6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Hezký předtědrovečerní den!
My tu taky celý den něco vytváříme, uklízíme...ale to nejdůleitějí nás čeká večer...vánočky, salát, stromeček a jetě místo večeře se zastupiteli se stavíme na chvilku v hospodě.
Leni krásné přáníčko!!
Vem přeju krásné proití Vánočních svátků, dětem bohatého Jeíka, vem úsměv na tváři a spokojenost a lásku!!!!!!!!!
Zítra nevím jak budu mít čas se stavit, tak se tu mějte!
Není tady
Upravil(a) bellatrix (1. 2. 2012 22:00)
Není tady
Holky, taky se přidávám s přáním příjemného proití zítřejího dne.
A jestli nevíte, co je horí, ne uklízení poblinděného obýváku, kuchyně a koupelnozáchodu, tak čitění poblinděný autosedačky. Krytůfkovi se dnes udělalo blbě asi 10m od baráku. Vechno jsem vyprala a vypucovala, těstí, e manel přijel brzo, vysvobodil mě a uklidil tu zaneřáděnou koupelnu. Ach jo, prý v Praze řádí střevní chřipka, to se máme na co těit.
Take hlavně zdraví!!!! Uijte si to.
M.
Upravil(a) medulka (23. 12. 2011 19:58)
Není tady
Nazdárek vichni,
jdu jen na skok popřát krásné svátky. Pěkně si to v kruhu rodinném uijte, vem moc přeju hodně zdraví ( hlavně Pet ), těstí, lásky, a děti ani muíci nezlobí a vy jste pořád spokojené a usměvavé.
Leni, děkuji za přání, co je Jája mobilní, je to mnohem lepí, ale i tak dokáe řádit, e jsem z něj vyklepaná. Ale já věřím, e bude líp .
Jinak vánojda upečená, kapr naloený, teď se chystáme ozdobit stromeček, aby byly ráno děcka překvapený ( ale stejně z toho budou mít letos jetě prd ), dárky zabalený, jetě uvařit brambory na salát a háu kopyta navrch.
Papapa, mějte se krásně a uijte si tědrý den !!!
Ps. : Vechna přáníčka jsou moc krásná !!!!!!!!!!!!!!!!
Medulko, lituju a přeju, a u je dobře !
Upravil(a) Cipisek79 (23. 12. 2011 20:13)
Není tady
ahoj holčinky, i já vám jdu popřát Veselé Vánoce, krásného Jeíka a astný Nový rok
Není tady
Taky vam vsem preju krasne a vesele vanoce.
Není tady
Ahoj.
Vcera jsem se vratila z te nemocnice a vecer to vypadalo, ze budu muset jet zpet, dle doporuceni jsem si totiz udelala kureci vyvar z prsniho rizku a to mi dobre neudelalo. Nakonec jsem si vzala Imodium, i pres nedoporuceni dr. a pomohlo to. Takze dnes jim opet jen suchary a piskoty.
Co je horsi, tak dnes vecer jsem nasla pul hodiny po ulozeni Misku v postylce totalne zblinkanou. Ani neplakala, sla jsem ji jen zkouknout. Musela zvracet minimalne 3x. Takze uz to ma taky. Od te doby je klid, usnula a zatim neblinkala. Doufam, ze to tak i zustane. Zitra ji holt budu davat jen cerny caj a nemlecnou ryzovou kasi. Pokud bude ok, tak na obed zkusim mrkev.
Holky drzte nam palce, at nemusime do nemocnice. To uz bych asi psychicky nedala . Uz mam dost. Ted po trech temer neprospanych nocich jsem vcera spala 5 hodin a dnes zase asi moc spat nebudu. Po tom stavuu v jakemjsem byla je mi uz uplne zle . To, ze na vanoce nemam vubec nic (jen jsem tedy stihla zabalit darky) je uz to posledni. Jo a moje mamina uz to ma taky. Od vecera ma prujem.
Upravil(a) Pet (23. 12. 2011 22:47)
Není tady
Tý jo, Peti, pořád na vás myslím, doufala jsem, e u to máte za sebou vichni Ty se dr a hlavně a se to Mice nerozjede... jinak můete koupit mléko AL110, pouívá se při průjmových stavech apod., je bez bílkoviny, take nedrádí, ale mohlo by zasytit (Dorči jsme ho chvilku dávali i místo Nutrilonu AC, protoe vycházelo levněji a Dr nám ho tehdy doporučovala, kdy měla průjmy...)
drte se!!!
Není tady
Upravil(a) bellatrix (1. 2. 2012 22:00)
Není tady
lenkaB napsal(a):
Tý jo, Peti, pořád na vás myslím, doufala jsem, e u to máte za sebou vichni Ty se dr a hlavně a se to Mice nerozjede... jinak můete koupit mléko AL110, pouívá se při průjmových stavech apod., je bez bílkoviny, take nedrádí, ale mohlo by zasytit (Dorči jsme ho chvilku dávali i místo Nutrilonu AC, protoe vycházelo levněji a Dr nám ho tehdy doporučovala, kdy měla průjmy...)
drte se!!!
Leni, to mléko znám, Domík ho u také jednou po průjmu měl. Ale nevím, zda i při blinkání by bylo vhodné...moná později, jako e je lehčí, viď??
Jako u jsem fakt hodně hodně hotová, je toho u moc...od listopadu to prostě jede. Napřed synovec zápal plic, pak to měla ségra - ta skoro zkončila v nemocnici, pak Domík spála a teď tohle...rýmy a jiné virozy mezi tím u ani neberu jako nemoc Doufám, e tohle zvládneme nějak doma a v přítím roce u bude líp..prostě musí..tohle se u dlouho nedá
Miulka zatím spinká a u neblinkala...tak snad u nebude...ale ta postýlka byla úplně turch, fakt hrozný..za půl hodiny
Není tady
Vsem krasne vanoce holky
Petulce specialne at je brzy lip Je mi to moc lito ,ze se na vas nemoci tak lepi a drzim pesti ,at uz jsou bacily pryc!Drzte se ,moc na vas myslim
Není tady
ahoj pet,my jsme davali mlicko low lactose od nutrilonu,probiotika a nemlecnou kasi,at jste brzy v pohode.jinak vem přeji pěkné svátky.
Není tady
Jen jsem tak zběně nakoukla a koukám e u Pet se to rozjelo.
Pet speciálně tobě a celé tvé rodince přeji jen a jen zdravíčko, a se to Mice nerozjede a zůstane jen u toho jednoho blinkání, Ty se dej taky dopořádku a nabere síly.
A vem ostatním samo také přeji jen to nej nej nej v novém roce
Není tady
Peti, prosím Tě, přeji a u Vám tahle blicí párty skončí
a Medulko (bylas to ty?) - a se to u Vás nerozjede. Doufám, e budete vichni brzy OK.
Já si momentálně uívám té nejbáječnějí vánoční tradice, kterou tu zavedli... Tátové a děti odejdou k rybníku nakrmit zvířátka a opíct buřty - a maminky doma - mají dost času a hlavně klidu na vechno. Vím, e letos tenhle luxus nebude trvat moc dlouho, ale i tak je to fáááááájn
Take batím vánočku a popíjím kafe a co víc - JSEM JETĚ V PYAMU
Není tady
Holčí tie závidím :-) ale asi by mi bylo smutno :-D já jsem teď s dětičkama doma oba si hrají a jsou naprosto úasní. Tatínek spinká po ichtě a my čekáme na babičku.
Michálek přijel od táty nadený...jeíek mu tak přinesl dárky u včera s dopisem a dostal dětský notebook plný her a naučných věcí...oblečení a puzzle no Michálek je spokojený hned si ve dal pod stromeček :-)
Já se tak těím na večer a uvidím to nadení z těch ostatních dárků.
Není tady
Tak to mě na smutek nezbyl čas. Stihla jsem tak akorát to kafe, obalit klobásku a rybu, udělat salát a mňamku pro Dadů a byli zpátky
Není tady
Ahojda,
jen jsem v rychlosti přila nakouknout, jestli tu nejsou nové zprávy od Pet - doufám, e si uíváte zaslouenou pohodu a nelítáte někde po doktorech... Moc na vás myslím.
My jsme včera byli u jedné babičky a byl to moc pěkný sen - jsme se tam sely vechny ségry (3) s rodinou, tak to bylo jak u Hujerů, ale bylo to fajn
tědrý večer doma nám taky vyel na jedničku.
Jsem fakt astná za tyhle Vánoce. Vechno tak nějak hezky vychází. Dokonce, co se dárků týče, tak nenastaly ádné karamboly a museli jsme být vichni hrozně hodné, protoe jsme dostali to, co jsme si skutečně přáli. Danielka z toho sice moc rozum jetě nemá, ale dětskou radost u nás úplně nahradil tatínek, kdy rozbalil vrtulník na dálkové ovládání (u hrozně dlouho po něm touil ) - on se málem rozplakal
Dneska míříme k dalí babičce, tentokrát u bez taky - ten nás reprezentuje na pingpong turnaji
Tak se ozvěte, jak se máte - a hlavně buďte zdraví
Není tady
Ahojky taky nakukuji co tady nového.
Pet doufám, e odpočívá a jste u vichni v pořádku.
Holčí to je dobře, e si Vánoce uíváte vichni :-)
U nás byli Vánoce nádherné, dětičky byli nadené, Viktorínka hlavně z houpačky a Mía z notebooku co dostal :-D My jsme s Robíkem říkali, e si nic kupovat nebudeme ,ale nakonec jsme si nadělili společný dáreček.
Michálek mi včera odjel k naim a tatínek je dneska v práci, tak válčím sama s Vikčou a je to tedy boj
Není tady
Ahoj.
Tak se hlásíme, e ijeme
Po té Miulky blicí akci jsme jí nasadili na tědrý den dietu (nemléčná rýová kae rozdělaná ve vodě a černý čaj, později odpoledne jsem jí do toho namíchala u trochu mrkve). Neblinkala, ale byla dost protivná, buď jí jetě nebylo nejlépe a nebo měla hlad . No a jeliko byla dorá, tak včera u jsem jí dala to dietní mléko, banán a k obědu mrkev s bramborem. Ovem večer dostala nemléčnou kai Sinlac, měli jsme jí pak jetě v obýváku a najednou začala zase ukrutně blinkat. Leela normálka na zádech a lítalo to z ní proudem. Jetě e to nevdechla . Tak nevím, co to má jako být. Jetě jsem objevila nějakou vyráku, tak snad je to jen atop a ne spála (teď jí má soused pod náma ). Teď spinká, tak a se vzbudí,musím jí prohlédnou na pořádném denním světle - pokud tedy nějaké dnes vůbec bude . No a večer holt místo kae dáme to dietní mlíko...
Jinak tedy tědrý den byl samozřejmě takový divný, dobře tu bylo jen Domíkovi . Večeře byla tedy výborná...já např měla samotnou bram kai rozdělanou s vodou . A bordel tu byl jako v tanku . Nějak letos nebyl čas uklidit. No ale Domča si nadělování uil, tak to je hlavní . Jinak já taky musela být moc hodná, dostala jsem super mobil. Teď u budu moct být on-line pořád . Je to tenhle http://iphonemania.mobilmania.cz/iPhone+4+recenze
A Mío, co e jste si nadělili s Robíkem pod stromeček?? Koukám, e jsi 31DC
Není tady
hezký den, my za chvilku jedem jetě k jedné babičce, jinak tědrý den taky v pohodě, Dorča z dárků nadená, Aneka ze kubání papírů
Peti, jen mě napadlo - nemůe jí vadit sója? ta je v sinlacu, ne?
a s Míou mě napadlo to samé jaký by to mohl být společný dárek, kdy ho rovnou nejmenuje
Není tady
Leni, kdyz blinkala poprve, tak sinlac nemela. To mela normalne svoji kasi, kterou bezne bast. A v sinlacu asi soja neni. Je tam karabova mouka. Je to kase primo pro alergiky. Mela by byt dobre stravitelna, proto jsem ji ted koupila. Ale ona se ta nase viroza dost tahne. Me je lip az ted, po tydnu. No uvidime, jak to bude vypadat dal. Kazdopadne dnes bude mit misto kase mleko.
Není tady
Upravil(a) bellatrix (1. 2. 2012 21:59)
Není tady
Ahoj holky!
Pet, je mi líto, jak bojujete. Já kdy si představila ty avle meče z leící Miulky ... Stačilo mi to ze sedícího Krypíse. Tak snad to bude dobré dřív ne za týden.
Bell, kočko, snad Ti dají nějaké léky, které tomu zabrání .
A pobavili mě vai manelé s vrtulkami ! Hlavně, e měli radost .
U nás v klidu. Trochu jsem se bála, protoe Krytof měl v pátek večer i teplotu. Jonýsek měl pro změnu taky teplotu, ale navíc rýmu s kalem. Natěstí v sobotu u byli oba celkem ok a dárečky si uili. Krypí měl největí radost z autodráhy. Jonáek taky - měla veeeelikou krabici . Jinak mu to bylo pochopitelně celkem jedno, líbily se mu jako kotěti nejvíc maličky.
A kde je ta tejemná obdarovaná Mía???
Upravil(a) medulka (26. 12. 2011 15:20)
Není tady