27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Vím , e na téma nevěra se tu toho u napovídalo spousty, ale můete mi říci vy, co jste ji přestály a jdete spolu ivotem dál je u Vás doma ve OK nebo tam ta "zrada" je pořád (ve vzduchu) dál?
Odpustily jste? Rozumíte si? Nemáte s tím dál problém?
Díky za názory.
Upravil(a) Ona (19. 12. 2011 23:47)
Není tady
Já jsem odpustila. A vyřeila jsem si to ve své hlavě, protoe pro mě ta jeho nevěra zřejmě znamenala víc ne pro něj... Trápilo mě to a řekla jsem si dost, takhle to nejde. Povedlo se mi to, nezapomněla jsem, ale u to neřeím a jdeme dál. A osobně si myslím, e máme teď mnohem rovnějí a hezčí vztah.
Není tady
lo tenkrát o moji nevěru,ustálo se to tenrkát,zpětně já osobně nelituju teda ničeho a závěr?Letos jsme oslavili stříbrnou svatbu a je to ted mnohem víc v pohodě,máme se k sobě s manou mnohem blí jaksi a jeden druhého si více váíme (alespoň ví do budoucna,e mě taky nemusí mít a tak jistou,ejo:P)
Není tady
Ona- u nás dobrý!
Je to u pryč, a pokud si vzpomenu já , tak s nostalgií- protoe můj mu mi od té doby nedal jediný důvod abych litovala , e jdeme dál spolu. Opakuji se - on přiel o víc ne nevěrou získal. Já mám zpátky svoji nezávislost a nesvazuje mě představa , e mám doma "nadčlověka" BEZ CHYBIČKY. Mám normálního fajnového chlapa , který "ujel".... On má to, co si vybral. Přiel o moji bezbřehou a zbytečnou důvěru získal zkuenost, e ne vechno , co chceme nám můe dodat nadstandard.Ale zdá se,podle činů ,e nelituje toho, e si vybral pokračování vztahu se mnou .
Není tady
zuzi, hezky se to čte, drím vám palce
Není tady
To Ona: u nás je to tři roky,co si manel nael jinou. Nakonec jsem se vrátila a nevyčítám, jen si občas poslechnu, e jsem utekla (trochu paradoxně). Řeím víc ekonomickou stránku manelství ne cokoliv jiného,ale nala jsem zase perly někde úplně jinde.Mám spoustu dobrých přátel . . .opravdu přátel. Jediné, co mě mrzí jsou děti. Do dalího u si jít prostě netroufám a to mě bolí nejvíc.
Mám radost, e ostatním se to vede!
Zuzi ,ǎstný vstup do nového roku.
Není tady
netroufá si kvůli nevěře nebo penězům ?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Spí kvůli pocitu, e s dětmi se ena stává zranitelnějí a ta finanční nezávislost tam taky hraje svou roli.
Není tady
nj, to je pravda, ale kdybys to takhle měla brát, to bys ty děti nemohla mít nikdy. vlastně ádná enská.
Není tady
U mne to bylo docela sloité, nejprve moje nevěra, která "praskla" a za dlouho poté, co definitivně skončila. Pak nevěra mého mue, který začal brousit ve vodách, kde se nemá. "Sblíil" se s mou kamarádkou, ruplo to, protoe kamarádka byla hloupá a čitelná. Slíbil, e toho nechá, nenechal. Nejvíce mne natvalo, e ze mne dělal idiota. Pak následovaly jeho dalí nevěry, vdycky kdy někam odjel, tak se vrátil s hlavou v oblacích. Skousávala jsem to 4 roky, pak jsem si nala přítele. Manela jsem zruila.
Teprve dnes vidím, jak jsem udělala dobře. Byl to divný člověk, komunikace s ním vázla a mne bral jako součást svého vybavení bytu. Nikdy jsem asi lepí rozhodnutí neudělala.
Není tady
werena30 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Spí kvůli pocitu, e s dětmi se ena stává zranitelnějí a ta finanční nezávislost tam taky hraje svou roli.
No vidí, vechno je jen o úhlu pohledu: já to vidím přesně opačně, s dětmi jsem mnohem silnějí ne bez nich A vdycky jsem byla
Není tady
Pandorraa napsal(a):
werena30 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
No vidí, vechno je jen o úhlu pohledu: já to vidím přesně opačně, s dětmi jsem mnohem silnějí ne bez nich
A vdycky jsem byla
Chápu, taky jsem díky dceři silnějí a spoustu věcí nemůu tak snadno vzdát, ale pořídit si dalí dítě by bylo neuváené.
Není tady
já jsem nevěru zaila jednou...a neodpustila jsem jí
Není tady