18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
terysss napsal(a):
mvkoty napsal(a):
Dobré ranko,
hele nebyli zase nějaké erupce? Nae slečinka od půlnoci ječela co 10minut a do jedné a to jsem to vzdala a vyplachůvu a la jsem spát. netuím jak dlouho tam hejkala ale ráno byla naprosto úasně vyspinkané a milé miminko :-)
Pet dobře e jde domů :-)
Ditu tady jsou prázdniny od 23.12 -2.1. take nic moc oproti jiným dobám :-( Ale myslím, e ná Mía si nemůe stěovat byl skoro celý prosinec doma. Tak hezky poupajdí do koly a já hned 2. do práce :-Dty jde do práce ?
My chuvicku nemame,mame Milanka v loznici ale on kdyz rve dostane takovej hysterak az se z toho dusi takze bohuzel jen tak vyrvat nechat nemuzu
Terry jen na dva dny v týdnu na dvě hodiny.
Vikča je v pokojíčku u Míi a jeliko teď Mía není doma tak si to můu dovolit a trochu jí vytrenovat aby věděla e vztekáním ničeho nedosáhne.
Není tady
Upravil(a) bellatrix (1. 2. 2012 22:02)
Není tady
No teda, tak to já jsem konfliktní typ - take se mnou by to milá paní asi nepřeila...
To jsou věci...
Utopila jsem hrozinky v Morganu a večer zadělám na vánočku u se na ni tak těím
Není tady
Ahoj holky,
dnení noc bych vymazala...Davča vstával v 1 a v 5 na jídlo a jakmile jsem usnula, tak nám manelův kolega klepal na okno, e přijel do práce a začal houkat alarm, a e se bojí!!!!!!!!!! Tím, jak jel kolem autem a jel rychlejc, tak se prostě spustil a on se bál...no já byla vytočená, hned jsem si to s ním byla vyřídit, tím jeho klepáním jsem se tak probudila, e jsem pak nemohla hodinu usnout a pak za chvíli bylo normální vstávání do kolky. No fakt jsem jak přejetá....Jsem mu jasně vysvětlila, e pro něj ná dům neexistuje, a si jde otravovat éfa a ne nás.
Davídek se začal stavět, je to ale potvůrka a ukázat mi to nechce, nato, aby se předvedl na kameru , take se vdycky postaví, kdy na něj nekoukám
Jé a u mi tam zase huláká....on prostě nespí normálně, nějaké půlhodinovky během dne jsou fakt na prd, on je nedospalej a já neudělám nic...
Dneska jsem akorát stihla zabalit trochu dárků, zbytek zase večer, do soboty to snad stihnu
Co tady nového v kostce? Nestíhám dočítat, co mě mrzí, určo bych se minimálně dobře pobavila
Není tady
Na dočítání toho moc není - u Ditů mají povodeň v pokojíčku a uvech ostatních byly v noci stejné erupce jako u vás. Taky se nechtělo spát, ale chtělo se řvát.
Pet byla v nemocnici, ale u ji pustí dom
Viděla jsi tu Expoku? Já a dneska, ale u jsem to zvládla -páni to je síla
Dadů pořád dneska fňuká, a mi leze na nervy. I jsem si s ní lehla do velké postele a e zkusíme spát. Já u padala na ústa. Probudilo mě po dvou minutách vlastné chrápání a Dadulin řev - byla potento a tak byl se spánkem konec.
Jo, jinak Dadů jetě neleze a to jsou pozítřá Vánoce je fakt nějak opoděná Teď teda novinkově je na vech čtyřech (na kolínkách) a pohupuje se dopředu a dozadu. Jene neví, co s rukama, take to vdycky skončí drkopádem. A to doslova
Podávám jí věci, lákám ji, ale ona jak zjistí, e na to u nedosáhne, tak se rozčílí a začne řvát. A u to nezkouí. Jestli to takhle bude se vím, tak mě vihne, fakt.
Není tady
Jo o Pet vím a e u půjde domů to je super!!!!!
Já se tak těím, a toho Davču to jídlo odnaučíme....natěstí ale neřval, to jsem zapomněla napsat, e Kika jak včera byla s Ferdou rozdováděná, nechtěla jít spát, do toho přijeli nai na otočku a dávala jsem jí spát po půl 8, no sice usnula ve vteřině, ale v noci se vzbudila, pořád brečela, pak z toho začala kalat....a jak nás vzbudil ten blbec buením na okno, tak jí to taky probralo, ale nevstavla, jen začla zase kalat...prostě děs!
Dneska jde Kika spát v 7 jako vdycky, a je fit
Expoka byla super, mně je tak líto, e u nic podobného nebude...ani jsem nevěděla, e si ná seriál koupili amíci a prý se vysílal dokonce dřív ne u nás! Tak se jim to líbilo!
Ségra na to koukala trochu nedůvěřivě, nelíbilo se jí, jak je to drsné, ale to nás právě baví, e to není nijak zaobalené, e člověk prostě vidí realitu a je z toho v oku...vdycky se o tom "jen" mluvilo...
Tak teď u jenom vyprávěj...tam mi ale trochu tve, jak jsou krásně oblíkaný, přitom teď by měli chodit jako například v Diskopříběhu...ty ílené halenky a díny a k tomu ty tenisky...a ve Vyprávěj chodí jak časopisu...to se mi zdá troku mimo..
Na Dadulku nepospíchej, a vůbec si neříkej, e je opoděná!!! Je úplně v pohodě! Lézt by měli děti do 10m, pak začnou teprve dr zjiovat příčiny, proč tak jetě není , take klid! A koukej na Adélku od Cipíska, jak jí pořád Cipí pomlouvala, e je líná a jen sedí a nikam se nehrne, ze dne na den a je z ní turbomy
Není tady
Jene Cipískovic Adélka se rozhodla k pohybu za Oskarem a ten nám chybí (e bych jetě opoděně napsala Jeíkovi
Já to nemyslím zle, e je opoděná. Ani se z toho nehroutím, jen mě to mrzí, no...
Hele - http://www.lidovky.cz/foto.asp?foto1=SK … aosoby.png
Není tady
Holči, ádnýho Oskara nekupuj, pak nebude vědět, kam ho před Dadulkou schovat. Nae děcka mu dneska zase daly na frak. Jsem myslela, e to nerozchodí .
Na babulku nespěchej. Adélka začala poprvé pérovat na kolínkách v půl roce a to jsme si mysleli, e u je lezení na spadnutí. A prvního půl metru ( ) ulezla a v devíti měsících. Pak jen vdycky tak jedno tempo a hačí ( uměla, ale nechtěla ) a a po takových narákách, e by měla něco dělat s tou pneumatikou na bříku si asi řekla, e takový řeči nemá za potřebí a od té doby je fakt drak. A to jsem si myslela, e aspoň jedno dítě bude klidné, ale kdepak, máme dva raubíře.
Tutulka mi dneska nádherně upravila vánoční fotku, tak ji tu před celou nastoupenou jednotkou musím pochválit . Přání u jsem posílala mailem, ale jen na Tuli, Dadul a Míu, na Vás ostatní nemám maila. Je to fakt boí.
Expoka super, hrozně mě tve, e u to skončilo. Drsný je, e nepotrestali vechny, kdo ví, kolik lidí v tom jelo a jak vysoce postavených. Jo, kdyby tak Brousil nezničil ten Mrázův archív, tak vyplavou na povrch asi pěkný svinstva. Dívala jsem se na wikipedii a prý v tom jelo cca 80 lidí !
Taka si uívá na vánočním večírku, tak jsme sami. Děcka před chvílí vstávaly ( Jareček zadkem nahoru ), tak to musíme nějak do půl osmé doklepat a pak snad půjdou bez problémů spát. Dneska tu byla od desíti do tří mamka, tak jsem ráda, e jsme měli společnost.
Musím letět, Ady zase stojí u ohrádky, drí se prulí, teď se jednou rukou pustila a čuju, e se pustí i druhou. Je hrozná hvězda namistrovaná, kdy stojí a občas to holt nevyjde ( natěstí ale větinou padá na zadek. To Jája háe záda ).
Není tady
Zdarec babuchy,
tak mám dočteno. Dneska mám nějak rozlítáno, ale skoro vechno hotové :-D Byla jsem u babi pro morče, kapra a vánočky. Dostala jsem jetě navíc krabičku cukroví :-D
Kapra u mám obaleného a připraveného, taky jsem udělala u brambory a zeleninu na salát a připravila řízky. Zítra musím pro klobásku a douklidit tady. odpolko povezu jetě tchýni salát kapra a řízky aby to netahala na tědrý den od nás ke várovi a potom domů.
Cipí děkuji za mailíka fotečka je krásná. A já jsem se u chlubila na FB a i jsem posílala maily jen nevím jestli vem ale to nevadí na Fb jste přání viděly určitě vechny.
Já jsem se dneska zbavila átku a kapsy. Viktorínka u nechce nosit, jakmile jí dám do átku tak se vzpíná a ječí, take jsem to vzdala a opráila jsem kočár :-( áteček i kapsu má Mad z podzimňat tak snad jí poslouí víc jak nám.
Není tady
Tak jsem se chtěla na Nově dívat na jakejsi vánoční film a je tam Forrest Gump . Nechápu furt ty změny v programu. O jedničce ani nemluvím. Poctu si Havel opravdu zaslouí, ale u mi to připadá trochu moc...
Ale Gumpa miluju, to zas jo .
Upravil(a) Cipisek79 (22. 12. 2011 20:11)
Není tady
Upravil(a) bellatrix (1. 2. 2012 22:02)
Není tady
Holky tak mi napadlo, co přejít na nový BB do skupiny? Dá se to tam uzamknout e nás nikdo nemůe čst pokud ho tam nepozveme, tím pádem můeme publikovat fotky ani by nás někdo sledoval. Co vy na to?
Není tady
Mío, já nechci, u jsem to tu psala xkrát proč...
Jinak já si nemyslím, e by Cipísek nechtěla zveřejňovat PF se svými raráky, ale e ho chce prostě poslat jako přáníčko osobně kadému mejlem nebo se pletu Cipí?
Není tady
Tutule napsal(a):
Mío, já nechci, u jsem to tu psala xkrát proč...
Jinak já si nemyslím, e by Cipísek nechtěla zveřejňovat PF se svými raráky, ale e ho chce prostě poslat jako přáníčko osobně kadému mejlem nebo se pletu Cipí?
Tuli já jsem to myslela veobecně ne jen teď kvůli PFkám....ale tak celkově aby nám sem nikdo nelezl a nečetl nás
Není tady
Upravil(a) bellatrix (1. 2. 2012 22:01)
Není tady
Cau babizny
Bell, tak kantynske bych klidne rekla asi toto :Mila pani, v prve rade vam zakazuji jakkoliv komentovat vse co se tyce mojeho ditete. Za druhe vam zakazuji do telefonu kricet a az se sklidnite muzeme vklidu a konstuktivne probrat vse co se tyce odhlaseni obeda. Dale uz vase kompetence nedosahuji " Divila by ses, co to s lidma udela Nikdo nema pravo na to, aby kritizoval tebe jako cloveka pripadne do sporu tahal dite. Kdyz jim dovolis zkritizovat pouze tvuj cin pripadne jednani nakonec se domluvite a ty si usetris nervy.... To vubec neni konfliktni nebo nekonfliktni typ, to je hodnota a zdrave sebevedomi tebe samotne. Na agresivitu druheho nejde reagovat agresivitou vlastni. To uz je pak spis match nez nejaka domluva.
Holky vite ze nikdo nevi, jak dela husa? Ani svokra, ani svigra, ani panicek a nas soused taky ne.
Holci, tak s tim lezenim je to jako u nas. Alex se postavi na vsechny 4, ale jak se chce hnout, tak zalehne a plizi se r-a-d-o-s-t-n-e. Donutil by z ni mel radost. No neeee, fakt, ona haze kycel ze strany na stranu, odstrkuje se chodidlama a lokty preklada jeden pred druhej. Obcas s sebou vlece i malou polni, napriklad plysaka za nohu
Cipis, tak Aduska se honi za Twigy postavou jo? Gamp je i muj oblibenej film a vic co? U nas bezi zejtra. Jenze ja ho neuvidim.
Abych rekla pravdu, tak jsem moc rada, ze to bezneni s Havlem jde mimo me.
Tyyyyyy brdo Miso, tak to cumim, ze se Viktorinka uz nechce nosit? No aspon mas vyresenou tu vsadku
My jsme ted vecer prijeli z toho Nemecka. Prsi a je 10C Ja mam dojem, ze az na nejaky tri dni snad u nas ani chladnejs jeste nebylo Nosim tricko s kratkym a kozeny kabat s berankem a je mi chvilema i vedro a to je pulka prosince
Nakoupili jsme v Rossmanu, mam ho radsi nez DMko. Za plenky, mliko, kase, vyzivy, praci prasky, machadla, kosmetiku a hygienu jsme utratili 300,- ale oproti francouzskym cenam jsme cca 200,- usetrili. Co se mi v tom nemecku strasne libi je, ze prodavaji vzorecky. To ja rada, vyzkousim kdeco a pak si koupim baleni od toho, co mi vyhovuje/voni nejvic.
Není tady
Není tady
Bell ja myslim, ze ti snad odpovedet musi do 15 dnu. Nebo zajdi rovnou za tou riditelkou, ne za kantynskou.
Do nemec to mame hodinu, tak se nam to vyplati. Jsem spokojena, a to pak jeste domu natam ruzny mlsoty a pak kynem a kynem.......
Holky ja nevim, me se ty uzavrene skupiny moc nelibi. Ja vim ze to tu cte hodne cizich lidi, ale tak je to Verejny forum a na soukromy diskuse jsou jiny programky, treba Skype na ktery se da pozvat x lidi ve vsi tajnosti. Dyt to forum tady tema uzavrenejma skupinama ztrati smysl. Je tu dost lidi, kteri zajimaji dost dalsich lidi, ctenim ruznych for se clovek vlastne uci, kdyz se mi zassteskne po brisku jdu smirovat tehule...... Nakonec na ruzna soukroma sdeleni jsou tu SZ. Soukromi je tu myslim dost a lidi by mely predevsim myslet na to, ze internet se nestane bezpecny jenom proto, ze si kazdy zaleze nekam pod heslo. Ja jsem smazala vsechno co jsem smazat chtela, nenappisu nic z toho co nechci aby se vedelo a jsem si jista, ze kdyz me tu bude cist tchyne nebo panicek, bude mi to sumak. Kdyby to tak delali vsichni...... Bohuzel se najdou i takovy streva, ktery si tu stezujou na kdeco, zakladaji x ruznych for s x ruznyma intimnima problemama a pak daj nekam svoji fotku do nejaky souteze a kdyz loudeji trapne o hlas najednou zjisti, ze je u jejich fotky verejne i jmeno, prijmeni nekdy i jejich adresa a pak sem vlitnou brecet, aby moderator smazal vsechny jejich vlakna o, strachu z kapavky nebo s chlubenim se, ze manzel je uz po 15ty parohac No tak to uz je o pitomosti samotneho dotycneho nikoliv o tom, ze to tu cte kazdej.
Takze ja hlasuju proti uzavreny skupine. Ja vim ze me prevalcujete, ale i tak hlasuju a zvedam proti vsechny 4
Upravil(a) Dita.L (22. 12. 2011 23:06)
Není tady
Není tady
Bell já su tu, ale makám tady okolo. Uklízím a malá mi dělá bordel Ale u mám skoro hotovo :-) tak budeme moc vyrazit na procházku a odpolko k babi :-)
S tou ředitelkou pokud ti nepřijde odpověď tak bych psala dalí dopis a nebo bych tam rovnou dola a ptala se co a jak. Hele a odhlásila ti ty obědy? U nás to funguje tak e kdy chci odhlásit na daný den tak v pohodě můu do 8hodin ne začnou vařit....take já ráno míu mail e chci odhlásit oběda a hosporᨨdářka mi pole maila e je odhláeno :-)
Není tady
V rychlosti:
noc hrůza, ale dneska je mana doma, tak se snad nějak vyspíme.
Jsem proti uzavřenému fóru - kadý svého těstí strůjcem. Jednak si nejsem jista bezpečností ani pod heslem a druhak taky čtu diskuse ostatních, tak proč by mi mělo vadit, e čte někdo mě. Co se týče fotek, tak je tu chvíli nechám a pak mau
Jdu dělat vánočku, páááá
Není tady
Tak hlásám, e mám hotovo huráááááá
Viktorínka celé dopoledne nespinkala, byly jsme i venku jetě dokoupit zbylé věci co potřebujeme. A jetě jsem to vzala kolem obuvi co tady máme a koukala jsem na bačkůrky a botičky pro Vikuinku. No a měli výprodej sandálků, tak jsem jí jedny vzala na dobu a bude dělat první krůčky. A to jak jí tak sleduji bude za pár týdnů. No ale nekupte to z 580,- na 300,- Sice nejsou vyloeně holčičí ale nevadí. Hlavní je e jsou kvalitní.
pr... snědla k obědu celou velkou naběračku polévky a teď spokojeně spinká :-) a já mám čas si dobalit dárečky a dát v klídku kafíčko.
Není tady
holky, já teda absolutně nestíhám, u jsem se rozhodla, e se to vechno nepotento a udělám jen to nejdůleitějí, ale jetě zbývá zabalit dárky a trochu poklidit, nachystat salát a pratit kapra
ale jdu aspoň v rychlosti vem popřát krásné svátky, hlavně plné klidu a dětského smíchu (Cipi, spel pro Tebe bych moooc přála, aby Ti Jarouek dal jeden krásný dárek a celý den nebrečel )
Není tady
K vydatné porci lásky přidejte
dostatek klidu a pohody, okořeňte
radostí a mějte vechny blízké u sebe,
pak proijete astné Vánoce.
To Vám Vem z celého srdce přeje
Michala Robík a dětičky
Upravil(a) mvkoty (23. 12. 2011 15:00)
Není tady
uTaké se přidávám s tapetou a přáním
Zdravé a pohodové Vánočky vem
Upravil(a) Holčička (27. 12. 2011 6:11)