připadám jak magor s těma kočárama
Není tady